slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γενική συνέλευση και εκλογές στον Σύλλογο Φιλωτιτών Νάξου


Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του στου Ψυρρή η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου. 
      Αθήνα-Ψυρρή 27/09/2018
             
 ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΤΙΤΩΝ
               
ΘΕΜΑ :ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ

Το Δ.Σ του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση την ΚΥΡΙΑΚΗ 7  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ και ώρα 11:00 πμ. στα γραφεία του στο Ψυρρή.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα κάτωθι:  

"Όταν το νέο στην πολιτική “μυρίζει” παρελθόν"

Ο Χρήστος Μπάρδος

"Όταν το νέο στην πολιτική “μυρίζει” παρελθόν

Άρθρο του Εντεταλμένου Μεταφορών και Επικοινωνιών Δωδεκανήσου, Χρήστου Γ. Μπάρδου

Δεν υπάρχει πιο κοινότυπο αλλά και πιο απατηλό και ψευδεπίγραφο επιχείρημα για να δικαιολογήσει κάποιος την εμφάνισή του στην πολιτική ζωή του τόπου, από το να επικαλεστεί ότι δήθεν εκφράζει το «νέο». Όταν, σχεδόν πάντα, το «νέο» χρησιμοποιείται ως ο μανδύας που θα καλύψει ό,τι πιο παλιό και παρωχημένο. Ένα σύστημα εξουσίας που ακόμη δεν μπορεί να

«Σβήνει» η Ελλάδα: 36.000 περισσότεροι οι θάνατοι από τις γεννήσεις το 2017 ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ

 Διαρκώς μειώνεται ο πληθυσμός της Ελλάδας, με τους θανάτους να υπερτερούν κατά πολύ των γεννήσεων, με βάση τα στατιστικά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την εξέλιξη των δημογραφικών μεγεθών.

Πέρυσι, οι γεννήσεις στην Ελλάδα ανήλθαν σε 88.553 (45.686 αγόρια και 42.867 κορίτσια), καταγράφοντας μείωση κατά 4,7% σε σχέση με το 2016 που ήταν 92.898 (47.882 αγόρια και

«Συνάντηση των βουλευτών των Κυκλάδων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με το Γ.Γ. του ΥΠΑΑΤ, κ. Αντώνογλου»


 
Σε συνέχεια της σύσκεψης των φορέων με τους βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., κ.κ. Νίκο Συρμαλένιο και Νίκο Μανιό στη Κέα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των βουλευτών, του Δημάρχου της Κέας και φορέων με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Νίκο Αντώνογλου και υπηρεσιακών παραγόντων για το ζήτημα του παστουρώματος, την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018.

Οι βουλευτές των Κυκλάδων υποστήριξαν ότι η παστούρα κατά ανάγκη δεν αποτελεί κακοποίηση των ζώων και για αυτό