slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τσίπρας: Αν βρει τους 200 βουλευτές εκλογικός νόμος με μπόνους. Αν όχι απλή αναλογική με είσοδο 3%

Πάνω από όλα η επιβίωση. Στον ΣΥΡΙΖΑ σκέπτονται να καταθέσουν πρόταση απλής αναλογικής ώστε έτσι να ανακόψουν την πορεία της ΝΔ προς την εξουσία. Στις δικές τους αναλύσεις τακτικισμού η απλή αναλογική σημαίνει εφαρμογή του νέου εκλογικού νόμου από τις επόμενες εκλογές που μπορεί να γίνουν ανά πάσα στιγμή μετα το Φθινόπωρο για να αντιμετωπιστεί η κοινωνική δυσαρέσκεια χωρίς όμως να χαθεί η εξουσία.

Ειδικά μισθολόγια: Γιατί Καμμένος - Χουλιαράκης κρύβουν τους κωδικούς για τα ισοδύναμα

Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ
 Με κωδικούς για την ενεργοποίηση πυρηνικών πυραύλων θα μπορούσαν να μοιάζουν οι κωδικοί που επικαλέστηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στη Βουλή, υποσχόμενος ότι θα βρει χρήματα από εξοπλιστικά προγράμματα και θα τα χρησιμοποιήσει ως ισοδύναμα ώστε να μην ισχύσει η τροπολογία που έφερε ως κυβέρνηση στη Βουλή. Φαίνεται να φυλάσσονται ως κρατικό απόρρητο.
Η υπόθεση μοιάζει να είναι σαν το αυγό του Κολόμβου. Αφού υπάρχουν ισοδύναμα γιατί έπρεπε να περάσει η

«Απατεώνα, αλήτη, ψεύτη!» - Γιούχαραν τον υφυπουργό Τάσο Πετρόπουλο ΒΙΝΤΕΟ




Τις αποδοκιμασίες από μια οικογένεια και συνταξιούχους, δέχτηκε ο υφυπουργός εργασίας Τάσος Πετρόπουλος κατά την έξοδό του από το θέατρο Καρκαμίσι στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας.

Αιτία της διαμαρτυρίας σύμφωνα με τους ίδιους, είναι η μη χορήγηση σύνταξης στον 71χρονο πατέρα της οικογένειας, με 95% αναπηρία (τύφλωση) και με 32 έτη ασφάλιση.

Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Ιουνίου στις 11:00 με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας στη Σύρο και στη Ρόδο, με 41 θέματα στην ημερήσια διάταξη.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης:

Η Ένωση Κυκλαδικού Τύπου που αγωνία για την Υγεία των Κυκλάδων ξέχασε την ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΚΑΤΑ ΣΥΡΜΑΛΕΝΙΟΥ για τα χάλια της Υγείας

ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΚΑΤΑ ΣΥΡΜΑΛΕΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 11 και 12 Ιουνίου 2016 στην Αντίπαρο η Συνάντηση των μελών της Ένωσης Κυκλαδικού Τύπου και το Συνέδριο με θέμα: Η Δημόσια Υγεία στις Κυκλάδες. Ήταν ένα θέμα επίκαιρο, που αφορά ολόκληρη τη χώρα, αλλά ιδιαίτερα πιεστικό στο νησιωτικό χώρο και φυσικά στα μικρά νησιά των Κυκλάδων.Η συμμετοχή των συναδέλφων ήταν μεγάλη παρά το εγονός ότι δεν υπήρχε ενίσχυση από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και το σύνολο σχεδόν των εξόδων μετάβασης και διαμονής στην Αντίπαρο καλύφθηκε εξ ιδίων. Ευχαριστούμε τη