slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γ. Βρούτσης: “Με συνέπεια υλοποιήσαμε τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις, δημιουργώντας ένα σταθερό, αναπτυξιακό και δίκαιο ασφαλιστικό και φορολογικό περιβάλλον στη χώρα»

Με συνέπεια υλοποιήσαμε τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις, δημιουργώντας ένα σταθερό, αναπτυξιακό και δίκαιο ασφαλιστικό και φορολογικό περιβάλλον στη χώρα, επισήμανε, μεταξύ άλλων, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης, την Τρίτη 12 Ιουλίου, στην ομιλία του στη Βουλή επί νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών...

Επίσκεψη του Γιάννη Βλασερού στη Σαντορίνη


Ο Γιάννης Βλασερός Αναπλ. Γραμματέας του Τομέα Υγείας του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής στο πλαίσιο τετραήμερης ιδιωτικής και πολιτικής επίσκεψης του στο νησί της Σαντορίνης είχε την τιμή να συναντηθεί με τον Δήμαρχο Θήρας Αντώνη Σιγάλα να συζητήσει και να ανταλλάξει απόψεις για τα φλέγοντα θέματα του Νησιού.

«Με ιδιαίτερη χαρά συναντήθηκα με την νεοεκλεγείσα Τοπική Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ -Κινήματος Αλλαγής και εκτός των άλλων αναζητήσαμε τρόπους άμεσης προσέγγισης με τον λαό της Σαντορινης και τα προβλήματα του.

Ένα 24ωρο μετά και ο Τσίπρας κάνει πως δεν άκουσε – Τι περιμένει για να διαγράψει τον τοξικό Βερναρδάκη;

Όχι δεν φθάνει το συγγνώμη ή η διαγραφή της ανάρτησης της κατάπτυστης δήλωσης Βερναρδάκη για την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως που την παρομοίασε με την Πισπιρίγκου! Αυτού του είδους η αντιπολίτευση δεν έχει χώρο πουθενά… Αυτού του είδους η αντιπολίτευση δεν ξεπλένεται με φραστικές καταδίκες… Αυτή η φασιστική, τοξική και Ακροδεξιά αντιπολίτευση αποβάλλεται και τιμωρείται παραδειγματικά!
Κάτι που έως τώρα – ένα 24ωρο μετά, δεν έχει κάνει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας! Τι περιμένει και δεν έχει πετάξει εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας και εκτός κόμματος τον κατάπτυστο Βαρναρδάκη;

Τουρισμός για Όλους: Έως τις 21 Ιουλίου οι αιτήσεις για τον πρώτο κύκλο – Αυτοί είναι οι δικαιούχοι

 Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η απόφαση για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» που αφορά στο voucher των 150 ευρώ. Οι αιτήσεις στο tourism4all θα γίνονται έως τις 21 Ιουλίου.

Στην απόφαση περιγράφονται οι δικαιούχοι του προγράμματος αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα γίνονται οι αιτήσεις. Η πλατφόρμα αναμένεται να ανοίξει το Σάββατο 16 Ιουλίου.
Οι δικαιούχοι του προγράμματος «Τουρισμός Για Όλους»

Κάρπαθος: Παραιτήθηκε σύσσωμη η Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας

Το περιστατικό προκάλεσε και την αντίδραση της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην Κάρπαθο, τα μέλη της οποίας υπέβαλλαν την παραίτησή τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Στην επιστολή παραίτησης που στάλθηκε στον Γραμματέα Οργανωτικού Κονταδάκη Στυλιανό, στους βουλευτές Δωδεκανήσου της ΝΔ και την πρόεδρο της ΔΕΕΠ, αναφέρεται συγκεκριμένα:

Ανοίγει τις πόρτες του το Θεατρικό Μουσείο "Ιάκωβος Καμπανέλλης"


Το Θεατρικό Μουσείο Ιάκωβος Καμπανέλλης, σε συνεργασία με το Δήμο Νάξου και
Μικρών Κυκλάδων, ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό, για 7 η συνεχόμενη χρονιά.

Φωτιά στα γραφεία της Real news

ΒΙΝΤΕΟ
Φωτιά ξέσπασε στο κτίριο που βρίσκεται ο Realfm 97,8, επί της Λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι.
Στο σημείο επιχειρούν ακόμα και τώρα 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα. Η φωτιά ξεκίνησε από τον πάνω όροφο του κτιρίου όπου στεγάζεται ο Realfm 97,8 και επεκτάθηκε προς τα κάτω.

