slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αποφάσεις από την ετήσια τακτική Γ.Σ. της Ο.ΝΑ.Σ.

ΨΗΦΙΣΜΑ
Η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων (Ο.ΝΑ.Σ.), η οποία συνήλθε σήμερα 11/12/16 ημέρα Κυριακή και ώρα 11:30π.μ., στη λέσχη του Συλλόγου Κορωνίδας Νάξου Ανταίου 47 Γαλάτσι, μετά από εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και μελών της Γενικής Συνέλευσης, αποφάσισε ομόφωνα και ζητά:
1. Να μειωθούν οι αντικειμενικές αξίες (τιμές ζώνης- τιμές εκκίνησης) των ακινήτων στη Νάξο, ώστε να.....

ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ : ποιοι δρόμοι θα κλείσουν λόγω των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων


Αποτέλεσμα εικόνας για παπαβασιλειου χωρα ναξουΔιακοπές στην κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιηθούν στην οδό Παπαβασιλείου και στην πλατεία Πρωτοδικείου λόγω των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν από το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κατά την περίοδο των εορτών.  Οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι απαραίτητο να τεθούν σε εφαρμογή, προκειμένου να διασφαλιστεί η επιτυχής διεξαγωγή των εκδηλώσεων αυτών αλλά και η ασφάλεια των συμμετεχόντων και πεζών.

Αναλυτικότερα η απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων θα ισχύσει για τις εξής ημέρες, ώρες και οδούς:

Επικό σποτ της ΚΝΕ που «τρολάρει» Τσίπρα – Καμμένο για το «μπούλης» (βίντεο)


Ο χαρακτηρισμός «μπούλης» που χρησιμοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας για τον Πάνο Καμμένο κατά τη διάρκεια των πρόσφατων δηλώσεών του στη Νίσυρο, αναφερόμενος στην πρώτη του επαφή με τον υπουργό Άμυνας, έγινε αφορμή για ένα χιουμοριστικό σποτάκι από την ΚΝΕ.

Συνδυάζοντας φωτογραφίες από παραλίες του πρωθυπουργού και του προέδρου των ΑΝΕΛ μαζί με όσα ειπώθηκαν και έγιναν σε Νίσυρο και Καστελόριζο, η νεολαία του ΚΚΕ καταλήγει στο συμπέρασμα «Στα νησιά πάντα ξεκινάνε οι μεγάλες αγάπες».

Δείτε το σατιρικό σποτ

Μανώλης Κεφαλογιάννης: "Από τη γενιά των 700 ευρώ οδηγούμαστε στη γενιά των 300 ευρώ. Όπου δεν λειτουργεί η ελεύθερη αγορά δημιουργείται μαύρη αγορά εργασίας". ( Video )



Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας : Από τη γενιά των 700 ευρώ οδηγούμαστε στη γενιά των 300 ευρώ. Όπου δεν λειτουργεί η ελεύθερη αγορά δημιουργείται μαύρη αγορά εργασίας.

Παρέμβαση Μανώλη Κεφαλογιάννη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Δείτε εδώ το βίντεο:

Νάξος: Όλες οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ (αναλυτικά το πρόγραμμα)

Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά έδωσε στη δημοσιότητα το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται εκδηλώσεις για μικρούς και για μεγάλους, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια κ.ά. 
Φέτος οι περισσότερες εκδηλώσεις -πραγματοποιούνται στην οδό Παπαβασιλείου και στην πλατεία Πρωτοδικείου, προκειμένου να τονωθεί η αγορά και γίνονται σε συνεργασία με τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Νάξου. Εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν επίσης στο "Μαγικό χωριό" (στο άλσος της Έλλης), στο θεατρικό μουσείο Ιάκωβος Καμπανέλλης, αλλά και στο κλειστό ΔΑΚ που θα δοθεί συναυλία με τον Απόστολο Ρίζο. Να σημειωθεί ότι ήταν προγραμματισμένη και συναυλία με τον Παντελή Θαλασσινό, που όμως λόγω προβλήματος του καλλιτέχνη, ματαιώθηκε. 
Όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων: