slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ


Μ. Μαργαρίτης: Ο κόσμος γνωρίζει και αναγνωρίζειΜε αφορμή το δελτίο τύπου που εξέδωσε η Επιτροπή Διεκδίκησης και Αγώνα για το Κ.Ε.Γ.Ε, θα πρέπει να διευκρινίσουμε και να καταστήσουμε σαφή τα εξής:

Fwd: Ευχές για το Νέο Έτος



Η πολιτιστική εταιρεία Νάξου "ΝΙΚΑΝΔΡΗ" σας εύχεται ευτυχές, ειρηνικό και δημιουργικό το 2017 και ό,τι καλύτερο για όλους μας.  Ο πρόεδρος Γιάννης Λογαράς, τα μέλη και οι συνεργάτες. 
www.nikandre.com       
e-mail:
 info@nikandre.com  και  logarasyan@gmail.com . 
Τηλ.: +30 6983 167 196


ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ-ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

ΕΥΧΕΣ ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΟΥΖΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2017!!!

2 περιστέρια να έρθουνε να φέρουνε ευχές
0 λοι σας να γιορτάσετε με γέλια και χαρές.
1 όμορφο ξεκίνημα να έχει η χρονιά
7 χιλιάδες όνειρα να βγουν αληθινά.
Εύχομαι ολόψυχα Χρόνια Πολλά ,Καλή και Ευτυχισμένη Νέα Χρονιά στον καθ' ένα και στην καθεμιά σας ,με Υγεία ,Ειρήνη, Ευτυχία , Ευημερία , Προκοπή , Χαμόγελο , Αγάπη ,Αλήθεια Όνειρα , Ομόνοια, Δημιουργικότητα , Επιτυχίες και πολλές Φωτεινές ,Χαρούμενες και Όμορφες στιγμές.
Ο Ερχομός του Νέου Έτους 2017!!! , ας είναι το προμήνυμα για μια Χρονιά διαφορετική ,όμορφη , με λιγότερα προβλήματα ,γεμάτος με ελπίδα , φως, και προσδοκίες για ένα Καλύτερο και Ευτυχισμένο 2017!!!
Για την πολυαγαπημένη μας πατρίδα να αποκτήσουμε όλοι μας πνεύμα Ομοψυχίας , Κατανόησης , Ανθρωπιάς , Συνεργασίας , και Δύναμη για να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που μαστίζουν την χώρα μας ώστε να ανατείλει ένα φέρελπις 2017!!!
Για τις ομάδες μας εύχομαι να αρθούν όλα τα προβλήματα και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε , να είναι μία

ΕΑΣ ΝΑΞΟΥ : XRONIA POLLA - HAPPY NEW YEAR 2017!
























Φοίβος – Παναγιώτης Παρασκευόπουλος:«Ο Κυρ. Μητσοτάκης δεν θα πει ποτέ ψέματα στους πολίτες» Πηγή:www.dimokratiki.gr

Ο κ.Φοίβος – Παναγιώτης Παρασκευόπουλος, είναι ένας εκ των στενών συνεργατών του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.
Στις εσωκομματικές εκλογές που διενεργήθηκαν τον Φεβρουάριο του 2016, ανέλαβε καθήκοντα προέδρου της Περιφερειακής Οργάνωσης του κόμματος στο Νότιο Αιγαίο.
Ο 36χρονος, τραπεζικός υπάλληλος, που έχει πολιτευτεί στις Κυκλάδες (υπήρξε υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Σερίφου, Σίφνου, Μήλου και Κιμώλου με τον συνδυασμό  «Νέα Εποχή για τα νησιά μας», με επικεφαλής τον νυν αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινο), συγκαταλέγεται μεταξύ των στενών πολιτικών φίλων του

Γ. ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ - ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ




2017 Ευχές Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Πάρου



Με εκτίμηση,

ΕΥΧΕΣ ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑΞΟΥ