slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πέρασε επί της αρχής το ασφαλιστικό έκτρωμα

159 Ναι - 137 Οχι - 2 Παρόν

ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ 298 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

Με τις ψήφους (159 "Ναι" και 137 ΟΧΙ και 2 Παρόν.

), των βουλευτών του Πασοκ και των Μπακογιάννη , Κιλτίδη πέρασε επί της αρχής το ασφαλιστικό έκτρωμα ,


«Κυνηγώντας ένα …θησαυρό»

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΔΡΥΜΑΛΙΑΣ ΝΑΞΟΥ

Θέμα: «Παίζω, αναζητώντας την πορεία και τη δράση του …Ναξιώτη»
Σκοπός: Η ευχαρίστηση του παιχνιδιού και η γνωριμία με τα μνημεία, τις φυσικές ομορφιές, τον τρόπο ζωής των κατοίκων του δήμου μας.
Τρόπος: Λύση γρίφων, «σπάσιμο» κωδικών, ανακάλυψη των στοιχείων που οδηγούν στο θησαυρό.


Συμμετέχοντες: Ομάδες 4 – 5 ατόμων από 15 – 105 ετών.
Ξεκίνημα: Δευτέρα 2 Αυγούστου, 11 π.μ. Στο Δήμο Δρυμαλίας θα συγκεντρωθούν οι ομάδες και θα λάβουν τις οδηγίες, τους γρίφους και το βοηθητικό υλικό.
Η λήξη θα είναι τη στιγμή που θα ανακαλυφθεί ο …θησαυρός. Δίνεται προθεσμία 10 ημερών (δε θα σας περιμένουμε κι …αιώνια).
Χώρος: Κάθε περιοχή του δήμου Δρυμαλίας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ό,τι μέσο μεταφοράς επιθυμείτε ή βρείτε διαθέσιμο (Ι.Χ., ταξί, λεωφορείο, ποδήλατο, γαϊδούρι, τα πόδια σας, κότερο, ελικόπτερο, κ.λ.π.)
Απαραίτητοι όροι:
• Το πρώτο βήμα είναι να βρείτε όνομα στην ομάδα σας (δεν δεχόμαστε την ανωνυμία) και να δηλώσετε τη συμμετοχή σας όσο πιο γρήγορα γίνεται (οι δέκα πρώτες ομάδες κερδίζουν την …εκτίμησή μας για την οργάνωσή τους). Οι συμμετοχές μπορούν να κατατεθούν ηλεκτρονικά στο email: drymalianaxos@yahoo.gr , με φαξ: 2285032134 (για τον Πολιτιστικό Οργανισμό «Κυνηγώντας ένα …θησαυρό»), ταχυδρομικά: Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Δρυμαλίας Νάξου, Χαλκί, 84302, Νάξος και από κοντά.
• Η μόνη ταχύτητα που θα φανεί χρήσιμη στις ομάδες είναι του …μυαλού.
• Κάθε προσπάθεια δολιοφθοράς σε βάρος των υπολοίπων ομάδων (εξαφάνιση, αλλοίωση στοιχείων κ.λ.π.) σημαίνει αυτόματη αποχώρηση από το παιχνίδι (θα υπάρχει στενή παρακολούθηση σε κάθε βήμα με κρυφές κάμερες, δορυφόρους, κατασκόπους και άλλα σύγχρονα μέσα).
• Με το «λύσιμο» κάθε γρίφου θα ενημερώνεται η οργανωτική επιτροπή (για να βεβαιώσει την ομάδα ότι δεν έχει πάρει λάθος…δρόμο)
• Η πορεία του παιχνιδιού (η συμπλήρωση κάθε στοιχείου, βοήθεια για τα επόμενα, οι ομάδες που δεν άντεξαν τα δύσκολα και την …έκαναν και άλλα πολλά θα ανακοινώνονται από τη σελίδα του Π.Ο.Δ.Δ.Ν.: www.politistikosdrymaliasnaxou.blogspot.com και τα Μ.Μ.Ε. του νησιού μας).
Έπαθλα: Δώρα για όλες τις ομάδες ξεκινώντας, κατά τη διάρκεια και στο τέλος του παιχνιδιού.
Κανείς δε θα φύγει ….χαμένος
Έπαθλο νικήτριας ομάδας: Ένα ποδήλατο για κάθε μέλος.
Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6977387578, 2285026678

