slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ζάπλουτοι υπουργοί σε... αριστερή κυβέρνηση -Ολα τα ονόματα


Καταθέσεις, ακίνητα και υψηλά εισοδήματα αποκαλύπτουν τα πόθεν έσχες των υπουργών της κυβέρνησης, που δόθηκαν στη δημοσιότητα την Τετάρτη.
Τα στοιχεία αφορούν το 2013 και το 2014 και με βάση αυτά, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και η Ράνια Αντωνοπούλου αναδεικνύονται οι πλουσιότεροι της κυβέρνησης, καθώς παρουσιάζουν καταθέσεις εκατομμυρίων ευρώ.
Πιο συγκεκριμένα, η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας είχε

Παρέμβαση Μανώλη Κεφαλογιάννη: «Ποιος επέβαλλε την εξαίρεση της Ρόδου και της Καρπάθου από την αναστολή της κατάργησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ?

Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης επικεφαλής της Κ.Ο. των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή την πρόσφατη εξαίρεση της Ρόδου και της Καρπάθου από την αναστολή της κατάργησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ για ένα χρόνο έκανε ερώτηση προς την Ευρωπαική Επιτροπή.


Αναλυτικά η ερώτηση:
«Οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ στη νησιωτική Ελλάδα και συγκεκριμένα στα νησιά των Κυκλάδων, των Δωδεκανήσων, του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου ίσχυαν από την έναρξη της εφαρμογής του Φόρου Προστιθεμένης Αξίας.

Γνωστοποίηση Εφορευτικής Επιτροπής των εκλογών του Απεραθίτικου Συλλόγου της 11ης Δεκεμβρίου 2016

Η Εφορευτική Επιτροπή των εκλογών του Απεραθίτικου Συλλόγου της 11ης Δεκεμβρίου 2016 γνωστοποιεί ότι η υποψηφιότητα του Μάρκου Μαργαρίτη στο ψηφοδέλτιο των αντιπροσώπων της ΟΝΑΣ, ανακοινώθηκε εκ παραδρομής και σε άγνοια του ιδίου. Εξυπακούεται ότι ουδέποτε υπήρξε ενυπόγραφη αίτησή του, και φυσικά η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο και η σταυροδοσία του είναι ως μη γενόμενη.



Η Ε. Ε. των εκλογών του Απεραθίτικου Συλλόγου,



Αθήνα, 28 Δεκεμβρίου 2016

Ασφαλιστικές εισφορές: Τι πληρώνουν ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες -Ολη η εγκύκλιος [έγγραφα]


Στη δημοσιότητα έδωσε λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου το υπ. Εργασίας την εγκύκλιο 

που προβλέπει τις ασφαλιστικές εισφορές ελευθέρων επαγγελματιών και αγροτών.
Ωστόσο δεν έχει δημοσιευθεί ακόμη η εγκύκλιος που θα καθορίζει το τι θα ισχύει με τα «μπλοκάκια».

Ξεκίνησε ο εκχιονισμός στην ορεινή Νάξο

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ
    Η Τεχνική Υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Νάξου σε συνεργασία με το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχουν ξεκινήσει εργασίες εκχιονισμού στο οδικό δίκτυο της ορεινής Νάξου, το οποίο αντιμετωπίζει προβλήματα επικοινωνίας  εξαιτίας των χιονοπτώσεων.

Την Πέμπτη 29.12.2016 στη Στοά του Βιβλίου η Εκκλησιαστική Βυζαντινή Χορωδία θα παρουσιάσει Χριστουγεννιάτικους ύμνους

Ελάτε να σας παρασύρουμε σε γιορτινούς ήχους την Πέμπτη 29.12.2016 στη Στοά του Βιβλίου στις 19:00 το απόγευμα. Σας περιμένουμε  όλους με πολύ αγάπη!

Η Κωμιακή Νάξου σήμερα στις 11 το πρωι

Ευχές για το 2017 από τον Ιατρό Καρδιολόγο Γιάννη Βλασερό

Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του Εμμανουήλ Βιτζηλαίου

 Τη βαθιά του θλίψη του για την απώλεια του Εμμανουήλ Βιτζηλαίου εκφράζει  σε ψήφισμα του το διοικητικό συμβούλιο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου   
 για την απώλεια του Εμμανουήλ Βιτζηλαίου, αγαπητού συναδέλφου, υπόδειγμα οικογενειάρχη και εμπόρου, εκλεκτού  μέλους του Συλλόγου, που με συνέπεια, εντιμότητα και τόλμη, δραστηριοποιήθηκε στο χώρο του εμπορίου  εδώ και χρόνια.
Κατόπιν αυτών, το Διοικητικό Συμβούλιο του Επμοροεπαγγελματικού  Συλλόγου αποφάσισε  ομόφωνα: