slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Φώτο της πιο καυτής συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ

Οι φωτογραφίες της πιο «καυτής συνιστώσας» του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν αυτή την στιγμή το γύρο του διαδικτύου, μετά το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος που αποκάλυψε τον ρόλο της στο επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα.

 Δείτε τις:

Νάξος: Ζητείται τεχνικός Η/Υ για μόνιμη απασχόληση


Ζητείται    τεχνικός υπολογιστών  και δικτύων με γνώσεις  προγραμματισμού για να εργαστεί με μόνιμη απασχόληση σεinternet café .
Επικοινωνία Τηλέφωνο 2285023858  (κ. Γιάννης ) ή με αποστολή βιογραφικού στο  radevou@otenet.gr

Ερχονται τα φθηνότερα φάρμακα - Έτοιμο το νέο διορθωμένο δελτίο τιμών

Το νέο διορθωμένο δελτίο τιμών φαρμάκων έχει ήδη παραδοθεί στις φαρμακοβιομηχανίες και πλέον από την 1η Νοεμβρίου οι πολίτες θα μπορούν να παίρνουν φθηνότερα φάρμακα, ενώ θα μειωθεί και το κόστος για τα ασφαλιστικά ταμεία. Ο υφυπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς, υποστήριξε, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Mega, πως επιτυγχάνονται μεσοσταθμικά μειώσεις 16% σε 12.500 σκευάσματα.

Χορτάσαμε παπατζήδες και θεωρίες. Δείτε την πράξη όμως


Η αλήθεια είναι ότι όλοι θα θέλαμε βασικό μισθό στα 1.400 ευρώ (και 5.400 να ήταν ακόμη καλύτερα), 3.000.000 διορισμούς στο δημόσιο, δωρεάν όλα τα φάρμακα, σύνταξη στα 29 και επίδομα ανεργίας 1.500 ευρώ. Θα θέλαμε επίσης να πλακώσουμε στις κλωτσιές τη Μέρκελ και στις κουτουλιές τον Σαμαρά, το Βενιζέλο, τον Κουβέλη, τον Στουρνάρα κι όσους διαχειρίζονται τη σημερινή κατάσταση. Όμως υπάρχει και η πραγματικότητα, που ...
αποτυπώνεται στον προϋπολογισμό.

Και είναι απλή:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Ημερομηνία: Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Τίτλος εκδήλωσης: Σεμινάριο για την ποιοτική αναβάθμιση ξενοδοχειακών επιχειρήσεων

Ώρα έναρξης: 16:00

Τόπος: Ξενοδοχείο Naxos Resort (αίθουσα συνεδριάσεων)

Εισηγητής: Δρ. Δημήτρης Κούτουλας (ειδικός σε θέματα τουριστικής ανάπτυξης και.....

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων σας προσκαλεί σε σειρά εκδηλώσεων αφιερωμένων στον τουρισμό που διοργανώνει την επόμενη εβδομάδα.

Η παρουσία σας είναι ιδιαίτερα σημαντική στην εκδήλωση της Τρίτης, 23 Οκτωβρίου, στην οποία θα παρουσιάσουμε το πρόγραμμα τουριστικής προβολής που θα υλοποιήσει ο Δήμος μας.

 

Επίσης θα διεξαχθούν τρία σεμινάρια αφιερωμένα στον ξενοδοχειακό κλάδο, τον κλάδο της εστίασης καθώς και το μάρκετινγκ τουριστικών προορισμών.

 

Ακολουθεί συνημμένο το αναλυτικό πρόγραμμα των τεσσάρων εκδηλώσεων.

 

Θα χαρούμε πολύ να σας υποδεχθούμε την ερχόμενη εβδομάδα στις εκδηλώσεις μας.

 

 

Ο Δήμαρχος

Εμμανουήλ Μαργαρίτης

Μητρόπουλος κατά Φωτόπουλου: Είσαι η καταρρέουσα συνδικαλιστική γραφειοκρατία

Με επιστολή του ο βουλευτής Αλέξης Μητρόπουλος εξαπολύει επίθεση στους συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ για τη συνεργασία με τον Νίκο Φωτόπουλο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ και τον Ανδρέα Κολλά και ζητάει άμεση σύγκλιση της Γραμματείας του κόμματος για να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Παράλληλα, ο κ. Μητρόπουλος προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ να απαρνηθεί τη σημερινή οργανωτική δομή του συνδικαλιστικού κινήματος και να υιοθετήσει μια νέα πρωτοβάθμια δομή για το νέο συνδικάτο.

