slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Χέρι - χέρι ΚΚΕ Κωμιακής και η ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ Ιάκωβος Μπαρδής για την ανατροπή του σάπιου συστήματος


Μετά την συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας Πασοκ νομίζαμε ότι τα έχουμε δει όλα. Και όμως πέσαμε έξω διότι όπως είδαμε στη προηγούμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ο πρόεδρος της Κορωνίδας Νάξου, Ιάκωβος Μπαρδής όχι μόνο υποστηριχτικέ από την επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Ευδοκία Ψαρρά άλλα η ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ διάβασε και ομόφωνη απόφασή του Τοπικού Συμβούλιου Κορωνίδας {ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΚΕ ΜΑΖΙ } που κατήγγειλαν το Δήμαρχο Μανώλη Μαργαρίτη , τον αντιδήμαρχο, Μανώλη Πολυκρέτη, το Βασίλη Κρασά πρόεδρο του Φιλωτίου, το διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου και υπάλληλο του Δήμου για.....

Ποιος ήταν ο αριθμός των συνταξιούχων τον Αύγουστο; Πόσοι ήταν οι θάνατοι; ΤΙ πληρώσαμε;


Με αφορμή την ανακοίνωση της τέταρτης έκθεσης του Ενιαίου Συστήματος Ελέγχου και Πληρωμών Συντάξεων «ΗΛΙΟΣ» για το μήνα Σεπτέμβριο, ουπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννης Βρούτσης δήλωσε τα εξής:

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΖΗΜΩΣΕΙΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ


ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΒΕΡΝΙΚΟΥ
Το καλοκαίρι, αισίως, πέρασε και μπήκαμε στο Φθινόπωρο. Το νησί σιγά – σιγά αδειάζει, όλοι το βλέπουμε, αλλά βλέπουμε και άλλα πράγματα… Πράγματα που θα μας απασχολήσουν περισσότερο, όσο περνά ο καιρός.
Αναφέρομαι στις συζητήσεις, εκτιμήσεις και ζυμώσεις, που είναι σε εξέλιξη από το Πάσχα και....