Συνέδριο νέων με θέμα: «Οι νέοι παρουσιάζουν τη Νάξο»

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Δρυμαλίας Νάξου προγραμματίζει συνέδριο με θέμα: "Οι νέοι παρουσιάζουν τη Νάξο" το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Αυγούστου, 10:30 π.μ. στο Χαλκί (αμφιθέατρο Γυμνασίου).
Στο συνέδριο νέοι 15 - 35 ετών θα έχουν την ευκαιρία, μέσα από εισηγήσεις και τοποθετήσεις, να παρουσιάσουν, από τη δική τους σκοπιά, το νησί μας (ιστορία, λαογραφία, περιβάλλον, αθλητισμός, τουρισμός, ανάπτυξη, κ.λ.π.).
Παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στο συνέδριο, ως εισηγητές, να επικοινωνήσουν άμεσα με τον Πολιτιστικό Οργανισμό στα τηλέφωνα: 6977387578 & 2285026678.

Χειροποίητες Δημιουργίες


Ο Πολιτιστικός Οργανισμός ετοιμάζει έκθεση με χειροποίητα δημιουργήματα, η οποία θα ξεκινήσει την Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010, στο Φιλώτι.
Σκοπός αυτής της έκθεσης είναι η ανάδειξη νέων καλλιτέχνων, που ασχολούνται με παραδοσιακές και σύγχρονες τέχνες (ξυλογλυπτική, ζωγραφική, κόσμημα, καλαθοπλεκτική, κέντημα, κ.λ.π.).
Η έκθεση θα μεταφερθεί και σε άλλα χωριά του δήμου μας.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: 6977387578 & 2285026678.

Άγριο κράξιμο σε Ρήγα, Παπαμανώλη για το ασφαλιστικό




ΠΡΑΣΙΝΑ GOLDEN BOYS AND GIRLS









Αν υποθέσουμε ότι η Αγάτσα και ο Ασπραδάκης είχαν πράξει "αντιδεοντολογικά", καθώς αν και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για τρεις μήνες μετά την εκλογή τους δεν είχαν φροντίσει να πάρουν άδεια άνευ αποδοχών από την κρατική τηλεόραση με αποτέλεσμα να πληρώνονται δύο μισθούς, και αυτόν του βουλευτή αλλά και τον μισθό τους από την ΕΡΤ, για τους άλλους δύο της "παρέας" τί ισχύει; Είναι δεοντολογικό να παίρνεις σύνταξη από τη ΔΕΗ και μισθό αρχισυντάκτη από την ΕΡΤ κΤάκη μας; Είναι δεοντολογικό να πληρώνεσαι,ως μέλος του κοινοβουλίου, να κάνεις τις "ταξιδάρες σου" και να πληρώνεσαι από την ΕΡΤ κΜάγια μας; Είπαμε. Τα γαλάζια golden boys and girls ήταν "προκλητικά" και τα τσακίσαμε. Τα πράσινα GOLDEN BOYS AND GIRLS δεν μας ενοχλούν;

Ντόρα, Κιλτίδης λένε «ναι» στο Ασφαλιστικό


Η Ντόρα Μπακογιάννη τάχθηκε υπέρ του ασφαλιστικού του νομοσχεδίου, μετά τον κ. Κιλτίδη που δήλωσε κι αυτός χθες ότι θα ψηφίσει «ναι» ενώ αρκετοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζητούν επιπλέον αλλαγές.

