slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Απίστευτες καταγγελίες από την ΠΟΕΔΗΝ για τα χειρουργεία Ζακύνθου

Σοβαρές μετεγχειρητικές επιπλοκές εμφάνισαν έγκυος γυναίκα και νεογνό που ήρθε στη ζωή με καισαρική τομή την περασμένη Παρασκευή στα πολύπαθα χειρουργεία Ζακύνθου, τα οποία, όπως υποστηρίζει με νέα καταγγελία της η ΠΟΕΔΗΝ, άνοιξαν με το ζόρι, με εντολή του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη.

Σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία ΠΟΕΔΗΝ: "Ο κος Πολάκης φαγώθηκε να ανοίξουν τα χειρουργεία της Ζακύνθου. Την Παρασκευή 31/3/2017 άνοιξε η αίθουσα Μαίευσης. Μετά βαΐων και κλάδων. Μάλιστα η Διοίκηση ανακοίνωσε ότι έγινε η πρώτη καισαρική τομή εγκύου γυναίκας".

Αγγελία για… ξάπλες: Ψάχνουν άνδρες για να περάσουν 2 μήνες στο κρεβάτι -Δίνουν 16.000 ευρώ


Ακούγεται σαν την πιο ξεκούραστη δουλειά στον κόσμο. Γάλλοι επιστήμονες ψάχνουν άνδρες που θα μείνουν στο κρεβάτι για δύο μήνες και δεν θα κάνουν τίποτα. Πληρώνουν 16.000 ευρώ σε κάθε έναν από αυτούς.

Το Ινστιτούτο Διαστημικής Ιατρικής και Φυσιολογίας (Medes), κοντά στην Τουλούζη, αναζητά 24 άνδρες οι οποίοι θα μείνουν ξαπλωμένοι για δύο μήνες, προκειμένου να μελετήσουν τις συνέπειες της μικροβαρύτητας.

Κατερίνα Μονογυιού: «Δυστυχώς οι πολίτες και η κοινωνία πληρώνουν το μάρμαρο μιας χαμένης διετίας. »


Αδιέξοδο με... ονοματεπώνυμο για την ελληνική οικονομία και κατ’ επέκταση την ελληνική κοινωνία, σύμφωνα με την πολιτευτή Κυκλάδων της ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού.
Η κ. Μονογυιού, σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφορικά με την αξιολόγηση, εξέφρασε την άποψη ότι η καθυστέρηση που παρατηρείται στην ολοκλήρωση της έχει επηρεάσει αρνητικά τη χώρα και τους πολίτες, επιδρώντας αρνητικά στην οικονομία και τους επιμέρους τομείς και δείκτες της. «Αυτό που βιώνει αυτή τη στιγμή ο Ελληνικός λαός είναι το απόλυτο αδιέξοδο» αναφέρει η κ. Μονογυιού στην ανακοίνωση της, η οποία έχει ως εξής:

Μόντρεαλ: Σαρωτική νίκη της NΑΞΙΩΤΙΣΑΣ (ΦΙΛΩΤΙ& ΑΠΕΙΡΑΘΟ ) Εμμανουέλας Λαμπροπούλου - Θριαμβευτική επικράτηση με 59% στις εκλογές στο Saint Laurent



Μετά από πολλά χρόνια ο Ελληνισμός του Κεμπέκ αποκτά εκ νέου εκπροσώπηση στην ομοσπονδιακή Βουλή του Καναδά.


Η ελληνικής καταγωγής καθηγήτρια Εμμανουέλα Λαμπροπούλου, 26 ετών, είναι από απόψε η νέα βουλευτής στην Οττάβα για την εκλογική περιφέρεια του Saint Laurent στο Μόντρεαλ.

προσλήψεις για τους νησιωτικούς Δήμους


Εγκρίθηκε η κίνηση των διαδικασιών για την πλήρωση κενών οργανικών θέσεων σε ΟΤΑ α' και β' βαθμού σε μικρούς και υποστελεχωμένους νησιωτικούς δήμους και στις Περιφέρειες Βορείου και Νοτίου Αιγαίου.
Στις Κυκλάδες προβλέπονται τρεις προσλήψεις για τους νησιωτικούς δήμους Αντιπάρου, Θήρας, Μήλου και Μυκόνου. Από δύο κενές θέσεις θα καλυφθούν στους δήμους Κέας, Κύθνου και Σερίφου. Τέλος, από μία πρόσληψη θα πραγματοποιηθεί στους δήμους Αμοργού, Ανάφης, Κιμώλου και Σίφνου.
Εγκρίθηκε η κίνηση των διαδικασιών για την πλήρωση 82 κενών οργανικών θέσεων σε ΟΤΑ α' και β' βαθμού, μέσω ΑΣΕΠ, σε 28 μικρούς και υποστελεχωμένους νησιωτικούς δήμους και στις

Σας αποστέλλουμε φωτογραφικό υλικό από την παρουσία της Νάξου στη διεθνή έκθεση Τουρισμού “BIT” στο Μιλάνο (2-4 Απριλίου) με το περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου



Δελτίο Τύπου Νίκου Μανιού - Λειτουργία αγοράς Ναξιακών Προϊόντων στη περιοχή Ψυρρή

Δελτίου Τύπου Νίκου Μανιού, βουλευτή Κυκλάδων ΣΥ.ΡΙΖ.Α.:
Λειτουργία αγοράς Ναξιακών Προϊόντων στη περιοχή Ψυρρή

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης, προσκάλεσε τους βουλευτές Κυκλάδων Ν. Μανιό, Ι. Βρούτση, τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μ. Μαργαρίτη και φορείς του τόπου όπως τον Πρόεδρο του Συλλόγου Φιλωτιτών Ν. Τζιώτη και

«ΘΥΜΙΖΕΙ ΗΜΕΡΕΣ 2015 ΜΕ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ» Ο ΟΑΕΔ μετέφερε 65 εκατ. ευρώ διαθέσιμα στην Τράπεζα της Ελλάδος -Ερώτηση Βρούτση

Την αιφνίδια μεταφορά διαθεσίμων ύψους 65 εκατ. ευρώ του ΟΑΕΔ σε λογαριασμούς της Τραπέζης της Ελλάδος καταγγέλλει η ΝΔ.
Σύμφωνα με τον τομεάρχη Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Βρούτση και τον αναπληρωτής τομεάρχη, Θ. Καράογλου η συγκεκριμένη ενέργεια θυμίζει ημέρες 2015.
Τότε μεγάλοι κρατικοί οργανισμοί είχαν μεταφέρει τα ταμειακά τους διαθέσιμε στους ειδικούς