slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κενό ασφαλείας στον ιστότοπο του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης Εκτεθειμένοι χιλιάδες πολίτες που καταγγέλλουν το Δημόσιο - Όλα τα στοιχεία τους στη φόρα!


Μάνος Μεϊμαράκης, Ρομίνα Ξύδα
Επώνυμες καταγγελίες πολιτών για κακοδιαχείριση, διαφθορά και αδιαφανείς διαδικασίες στο Δημόσιο, βρίσκονταν μέχρι σήμερα «ελεύθερες» στο Διαδίκτυο, δίχως πρωτόκολλο ασφαλείας!Ήταν μόλις πριν από λίγους μήνες και συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2017 όταν ο ειδικός γραμματέας του Σώματος Επιθεωρητών-Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ) κ. Δημοσθένης Κασσαβέτης επικροτούσε την πολύτιμη συνεισφορά των πολιτών στον εντοπισμό φαινομένων κακοδιοίκησης και διαφθοράς. Πράγματι.

Βρούτσης για Κουβέλη: Πληρώθηκε το άθλιο πολιτικό συμβόλαιο της πτώσης Σαμαρά

Αλέξης Τσίπρας και Φώτης Κουβέλης
 ανταλλάσσουν  θερμή χειραψία
σε  παλαιότερη συνάντησή τους
 
Βαριές κουβέντες για την υπουργοποίηση του πρώην επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ - Σε ασυνήθιστα οξύ τόνο το σχόλιο του βουλευτή της ΝΔ - Αιχμηρός και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος για τον προκάτοχό του
Η αντίδραση της αντιπολίτευσης για την είσοδο του Φώτη Κουβέλη στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, πλάι μάλιστα στον Πάνο Καμμένο στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας, ήταν εξαρχής καυστική και με ισχυρή δόση ειρωνείας.
Ενδεικτικό ήταν το σχόλιο της εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρίας Σπυράκη, η οποία στη δήλωσή της

ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ Κατατέθηκε η πρόταση για Προανακριτική της ΝΔ εναντίον 3 υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ [έγγραφα]


Με πρώτα τα ονόματα των κκ Κυριάκου Μητσοτάκη, Κώστα Καραμανλή, Αντώνη Σαμαρά και Βαγγέλη Μεϊμαράκη, καταθέθηκε το αίτημα της ΝΔ για σύσταση Προανακριτικής επιτροπής εναντίον τριών υπουργών Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ.
Κατατέθηκε η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας που αφορά στη συγκρότηση Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης προκειμένου να

Οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για τον ανασχηματισμό


Κριτική στον διορθωτικό ανασχηματισμό που ανακοινώθηκε πριν από λίγο ασκούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης.
Με σκωπτικό ύφος σχολιάζει τον ανασχηματισμό, τον οποίο θεωρεί τον τελευταίο της πρωθυπουργικής θητείας του Αλέξη Τσίπρα η εκπρόσωπος της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη η οποία αναφέρει: «Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και με ανθρώπους που έρχονται από το προχθές ο κ. Τσίπρας προχώρησε στον τελευταίο ανασχηματισμό της θητείας του. Αν μη τι άλλο o κ.Τσιπρας με τις επιλογές του διασκεδάζει τουλάχιστον τους πολίτες για να ξεχνούν πρόσκαιρα την καταστροφική πολιτική του. Τον ευχαριστούμε. Ειδικά για τον κ. Κουβέλη ήταν δίκαιο και έγινε πράξη».