Η κ. Μπακογιάννη εξήγησε την στάση της λέγοντας οτι η μεταρρύθμιση είναι υποχρέωση του Μνημονίου και «πιστή στην ψήφο μου στο Μνημόνιο θα ψηφίσω ‘ναι’ στο ν/σ αλλά θα καταψηφίσω όσες διατάξεις είναι αμφισβητούμενες συνταγματικά και αυτές που πλήττουν την καθημερινή ζωή των γυναικών».

Στο μεταξύ, μετά τις επί μέρους ενστάσεις που έχει εκφράσει ο Παναγιώτης Κουρουπλής, και άλλοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, όπως οι Έκτορας Νασιώκας, Δημήτρης Κουσελάς, Παναγιώτης Παπαγεωργίου, Μαρία Μίχου, Μιχάλης Τσελέπης ζητούν και αυτοί αλλαγές κυρίως σε ό,τι αφορά στη 13η και 14η σύνταξη, αλλά και για τη συνταξιοδότηση των γυναικών με ανήλικα παιδιά.

Κατά των επιλογών του ΠΑΣΟΚ τάχθηκε και η ανεξάρτητη βουλευτής Σοφία Σακοράφα, η οποία είπε πως “αν δεν μπορείς να είσαι σοσιαλιστής μέσα στην κρίση, τότε δεν μπορείς ποτέ να είσαι σοσιαλιστής, παρά μόνον νεοφιλελεύθερος. Το νομοσχέδιο είναι ανέντιμο πολιτικά, γιατί από τη μία κόβουμε μισθούς και συντάξεις και από την άλλη νομιμοποιούμε στα νοσοκομεία παρανομίες δισεκατομμυρίων, με το επιχείρημα ότι θα είναι η τελευταία φορά. Έχουμε τρελαθεί. Έχουμε τρελαθεί τελείως”.

“Προκαλώ τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, τα ωραία λόγια με τα οποία στόλισαν το τερατούργημα που στοχεύει κατάστηθα την κοινωνική ασφάλιση να βγουν να τα πουν έξω, στους χώρους δουλειάς”, είπε απευθυνόμενη προς την συμπολίτευση, η Σοφία Καλαντίδου (ΚΚΕ) και σημείωσε: “Να πάνε στα εργοστάσια, να πάνε στις μεγάλες γυναίκες, που κάνουν παζάρια με τον εργοδότη για να κολλήσουν το ένσημο και δεν πληρώνονται ούτε τη συλλογική σύμβαση, να πάνε εκεί να πουν αυτά τα ωραία λόγια”.

“Σας αφαιρείται το δικαίωμα, να ψηφίζετε νομοσχέδιο, όπου διεκδικείτε να καθορίζετε εσείς τη ζωή των ανθρώπων μετά από πενήντα χρόνια”, ανέφερε η Λ. Κανέλλη και αναρωτήθηκε: “Μπορείτε να πείτε ξαφνικά σε μία γυναίκα στα 65, ότι μπορεί να είναι στα γόνατα και να καθαρίζει σκάλες; Μπορείτε να φανταστείτε τον πατέρα σας, στα 72 του να δουλεύει, για να συμπληρώσει κάτι που εσείς έχετε βαφτίσει «αξιοπρέπεια» – τα 360 ευρώ;”.

Σε υψηλούς τόνους αναμένονται το απόγευμα στη Βουλή οι τοποθετήσεις των αρχηγών των κομμάτων για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που τίθεται την Πέμπτη προς ψήφιση με αλλαγές και προσθήκες.

Αναμένεται επίσης να διεξαχθεί ονομαστική ψηφοφορία επί της αρχής που είχαν ζητήσει ΝΔ και ΚΚΕ.

