slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πενθεί ο καλλιτεχνικός χώρος – Νεκρός σε τροχαίο Έλληνας DJ – Είχε εργαστεί στις Κυκλάδες και στην Νάξο


Την τελευταία του παράσταση στην νύχτα έδωσε εχτές πασίγνωστος Έλληνας DJ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24, φεύγοντας με την μηχανή του, απο το νυχτερινό μαγαζί που εργαζόταν στην Νίκαια. Οι ίδιες πληροφορίες λένε

ΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΥΡΙΖΑ ΡΕ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ! ΟΛΟ ΝΔ ΑΒΑΝΤΑΡΕΙΣ! Αγωγή της Πειραιώς στη ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ: Να δώσει τώρα απαντήσεις ο Κ. Μητσοτάκης


Άσχημη είναι η τροπή που παίρνει η κατάσταση για τα υπερχρεωμένα κόμματα έπειτα από την αγωγή που κατέθεση η Τράπεζα Πειραιώς εναντίον της Νέας Δημοκρατίας, ζητώντας το σύνολο της οφειλής της.

Το δάνειο είναι ύψους 131 εκατομμυρίων ευρώ (160 με τις προσαυξήσεις), ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και με το ΠΑΣΟΚ, που επίσης έχει δάνεια τα οποία εδώ και καιρό δεν μπορεί να εξυπηρετήσει.

Παραδόθηκε στον Περιφερειάρχη η μελέτη του Οικονομικού Επιμελητηρίου για την επαναφορά της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου στον Στόχο Σύγκλισης

Από την έρευνα – μελέτη αναδεικνύονται παράμετροι και χαρακτηριστικά της οικονομίας του Νοτίου Αιγαίου, που ουδέποτε μέχρι σήμερα είχαν αναδειχθεί, τα οποία αποτυπώνουν την πραγματική κατάσταση της οικονομίας και το μέγεθος της στρέβλωσης της πραγματικότητας.

Η έρευνα- μελέτη του Περιφερειακού Τμήματος Δωδεκανήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, για την επανένταξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου από τον Στόχο Περιφερειακής Ανταγωνιστικότητας και Ανάπτυξης, (Στόχος 2) στον Στόχο Σύγκλισης (Στόχος 1), παραδόθηκε σήμερα, Πέμπτη, στον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο, από τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου κ. Μιχαήλ Μιχαήλ και Χαράλαμπο Λουκαρά αντίστοιχα, οι οποίοι τον επισκέφθηκαν στο γραφείο του.

Τελειώνουν τα παραμύθια – Ώρα για Φως!

 
Όπως όλα τα παραμύθια, όχι τα παιδικά αλλά εκείνα με τα ψέματα, έτσι και το παραμύθι της διάσωσης της Ελλάδας από τον Γιώργο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ, το 2010, είχε και ένα δράκο. Ο δράκος άκουγε στη φράση «οικονομική χρεοκοπία» της κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή.

Ξένοι και εγχώριοι νταβατζήδες που είχαν δουλέψει όλη την πενταετία 2004-2009 (αλλά και νωρίτερα), συστηματικά για την πολιτική και φυσική εξόντωση του Κώστα Καραμανλή και παράλληλα και της Ελλάδας, έφτασαν στο πολυπόθητο 2010, όπου έπρεπε να

Ν.Δ.: Η λειτουργία του Ε.Σ.Ρ. περνά υποχρεωτικά από την ακύρωση του νόμου Παππά».

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Επιστολή ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΝΑΞΙΑΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ( Ο.ΝΑ.Σ.) στους βουλευτές του νομού Κυκλάδων

ΠΡΟΣ τους Βουλευτές Κυκλάδων κ. Βρούτση Ιωάννη κ. Μανιό Νικόλαο κ. Συρίγο Αντώνη κ. Συρμαλένιο Νικόλαο
Αξιότιμοι κύριοι
Η εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου αποτελεί έναυσμα για μία νέα προσέγγιση της συλλογικής δημιουργίας/δράσης και ταυτοχρόνως θέτει προκλήσεις στα μέλη της Διοίκησης της Ομοσπονδίας.
Κύριος στόχος μας είναι η δικαίωση των προσδοκιών των νέων της περιοχής μας, των πολιτιστικών μας Συλλόγων, και εν γένει οι προσδοκίες των κατοίκων ολόκληρου του νησιού μας και των απανταχού Ναξιωτών......

Γ. Βρούτσης: διορίζουν προκλητικά “κομματικούς στρατούς”

Γ. Βρούτσης: Την ώρα που, χωρίς αιδώ, κόβουν αναίτια και άδικα μισθούς και συντάξεις, διορίζουν προκλητικά “κομματικούς στρατούς” από φίλους και ημέτερους στο υπουργείο Εργασίας, σπαταλώντας τα χρήματα των Ταμείων!
 Δυο χρόνια μετά, το υπουργείο Εργασίας δεν βρίσκεται μόνο σε πλήρη αποδιοργάνωση, αλλά μετατρέπεται σταδιακά και σε κέντρο “νεοσύλλεκτων” διορισμένων φίλων και ημετέρων του ΣΥΡΙΖΑ.
Την ώρα που κόβουν αναίτια και άδικα τους μισθούς και τις συντάξεις όλων των Ελλήνων, έχουν το θράσος να διορίζουν προκλητικά τους “φίλους” τους, σε έμμισθες θέσεις συμβούλων, ξοδεύοντας τα

Αλλαγή σκυτάλης στην ιστορική εφημερίδα «Βραδυνή» – νέος διευθυντής ο δημοσιογράφος, Σωτήρης Πουλόπουλος


Μετά την επιτυχημένη πορεία του δημοσιογράφου Γιάννη Λοβέρδου στο «τιμόνι» της εφημερίδας «Βραδυνή», τη σκυτάλη στην διεύθυνση της αναλαμβάνει ο γνωστός και καταξιωμένος εκδότης – δημοσιογράφος,  Σωτήρης Πουλόπουλος, ο οποίος έχει πολλές επιτυχίες στην πολυετή καριέρα του.
Σε επικοινωνία του

Έναρξη εγγραφών στο πρόγραμμα Μαζικού Αθλητισμού για Γυναίκες.

Το ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α» του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του στον τομέα του Αθλητισμού με στόχο την ανάπτυξη του Mαζικού Aθλητισμού , ξεκινάει την Τετάρτη 02/11/2016 τα προγράμματα γενικής - ορθοσωμικής γυμναστικής και παραδοσιακών χορών για γυναίκες στο ανοικτό Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Νάξου.
Καλούνται οι ενδιαφερόμενες να προσέρχονται στο ανοικτό Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο το πρωί από 09.00-12.30 και το απόγευμα από 19.00-21.00 προκειμένου να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής και να καταβάλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, τα οποία είναι:

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΑ ΣΤΕΡΝΟΓΡΑΦΑ


Άρθρο του Θανάση Παπαμιχαήλ – Επικοινωνιολόγου
 Στο προηγούμενο συνέδριο το σύνθημα ήταν «με τον ΣΥΡΙΖΑ ή με τα Μνημόνια»; Τώρα τα μνημόνια έγιναν γαργάρα και ξεχάστηκαν. Δεν συμφέρει και ούτε μπορούμε να τα φορτώνουμε μόνιμα σε άλλους. Τώρα νέο πολιτικό αφήγημα «τέλος τα μαθήματα».