slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΝΔ: Η επόμενη μέρα στο «γαλάζιο» στρατόπεδο της Θεσσαλονίκης


Της Άντζελας Πεΐτση
Τους 47.000 ψηφοφόρους άγγιξε ο αριθμός εκείνων που προσήλθαν χθες στις κάλπες για την ανάδειξη του νέου αρχηγού στη ΝΔ, στο νομό Θεσσαλονίκης. Η καταμέτρηση των ψήφων ολοκληρώθηκε στο 100% και το zougla.gr, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες και αξιόπιστες πηγές, δημοσιεύει τα (ανεπίσημα) τελικά αποτελέσματα των σταυρών που πήραν οι τέσσερις υποψήφιοι. Στην Α’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης έλαβαν: Μεϊμαράκης 10.500– Μητσοτάκης 7.700- Τζιτζικώστας 10.600 – Γεωργιάδης 3.500.
Στη Β’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης έλαβαν:

Σε πλήρη εξέλιξη το έργο της ηλεκτροδότησης της παραλίας Νάξου



Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το έργο της ηλεκτροδότησης της παραλιακής οδού Νάξου, από το Μετεωρολογικό σταθμό μέχρι την Πορτάρα. Το έργο συνεχίζεται στην κεντρική παραλιακή οδό με γοργούς ρυθμούς, αφού ήδη έχουν υπογειοποιηθεί οι σωλήνες μέσα από τους οποίους περνούν τα καλώδια μεταφοράς του ηλεκτρικού ρεύματος, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο δίκτυο, ενώ παράλληλα, διορθώνονται προβλήματα που υπήρχαν στους σωλήνες ύδρευσης.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για το ΕΕΕΚ Νάξου


 
Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Νάξου για μία ακόμη φορά έκλεψε τη παράσταση με τη φοβερή δουλειά που γίνεται τόσο από τα ίδια τα παιδιά όσο και από τους καθηγητές του σχολείου και τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο... Και του χρόνου

Η Φάτνη του Συλλόγου Πολιχνίου "Αγία Παρασκευή"


Ο Πολιτιστικός - Εξωραϊστικός Σύλλογος Πολιχνίου "Αγία Παασκευή" με το δικό του τρόπο δίνει το στίγμα του και λέει ότι αξίζει κάτι περισσότερο η περιοχή του Πολιχνίου. Οτι δεν είναι απλά ένα καλοκαιρινό θέρετρο και τίποτα περισσότερο. Αλλά μία κοινωνία ενεργή όλο το χρόνο....Και όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα τους "Σήμερα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στην φάτνη μας. Έτσι το Πολίχνι για πρώτη φορά έχει τη δική του

Άδωνις: Γιατί θα στηρίξω τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο δεύτερο γύρο - ΒΙΝΤΕΟ

Άδωνις: Γιατί θα στηρίξω τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο δεύτερο γύρο - ΒΙΝΤΕΟ

Πολιτική
Τους λόγους για τους οποίους θα στηρίξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο δεύτερο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη αρχηγού στη ΝΔ, εξήγησε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε δήλωσή του.

Ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι η χθεσινή ημέρα ήταν ημέρα γιορτής για τη ΝΔ και δήλωσε περήφανος για το υπολογίσιμο -όπως το χαρακτήρισε- ποσοστό που έλαβε.

Νίκος Μανιός : VIDEO τι είπε στο Φιλώτι ο για τη καταχώριση του "Αρσενικού Νάξου» στο κοινοτικό μητρώο Π.Ο.Π


Με τη συμμετοχή του βουλευτή Κυκλάδων Νίκου Μανιού πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, στο Φιλώτι Νάξου συγκέντρωση με θέμα την υποβολή φακέλου στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την καταχώριση του τοπικού προϊόντος «Αρσενικό Νάξου» στο κοινοτικό μητρώο Προστατευόμενων Ονομασιών Προέλευσης.
Ως εμπνευστής της ιδέας, της υλοποίησης και ολοκλήρωσης της

Βόμβα Βρούτση: Όχι σε β’ γύρο. Πρόεδρος ο Μεϊμαράκης, αντιπρόεδρος ο Μητσοτάκης

Μια πρόταση που θα συζητηθεί έκανε ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός, Γιάννης Βρούτσης μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στο Νίκο Ευαγγελάτο σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των εκλογών στη ΝΔ.

Ο κ. Βρούτσης έκανε μια πολιτική πρόταση, ζητώντας να μην πάμε σε δεύτερο γύρο αλλά να υπάρξει συννενόηση μεταξύ των δυο υποψηφίων για το καλό της παράταξης έτσι ώστε να αρχίσει να παίζει δυναμικά τον ρόλο της, δηλαδή να κάνει αντιπολίτευση.
Ο πρώην υπουργός πρότεινε να μην γίνει δεύτερος γύρος αλλά να συννενοηθούν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και να γίνει πρόεδρος της ΝΔ ο κ. Μεϊμαράκης και αντιπρόεδρος ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν φαντάζει πολύ πιθανό, αφού ο κ. Μητσοτάκης έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να πάμε σε δεύτερο γύρο και να διεκδικήσει την αρχηγία της ΝΔ.
Είπε χαρακτηριστικά:

Η προβατίνα υπουργός Σία, όπως… Ρεπούση: Ιστορία στα σχολεία χωρίς εθνικές αναφορές


Η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας θέλει να αλλάξουν τα σχολικά συγγράμματα χωρίς τη χρήση «εθνόμετρου» και να μετατραπούν σε γνωμοδοτικά τα συμβούλια στα ΑΕΙ – Πώς συνδέει τη Μικρασιατική καταστροφή με το προσφυγικό

Βουλγαράκης: Ευπρεπής η παρουσία του Γεωργιάδη – ΦΩΤΟ

 
 Ο κ.Βουλγαράκης σχολίασε για τον Άδωνι Γεωργιάδη στο Twitter: «Η αλήθεια είναι ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε μια ευπρεπή παρουσία και είναι απολύτως βέβαιο ότι αυτό θα του

Βαγγέλης Μεϊμαράκης: ο Μεγάλος νικητής, στις Κυκλάδες κατέγραψε τα μεγαλύτερα ποσοστά του

Και στα 19 σημεία των Κυκλάδων που στήθηκα κάλπες ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης σάρωσε, ήταν ο  Μεγάλος  νικητής των εσωκομματικών εκλογών της Ν.Δ. καταγράφοντας συνολικά  ποσοστά  άνω του 58%. 
Με 1.838 ψήφους και με    ποσοστό   κοντά στο 58%  που  είναι ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά   που έχει καταγράψει σε όλη την επικράτεια κατέλαβε την πρώτη θέση στο νόμο Κυκλάδων. Δεύτερη  θέση κατέλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος πήρε 745 ψήφους και....

Ο Τζιτζικώστας παραδέχτηκε την ήττα του – Έδωσε συγχαρητήρια σε Μεϊμαράκη και Μητσοτάκη


Την αποδοχή του εκλογικού αποτελέσματος έκανε λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα ο Απόστολος Τζιτζικώστας δίνοντας συγχρητήρια στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και στον Κυριάκο Μητσοτάκη που θα πάνε στον δεύτερο γύρο.
Ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε ότι Θα συνεχίσει να εργάζοται με όλες του τις δυνάμεις για μια ενωμένη ΝΔ και μια σύγχρονη κεντροδεξιά παράταξη.

ΕΝΩΤΙΚΟΣ ο Πλακιωτάκης ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΣΗ : Κανένας υποψήφιος δεν συγκεντρώνει την απόλυτη πλειοψηφία -Ξανά στις κάλπες στις 10 Ιανουαρίου


Ψυχραιμία, ενωτικό κλίμα από όλες τις πλευρές και σύνεση ζήτησε ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης, ενόψει του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
«Το εκλογικό αποτέλεσμα έδειξε ότι κανένας υποψήφιος δε συγκεντρώνει την απόλυτη πλειοψηφία. Άρα, θα πρέπει να προσέλθουμε ξανά στις κάλπες στις 10 Ιανουαρίου. Έως τότε, συνιστώ ψυχραιμία, ενωτικό κλίμα από όλες τις πλευρές και σύνεση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πλακιωτάκης.

Ολόκληρη η δήλωσή του έχει ως εξής:

Μεϊμαράκης - Μητσοτάκης στον β' γύρο


Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναμετρηθούν στον β' γύρο των εκλογών για την ανάδειξη νέας ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας.
Ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του ότι δεν θα αποσύρει την υποψηφιότητά του, ανεξαρτήτως του ύψους της διαφοράς που θα τον χωρίζει τελικά από τον κ. Μεϊμαράκη.
«Το ρεύμα της δημιουργικής ανανέωσης για το οποίο αγωνίστηκα με εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες θα επιβεβαιωθεί και

Κυριάκος Μητσοτάκης : Στις 10 Ιανουαρίου ενώνουμε τις δυνάμεις μας


«Απευθύνομαι προσωπικά στους 400.000 πολίτες, σας καλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μία νέα εποχή στη ΝΔ», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος έρχεται δεύτερος στην καταμέτρηση για την εκλογή αρχηγού στη ΝΔ και πρόσθεσε ότι «Στις 11 Ιανουαρίου ξημερώνει μία νέα εποχή για τη ΝΔ και την

Πρωτιά Μεϊμαράκη και στη Μύκονο

Ολοκληρώθηκε και στην
Μύκονο η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΝΔ.....με 288 φίλους του κόμματος να έχουν ψηφίσει.

Η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων, από την εφορευτική επιτροπή, με το όνομα καθενός από τους τέσσερις υποψηφίους.
Ελαβαν :

Πρώτος με διαφορά ο Μεϊμαράκης


Ρεπορτάζ: Άντζελα Πεϊτση, Κατερίνα ΝινιούΕικονολήπτης: Νίκος ΧριστοφάκηςΕπιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης

Στη σκιά του διχαστικού κλίματος που εμφανίστηκε απειλητικό κατά τους τρεις μήνες της προεκλογικής διαδικασίας, η Νέα Δημοκρατία αναζητά αρχηγό, αυριανό πρωθυπουργό και