Η επίθεση του Αλέξη Μητρόπουλου αφορά πρωτίστως τον Δημήτρη Στρατούλη, τον Αλέκο Καλύβη, και τον Γιώργο Γαβρίλη, όλα στελέχη του «Αριστερού Ρεύματος», που έχουν τον πρώτο ρόλο στα συνδικαλιστικά της Κουμουνδούρου και που στο παρασκήνιο προωθούν συγκρότηση «αντιμνημονιακής παράταξης» με στελέχη του «παλαιού» κυρίως ΠΑΣΟΚ, όπως ο Νίκος Φωτόπουλος και ο Ανδρέας Κολλάς (θρυλικός συνδικαλιστής από το θέμα των λεωφορείων του ΟΑΣΑ) .

Ο Νίκος Φωτόπουλος, μάλιστα, προωθείται από τα ηγετικά στελέχη της Κουμουνδούρου για πρόεδρος της ΓΣΕΕ, με τη στήριξη και του Νίκου Κιουτσούκη της ΔΑΚΕ, στη θέση του Γιάννη Παναγόπουλου, του οποίου και υπήρξε «πολιτικό παιδί».

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στον Real ο Αλέξης Μητρόπουλος στην επιστολή του, φωτογραφίζοντας τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στον συνδικαλιστικό χώρο, κάνει λόγο για «εσωτερική γραφειοκρατία», ενώ τονίζει, ότι «δεν μπορεί ένα αριστερό κόμμα να έχει μεγάλη επιρροή στην κοινωνία, αλλά πολύ μικρή στο συνδικαλιστικό κίνημα».

Τι λέει στην επιστολή του :

«Δύο γραμμές λοιπόν χαράσσονται μπροστά μας: Θα «παίξουμε» με τμήματα της καταρρέουσας συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας, που προ της γενικής διάλυσης αποστασιοποιείται από τους κομματικούς οργανισμούς χωρίς κανένα ιδεολογικό και ταξικό περιεχόμενο, χωρίς καμιά ουσιαστική συμβολή στον αντιμνημονιακό αγώνα, ή
Θα τολμήσουμε την πρόκληση, θα προτιμήσουμε δηλαδή βραχυπρόθεσμα μια φαινομενικά μικρότερη και με λιγότερο άμεσα αποτελέσματα παρέμβαση, που προοιωνίζεται όμως μια νέα θεωρία για το συνδικαλιστικό κίνημα, μια νέα πρωτοβάθμια δομή για το νέο Συνδικάτο, μια άλλη ενεργή σχέση με την κοινωνία και τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τις γυναίκες, τους μετανάστες;
Νομίζω ότι έχουμε τη δύναμη και την ιδεολογική σκευή να μην προτιμήσουμε τον εύκολο δρόμο της μεγαλύτερης συμμετοχής και συνεργασίας με τμήματα της γραφειοκρατίας, ή έστω της διαδοχής της, αλλά από τους «στρατηγούς χωρίς στρατό» να προτιμήσουμε τους «στρατιώτες», εργάτες, υπαλλήλους και συνταξιούχους ξεκινώντας από την αρχή.
Πρέπει να τολμήσουμε την ενθάρρυνση για τη δημιουργία του νέου μορφώματος μακριά από τα βαρίδια του παρελθόντος» , αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων στην επιστολή του ο Αλέξης Μητρόπουλος και ζητά σύγκλιση της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ για να συζητηθεί το θέμα.

Γελάνε στο Σύριζα με τις αστειότητες του αρχηγού Πάνου

Όχι Τσίπρα στον Καμμένο

 Αρνητικός στην πρόταση Καμμένου προς τον Αλέξη Τσίπρα να παραιτηθούν οι βουλευτές των δυο κομμάτων, ώστε να προκηρυχθούν επαναληπτικές εκλογές και νη μην ψηφιστούν τα μέτρα, εμφανίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η Κουμουνδούρου θεωρεί και τυπικά «έωλη» την πρόταση του Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, αφού, όπως υποστηρίζει, οι εκλογές θα γίνουν για τις έδρες των παραιτηθέντων, ενώ η κυβερνητική πλειοψηφία θα εξακολουθεί να λειτουργεί.

«Ίσως ο Σαμαράς να τρίβει τα χέρια του με τη συγκεκριμένη πρόταση» αναφέρουν αρμόδιες πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, αφού θα αποδίδει στον τυχοδιωκτισμό των δυο κομμάτων, την μη εκταμίευση της δόσης και το νέο κακό κλίμα στο εξωτερικό.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιμείνει στη θέση του, αυτή η κυβέρνηση να καταρρεύσει από τους αγώνες των πολιτών» αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου Παν. Σκουρλέτης, τονίζοντας πως το κόμμα του «είναι από πολύ επιφυλακτικό έως απολύτως αρνητικό στην πρόταση του κ. Π. Καμμένου».

 

Πηγή: real.gr

Ιδού ο πραγματικός λόγος που την έκανε ο Σταυρογιάννης της ΝΔ

Τα υπόλοιπα του στυλ ' δεν ψηφίζω τα μέτρα ' κτλ, ήταν ...προφάσεις και ευκαιρία για τον βουλευτή να κάνει ηρωική έξοδο, αφού δεν υπήρχε περίπτωση επανεκλογής του:
Ο πραγματικός λόγος ήταν η ύπαρξη στην ίδια εκλογική περιφέρεια, του υφυπουργού οικονομικών Χρήστου Σταικούρα! Ο οποίος Σταικούρας έχει προσβάσεις ΠΑΝΤΟΥ. Σε όλα τα υπουργεία. Άντε τώρα να του βγεί μπροστά ο ...Σταυρογιάννης!

http://taxalia.blogspot.com/2012/10/blog-post_3311.html#more

ΟΤΑΝ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΙΖΕΙ (ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ)

ΠΑΝΟ  ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ   ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΙ  ΘΕΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΥΣ  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. 











































ΠΑΝΟ  ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ   ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΙ  ΘΕΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΥΣ  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.  

Η πρότασή του προς τον Αλέξη Τσίπρα για ομαδική παραίτηση των βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να προκληθούν εκλογές για το 1/6 και να μην περάσουν τα μέτρα αντιμετωπίστηκε με… θυμηδία.

Και ο Πάνος Καμμένος έσπευσε να δηλώσει ότι δεν επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά… βρίσκονται σε επαφή. Όσο για την ουσία της πρότασης είναι αμφίβολο αν θα μπορούσε να παρασύρει στην πτώση την κυβέρνηση των τριών ενώ είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν οι ΑΝ.ΕΛ και ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατάφερναν να πάρουν, εκ νέου, όλες τις έδρες που έχουν σήμερα. Για παράδειγμα, ποιός θα μπορούσε να αποκλείσει τη συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στην αναπληρωματική εκλογή; Βέβαια, ο Πάνος Καμμένος που δεν καταλαβαίνει από συνταγματικές προβλέψεις προχώρησε το βράδυ σε… διορθωτική πρόταση με στόχο να παραιτηθεί αυτή τη φορά το ένα τρίτο (!) της Βουλής. Δηλαδή, οι 71 του ΣΥΡΙΖΑ, οι 20 του Καμμένου, οι δύο διαγραφέντες από τη ΝΔ (Νικολόπουλος, Σταυρογιάννης) και… άλλοι 8 τους οποίους δεν προσδιόρισε αν θα είναι διαφωνούντες από διάφορα κόμματος ή ακόμη και βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Το πλέον ενδιαφέρον, ωστόσο, δεν είναι το συνταγματικό τσαλαβούτημα του Πάνου αλλά πώς θα σχολιάσουν την πρόταση του προέδρου τους οι κορυφαίοι του κόμματος, εν προκειμένω οι Κ. Μαρκόπουλος και Χρ. Ζώης. Αν τη σχολιάσουν…

Ρύθμιση-ανάσα για οικογένειες με φοιτητές

«Ναι» στις μετεγγραφές φοιτητών που είναι αδέλφια και σπουδάζουν σε διαφορετικές πόλεις ώστε οι οικογένειες να μην πληρώνουν τρία διαφορετικά σπίτια, λέει ο υπουργός Παιδείας. Σύμφωνα με «Τα Νέα» ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος προανήγγειλε στη βουλή ότι εντός της εβδομάδας σκοπεύει να επαναφέρει τη ρύθμιση για μετεγγραφές αδελφών που σπουδάζουν σε διαφορετικά ΑΕΙ, η οποία ίσχυε και παλιότερα.

