slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Βίντεο: Ρόμπα έκανε ο Μουρούτης τον Χύτο και τον Χίο με τις αποκαλύψεις του

Απολαύστε το Μουρούτη να κάνει ρόμπα και τον Χύτο που τον κατηγόρησε ότι βόλεψε το γιό του, ενώ δεν έχει καν παιδιά!!! και τον Χίο με τη δήθεν αποκάλυψη που ξέθαψαν από τον Κακαουνάκη, για αυθαίρετο του Σαμαρά. Η ηδονή είναι δε στο τέλος όπου ο βλάχος πάει να τη βγει του Μουρούτη και παίρνει την απάντηση ότι οι ΑΕ βρίθουν από νούμερα...:

Σαμαράς από τη Λάρισα: Ο Τσιπραμμένος δίνει υλικό για επιθεωρήσεις

[Φώτο από τη μέχρι τώρα μεγαλύτερη συγκέντρωση της ΝΔ... αφιερωμένες στον ηγέτη που κάνει προεκλογικές συγκεντρώσεις σε καφετέριες...]

Βολές κατά του ΠΑΣΟΚ αλλά και των κομμάτων του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς από το στάδιο Αλκαζάρ της Λάρισας, υποστηρίζοντας πως «υπάρχουν πολλοί που προσπαθούν να κόψουν τον δρόμο της ΝΔ προς την εξουσία».
«Το ζευγάρι Τσίπρα-Καμμένου...

Μιχελάκης για Βενιζέλο: Ο πρωταγωνιστής της τραγωδίας δε θυμάται τίποτα

Η απάντηση της ΝΔ στις ανακοινώσεις του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ

«Ο κ. Βενιζέλος αποκήρυξε τον ίδιο του τον εαυτό. Μετά από 739 ημέρες από το δικό του καταστροφικό Μνημόνιο, μετά από 230 ημέρες από το δικό του χαράτσι....
μετά από 170 ημέρες από το δημοψήφισμα που ο ίδιος στήριξε και έφερε την Ελλάδα ένα βήμα από το χείλος του γκρεμού, ο πρωταγωνιστής της τραγωδίας, ο σημερινός αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, δεν θυμάται τίποτα. Όμως, δυστυχώς, γι' αυτόν ο Ελληνικός λαός θυμάται το πέρασμά του από την εξουσία» ήταν το σχόλιο του Γιάννη Μιχελάκη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ του ΣΥΡΙΖΑ στις ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ο υποψήφιος βουλευτής Γιάννης Πρωτονοτάριος, σήμερα το πρωί επισκέφθηκε τα καταστήματα στη Χώρα της Νάξου, ενώ το απόγευμα στις 7, θα παρευρεθεί στην βιβλιοπαρουσίαση του Ναξιώτη Πέτρου Μανδηλαρά στο Σύλλογο Κορωνιδιατών. Στη συνέχεια, στις 9μμ, θα επισκεφθεί τα χωριά Σαγκρί και Δαμαριώνα.
Αύριο το βράδυ, Κυριακή 29/4, θα επισκεφθεί το Γλινάδο και το Αγερσανί.

Ο Μανώλης Ισιγώνης, αύριο στις 8μμ, θα βρίσκεται στην Αλυκή, όπου και θα μιλήσει στην καφετέρια του Μανώλη Σκανδάλη.

Η Άννα Μαυρουδή και ο Νίκος Συρμαλένιος θα βρίσκονται αύριο στην Αμοργό, και η  Άννα Μαυρουδή θα παρευρεθεί στο “4ο Πανκυκλαδικό Συνέδριο Συλλόγων Γυναικών Κυκλάδων” στην Αιγιάλη.

Τη Δευτέρα 30/4, ο Μανώλης Ισιγώνης θα επισκεφθεί τον Πρόδρομο της Πάρου, όπου θα μιλήσει στις 8μμ στο “Καλλιτεχνικό καφενείο”, και στη συνέχεια, στις 9μμ, θα βρίσκεται στου “Λαουράκη” στα Μάρμαρα της Πάρου.

Ο Νίκος Συρμαλένιος τη Δευτέρα, θα βρίσκεται στη Μύκονο, όπου στι 8:30 το βράδυ θα παραγματοποιηθεί Συνάντηση-Ενημέρωση-Συζήτηση στην ταβέρνα “Βαρδάρης” στην πλατεία Άνω Μεράς.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟΝ Α ΣΑΜΑΡΑ!


Ακούω τις τελευταίες μέρες τις συνεντεύξεις, τους λόγους και τις ομιλίες των αρχηγών των διαφόρων κομμάτων και καταλήγω στα εξής συμπεράσματα....

Καλά, δεν μιλώ για τις ασυναρτησίες του ολίγιστου κ. Καμένου, το γεμάτο πάθος, οργή, συκοφαντία, δέλεαρ της δεκάρας των ρήσεων του.

Φτωχός δικηγόρος με 5.000 εισόδημα, είχε ακίνητα ύψους 3,5 εκ. ευρώ!

Στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ βρίσκεται λίστα με ονόματα 695 δικηγόρων και συμβολαιογράφων, οι οποίοι διαπιστώθηκε ότι έχουν στην κατοχή τους ακίνητη περιουσία ιδιαίτερα μεγάλης αξίας και την ίδια στιγμή δηλώνουν στην εφορία χαμηλά ή ακόμη και μηδενικά εισοδήματα.
Σύμφωνα με το imerisia.gr οι φορολογούμενοι αυτοί θα βρεθούν αντιμέτωποι με εξονυχιστικό έλεγχο του «πόθεν έσχες» αλλά και με άνοιγμα των τραπεζικών τους λογαριασμών, προκειμένου να αποκαλυφθούν όσοι αποκρύπτουν τα πραγματικά εισοδήματά τους ή έχουν αποκτήσει ακίνητα με «μαύρο χρήμα».

ΓΟΝΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!!! Συμβουλές προστασίας των παιδιών από πράξεις ασέλγειας ή κακοποίησης

Είναι πολλά τα περιστατικά αποπλάνησης και ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό, σοκάροντας, τρομάζοντας και ξαφνιάζοντας μας για τα όσα συμβαίνουν σε παιδιά που θα μπορούσαν να είναι τα δικά μας, από ανθρώπους που θα μπορούσαμε υπό συνθήκες και εμείς να θεωρήσουμε «δικούς μας».
Από την μια πλευρά αισθανόμαστε έντονα την ανάγκη να κρατήσουμε τα παιδιά μας ασφαλή. Από την....

Περιοδεία Μάριου Βουτσίνου στη Νάξο και λειτουργία πολιτικού γραφείου των στη Σύρο

Στη Νάξο περιόδευσε την Παρασκευή 27 Απριλίου, ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες», Μάριος                Βουτσίνος.
Κατά την παραμονή του στο νησί συναντήθηκε με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης, με επιχειρηματίες -κυρίως της Χώρας Νάξου- και με κατοίκους του νησιού. Επίσης, περιόδευσε σε χωριά της πεδινής και ορεινής Νάξου.
Ακόμη, είχε συνάντηση με πολίτες που έχουν ενταχθεί στο Κίνημα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», οι οποίοι ετοιμάζονται να.....

Η Ελλάδα μπορεί! Η Ελλάδα θα τα καταφέρει_



ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΙΠΙΛΗ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ



Υποψήφια Βουλευτής Α’ Αθηνών

«ΔΕΝ ΔΙΟΡΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ-ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙ»
Τι προσπάθησα – Τι πέτυχα  ως βουλευτής

ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΠΑΤΑΛΗ
Νέα Βουλευτής, από το 2008,  είχα στόχο την περιστολή της κρατικής σπατάλης. Την κατάργηση της συντεχνιακής νοοτροπίας των Βουλευτών.
α. Τοποθετήθηκα  δημοσίως εναντίον της Βουλευτικής Σύνταξης.
β. Από το βήμα της Βουλής  ζητούσα, επιμόνως, τη ....

Νομίζουν πως θα τους ξεχάσουμε τους ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ της καταστροφής της χώρας...

Που ΤΣΙΡΙΖΑΝ όταν έκανε κάποια προσπάθεια ο Καραμανλής να μήν ΚΥΛΗΣΕΙ η χώρα στο σημερινό της χάλι...
Ο ένας Συνυπεύθυνος έκλεισε...
Υπάρχουν όμως ακόμα και άλλοι.
Που ακόμα και σήμερα προσπαθούν να παρουσιάσουν ΜΑΥΡΟ το σαν ...ΑΣΠΡΟ .
Ε λοιπόν ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ...

Στη Σαντορίνη περιόδευσε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων ΠΑΣΟΚ Γιάννης Βλασερός

Στην πανέμορφη Σαντορίνη βρίσκεται από χθες ο καρδιολόγος Γιάννης Βλασερός, υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων ΠΑΣΟΚ. Αμέσως μετά την άφιξή του συναντήθηκε με φίλους και γνωστούς στο νησί και εν συνεχεία επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Θήρας. Εκεί συνομίλησε για πολλή ώρα με τους γιατρούς και άκουσε με μεγάλη προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν –ο ίδιος, άλλωστε, όπως τους επεσήμανε, έχει υπηρετήσει στο παρελθόν στο συγκεκριμένο Κ.Υ. και γνωρίζει... από πρώτο χέρι τα προβλήματα που, διαχρονικά, υπάρχουν. Ζήτησε, στη συνέχεια, να επισκεφθεί το Νέο Νοσοκομείο Σαντορίνης, το οποίο είναι κτιριακά έτοιμο και βρίσκεται στη φάση της επάνδρωσης.                    Η στάση του Γιάννη Βλασερού για το συγκεκριμένο ......

Όταν άλλοι έβγαζαν τα λεφτά τους έξω... ο Σαμαράς τα έφερνε μέσα


Yβριστές και λασπολόγοι στέλνουν σε διάφορα blog ότι δήθεν ο Σαμαράς έχει το 90% από τα χρήματά του στο Εξωτερικό. Αυτές τις ύβρεις έγραψε και ο κατ επάγγελμα λασπολόγος της Ν.Δ. Κώστας Βαξεβάνης στο blog του. Βεβαίως τις υπηρεσίες του, ιδιαίτερα για τη λάσπη του Βατοπεδίου, τις "πληρώθηκε" καλά από το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου που τον διόρισε δημόσιο υπάλληλο στην καθεστωτική ΕΡΤ.
Η αλήθεια είναι ότι όταν όλοι έβγαζαν τα χρήματά τους στο εξωτερικό, ο Σαμαράς...

Σε λίγο στη Λάρισα ο Σαμαράς

Δείτε ζωντανά

28.04.2012 20:00 - Ομιλία Αντώνη Σαμαρά, στη Λάρισα.


Κοινωνική Συμφωνία


ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣimage002.png

ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ - ΧΑΡΗΣ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΩΝ

Κλιμακώνει τους τόνους απέναντι σε Καμμένο και «Χρυσή Αυγή» ο Σαμαράς



Κλιμακώνει τους τόνους απέναντι σε Καμμένο και «Χρυσή Αυγή» ο Σαμαράς
Με οξεία κριτική και έντονες αντιπαραθέσεις επιχειρεί ο Αντώνης Σαμαράς να κλιμακώσει το κλίμα πόλωσης στην τελική ευθεία προς την κάλπη, επιδιώκοντας παράλληλα να «ξεγυμνώσει» πολιτικά τους κομματικούς σχηματισμούς προς τους οποίους –κατά πληροφορίες- συνεχίζουν αν και μειωμένες, να διατηρούνται οι εκλογικές διαρροές της ΝΔ.
Η αναφορά Τσίπρα περί συνεργασίας σε επίπεδο στήριξης ή ανοχής με τον Π. Καμμένο, λίγες μέρες μετά τη θετική αναφορά Καμμένου στο ίδιο....

ΠΑΣΟΚ Α.Ε.: Αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως προπαγάνδα με εγγυημένη επιτυχία

Μέρες τώρα η «ΠΑΣΟΚ Α.Ε.» χρησιμοποιεί όποιο τρόπο μπορεί προκειμένου να δημιουργήσει εκλογικό πρόβλημα στον Έλληνα αλλά και στη διακυβέρνηση της χώρας σε μια πραγματικά κρίσιμη περίοδο. Μια περίοδο που «παίζονται και θα παιχτούν» πάρα πάρα πολλά για το μέλλον της χώρας μας.

Δείτε τα πρωτοσέλιδα δύο «φιλοπασοκικών» εφημερίδων των τελευταίων ημερών και θα καταλάβετε.
Αντιγράφω:

Γιατί τα μικρότερα κόμματα δεν μιλάνε για απλή αναλογική;;;

Το άρθρο αυτό είναι μια απάντηση σε σχόλιο του φίλου Χρήστου Τσιρώνη από την Πιερία.

Φίλε Χρήστο,
Τα μικρότερα κόμματα δεν μιλάνε για τον εκλογικό νόμο και ιδίως για πάγια θέσπιση απλής αναλογικής, γιατί δεν χάνουν πολλά πράγματα με τον ισχύοντα νόμο Παυλόπουλου, τουναντίον κερδίζουν περισσότερα.

Συγκεκριμένα:
Μετά την αφαίρεση του bonus των 50 εδρών, για τις υπόλοιπες 250 ισχύει η απλή αναλογική. Αυτό είναι το δώρο....

Πρόγραμμα Δραστηριότητες του υπ. Βουλευτή Κυκλάδων, κ. Γιάννη Βρούτση

Αύριο Σάββατο 28 Απριλίου 2012, θα βρίσκεται στην πρωινή εκπομπή του κ. Γιώργου Αυτιά «Καλημέρα ΣΚΑΙ» στις 8.30 π.μ. 

Ο υπ. Βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης, πραγματοποίησε περιοδείες και ομιλίες στα ακόλουθα νησιά των Κυκλάδων:
  Κέα, Κυριακή 8 Απριλίου 2012. Πραγματοποίησε ομιλία και περιοδεία στο νησί, ενώ παράλληλα συναντήθηκε διαδοχικά με τους τοπικούς φορείς, τα κομματικά στελέχη και τους .....

Περιοδεία Παναγιώτη Ρήγα στις Κυκλάδες

Σε Τήνο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο και Σύρο ο υποψήφιος βουλευτής Παναγιώτης Ρήγας.
Tην Τήνο θα επισκεφτεί την Κυριακή 29 Απριλίου ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων Παναγιώτης Ρήγας και θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην πόλη και στα χωριά του νησιού. Την Δευτέρα 30 Απριλίου θα βρίσκεται στην Μύκονο, όπου το βράδυ της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιήσει ομιλία σε αίθουσα εκδηλώσεων στη χώρα Μυκόνου. Την Τέταρτη 2 Μάιου, ο Παναγιώτης Ρήγας θα μεταβεί στην Νάξο προκειμένου να..... 

Τραυματισμός ναυτικού του Ε/Γ-Ο/Γ Βlue Star Paros

ploio
Η Λιμενική Αρχή Νάξου ενημερώθηκε, πρωινές ώρες της Τρίτης, για περιστατικό τραυματισμού 29χρονου Έλληνα ναυτικού,μέλος... πληρώματος του Ε/Γ-Ο/Γ BLUE STAR PAROS Ν.Π. 10990 στο λιμάνι της Νάξου. Ο ανωτέρω ναυτικός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Νάξου για παροχή πρώτων βοηθειών, απ όπου και εξήλθε. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Νάξου.

SOS: Σε ομαδική εξέταση για AIDS καλεί το ΚΕΕΛΠΝΟ μετά την ανακάλυψη της οροθετικής ρωσίδας!

Τους πολίτες που είχαν επισκεφθεί τον οίκο ανοχής επί της οδού Αχαρνών και Φωκαίας 22 Β στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονος στην Αθήνα και πιθανόν να συνευρέθηκαν με την οροθετική Ρωσίδα ιερόδουλη «καλεί» με επείγουσα ανακοίνωσή του το Κέντρο Ελέγχου Λοιμώξεων και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) ζητώντας τους να επικοινωνήσουν με τις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες.
Κατά την διάρκεια των ελέγχων που πραγματοποιούν για .....

Συνέντευξη τύπου των υποψήφιων βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ και το πρόγραμμα εξορμήσεων ΣΥΡΙΖΑ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων

Σήμερα, 27 Απρίλη, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Νάξου, οι υποψήφιοι βουλευτές του ψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Κυκλάδων έδωσαν συνέντευξη τύπου για το πρόγραμμα της εναλλακτικής διεξόδου από την κρίση και της αριστερής κυβερνητικής πρότασης. Τη συνέντευξη άνοιξε ο Δήμαρχος της Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ.Εμ.Μαργαρίτης, ενώ πέραν των εκπροσώπων των ΜΜΕ παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι κ.κ.Ψαράς, Πρωτονοτάριος, Ανευβλαβής, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και δημότες. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και των ερωτήσεων ήταν τα ζητήματα της ενότητας των αριστερών δυνάμεων, το πρόγραμμα της επόμενης μέρας και οι συγκεκριμένες προτάσεις για την ανεργία, η αντιμετώπιση του χρέους, η διατήρηση των μισθών και συντάξεων και η ανάπτυξη.

Το πρόγραμμα εξορμήσεων ΣΥΡΙΖΑ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων με τον υποψήφιο Ναξιώτη

Υπό την προεδρεία του Αντιπεριφερειάρχη, Τζώρτζη Μακρυωνίτη συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή με τηλεδιάσκεψη

....
oikonomiki_epitropiΟμόφωνα εγκρίθηκε η πλειοψηφία των θεμάτων από τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής, που συνεδρίασε σήμερα με τηλεδιάσκεψη υπό την προεδρεία του Αντιπεριφερειάρχη, Τζώρτζη Μακρυωνίτη.
Από την Επιτροπή εγκρίθηκαν ομόφωνα οι όροι δημοπράτησης για την Προμήθεια ειδών εξοπλισμού των σχολικών μονάδων που εκπαιδεύουν άτομα με αναπηρίες στο Νότιο Αιγαίο. Η έγκριση αφορά πέντε υποέργα συνολικού προϋπολογισμού περίπου 900.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, το έργο αφορά την προμήθεια εξοπλισμού ειδών γυμναστικής, αθλοπαίδων και ψυχοκινητικής αγωγής, την προμήθεια υπολογιστών, μηχανών γραφείου, συσκευών ήχου – εικόνας και διαδραστικών πινάκων. Ακόμα, αφορά στην προμήθεια εξοπλισμού ειδών....