Κοροναϊός-ΕΟΔΥ: Φωνάζουν μόνον εκείνοι που μετρούσαν πάντα λανθασμένα…

Βασίλης Βενιζέλος
Με αφορμή την απόφαση του Οργανισμού να εκδίδει εβδομαδιαίο επιδημιολογικό δελτίοΕίναι να απορεί κανείς με τις υποκριτικές αιτιάσεις ορισμένων κύκλων στο χώρο της δημοσιότητας, εξαιτίας της απόφασης της διοίκησης του Εθνικού Οργανισμού Δημοσίας Υγείας (ΕΟΔΥ) να δημοσιεύει από τούδε και στο εξής αποκλειστικά και μόνον εβδομαδιαίο επιδημιολογικό δελτίο
Και τι δεν ακούσαμε; Ότι δήθεν ο ΕΟΔΥ, με αυτόν τον τρόπο, θα αποκρύπτει τα κρούσματα… Ότι δήθεν ο Οργανισμός θα αποκρύπτει τους θανάτους… Ότι οι πολίτες δεν θα βρίσκονται σε εγρήγορση… Και τι δεν ακούσαμε…

Ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος ανανεώνει στον ΑΠ.Α.Σ. Νάξου "Τα Φανάρια"

Ο ΑΠ.Α.Σ. Νάξου "Τα Φανάρια" ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιάννη Αναγνωστόπουλο. Ο γε

Το ακτοπλοϊκό μαρτύριο της "Ηρωικής Νήσου Κάσου" και της Καρπάθου, η δίκαιη λαϊκή αγανάκτηση και οι...." Μαυρογιαλουροι" !

               


Η απαγόρευση απόπλου από  τον Πειραιά του "γερασμένου" πλοίου Olympus μετά από έλεγχο -τελευταίας στιγμής- των αρμοδίων αρχών  οδήγησε σε....  ακτοπλοϊκό μαρτύριο την " Ηρωική Νήσο" Κάσο και την  Καρπάθο .
Οι μόνιμοι κάτοικοι του Επαρχείου Καρπάθου-Κάσου βλέπουν στη μέση του καλοκαιριού και της  τουριστικής  περιόδου τα νησιά τους να αποκλείονται συγκοινωνιακα και πολλοί  επισκέπτες να αναβάλουν ή να ακυρώνουν την προγραμματισμένη  μετάβαση τους στα δύο ακριτικά μας νησιά. 

Οι φωνές διαμαρτυρίας για την καθυστερημένη χρονικά σύνδεση με τον Πειραιά και την Κρήτη μετατρέπεται σε δίκαιη οργή των κατοίκων.Η απουσία αξιόλογων και αξιόπλοων ακτοπλοϊκών μέσων, το υψηλό κόστος των εισιτηρίων, η έλλειψη σωστού προγραμματισμού σε συνδυασμό με την μεγάλη   οικονομική ζημιά που υφίστανται οι επιχειρήσεις της Κάσου και της Καρπάθου οδηγεί σε απόγνωση τους νησιώτες μας.

Επισημάνουμε και προτείνουμε τα εξής:

-Είναι απαραίτητο να βρεθεί ΑΜΕΣΑ λύση και το Υπουργείο Ναυτιλίας να άρει το αδιέξοδο.Η δυσφήμηση της χώρας είναι μεγάλη και η λαϊκή οργή δίκαιη. 

-Να μην "κουκουλωθουν" οι ευθύνες και να υπάρξει ΑΜΕΣΑ αξιοπρεπής και τακτική  ακτοπλοϊκή σύνδεση με  τον Πειραιά και την  Κρήτη.

-Μέσω του ΕΟΤ και της Περιφέρειας Ν.Αιγαιου να υπάρχει έκτακτη και στοχευμενη διαφήμιση για τα δύο(2)  νησιά της Δωδεκανήσου μας που λόγω του ακτοπλοϊκού τους αποκλεισμού έχουν μείνει πίσω σε τουριστική κίνηση ,σε αντίθεση με το υπόλοιπο Ν. Αιγαίο και το σύνολο σχεδόν των τουριστικών περιοχών της χώρας που οι δείκτες προσέλευσης επισκεπτών είναι υψηλοί.

