slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Κεδίκογλου το ξέρει ότι μιλάει κάθε μέρα με τον ΣΥΡΙΖΑίο συνδικαλιστής του ΑΠΕ;



Μεγάλη αγωνία φαίνεται ότι έχει συνδικαλιστής του κρατικού ΑΠΕ, για το ποιος θα αναλάβει Πρόεδρος στη θέση του Ηλία Μάτσικα. Δεν εξηγείται αλλιώς γιατί κάθε λίγο και λιγάκι περιφέρεται στον τρίτο όροφο του κτιρίου και δηλώνει "ο τάδε είναι φίλος μου", " η τάδε είναι κολλητή μου", ο δείνα με ακούει".... όπου τάδε και δείνα είναι όποιοι τα ονόματά τους ακούγονται ότι αναλαμβάνουν την ηγεσία του ΑΠΕ.
Προφανώς θέλει να διατηρήσει την προνομιακή  θέση στο πρακτορείο και να κάνει ότι θέλει όπως και επί Μάτσικα , άσχετα με το αν όλο λέει ότι τσακώνεται μαζί του.

Παρεμπιπτόντως ο υφυπουργός κ Σ Κεδίκογλου γνωρίζει ότι ο συνδικαλιστής αυτός δηλώνει πως συνομιλεί μαζί του "δυο φορές την ημέρα" και ότι " ο Σίμος θα κάνει ότι του πω εγώ";. Και αν το γνωρίζει αλήθεια πως το επιτρέπει.

Και το λέω αυτό γιατί ο συνδικαλιστής αυτός και ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει και προεκλογικά "τα έδωσε όλα " για τον Τσίπρα και διέδιδε πως " Ο Αλέξης  μου είπε να αναλάβω  την διοίκηση του πρακτορείου"

--
Ανάρτηση από το  Δεξί X-Trem(i) τη 

Video Clip γυρισμένο στην Νάξο.!!

Το επιτυχημένο σκηνοθετικό δίδυμο (Νάξιος) Yiannis Papadakos & Dimitris Platanias PM-Prometheus
επέλεξαν την Νάξο το Κεδροδάσος του Αλυκού | Μικρή Βίγλα | Πλάκα | Αγία Άννα για να πραγματοποιήσουν τα γυρίσματα ενός νέου Video clip. 
Αυτό εδώ είναι το αποτέλεσμα με καταπληκτικά πλάνα που αναδεικνύουν τις ατελείωτες ομορφιές της Νάξου.
Pagonis Stelios

Χρηματοδότηση προνοιακών δομών

ΚΥΚΛΑΔΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ο.Τ.Α ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ
ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ
Ταχ.Δ/νση Παροικία Πάρου
Τ.Κ. 84400
Email׃  ky.s.s.e.d.e@gmail.com
ΤΗΛ 6977417058
FAX 2284 0 42321
                                                                                                   Πάρος 12-07-2012
                                                                                                   Αρ.πρ.: -02-
                                                                                                         Προς:
Υπουργό Εργασίας  
 Κοινοποίηση:
Βουλευτές Κυκλάδων
 κο Περιφερειάρχη
 Ν. Αιγαίου
 κο Αντιπεριφερειάρχη
 Ν. Αιγαίου
 Δήμοι Κυκλάδων
 Μ.Μ.Ε. Κυκλάδων

            Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
           

Απάντηση Τζήμερου σχετικά με τη μήνυση για ξυλοδαρμό ηλικιωμένου

Απάντηση στο θέμα που προέκυψε από τις αποκαλύψεις της εκπομπής "Κίτρινος Τύπος" σχετικά με μήνυση που εκκρεμεί εναντίον του από ηλικιωμένο συντοπίτη του (δείτε εδώ) , ο οποίος τον κατηγορεί για σωματική βλάβη και έργω εξύβριση έδωσε πριν λίγο ο πρόεδρος της Δημιουργίας Θάνος Τζήμερος στο facebook...
σε ανάρτηση μάλιστα του blog μας Λόγια Σταράτα, που είχε αναρτήσει μέλος του γκρουπ Δημιουργία, Ξανά στο fb. Στα όσα λέει ο κ. Τζήμερος ουσιαστικά αποδέχεται ότι υπάρχει μήνυση, μιλάει για ...

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ : Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ. Η ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ



Πολύ φοβάμαι ότι ο διάλογος που ξεκίνησε για τα εργασιακά θέματα δεν μπορεί να έχει αποτελέσματα. Ο φόβος αυτός, πηγάζει από το γεγονός ότι εδώ που φθάσαμε δεν αρκεί μια συμφωνία μεταξύ των κοινωνικών εταίρων. Χρειάζεται η εμπλοκή της τρόικας σε δύο επίπεδα. Αποτελεσματική διαπραγμάτευση από τον αρμόδιο Υπουργό Γιάννη Βρούτση και διακοπή κάθε άτυπης επικοινωνίας και συνδιαλλαγής κάποιων εκ των κοινωνικών εταίρων με την τρόικα.
Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η διάλυση των εργασιακών σχέσεων η οποία αποτέλεσε μέρος των...........

