slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δ.Σταμάτης: Πίστευα ότι ο κ. Τσίπρας θα καταδίκαζε την επίθεση που δέχθηκε ο υπουργός Υγείας

Στο επεισόδιο που έλαβε χώρα στο Αττικό νοσοκομείο με την επίθεση εναντίον του υπουργού υγείας αναφέρθηκε με δηλώσεις του και ο υπουργός Επικρατείας κύριος Δημήτρης Σταμάτης αφήνοντας αιχμές εναντίον του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Πιο συγκεκριμένα ο κύριος Σταμάτης δήλωσε: «Πίστευα ότι ο κ. Τσίπρας θα καταδίκαζε την επίθεση που δέχθηκε ο υπουργός Υγείας σε νοσοκομείο. Αν δεν το γνωρίζει, ο υπουργός κατά την επίσκεψη σε νοσοκομείο δέχθηκε επίθεση από άτομα που από την φρασεολογία που χρησιμοποίησαν τεκμαίρεται ότι ανήκουν στις τάξεις σας»

Ν. Συρμαλένιος: «Έχετε γυρίσει τα νησιά 50 χρόνια πίσω»

Ομιλία Νίκου Συρμαλένιου στη Βουλή, κατά τη συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο
Στην ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου, ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος ανέφερε μεταξύ άλλων:
«Ο αποκαλυπτικός διάλογος που έγινε μέχρι τώρα στη Βουλή καθιστά σαφές ότι υπάρχει δέσμευση της κυβέρνησης για απολύσεις στη....

Ξεκίνησαν οι εγγραφές σε Βόλεϊ και Στίβο



Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το τμήμα πετοσφαίρισης και για τα τμήματα στίβου του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ». Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν από 10 Ιουλίου 2013 και θα διαρκέσουν μέχρι 31 Αυγούστου 2013.