Δήλωση του υπευθύνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εργασίας και Kοινωνικής Ασφάλισης της Ν.Δ. κ. Ι. Βρούτση με αφορμή τη συζήτηση του Ασφαλιστικού νομοσ


Εκτύπωση E-mail


ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Τετάρτη, 7 Ιουλίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εργασίας και K οινωνικής Ασφάλισης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Ιωάννης Βρούτσης, με αφορμή τη συζήτηση του Ασφαλιστικού νομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η κοινοβουλευτική διαδικασία για την ψήφιση του νέου Ασφαλιστικού, ανέδειξε την προχειρότητα, το έλλειμμα τεκμηρίωσης και τις τεράστιες αδυναμίες του νομοθετήματος.

Το “Μεταλλαγμένο Ασφαλιστικό”, που ήρθε με άλλη μορφή, μέσα σ’ ένα μήνα, χαρακτηρίζεται από πολλές αοριστίες, αλλά και αντισυνταγματικότητες, όπως αποφαίνεται και το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Αλλοιώθηκε το περιεχόμενό του, με περισσότερες από 60 τροπολογίες της τελευταίας στιγμής. Ποικίλα κομματικά, συντεχνιακά συμφέροντα, βρίσκονται πίσω από τις συνεχείς τροπολογίες που κατατίθενται. Το “ράβε ξήλωνε” δεν έχει τελειωμό. Ο ευτελισμός της διαδικασίας δεν έχει τέλος.

Προκειμένου να ικανοποιηθούν οι εσωκομματικές πιέσεις και οι υποκρυπτόμενοι εκβιασμοί της ψηφοφορίας, το νομοσχέδιο αλλάζει συνεχώς μορφή.

Και οι ασφαλισμένοι, που βρίσκονται; Οι θυσίες που κάνουν θα πιάσουν τόπο; Ποιος κατανοεί τις αγωνίες και τα μεγάλα προβλήματα που φέρνουν σε όλους οι ρυθμίσεις του νομοσχεδίου;

Η κυβέρνηση, πάντως, όχι.

Οι συμβιβασμοί και οι ισορροπίες που ανάγκασαν τον Υπουργό Εργασίας, με τροπολογίες να καλύψει το τεράστιο θέμα της εγγύησης των συντάξεων, αλλά και της χρηματοδότησης των Φ.Κ.Α., έπεσαν στο κενό. Με αόριστες διατυπώσεις και υπαναχωρήσεις της τελευταίας στιγμής, δεν λύνονται τόσο θεμελιώδη ζητήματα.

Οι παλινωδίες και οι διαψεύσεις τόσων πολλών εξαγγελιών του Υπουργού Εργασίας, του έχουν στερήσει άλλωστε και τα τελευταία ψήγματα αξιοπιστίας.

Υπάρχει πια κανείς που να πιστεύει τις διαβεβαιώσεις του ;

Το Ασφαλιστικό “Μωσαϊκό”, που ψηφίζει σήμερα η κυβέρνηση, είναι πρόχειρο, αποσπασματικό, μη τεκμηριωμένο. Είναι βέβαιο, ότι το επόμενο διάστημα θα χρειαστεί να αλλάξει και πάλι.

Εμείς θα συνεχίσουμε, με συνέπεια και ευθύνη, να προτείνουμε, να διεκδικούμε και να αγωνιζόμαστε για ένα Βιώσιμο, Κοινωνικά Δίκαιο και Αποτελεσματικό Ασφαλιστικό Σύστημα ».

Εξ οικείων τα βέλη...

Δεν ξέρουν από που να φυλαχθούν πλέον  στην κυβέρνηση από τις «μπηχτές» για  το μνημόνιο. Παρότι εδώ και εβδομάδες  ορισμένοι υπουργοί προσπαθούν να μας πείσουν για νέο «έπος» του «Όχι» στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, ο πρόεδρος της ΟΚΕ, Χρήστος  Πολυζωγόπουλος, «κάρφωσε» την κυβέρνηση ότι δεν διαπραγματεύθηκε το μνημόνιο!