«Οταν υπάρχουν οικογένειες οι οποίες αναγκάζονται να συντηρούν ένα και δύο νοικοκυριά διότι έχουν ένα και δύο παιδιά που σπουδάζουν, τα πράγματα είναι δύσκολα. Γι' αυτό θα πρέπει να δούμε και το ζήτημα των οικογενειών που έχουν δύο και τρεις φοιτητές την ίδια στιγμή που είναι σε άλλες πόλεις. Αυτά θα τα δούμε και θα συζητήσουμε σε νομοσχέδιο το οποίο θα καταθέσουμε», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Παιδείας.

Σημειώνεται ότι από το 2011 οι μετεγγραφές ειδικών κατηγοριών (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, ασθενείς κ.α.) καταργήθηκαν και θεσπίστηκε ειδική κατηγορία εισαχθέντων σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ. Στην κατηγορία αυτή δίνονται εκ των προτέρων συγκεκριμένες θέσεις και οι δικαιούχοι δεν έχουν εκ των υστέρων δυνατότητα μετεγγραφής σε άλλο ίδρυμα από εκείνο στο οποίο εισήχθησαν.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο» οι επιτελείς του υπουργού Παιδείας του έχουν προτείνει και άλλες ευέλικτες λύσεις που δε θα δεσμεύουν τα ιδρύματα στη χειρότερη οικονομική περίοδο της ιστορίας τους. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει η πρόταση για «επισκέπτες φοιτητές» οι οποίοι θα είναι μεν εγγεγραμμένοι στο Τμήμα που εισήχθησαν αλλά θα μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα στο ίδρυμα που βρίσκεται κοντά στον τόπο διαμονής τους, εφόσον όμως υπάρχει εκεί αντίστοιχο τμήμα. Ο συγκεκριμένος θεσμός έχει σήμερα ευρεία εφαρμογή στο πλαίσιο προγραμμάτων διαπανεπιστημιακής συνεργασίας μεταξύ ελληνικών και ξένων ΑΕΙ.

«ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ;»

Δεν ερωτώ εγώ αλλά η συνάδελφός του στο κοινοβούλιο και, μάλιστα, στην ίδια πτέρυγα Φωτεινή Πιπιλή.

Η βουλευτής της Α' Αθηνών λοιπόν επεφύλαξε ένα δηλητηριώδες σχόλιο για τον επί έτη συνάδελφό της στη Βουλή, λίγη ώρα μετά τη διαγραφή του. «Να σκεφθείς, ότι οι περισσότεροι της Ν.Δ ψάχναμε στα βιογραφικά ,ποιός είναι ο Σταυρογιάννης. Μόλις διάβασα πώς είναι βουλευτής από το 2004!» έγραψε στο twitter, προκαλώντας σάλο. Άλλωστε, η πρώην δημοσιογράφος το παιχνίδι της επικοινωνία το ξέρει.

Neo

Ψήφισμα για τις ρατσιστικές και φασιστικές πρακτικές της Χρυσής Αυγής

Κατά την τελευταία τακτική γενική συνέλευση του συλλόγου δασκάλων και
νηπιαγωγών Νάξου, Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων, εκδόθηκε το ακόλουθο
ψήφισμά:
"Καταγγέλλουμε τις ρατσιστικές και φασιστικές πρακτικές των μελών της
Χρυσής Αυγής. Δεν επιτρέπουμε σε κανένα πρόσωπο ή ομάδα ατόμων να
υποκαθιστά τα όργανα του κράτους και στεκόμαστε αλληλέγγυοι στα θύματα
αυτών των επιθέσεων."
Το ψήφισμα έγινε δεκτό παμψηφεί.

Νέα δανειστική βιβλιοθήκη στα Μάρμαρα απο τον Αναπτυξιακό Σύλλογο Μώλου Τσουκαλιάς Γλυφάδων "ΠΡΟΟΔΟΣ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ"

 Ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Μώλου Τσουκαλιάς Γλυφάδων "ΠΡΟΟΔΟΣ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ"
στην προσπάθειά του να δημιουργήσει μία νέα δανειστική βιβλιοθήκη που θα εδρεύει στα Μάρμαρα 
ζήτα την βοήθεια όλων των κατοίκων και φορέων του νησιού με την δωρεά βιβλίων .


