slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Καραμανλής: «Στηρίξτε Κυριάκο – Πρέπει να φύγουν»

Ως απόλυτη στήριξη στον Κυριάκο Μητσοτάκη ερμηνεύθηκε η παρουσία του Κώστα Καραμανλή στο πλευρό του προέδρου του κόμματος στη Θεσσαλονίκη
«Δεν επρόκειτο ούτε για συνέδριο, ούτε για κάποια μάζωξη της Πολιτικής Επιτροπής. Ήταν μια κομματική εκδήλωση που και να μην παρευρισκόταν ο Καραμανλής κανείς δεν θα μπορούσε να πει τίποτα. Όμως εκείνος επέλεξε να δώσει το παρών και να εκπέμψει τα αντίστοιχα μηνύματα», επισημαίνουν έμπειρα «γαλάζια» κομματικά στελέχη.

«Στόλισαν» τον Πάνο Σκουρλέτη ΦΩΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ «Ντροπή σας» -Οργή πλημμυροπαθών του Αγρινίου κατά Σκουρλέτη [βίντεο] Πηγή: «Ντροπή σας» -Οργή πλημμυροπαθών του Αγρινίου κατά Σκουρλέτη [βίντεο] | iefimerida.gr


«Ντροπή σας, φτου!». Έτσι υποδέχθηκαν τον Πάνο Σκουρλέτη οργισμένοι κάτοικοι χωριών του Αγρινίου που επλήγησαν από τις πλημμύρες της περασμένης Παρασκευής και του Σαββάτου.

Ο υπουργός Εσωτερικών επισκέφθηκε σήμερα τις πληγείσες περιοχές για αυτοψία, ωστόσο βρέθηκε αντιμέτωπος με την οργή των κατοίκων, που είδαν τις περιουσίες τους να χάνονται σε μια στιγμή και τη ζωή τους να κινδυνεύει.

Ο Αγιος Βασίλης έρχεται στη Νάξο


Για μια ακόμη  χρονιά   το club Ιππασίας της Νάξου με πολλή αγάπη και γιορτινή διάθεση ετοιμάζει μια ευχάριστη έκπληξη για τους μικρούς και μεγάλους φίλους των Χριστουγέννων.
Την ημέρα τους Αγίου Νικολάου 6/12 στις 18:30 το απόγευμα οι αμαζόνες πάνω  στα άλογά τους, φορώντας αγιοβασιλιάτικες στολές,   θα παρελάσουν  στους κεντρικούς δρόμους της Χώρας Στη συνέχεια θα περάσουν  από την   παραλιακή οδό  για να  καταλήξουν στο τέλος στην πλατεία "Μανδηλαρά"  Εκεί θα μοιράσουν γλυκίσματα και λιχουδιές  στον κόσμο   που θα έχει συγκεντρωθεί  ενώ τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή και να φωτογραφηθούν με  τα εντυπωσιακά τετράποδα 

Στην Πάρο ο Νίκος Συρμαλένιος




Την Πάρο επισκέφθηκε ο Νίκος Συρμαλένιος το διήμερο 2 και 3/12. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του παρευρέθηκε στο Συνέδριο για την κατάργηση της πλαστικής σακούλας, που οργάνωσαν ο Σύνδεσμος Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Πάρου – Αντιπάρου σε συνεργασία με τον Δήμο Πάρου.

Εκλογές Δικηγορικού Συλλόγου Σύρου νέος Πρόεδρος ο Κωνσταντίνος Φιφλής

Oλοκληρώθηκε πριν από λίγο η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Προέδρου του Δικηγορικού Συνλλόγου Σύρου. Οι δύο υποψήφιοι που προέκυψαν από την ψηφοφορία της προηγούμενης Κυριακής έλαβαν:

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ ΝΑΞΟΥ.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 στις 11:00 το πρωί στα γραφεία της λέσχης μας θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση με Διοικητικό και οικομομικό απολογισμό.
Στην συνέχεια θα συζητηθούν πολλά θέματα που

Τα Αποτελέσματα των Εκλογών του Συλλόγου Σκαδιωτών - Μεσωτών Νάξου 2017 - 2018

ο πρόεδρος  Ανδρέας  Παπαϊωάννου και η Ρένα
 
Τα Αποτελέσματα των εκλογών που διεξήχθησαν την Κυριακή 3 Δεκεβρίου 2017 στην αίθουσα του συλλόγου Φεδριάδων 121 στην Αθήνα (Άνω Κυψέλη), για την ανάδειξη νέου
Δ. Σ. Συλλόγου Σκαδιωτών - Μεσωτών Νάξου και αντιπροσώπων της Ομοσπονδίας Ναξιακων Συλλόγων (Ο.ΝΑ.Σ). έχουν ως ακολούθως:

ΛΕΣΧΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ ΝΑΞΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017


1.     Στολισμός Χριστουγέννων στο πάρκο της Έλλης.
2.     Γενική Συνέλευση
3.     Κοπή της πίττας.
4.     Επίσκεψη στην Σύρο και γνωριμία με την τοπική λέσχη.
5.     Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στην Παντάνασσα ανοικτό προς όλους και η παρακολούθηση έγινε δωρεάν.