slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ένας επικίνδυνος θίασος κυβερνά την Ελλάδα

Πρόκειται για έναν συρφετό ανθρώπων με μηδενικό πολιτικό παρελθόν, αλλά και με εξ ίσου μηδενικό πολιτικό μέλλον.

Πρόκειται για μια παρέα κολεγιόπαιδων που βαφτίστηκε κυβέρνηση όχι για την αξιοθαύμαστη ικανότητά της να κυβερνά, αλλά γιατί μέσα από την εκπληκτική πολιτική της αφωνία, συμβάλει ώστε να αισθάνεται ως «καταξιωμένος ηγέτης» ο ανικανότερος των ανικάνων που ελέω των κοψοχέρηδων πρωθυπουργεύει σ αυτόν τον τόπο, οδηγώντας τον στην καταστροφή.

Πρόκειται για έναν εντολοδόχο πρωθυπουργό, τσιράκι της παγκόσμιας διακυβέρνησης, που υποθηκεύει αδίστακτα το μέλλον του τόπου σε πειραματικές πολιτικές με στόχο τις επιχειρούμενες ευρύτερες πολιτικές και γεωπολιτικές αναδιαρθρώσεις.

Πρόκειται για έναν θίασο που εμφορείται από ένα σύμπλεγμα τραβεστί πολιτικών αντιλήψεων, που αναγόρευσε σε πολιτική στάση τις πλέον απίθανες πολιτικές αλλαξοκωλιές πότε με τις αντιδραστικότερες επιλογές της διεθνούς σοσιαλδημοκρατίας και πότε με τον ντόπιο Καρατζαφέρειο καιροσκοπισμό, στη θλιβερή του διαδρομή εκπλήρωσης των πολιτικών γραμματίων που έχει υπογράψει.


Πρόκειται για μια ομάδα πολιτικών διαχειριστών υποταγμένων στις επιλογές της τραπεζικής δικτατορίας και της παγκόσμιας διακυβέρνησης, οι οποίοι επιχειρούν να προωθήσουν ένα σύνολο μέτρων με στόχο την καπιταλιστική ανασύνταξη και τη θεσμοθέτηση ρυθμίσεων που θα νομιμοποιούν και θα διαιωνίσουν το ανεξέλεγκτο πλιάτσικο σε βάρος του εθνικού πλούτου της χώρας.

Πρόκειται για μια παρέα επικίνδυνων χαρτογιακάδων με ρευστή έως ανύπαρκτη εθνική συνείδηση, που δε διστάζουν να ξεπουλήσουν τα εθνικά συμφέροντα της χώρας, που εκχώρησαν πρόθυμα και ανερυθρίαστα την εθνική μας κυριαρχία σε ξένα κέντρα, και που αρκούνται στο ρόλο του θεατή στις σοβαρές γεωπολιτικές προκλήσεις που επιχειρούνται στην περιοχή και που απειλούν ευθέως ακόμα και αυτήν την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδα μας.

Κορυφαία πράξη εθνική μειοδοσίας, η στάση τους απέναντι στην επικίνδυνη τουρκική προκλητικότητα με τις πετρελαϊκές έρευνες στο Αιγαίο.

Οι τούρκοι προκαλούν και αυτή η κυβέρνηση αρκέστηκε:

1. Να παρακολουθεί τις προκλήσεις με ένα μικρό πλοιάριο του λιμενικού.
2. Να καταγίνεται με καταγέλαστες διπλωματικές παραστάσεις που μόνο ειρωνικά ζχόλια προκαλούν. και
3. Να εξαντλείται σε "πολιτισμένες" συζητήσεις του "πατριώτη" Δρούτσα με τον τούρκο ομόλογό του στη σύνοδο του ΟΑΣΕ.

Πρόκειται για έναν εθνικά και κοινωνικά επικίνδυνο θίασο, που η άμεση και παραδειγματική ανατροπή του συνιστά ζήτημα ύψιστης εθνικής σημασίας, αφού κάθε επιπλέον μέρα παραμονής του στην κυβερνητική εξουσία, ελλοχεύει δυστυχία για το λαό και σοβαρούς κινδύνους για το μέλλον του τόπο.
του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/08/blog-post_499.html

Φαί, πιοτό, μπάνια, μαύρισμα και κανό μέχρι τις 20 Αυγούστου. Αυτή είναι ζωή και διακοπές χωρίς . . . τύψεις!

Ο κ. Παπανδρέου επέστρεψε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος το βράδυ της Παρασκευής στην Αθήνα.

