slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Παρουσία του βουλευτή Κυκλάδων ΣΥ.ΡΙΖ.Α., κ. Νίκου Μανιού στο 30ο Συνέδριο Κοινωνικής Παιδιατρικής στη Τήνο


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Παρουσία του Βουλευτή Κυκλάδων ΣΥ.ΡΙΖ.Α., κ. Νίκου Μανιού στο 30ο Συνέδριο Κοινωνικής Παιδιατρικής στη Τήνο

Ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Νίκος Μανιός, συμμετείχε στις εργασίες του επετειακού 30ου Συνεδρίου που πραγματοποίησε η Ελληνική Εταιρία Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής της Υγείας υπό την αιγίδα της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, του Πανελλήνιου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου και του Ιατρικού Συλλόγου Κυκλάδων στην Τήνο, 20-23 Σεπτεμβρίου 2018, σε συνδιοργάνωση με τοπικούς πνευματικούς και πολιτιστικούς φορείς και ιδρύματα.

ΝΔ: Πολύ σοβαρές οι καταγγελίες Λαφαζάνη για παρακρατική παρακολούθηση


Για επιβεβαίωση της εκτροπής της κυβέρνησης σε πρακτικές αυταρχικών καθεστώτων κάνει λόγο η αξιωματική αντιπολίτευση. Οι καταγγελίες του Παναγιώτη Λαφαζάνη περί παρακρατικής παρακολούθησής του «επιβεβαιώνουν» την συνεχή εκτροπή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σε μεθόδους που απαντώνται «μόνο σε αυταρχικά καθεστώτα», ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία.

Συναντήσεις ΟΝΝΕΔ Νάξου στη Σύρο

Η ΟΝΝΕΔ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων στις 22 Σεπτεμβρίου 2018 έως 25 Σεπτεμβρίου 2018 πραγματοποίησε επίσκεψη στην Σύρο για την παρουσίαση των νέων γραφείων της ΝΟΔΕ Κυκλάδων μετά την πραγματοποίηση των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας τον Μάιο 2018.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κυκλάδων Νεάς Δημοκρατίας κ. Καφτηράνη Χρήστο καθώς και με τον Δήμαρχο Σύρου κ. Μαραγκό Γεώργιο.
Την ΟΝΝΕΔ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος του Τ.Γ. Πολυκρετης Ευστάθιος και ο υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού Μανδηλαράς Αντώνιος.