Η ΝΕΤ δεν διέκοψε για τον Σαμαρά

Το πρόγραμμα της ΝΔ για την έξοδο της χώρας μας από την κρίση παρουσίασε ο Α. Σαμαράς σε συνέντευξη Τύπου στο Ζάππειο και ενώ τα περισσότερα ιδιωτικά κανάλια διέκοψαν το πρόγραμμα, για να μεταδώσουν τουλάχιστον ένα μέρος της ομιλίας η ΝΕΤ… χαμπάρι.

 

Τώρα θα μου πείτε  το δείχνανε στην ΕΡΤ1, αλλά άντε να το σκεφτεί ο τηλεθεατής  που έχει συνηθίσει ως κύριο ειδησεογραφικό κρατικό κανάλι τη ΝΕΤ και εκεί θα περίμενε να το δει.

 Το χειρότερο είναι δε ότι το δελτίο του καναλιού έπαιξε το θέμα 20 λεπτά μετά την έναρξη (!), παρόλο που εκτός από το Ασφαλιστικό δεν υπήρχε άλλο «σημαντικό» πολιτικό θέμα ως εκείνη την ώρα.

 Πάλι καλά, δηλαδή, που το θεώρησαν και είδηση!!!

www.star.gr

Δημήτρης Βαρνάβας: Επικίνδυνος ο διοικητής του νοσοκομείου Νάξου (ΑΥΓΗ)

Δήλωση για τα τεκταινόμενα στο νοσοκομείο της Νάξου έκανε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) Δημ. Βαρνάβας:

"Ο διοικητής του νοσοκομείου Νάξου από τη μέρα που διορίστηκε προβαίνει σε ενέργειες απερίγραπτης επικινδυνότητας. Ουσιαστικά έδιωξε όλους τους ειδικευμένους γιατρούς από το Νοσοκομείο και ανέθεσε την εφημερία σε αγροτικούς γιατρούς, οι οποίοι πρέπει πλέον να αξιολογούν βαριά τροχαία περιστατικά ή εμφράγματα και να καλούν τον ειδικευμένο γιατρό από το σπίτι. Μετέτρεψε δηλαδή το νοσοκομείο σε υποτυπώδες περιφερειακό ιατρείο και ακύρωσε κάθε δυνατότητα των πολιτών και των επισκεπτών σε άμεση και ταχεία περίθαλψη από ειδικευμένους γιατρούς. Ως ευνόητον, ο χρόνος που χάνεται σε τέτοιους πειραματισμούς είναι στατιστικά βέβαιο ότι θα αποβεί σε βάρος ορισμένων ασθενών και μάλιστα με τραγικό τρόπο. Παρά τις αγωνιώδεις επισημάνσεις της ΟΕΝΓΕ, του Ιατρικού Συλλόγου Κυκλάδων και κυρίως των ίδιων των γιατρών της Νάξου, ο κ. διοικητής παραμένει αποφασισμένος να… εξορθολογήσει το ίδρυμα και δηλώνει αμετακίνητος να καταρτίζει μόνος του και παρανόμως προγράμματα εφημέρευσης του νοσοκομείου με αγροτικούς γιατρούς. Η ΟΕΝΓΕ, σε επείγουσα σε επιστολή που απέστειλε στην υπουργό Υγείας, προειδοποιούσε ότι «σε τυχόν προσφυγή πολιτών για περιστατικό θανάτου ή βαριάς βλάβης στην υγεία ασθενούς εξαιτίας της παραπάνω εγκληματικής πρακτικής, η ΟΕΝΓΕ θα βρεθεί στην πλευρά των μαρτύρων κατηγορίας εναντίον του εν λόγω διοικητή». Το ίδιο οξεία είναι και η επισήμανση του Ιατρικού Συλλόγου Κυκλάδων. Μάταιος κόπος. Φαίνεται ότι ο κ. διοικητής έχει αυτονομηθεί και δεν δέχεται πλέον εντολές από προϊσταμένους του, ούτε καν από την υπουργό Υγείας. Θεωρούμε ακραίο το σενάριο ο κ. διοικητής να ενεργεί κατ΄ εντολήν της υπουργού, ώστε να διερευνηθεί τυχόν δυνατότητα εφαρμογής του μέτρου και μεταφοράς του και σε άλλα νοσοκομεία της χώρας. Ως εκ τούτου, η ΟΕΝΓΕ ερωτά δημοσίως την υπουργό Υγείας: θα περιμένετε απαθής μέχρι να θρηνήσουμε τα θύματα της εγκληματικής πολιτικής του κ. διοικητή για να διατάξετε κατόπιν τη διενέργεια μιας ακόμη ΕΔΕ;".