- Να αντιληφθούν κάποιοι ότι κοινωνικούς και για Εθνικούς λόγους δεν πρέπει να "παίζουν με τις μετακινήσεις των κατοίκων των νησιών μας!


-Συμπαραστεκομαστε  στους κατοίκους της Κάσου και της Καρπάθου και  καταλαβαίνουμε την αγωνία και τον αγώνα τους .


Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές κρίνονται όλοι:

Όσοι με ειλικρίνεια στηρίζουν τους κατοίκους των νησιών και επιδιώκουν να λυθεί το πρόβλημα, όσοι   αδιαφορούν  ή  δεν διεκδικούν και  όσοι  κοροϊδεύουν  ως  γνήσιοι  λάτρεις  του...... ""Μαυρογιαλουρου"!

Ας απομονώσουμε τους επικίνδυνους λαϊκιστες , του αδιάφορους και τους "Μαυρογιαλουρους" και  να βρεθεί ΑΜΕΣΑ λύση  διότι  πρέπει.....να" υπάρχει και φιλοτιμο"!


ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ 

-Επικεφαλής του Ανεξάρτητου Περιφερειακου Συνδυασμού "ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ" -Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε.Ρόδου 
-Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε. 




Στη Νάξο ο Ρίζος Μαρούδας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής της ΚΕ.

ΚΚΕ

ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΑΞΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Από τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022 και για τρεις μέρες θα επισκεφθεί τη Νάξο ο Ρίζος Μαρούδας, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής της ΚΕ, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας (ΕΟΑΣΝΛ) και μέλος της  Πανελλαδικής Γραμματείας της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων.

Κατά την παραμονή του στο νησί θα συναντηθεί με εκπροσώπους των αγροτοκτηνοτροφικών συλλόγων και φορέων και θα περιοδεύσει στα χωριά του νησιού, προκειμένου να συνομιλήσει με αγρότες και κτηνοτρόφους πάνω στα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και για τις θέσεις του ΚΚΕ σε αυτά. 



Νάξος, 12/07/2022


Αποκλειστική δήλωση - στο Nextdeal.gr - του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την επένδυση της ΒΙΑΝΕΞ στον Γέρακα!(video)

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης των εγκαινίων των νέων εγκαταστάσεων της ΒΙΑΝΕΞ στο Γέρακα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε στην κάμερα του nextdeal.gr και στους δημοσιογράφους Κωστή Σπύρου και Άρη Μπερζοβίτη, για το όραμα και τα σχέδια της εταιρείας.

Η Γραμματέας της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων Αναπληρώτρια Υπεύθυνη Πολιτικής Ακαδημίας στο Εκτελεστικό Γραφείο της ΟΝΝΕΔ

Η Γραμματέας της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων Αναπληρώτρια Υπεύθυνη Πολιτικής Ακαδημίας στο Εκτελεστικό Γραφείο της ΟΝΝΕΔ.
Η Κυκλαδίτισσα Φλώρα Μαλασίδη με καταγωγή από την Κύθνο, Γραμματέας της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων, η οποία στο 13ο Τακτικό Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ ήταν μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου, επανεκλέχτηκε στην 20άδα της Κεντρικής Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ και ανέλαβε τη θέση της Αναπληρώτριας Υπεύθυνης Πολιτικής Ακαδημίας στο Εκτελεστικό Γραφείο της ΟΝΝΕΔ.

O Κουφοντίνας στην «ΕφΣυν» και η ελευθερία του Τύπου

Της Σοφίας Γιαννακά

Χωρίς να προκαλεί κάποια έκπληξη (αφού έχει ξαναγίνει), η Εφημερίδα των Συντακτών παραχώρησε βήμα σε έναν τρομοκράτη της 17Ν, τον Δ. Κουφοντίνα, για να μας κάνει μαθήματα διεθνούς διπλωματίας και πολιτικής, για το Ουκρανικό και τα ελληνοτουρκικά.

Το πιθανότερο είναι ότι λίγους ενδιαφέρει τι έγραψε ο Κουφοντίνας στην «ΕφΣυν». Για όσους έχουν την περιέργεια, ας διαβάσουν παρακάτω, αφού η ίδια η εφημερίδα φρόντισε να το διαφημίσει στα social media. Μίσος για την Ελλάδα, έπαινοι για τον Ερντογάν και τον Πούτιν. Δεν ξαφνιαστήκαμε...