Τα βιβλία είναι για να ταξιδεύουν τους αναγνώστες σε κόσμους μαγικούς , ας δώσουμε λοιπόν 
όλοι μαζί στα παιδιά την ευκαιρία ενός τέτοιου ταξιδιού.


Τηλέφωνα Επικοινώνιας : 2284024730 Μαρουσώ Τζανακοπούλου
                             6974167782 Μαριαλέττα Κεφάλα

Αντιπροσωπεία του Δήμου Πάρου επισκέφτηκε το δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για θέματα της Πολεοδομίας Νάξου

 

     Την Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου, αντιπροσωπεία του Δήμου Πάρου επισκέφτηκε το δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, κ. Μανόλη Μαργαρίτη, προκειμένου να συζητήσουν από κοινού θέματα που αφορούν στο Γραφείο της Πολεοδομίας Νάξου, καθώς η Υπηρεσία της Νάξου καλύπτει και τις πολεοδομικές υποθέσεις της Πάρου, της Αντιπάρου, των Μικρών Κυκλάδων και της Αμοργού.

     Η αντιπροσωπεία της Πάρου αποτελείτο από το δήμαρχο Πάρου, κ. Χρήστο Βλαχογιάννη, τους αρχιτέκτονες και ειδικούς συμβούλους του δημάρχου Πάρου, κκ. Χρήστο Καταπόδη και Γιάννη Χουζούμη, τον πολιτικό μηχανικό του Δήμου Πάρου, κ. Γιάννη Ραγκούση και τον δημοτικό σύμβουλο Πάρου και πολιτικό μηχανικό, κ. Βαζαίο Πετρόπουλο. Στη συνάντηση την Πολεοδομία Νάξου εκπροσώπευσαν ο προϊστάμενος του γραφείου, κ. Αλέκος Μυλωνάς και ο πολιτικός μηχανικός κ. Παυλόπουλος.

     Η συνάντηση ορίστηκε ύστερα από πρόσκληση του δημάρχου Μανόλη Μαργαρίτη, καθώς το Γραφείο της Πολεοδομίας Νάξου δεν θα μπορεί να αναλαμβάνει τις πολεοδομικές υποθέσεις της Πάρου και των άλλων νησιών, εκτός του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, μετά το τέλος του 2012. Δηλαδή, όπως ορίζει ο νόμος, από 1/1/2013 κάθε δήμος θα πρέπει να έχει δημιουργήσει οικείο Πολεοδομικό Γραφείο. Προς τούτο, τόσο ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, όσο και ο προϊστάμενος της Πολεοδομίας Νάξου, έχουν αποστείλει έγγραφα προς το δήμο Πάρου, προκειμένου να διευθετηθούν άμεσα οι προϋποθέσεις για τη λειτουργία του Γραφείου της Πολεοδομίας Πάρου. Δεδομένου, μάλιστα, της μεγάλης μείωσης του προσωπικού στην Πολεοδομία Νάξου, καθίσταται αδύνατη η εξυπηρέτηση των υπολοίπων νησιών από το οικείο Γραφείο.

     Κατά τη συζήτηση αναλύθηκαν οι τρόποι διευθέτησης των υποθέσεων της Πάρου και αρωγής στη δημιουργία του αντίστοιχου γραφείου στην Πάρο. Ο δήμαρχος, Μανόλης Μαργαρίτης, ζήτησε από το δήμαρχο Πάρου να αποστείλει στη Νάξο δύο υπαλλήλους της τεχνικής Υπηρεσίας Πάρου, προκειμένου να ενημερωθούν για τις τρέχουσες υποθέσεις, που αφορούν στο δήμο τους, να μυηθούν στη λειτουργία το Πολεοδομικού Γραφείου και να μπορούν, μετά την 1/1/2013, να αναλάβουν το αρχείο με τις υποθέσεις της Πάρου.

Διαδοχικές συναντήσεις του δημάρχου σε υπουργεία στην Αθήνα

 

     Κατά το διήμερο 16 και 17 Οκτωβρίου, ο δήμαρχος Μανόλης Μαργαρίτης μετέβη στην Αθήνα, όπου είχε διαδοχικές συναντήσεις σε υπουργεία για θέματα που αφορούν στο Δήμο. Συγκεκριμένα, επισκέφτηκε:

-         Το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, για την υπόθεση του φερόμενου ως χρέους του Δήμου προς αυτό.