 

Δεν καταψηφίζει το ασφαλιστικό η Μπακογιάννη...

Τετάρτη, 07 Ιουλίου 2010


Μεταξύ του "ναι" και του "παρούσα" αναμένεται να κινηθεί για το ασφαλιστικό η Ντόρα Μπακογιάννη που θα μιλήσει σήμερα στη Βουλή. Θεωρείται πάντως πολύ δύσκολο έως απίθανο να το καταψηφίσει.
Ο ΛΑ.Ο.Σ πάντως που κι αυτό είχε ψηφίσει υπέρ των μέτρων του ΔΝΤ δεν θα ψηφίσει το ασφαλιστικό γιατί «είναι μία ακόμη αποτυχημένη προσπάθεια με περιορισμένη χρονική διάρκεια ζωής» κατά τον Γ. Καρατζαφέρη.

ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

Τετάρτη, 07 Ιουλίου 2010


Ο ΘΙΑΣΟΣ "ΝΕΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ!






Βαρύ κι ασήκωτο το καλάθι της νοικοκυράς

Ασήκωτο πλεον  το καλάθι της Ελληνίδας νοικοκυράς.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του  Ελληνικού  Κέντρου  Καταναλωτών το οικογενειακό καλάθι ενός μεσαίου ελληνικού νοικοκυριού σκαρφάλωσε  στα 2.120,68 ευρώ το φετινό Μάιο παρουσιάζοντας αύξηση της τάξεως του 5% σε σχέση με τον περσινό Μάιο που κόστιζε 2.011,51 ευρώ. Συγκεκριμένα, σημειώθηκε αύξηση 20% στις μεταφορές, λόγω αύξησης των τιμών στα αυτοκίνητα, στα τέλη κυκλοφορίας, στα καύσιμα, στα ανταλλακτικά αυτοκινήτου και στις υπηρεσίες μεταφορών. Επίσης, κατά 17% αυξήθηκαν τα αλκοολούχα ποτά και ο καπνός σε σχέση με το 2009, ενώ κατά 7% αυξήθηκαν οι τιμές του πετρελαίου θέρμανσης, των ενοικίων, των ειδών και υπηρεσιών επισκευής και συντήρησης κατοικίας, της ύδρευσης, του ηλεκτρισμού και των υπηρεσιών κοινοχρήστων. Κατά 5% αυξήθηκαν οι τιμές σε κομμωτήρια, σε είδη ατομικής φροντίδας, σε κοσμήματα, σε ασφάλιστρα αυτοκινήτων και δικύκλων και σε άλλες υπηρεσίες. Μείωση 1% σημειώθηκε σε διάφορα είδη, όπως ελαιόλαδο, γιαούρτι, νωπά φρούτα και λαχανικά.

ΚΑΛΟΠΡΟΕΡΕΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΠΡΑΟΥΝ

Η ΚΥΡΙΑ ΜΠΡΑΟΥΝ ΡΩΤΑΕΙ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΟΙΚΗΤΗ ।Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΥΡΙΑ ΜΠΡΑΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ,ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ,ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΚΥΡΙΑ ΜΠΡΑΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΖΩΖΟ [η καπως ετσι]Η ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΑΜΠΟΥ,ΝΑ ΔΗΤΕ ΤΙ ΑΛΛΑΖΟΝΙΑ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.