slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Χωρίς θέρμανση το ιατρείο και το κοινοτικό γραφείο της Κορωνίδας Νάξου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ
"Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Κορωνίδας Δημήτρης Κορρές, οι σύλλογοι του τοπικού μας διαμερίσματος, Πνευματικό Κέντρο Κορωνίδας, Σύλλογος Γυναικών Απόλλωνα «Άπελος», Σύλλογος γονέων και

Καραμανλής: Ερωτηματικά για την κατασκευαστική εταιρεία του Χ. Καλογρίτσα

Ο Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών, κ. Κώστας Καραμανλής, αναφορικά με την σημερινή ολοκλήρωση της δημοπράτησης του 4ου τμήματος του οδικού άξονα Πάτρα – Πύργος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Οφείλουμε, κατ’ αρχάς, να συγχαρούμε την κατασκευαστική εταιρία “Τοξότης Α.Ε.”, που αναδείχθηκε, για άλλη μια φορά – τέταρτη κατά σειρά – μειοδότης σε εργολαβία του οδικού άξονα Πάτρα – Πύργος (τμήμα Βάρδα – Κυλλήνη).
Με αυτόν τον τρόπο, η εν λόγω εταιρεία ανέλαβε πλέον το 50% του συγκεκριμένου έργου, κάτι που ακυρώνει στην πράξη το βασικό επιχείρημα της Κυβέρνησης ότι η “κατάτμηση” έγινε για την ενίσχυση του υγιούς ανταγωνισμού.

Με την ευκαιρία, καλό είναι να θυμίσουμε πως:

ΝΔ: Τσίπρας κερνάει και Καλογρίτσας πίνει και Βαξεβάνης βρομίζει

Επίθεση στην κυβέρνηση την οποία κατηγορεί πως δείχνει προνομιακή μεταχείριση στον εκδότη και εργολάβο κ. Καλογρίτσα εξαπέλυσε η ΝΔ.