-          Το Υπουργείο Εσωτερικών, όπου συζήτησε με στελέχη του Υπουργείου για την επαρκή στελέχωση του Γραφείου της Πολεοδομίας Νάξου, για την προώθηση των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με τις προτεινόμενες αλλαγές στο Νόμο 3852/2010 - σχέδιο «Καλλικράτης» και ενημερώθηκε για τη νέα νομολογία σχετικά με τα περίπτερα.

-          Το Υπουργείο Υγείας, προκειμένου να προωθηθεί η δωρεάν παραχώρηση ενός αξονικού τομογράφου από το Αρεταίειο Νοσοκομείο προς το Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Νάξου.

-          Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, όπου ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών σχετικά με το φράγμα του Τσικαλαριού.

-          Το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και την Ειδική Γραμματεία Υδάτων, όπου συζήτησε για τη μελέτη του έργου της ανακύκλωσης των λυμάτων του ΒΙΟ.ΚΑ της Νάξου.

-          Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού  και το Τμήμα Ενάλιων Αρχαιοτήτων , μαζί με τον Περιφερειακό Σύμβουλο, υπεύθυνο της περιφερειακής ενότητας Νάξου, Λάζαρο Θεόφιλο, προκειμένου να ενημερωθούν για το αλιευτικό καταφύγιο στον Απόλλωνα.

-          Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου παραβρέθηκε στην τιμητική εκδήλωση, που οργάνωσε η Γ΄ Ορθοπαιδική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου, προς τιμήν του συμπατριώτη μας καθηγητή της Ιατρικής Σχολής, κ. Ντέμη Κορρέ.

e-Επιλογές της 21/10/2012



ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΣΗΣ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ OCEAN

Ο Δημήτρης Μπάσης, παράλληλα με τις εμφανίσεις του με την Μελίνα Ασλανίδου, αποφασίζει να συνυπάρξει επί σκηνής με έξι κορυφαίους μουσικούς, για μία και μοναδική εμφάνιση στις 25 Οκτωβρίου στο Ocean Mojo   στη Νάξο.
Ο Δημήτρης Μπάσης έχει χαρακτηριστεί ως ο σημαντικότερος ερμηνευτής της γενιάς του. Σε μια σημαντική στιγμή της καριέρας του, τραγουδά με την παιδεία του στην βυζαντινή μουσική, με τα διδάγματα του από τις σημαντικές του συνεργασίες, την πείρα του από το λαϊκό πάλκο αλλά και με την μαθητεία του ως ερμηνευτής των έργων του Μίκη  Θεοδωράκη, μας υπόσχεται ότι θα μας παρασύρει σε μια όμορφη μουσική διαδρομή.
Με τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του , (από τα «Χαμοπούλια» ως τους «Ψίθυρους καρδιάς» και από το «Τώρα μένω μόνος μου» μέχρι τη «Ζωή» και το «Σπασμένο καράβι») και με τις δύο τελευταίες του δουλείες το «Δημήτρης Μπάσης Live», το οποίο έχει ήδη γίνει διπλά πλατινένιο, και .....

Οπαδός της ανωμαλίας-Καμμένος σε Τσίπρα: Να ρίξουμε την κυβέρνηση για να σε κάνω Πρωθυπουργό

Πρόσκληση από τον Πάνο Καμμένο στον Αλέξη Τσίπρα να προκαλέσουν εκλογές από κοινού με το να αποχωρήσουν μαζικά από τη Βουλή. Σε ερώτηση δημοσιογράφου της εφημερίδας Αγγελιοφόρος όπου παραχώρησε συνέντευξη, για το τι προτίθεται να κάνει ενόψει της ψηφοφορίας των μέτρων στη Βουλή, ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι δύναται να μπλοκάρει τα μέτρα.Πώς; Με το να προκαλέσει εκλογές μέσω ομαδικής παραίτησης βουλευτών."Εμείς καταρχήν δίνουμε και θα δώσουμε τη μάχη μέσα κι έξω από τη Βουλή, αλλά μπορούμε να μπλοκάρουμε τα μέτρα και την παράδοση της χώρας και του ελληνικού λαού, προκαλώντας εκλογές. Σύμφωνα με το Σύνταγμα, απαιτείται η παραίτηση 60 βουλευτών και των αναπληρωματικών τους", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.