slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Καθαρά Δευτέρα 2013: '' Σκερτσάκια 2013''.


Δείτε ολόκληρο το βίντεο από την εκδήλωση ''Σκερτσάκια 2013'' που έγινε στο Φιλώτι της Νάξου την Καθαρά Δευτέρα.

Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο

Το παρακάτω κείμενο είναι σχόλια αναγνωστών που μας ήρθαν  στο και στο  naxios.blogspot.com@gmail.com
Ο λαϊκισμός στη χείριστη μορφή του αποτελεί τον βασιλιά καρνάβαλο των ημερών. Από τον πρώην πρωθυπουργό που χαραχτηρίζει μάγκες τους Κύπριους, κάτι που δεν ήταν ο ίδιος όταν έπρεπε και καταντήσαμε εκεί που είμαστε σήμερα, έως αυτούς που έπεσαν να φάνε ζωντανό ένα 20χρόνο παιδί που γνωρίζει από πολιτική τόσα όσα και ο Καραμανλής σαν πρωθυπουργός. Πανηγυρίζουμε το όχι των Κυπρίων, όταν ούτε οι ίδιοι ξέρουν την επόμενη μέρα, όταν δεν υπάρχει και από τους ίδιους προτεινόμενη ελάχιστη εναλλακτική πρόταση, όταν βαδίζουν στο αύριο χωρίς κανένα μπούσουλα. Πανηγυρίζουν οι λαίκιστές το τρανό ΟΧΙ αποκρύπτοντας από το κόσμο, ότι το μεν κούρεμα των.....

«Χαμός» τη καθαρά Δευτέρα στο Φιλώτι (photos)


Καθαρή Δευτέρα χθες και το Φιλώτι για ακόμα μία φορά έβαλε τα γιορτινά του και υποδέχτηκε τους επισκέπτες του που ήρθαν από όλη τη Νάξο για να διασκεδάσουν και να περάσουν εκεί την Καθαρή τους Δευτέρα.

«Φιλοξενία» "Γεύση & Πολιτισμός-Νάξος" Πρόσκληση επιλογής συνταγών

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

         Το Σωματείο Μαζικής Εστίασης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία» καλεί όλους τους επαγγελματίες που σερβίρουν φαγητό σε μια συνάντηση την Πέμπτη 21 Μαρτίου στις 18:30 στα γραφεία του Συλλόγου (που βρίσκονται στον περιφερειακό πριν  από το κατάστημα ηλεκτρικών ειδών Μαρούλη).
        Εκεί θα αποφασίσουμε ποιες συνταγές και πως θα τις εντάξουμε στα μενού των επιχειρήσεων μας για τη σεζόν που έρχεται. Επίσης θα αναλύσουμε τον ......

Χ.Α.: Η ξεπουλημένη ελλαδική ηγεσία

"Το ΟΧΙ των Ελλήνων της Κύπρου δείχνει τον δρόμο στην ξεπουλημένη ελλαδική ηγεσία", σχολιάζει η Χρυσή Αυγή.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Το ΟΧΙ των Ελλήνων της Κύπρου δείχνει τον δρόμο στην ξεπουλημένη ελλαδική ηγεσία. Οι κινδυνολογίες και τα ψέμματα περί ολοκληρωτικής καταστροφής πέφτουν στο κενό. Ήρθε η ώρα της καταγγελίας του μνημονίου και της απόρριψης των εξοντωτικών μέτρων που καταστρέφουν την οικονομία μας και οδηγούν τους Έλληνες στην εξαθλίωση".

Χάρρυ Κλυνν: Κάποτε γελάγαμε με το χιούμορ του... τώρα γελάμε με την ξεφτίλα του που αποτυπώνεται σε μία φώτο



Δείτε πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει ένας άνθρωπος που πάσχει από μανία καταδίωξης μιας και νομίζει ότι η Μέρκελ κοιμάται και ξυπνάει σκεπτόμενη πως θα καταστρέψει την Ελλάδα.... Δείτε πόσο χυδαία απαντάει σε μια γυναίκα:






Νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ ο ...Λαζόπουλος!

Για δέκα λεπτά αβάνταρε ξανά τις θέσεις της Κουμουνδούρου

Κατήχηση made in ...Κουμονδούρου ξαναείδαμε στον Αλ Τσαντίρι του Λάκη, όπου ο "Ρομπέν των φτωχών" προπαγάνδιζε για σχεδόν δέκα συνεχόμενα λεπτά τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Λάκης φαίνεται ότι δεν έβαλε μυαλό ούτε από αυτό που έγινε στην Κύπρο , που ήταν προεκλογική εξαγγελία του κόμματος του Αλέξη και συνεχίζει -πάντα εκ τους ασφαλούς- την ιδεολογική κατήχηση και την στρατευμένη τέχνη. Ευτυχώς που ο κόσμος τον έχει πάρει χαμπάρι και έχει ρίξει το Αλ Τσαντίρι πολλές θέσεις σε τηλεοπτικά νούμερα...

