slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Απάντηση «Ενιαίας κίνησης πολιτών, Ενότητα για το μέλλον» στην ανακοίνωση του συνδυασμού «Πάρος τώρα στην πράξη»






Αγαπητέ δήμαρχε και αγαπητοί δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, επειδή στην ανακοίνωση σας (3/4/2018) , δεν αναφέρετε ξεκάθαρα ποιοι είναι αυτοί που δεν θέλουν να γίνονται έργα στο νησί και με κάθε τρόπο τα υπονομεύουν, έχουμε υποχρέωση να τονίσουμε τα παρακάτω, έτσι ώστε να ξεκαθαρίσουμε την θέση μας.

Ευχές για την Εβδομάδα των Παθών του Κυρίου


Ευχές του Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών, Ακτοπλοΐας, Επικοινωνιών και Κρουαζιέρας Ν. Αιγαίου Ιωάννη Μαργαρίτη

Ευχές από τον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου Ν. Αιγαίου και έπαρχο Π.Ε. Πάρου, Κ. Μπιζά


O Πανναξιακός συγχαίρει την Θύελλας Καμαρίου για την κατάκτηση του κυπέλλου


O  Πανναξιακός  Α.Ο συγχαίρει το φιλικό σωματείο της Θύελλας Καμαρίου για την   
τεραστια επιτυχία της κατάκτησης του κυπέλλου  Κυκλάδων με αντίπαλο ανώτερης                       κατηγορίας.  
Eπίσης θα θέλαμε μέσα από αυτό το δελτίο τύπου να εγγυηθούμε για την άριστη φιλοξενία που θα τύχει η αποστολή της Θύελλας και οι φίλαθλοι που θα έρθουν στο μεταξύ μας παιχνίδι. 

Εκδρομή στην Πελοπόννησο διοργανώνει ο Ιερός Ναός Ζωοδόχου Πηγής Νάξου

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑΟΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ ΝΑΞΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΙ
6ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ
ΚΑΛΑΜΑΤΑ- ΠΥΛΟ- ΑΡΧΑΙΑ ΜΕΣΣΗΝΗ- ΚΟΡΩΝΗ- ΜΕΘΩΝΗ- ΟΙΤΥΛΟ- ΑΡΕΟΠΟΛΗ- ΜΑΝΗ-
ΜΥΣΤΡΑ- ΣΠΗΛΑΙΟ ΔΥΡΟΥ- ΣΠΑΡΤΗ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 12 ΜΑΪΟΥ 2018
ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΟ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΝΑΟΥ π. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΒΕΛΩΝΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ 2285022895. ΜΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ  ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΘΑ ΔΙΔΕΤΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟ...........

Ιατρική παρέμβαση στην ορεινή Νάξο και στις Μικρές Κυκλάδες

 Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι ιατρικές εξετάσεις κατοίκων σε χωριά της ορεινής Νάξου καθώς και στα νησιά των Μικρών Κυκλάδων, οι οποίες οργανώθηκαν από τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, το Κοινωνικό Φαρμακείο και το Κέντρο Κοινότητας, σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Προάσπισης Προαγωγής Υγείας Ευπαθών Ομάδων «Υγεία για Όλους».
Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 309 δωρεάν ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες αφορούσαν σε καρδιολογικούς, ενδοκρινολογικούς και γυναικολογικούς ελέγχους. Πιο συγκεκριμένα, στις 28/3/2018 η ομάδα δράσης επισκέφθηκε την Κωμιακή και την Κορώνο, στις 29/3/2018 το Φιλώτι, στις 30/3/2018 την....

Fwd: Θερμές Ευχές




Ελληνική Δημοκρατία

Δήμος Ρόδου 

Γραφείο Δημάρχου: Κ.Καστανάκης 
Πλατεία Ελευθερίας, Ρόδος  Τ.Κ. 85100

Εmail : typos@rhodes.gr - Web : www.rhodes.gr

Τηλ    :  2241361254      Κιν.  :  6946888991

Φαξ   : 2241046323

 


Επεκτείνεται και με το Πρασίνισμα το πιστωτικό όριο της Κάρτας του Αγρότη

Σας ενημερώνουμε ότι μ
ετά από αίτημα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, επήλθε συμφωνία με τις τράπεζες που έχουν συμβληθεί μαζί του για την έκδοση της «Κάρτας του Αγρότη», και επεκτείνεται το πιστωτικό όριο χρηματοδότησης των αγροτών, λαμβάνοντας υπόψη όχι μόνον τη Βασική Ενίσχυση, όπως σήμερα, αλλά και το λεγόμενο «Πρασίνισμα».

Ειδικότερα, το πιστωτικό όριο των χρηματοδοτούμενων μέσω της «Κάρτας του Αγρότη», ανέρχεται πλέον σε ποσοστό 80% επί της αξίας των δικαιωμάτων Βασικής Ενίσχυσης και σε ποσοστό έως 80% επί της αξίας των δικαιωμάτων της Πράσινης Ενίσχυσης που κατέχει ο αγρότης το συγκεκριμένο ημερολογιακό έτος.

