slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μνημόνιο Συνεργασίας, για την καταπολέμηση της διαδικτυακής βίας στον αθλητισμό, συνυπέγραψαν ο Γιάννης Βρούτσης με τον πρόεδρο της FIA, Mohammed Ben Sulayem

3950690pr

Με τον πρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA) Mohammed Ben Sulayem, που βρίσκεται στη χώρα μας για τη διεξαγωγή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, το οποίο ξεκινά σήμερα και ολοκληρώνεται την προσεχή Κυριακή, συναντήθηκε ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης.

Ο Υπουργός επισήμανε πόσο σημαντική είναι η εμπιστοσύνη της παγκόσμιας κοινότητας προς την Ελλάδα, τη γενέτειρα των Ολυμπιακών αγώνων και των Αξιών του Αθλητισμού, για τη διοργάνωση τέτοιων σπουδαίων διεθνών γεγονότων και πώς, μέσω και του Ράλλυ Ακρόπολις, το οποίο συμπληρώνει 70 χρόνια και αποτελεί πολιτιστική κληρονομιά της χώρας, διαδίδονται αυτά τα ιδεώδη στους εκατοντάδες εκατομμύρια φιλάθλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Ο κ. Βρούτσης υπογράμμισε, παράλληλα, ότι παρά τις καταστροφικές συνέπειες στη χώρα από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και την κλιματική κρίση, η διεξαγωγή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις θα είναι αρτιότατη, όπως αρμόζει στον θεσμό.

ΕΑΣ. ΝΑΞΟΥ Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 14η Γιορτή Πατάτας Νάξου και το 5o Food Experience Graviera Naxos


Βραβεύσεις, λαμπερές παρουσίες και πλήθος κόσμου

Τα μεγαλύτερα γαστρονομικά events του Αιγαίου, η 14η Γιορτή Πατάτας Νάξου και το 5o Food Experience Graviera Naxos, διοργανώθηκαν με μεγάλη επιτυχία από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Αρσενίου και τον Aegean Voice 107,5 το τριήμερο 1-3 Σεπτεμβρίου.

Οι φετινές εκδηλώσεις είχαν, ως θέμα, «Κλιματική Αλλαγή και Γαστρονομία», σε μία προσπάθεια να ευαισθητοποιήσουν και να προβληματίσουν για τις καταστροφικές αλλαγές που συντελούνται στο περιβάλλον και επηρεάζουν άμεσα τον πρωτογενή τομέα.

Αγιασμός στο Γενικό Λύκειο Πάρου

 Προς τους μαθητές, τις μαθήτριες, και γονείς,
Σας γνωρίζουμε ότι ο Αγιασμός στο Γενικό Λύκειο Πάρου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου στις 10:00 π.μ. στον αύλειο χώρο του σχολείου μας.

Στη συνέχεια θα γίνει η κατανομή των μαθητών και μαθητριών σε τμήματα και θα διανεμηθούν τα βιβλία. Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο κρίνεται απαραίτητο να έχουν μαζί τους, οι μαθητές τις τσάντες τους. Τέλος θα δοθεί το ωρολόγιο πρόγραμμα στους μαθητές και στις μαθήτριες.

Εκλογές 2023: Από σήμερα (07/09) ξεκινάει η επίσημη προεκλογική περίοδος

 Πληροφορίες  από naxospress
 Εκλογές 2023 και η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε…

Η προεκλογική περίοδος, αποκλειστικά για τις εμφανίσεις των υποψηφίων στα ΜΜΕ ξεκινάει από σήμερα Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023.

Ειδικότερα η προεκλογική περίοδος είναι το χρονικό διάστημα των τριάντα (30) ημερών, που προηγείται της ψηφοφορίας του Α’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Συνεπώς, σύμφωνα με το ΥΠΕΣ, για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, αναφορικά με τις ισχύουσες διατάξεις του άρθρου 6, η προεκλογική περίοδος ξεκινάει από τις 7 Σεπτεμβρίου 2023.

Έτσι, αποκλειστικά για την προβολή των υποψηφίων στα ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε και στο διαδίκτυο (με εξαίρεση τις προσωπικές ιστοσελίδες τους), ως προεκλογική περίοδος εκλαμβάνεται το χρονικό διάστημα των τριάντα (30) ημερών που προηγείται της ημέρας των εκλογών.

Συμμετοχή του ΓΝ-ΚΥ Νάξου στη 2η Πανελλήνια Εθελοντική Δράση Δωρεάς Μυελού


Σας αποστέλλουμε συνημμένα το δελτίο τύπου και την αφίσα που αφορούν στη συμμετοχή του ΓΝ-ΚΥ Νάξου στη 2η Πανελλήνια Εθελοντική Δράση Δωρεάς Μυελού Οστών: «Οι Νοσηλευτές δίνουν ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».
Παρακαλούμε για τη δημοσίευσή του, ώστε να ενημερωθούν οι πολίτες για την εν λόγω δράση και τα κριτήρια που θα πρέπει να πληροί κάποιος για να γίνει εθελοντής δότης μυελού των οστών
Με εκτίμηση
Καλλίτσα Φραγκίσκου
Αν. Διοικήτρια ΓΝ-ΚΥ Νάξου