Παράσταση για παιδιά, Αθλοθέατρο Φιλωτίου, Δευτέρα 30 Ιουλίου.

« Ο Μεγαλύτερος θησαυρός του Κόσμου!» που θα παρουσιαστεί στη Νάξο, στο Αθλοθέατρο Φιλωτίου τη Δευτέρα 30 Ιουλίου. Η παράσταση παρουσιαζόταν με μεγάλη επιτυχία το χειμώνα στην κεντρική σκηνή του Ιδρύματος «Μ Κακογιάννης»

Μηταράκης: Aπό τις αρχές του 2013 καταργείται το χαράτσι» περισσότερες δόσεις το 2012

Τη διαβεβαίωση ότι το χαράτσι της ΔΕΗ θα αποτελέσει παρελθόν από την πρώτη ημέρα του νέου έτους έδωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νότης Μηταράκης, ο οποίος μίλησε -ακόμη- για πιθανή νομοθετική παρέμβαση σχετική με την επιβάρυνση του 2012.
Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο υφυπουργός υπογράμμισε:

Να γιατί θέλουν να βυζαίνουν το κράτος: Δείτε τι παίρνουν στην ΕΡΓΟΣΕ

[Υπάρχει μια στο εκατομμύριο να παίρνουν τα παρακάτω επιδόματα αν ιδιωτικοποιηθεί η ΕΡΓΟΣΕ; Όχι βέβαια! Να γιατί θέλουν να συνεχίσουν να μας πινουν το αίμα κάποιοι: Για να πληρώνονται τις "καλοκαιρινές δραστηριότητες" των παιδιών τους και τα δικά μας να πήζουν στα διαμερίσματα...]
Δείτε μία πρόσφατη ανάρτηση στη Διαύγεια και βγάλτε τα συμπεράσματα σας. Φαίνεται ότι τα παιδιά των εργαζομένων της ΕΡΓΟΣΕ είναι παιδιά ενός ανώτερου Θεού, όπως και οι γονείς τους βέβαια. Να από που να κάνετε περικοπές κ. Στουρνάρα. Τα βλέπετε ή κάνετε ότι δεν τα βλέπετε...

Σκίστον τον πούστη (εικόνες)

Τελειώνει αύριο το μαρτύριο των ταύρων στην Παμπλόνα μετά από 8 μέρες όπου μεθυσμένοι, Άγγλοι κυρίως, τους κυνηγούσαν μέσα στην πόλη και αδερφές "τορέρο" τους σκότωναν μέσα στην αρένα. Η τελευταία ταυρομαχία του πλέον έμπειρου ταυρομάχου της Ισπανίας, Jose Pedro Prados, λίγο έλειψε να είναι και μοιραία για τον ίδιο, αλλά τελικά ο 45χρονος που είναι στις αρένες από την ηλικία των 14 ετών, κατάφερε και σκότωσε τον αιμόφυρτο ταύρο... μπράβο μεγάλε μάγκα... έγραψες.
Δείτε φώτο από διάφορους κολόφαρδους και το στρίμωγμα του Jose Pedro Prados:

Η πρώτη μέρα του camp ιδεών της ΟΝΝΕΔ: Εθελοντισμός και ενεργή στάση των νέων (ΦΩΤΟ)

Με επιτυχία ξεκίνησε το τριήμερο Camp Ιδεών της ΟΝΝΕΔ στην Αγία Άννα της Εύβοιας όπου τα σεμινάρια της πρώτης μέρας ολοκληρώνονται με πλήθος των παρευρισκομένων να συμμετέχουν.
Ο εθελοντισμός και η ενεργή στάση των νέων μέσα στην κοινωνία ήταν από τις βασικές θεματικές...
των συζητήσεων που πραγματοποιήθηκαν και οι νεολαίοι δεν έχασαν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν με τον κατάλληλο τρόπο την ευκαιρία αυτή.
Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτό

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ... ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ... Πολλοί είμαστε;;;;;

Ενδιαφέρουσα η απορία του φίλου Παναγιώτη:

Αναρωτιέμαι στις επόμενες εκλογές πόσοι ψηφοφόροι θα εμπιστεύονται ακόμη αυτά που λέει ο κ. Καμμένος γιατί στις προηγούμενες εκλογές...
έχασαν 208.501 ψηφοφόρους σε χρόνο ρεκόρ 40 μέρες!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ... ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ... Πολλοί είμαστε;;;;;

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ : ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ κου ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΟΥ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ, ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ

       Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του περιφερειακού συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου κος Κόκκινος Χαράλαμπος συμμετείχε σε σύσκεψη στο υπουργείο  Εμπορικής Ναυτιλίας υπό την προεδρία του υπουργού κου Μουσουρούλη, παρουσία των βουλευτών της Δωδεκανήσου, του Δημάρχου Καλύμνου, περιφερειακών συμβούλων και παραγωγικών φορέων του νησιού. Στη σύσκεψη συζητήθηκε η αντιμετώπιση του ακτοπλοϊκού προβλήματος της Καλύμνου που τα τελευταία τρία (3) χρόνια αντιμετωπίζει έντονα.

e-Επιλογές της 13/07/2012