Αύριο, Δευτέρα, ξεκινούν οι καλοκαιρινές του διακοπές.
Επόμενος προορισμός όπως όλα δείχνουν θα είναι η Πάρος. Εκεί θα παραμείνει μέχρι και το Δεκαπενταύγουστο, όπως είχε εκμυστηρευτεί πριν από μια εβδομάδα στον πρόεδρο της Βουλής κ. Φίλιππο Πετσάλνικο, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.
Πιστός στις συνήθειες και στην Κρήτη



Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Miramare Luxury Villas, το οποίο αποτελείται από 25 σουίτες και πέντε βίλες χτισμένες σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία στην κορυφή ενός λόφου, πάνω από την παραλία του Αλμυρού επέλεξε η Νομαρχία Λασιθίου για την φιλοξενία του πρωθυπουργού. Είναι το ξενοδοχείο στις συνεδριακές εγκαταστάσεις του οποίου πραγματοποιείται και το συνέδριο.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Παπανδρέου κατέλυσε στην προεδρική βίλα «Κνωσός» 200 τ.μ , η οποία σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του ξενοδοχείου ενοικιάζεται έναντι 1025 ευρώ την ημέρα. Διαθέτει τέσσερις κρεβατοκάμαρες και πέντε λουτρά, πισίνα 35 τ.μ, μεγάλους εξωτερικούς χώρους, δορυφορική τηλεόραση καθώς και πρόσβαση στο ιντερνετ- απαραίτητο εργαλείο για τον πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός πιστός στις συνήθειες του έκανε ημίωρη γυμναστική και χρησιμοποίησε την πισίνα του δωματίου. Τα μέτρα φύλαξης του κ Παπανδρέου εντός και εκτός του δωματίου ήταν δρακόντεια. Μάλιστα, μέσα στην εβδομάδα άνδρες από την προσωπική φρουρά του πρωθυπουργού είχαν μεταβεί στον Αγιο Νικόλαο προκειμένου να ελέγξουν τους χώρους και τα συστήματα ασφαλείας.

Επιθεώρησαν το συγκρότημα αλλά και την παραλία του Αλμυρού, η οποία απέχει περίπου 300 μέτρα και την οποία ο κ. Παπανδρέου επισκέφτηκε για να κολυμπήσει αλλά και να διανύσει στα ήρεμα νερά του κόλπου μεγάλες αποστάσεις με το κανό του όπως συνηθίζει.

Απ'ότι βλέπουμε,τον...τάισαν και τον πότισαν καλά οι Κρητικοί τον Γιωργάκη!Έτσι για να...καρδαμώσει το παιδί,μιας και "πεινάει" όπως ο υπόλοιπος λαός!

Έχουμε μια απορία όμως:Το άρθρο αναφέρει πως "αύριο ξεκινάει τις διακοπές του"!

ΓΙΑΤΙ,ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ;;;

ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΩΡΑ,ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ;

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ;ΟΙ...ΕΡΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ ΚΑΙ Η ΡΑΦΗΝΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΑΝ;

Δεν πειράζει όμως,δικαιούται ο Τζέφρυ να κάνει "διακοπές χωρίς τύψεις":
Εξάλλου,μας έσωσε με την υπαγωγή της χώρας μας στο ΔΝΤ,όπως επαναλαμβάνει συνεχώς αυτός και τα-ΕΝ ΜΥΚΟΝΩ-εξαπτέρυγά του!

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΛΟΙΠΟΝ,ΓΙΩΡΓΑΚΗ:

ΤΙΣ ΑΞΙΖΕΙΣ!

Πολιτικός προβληματισμός


Έβλεπα κάποια στιγμή ειδήσεις και είδα για την επίσκεψη του Παπανδρέου στην Κρήτη αν θυμάμαι καλά, περιτριγυρισμένος από ανθρώπους μέσα στην καλή χαρά ανεμίζοντας σημαιάκια του κόμματος. Επίσης, είδα και αυτήν την είκονα με τις βαθμολογίες των υπουργών που εμείς, το τονίζω ΕΜΕΙΣ δώσαμε.

Οπότε μου δημιουργήθηκε η εξής απορία. Είναι δυνατόν μετά από όλα όσα εμείς την σήμερον ημέραν πληρώνουμε, να υπάρχουν ακόμα άνθρωποι οι οποίοι θα σηκωθούν για να υποδεχτούν αυτά τα πρόσωπα, που θα ανεμίσουν σημαίες μέσα στην καλή χαρά?? Είναι δυνατόν να βαθμολογούνται με τέτοια επιείκεια αυτοί οι υπουργοί που μας πάνε από το κακό στο χειρότερο?
Τους πληρώνουν αυτούς που τους παίρνουν συνέντευξη ή αυτούς που παρεβρίσκονται σε υποδοχές κτλ? Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο άλλο λόγο। Τόσες εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι που φωνάζουν, διαμαρτύρονται, αντιδρούν, γιατί δεν φαίνεται πουθενά αυτή η δυσαρέσκεια, ΠΟΥ χάθηκε? Αρκεί να βολευτούμε από κάποιον και για μας όλα τα προβλήματα λήξανε μετά। Ελπίζω να μην ξεχνάει τόσο σύντομα ο ελληνικός λαός, δεν είμαστε χρυσόψαρα αλλά άνθρωποι με κρίση και μυαλό... ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟΝ <<ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΝ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ >>ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Κ।ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ Η ΚΥΡΙΑ ΜΠΡΑΟΥΝ ΠΟΥ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΕΙΣ,ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΗΤΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΜΑ ......!!!!!!!!!..................

Κόβουν τη βασική σύνταξη των 360 ευρώ;...

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