Είναι αυτό που λένε πως "μπορείς να κοροιδεύεις πολλούς για λίγο , αλλά όχι όλους για πολύ"

parapolitika.gr

Η στάση του Καραμανλή για τις δραματικές εξελίξεις: "Mάγκες οι Κύπριοι..!"

Στο πλευρό των Κυπρίων και του "όχι" 
είναι σύμφωνα με πληροφορίες o πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο οποίος παίρνει εκτός των άλλων και την... εκδίκηση του, απέναντι στη Μέρκελ, την πολιτική της οποίας δεν έχει σε καμία εκτίμηση. 
Ο Καραμανλής σε στενούς του συνομιλητές έλεγε πως "καλά κάνουν οι Κύπριοι" και εξέφραζε την συμπαραστάση του στο λαό της. 
Εξάλλου όσοι θυμούνται καλά την ιστορία και στο σχέδιο Ανάν ο Καραμανλής ανεπισήμως και υπογείως είχε υποστήριξει το "όχι"του Τάσσου Παπαδόπουλου...

Εκδήλωση του ΑΠΕΡΑΘΙΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑΞΟΥ το Σάββατο 23 Μαρτίου με το γιατρό ΝΙΚΟ ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟ

Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε στην εκδήλωση - ομιλία του καρδιολόγου – ερευνητή κ. Νίκου Πρωτονοτάριου με θέμα            «Καρδιακό επεισόδιο: Γενετική προδιάθεση ή τρόπος ζωής, ανάπτυξη ή οικονομική κρίση;»

Η ομιλία διοργανώνεται από τον Απεραθίτικο Σύλλογο Νάξου το        Σάββατο 23 Μαρτίου 2013 και ώρα 7:00μμ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Γαλατσίου (Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους, Γαλάτσι, 11147).

Θα είναι τιμή για εμάς και για τον ίδιο τον κύριο Πρωτονοτάριο να ήσαστε παρών σε αυτή την ομιλία.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε τηλεφωνικά στον υπεύθυνο της εκδήλωσης και Αντιπρόεδρο του Απεραθίτικου Συλλόγου Νάξου κ. Γιαννούλη Νικόλαο στο τηλέφωνο 6934630774.

Για μισή ώρα τα είπαν Πούτιν - Αναστασιάδης


Ημίωρη τηλεφωνική συνομιλία είχε στις 8:30μμ της Τρίτης ο πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης με τον Ρώσο πρόεδρο Βλάντιμιρ Πούτιν.

«Διεξήχθη μια γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση για τις οικονομικές σχέσεις των δύο χωρών», αναφέρει επίσημη ανακοίνωση.


Οι δύο πρόεδροι συζήτησαν τηλεφωνικά "ένα μεγάλο σύνολο ζητημάτων των διμερών σχέσεων, την οικονομική κατάσταση στην Κύπρο και τις προτάσεις του Eurogroup για την έξοδο από την κρίση", ανέφερε ο κ. Πεσκόφ, σύμφωνα με το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ΡΙΑ-Νόβοστι.

"Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους οι αρχηγοί των δύο κρατών ανέλυσαν την οικονομική κατάσταση, που έχει διαμορφωθεί στην Κυπριακή Δημοκρατία, μεταξύ άλλων και στο πλαίσιο των προτάσεων του Eurogroup", τόνισε, συμπληρώνοντας ότι το τηλεφώνημα έγινε έπειτα από πρωτοβουλία της κυπριακής πλευράς.

Την ίδια ώρα, η ΕΕ αναφέρει ότι περιμένουν την αντιπρόταση της Κύπρου, επιμένοντας ότι το δάνειο θα είναι 10 δις και η Κυπρος θα πρέπει να βρει τα υπόλοιπα 5,8 δις που απομένουν.

Θαύμα - Θαύμα !!! Ο Προεδρεύων μίλησε !!!

Όπως πάντα ΚΑΤΟΠΙΝ εορτής...
"Ξεκουράστηκε" το 3ήμερο , ξεκαθάρισε η ατμόσφαιρα και...
ΠΕΡΑΣΕ ο κίνδυνος να αναγκαστεί να πάρει ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση ...
... αφού πρώτα αποφάσισαν οι Κύπριοι Βουλευτές την απόρριψη  , ο προεδρεύων άρχισε ξανά τα.....