Η καταβολή της χρηματοδότησης μπορεί να γίνεται και τμηματικά με βάση τον τρόπο καταβολής της Βασικής και της Πράσινης Ενίσχυσης.

Σε δήλωσή του ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, αναφέρει τα εξής:

Ευχές για το Πάσχα, από την αντιδήμαρχο Πάρου, Δ. Σαρρή

 

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΔΟΧΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΟΔΑ ΕΡΓΑ ΑΦΑΛΑΤΩΣΗΣ ΚΙΜΩΛΟΥ


Υπεγράφη η σύμβαση με τον ανάδοχο, για την κατασκευή συνοδών έργων Μονάδας Αφαλάτωσης Κιμώλου

Το έργο είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ 2014 – 2020, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο»

Τέλος στην αγωνία των κατοίκων της Κιμώλου για την επάρκεια πόσιμου νερού, βάζει  η υπογραφή εργολαβικής σύμβασης  για το έργο «Κατασκευή Συνοδών Έργων Μονάδας Αφαλάτωσης Κιμώλου», ύψους  307.845 ευρώ, την οποίαν συνυπέγραψαν ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος και ο Δήμαρχος Κιμώλου, Κωνσταντίνος Βεντούρης, με τον ανάδοχο του έργου.

Ευχές για το Πάσχα από τη ΔΗΜ. Τ.Ο. ΝΔ Πάρου - Αντιπάρου



Πήγαν είδαν φωτογραφήθηκαν και απείλθαν με μπόλικη κατανόηση από την Έφη οι Σμυριδεργάτες Νάξου


  Νικόδημος Λιανός
 Απρίλιος 2018… Για μία ακόμη χρονιά οι υποσχέσεις έμειναν στο συρτάρι… Όπως το άνοιγμα των σμυριδωρυχείων πριν από το καλοκαίρι. Όπως, τα ένσημα του 2016 που «χάθηκαν» κάπου όχι στη μετάφραση όπως η κινηματογραφική ταινία αλλά στην αδυναμία του κρατικού μηχανισμού να τα διαθέσει… Και βέβαια υπάρχει και το ειδικό καθεστώς ασφάλισης που έχει καταργηθεί (από την 1η Ιανουαρίου του 2017) και αναζητείται τρόπος για την … επιστροφή του… Και οι σμυριδεργάτες της Νάξου πήραν το δρόμο για την Αθήνα χθες… Όχι όλοι. Αλλά οι εκπρόσωποί τους. Με μπροστάρηδες τον πρόεδρο του Σωματείου Σμυριδορυκτών Όρμου Λυώνα κο Μιχάλη Πάσουλα, τον πρόεδρο της Κορώνου κο Νίκο Χουζούρη ενώ στο πλευρό τους

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου εύχεται...

Νίκος Συρμαλένιος: Φταίει ο Μαργαρίτης και όχι οι βουλευτές Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ

Ανοικτή Επιστολή προς τους Προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων των Μικρών Κυκλάδων
Προς τους προέδρους των δημοτικών κοινοτήτων

Δονούσας, Πράσινο Δημήτρη

Κουφονησίου, Κωβαίο Αντώνη

Σχοινούσας, Σιγάλα Μιχάλη

Ηρακλειάς, Γαβαλά Πέτρο

Αγαπητοί φίλοι,
είδαμε την επιστολή διαμαρτυρίας σας σχετικά με το θέμα της εξαίρεσης των Μικρών Κυκλάδων από ευεργετικά μέτρα της Πολιτείας προς τα μικρά νησιά κάτω των 3.000 κατοίκων, θέμα εξαιρετικά σοβαρό και ζωτικό για την αναπτυξιακή προοπτική των μικρών νησιών αλλά και αυτών που δεν είναι αυτοτελείς δήμοι και ανήκουν σε μεγαλύτερο νησιωτικό δήμο.

Ο Στ. Πέτσας νέος διευθυντής του γραφείου του Κ. Μητσοτάκη, αντί του Μ. Μπεκίρη

Ο Στέλιος Πέτσας θα είναι ο νέος διευθυντής του γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη, έπειτα από απόφαση του ίδιου του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, μετά την παραίτηση του Μιχάλη Μπεκίρη, ο οποίος επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους.   Να σημειωθεί ότι νέος διευθυντής γραφείου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι επικεφαλής της ομάδας των συμβούλων του και στέλεχος του Δημοσίου.                                                                                                    Ποιος είναι ο Στ. Πέτσας....

Fwd: Ευχές Πάσχα

  
Με εκτίμηση,
 
Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Πάρου

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ



--
Χάλαρης Μιχάλης