slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μιχελάκης: Την ώρα που το πράσινο σκάνδαλο των υποβρυχίων έρχεται στη Βουλή το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει το μύθο για τον δήθεν υπουργό της ΝΔ με τα 178 εκ

«Την ώρα που το αποκλειστικά “πράσινο” σκάνδαλο των υποβρυχίων παίρνει το δρόμο για τη Βουλή, δημοσιεύματα και φημολογίες επιχειρούν να στρέψουν την προσοχή του κόσμου αλλού. Μιλούν για καταθέσεις 178 εκατ. ευρώ πρώην υπουργού σε ξένη τράπεζα.

Από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας υπήρξε:

  • Σκληρή καταδίκη των κατευθυνόμενων διαρροών με δήλωση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής κ. Α. Λυκουρέντζου.
  • Κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς από τον πρώην υπουργό και βουλευτή κ. Γ. Γιακουμάτο, ώστε να αναζητηθεί η αλήθεια.
  • Κατάθεση και ερώτηση στη Βουλή από το βουλευτή κ. Αθ. Γιαννόπουλο, έτσι ώστε να δοθούν άμεσες διευκρινήσεις για το τι πραγματικά ισχύει.
  • Κατηγορηματική διάψευση από τον πρώην υπουργό Μ. Λιάπη.
Παρόλα αυτά, το παιχνίδι των διαρροών συνεχίζεται. Έχει πάρει, πλέον, διαστάσεις σκανδάλου.


Και γι’ αυτό υπόλογη είναι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.


Ενώ, μια απλή ερώτηση στο ΣΔΟΕ θα μπορούσε να φέρει στο φως την αλήθεια, εξακολουθεί να κωφεύει και να αδρανεί.


Φαίνεται ότι θέλει να αιωρούνται σκιές και φήμες για να αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη. Και αυτό είναι κάτι περισσότερο από ύποπτο».

Τις προτάσεις για τα οικονομικά του Δήμου, κατέθεσε στον υπουργό Οικονομίας Γ. Παπακωνσταντίνου, ο δήμαρχος του Πειραιά Β. Μιχαλολιάκος

Τις προτάσεις για την αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων του Δήμου Πειραιά, κατέθεσε σε συνάντηση που είχε με τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Ο Δήμαρχος ζήτησε τη διαγραφή των τοκογλυφικών τόκων του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, ώστε το χρέος του δήμου να πέσει από τα 140 εκατομ. ευρώ στα 80-100 εκατ. ευρώ, πενταετή περίοδο χάριτος και επιμήκυνση της αποπληρωμής στα 25 χρόνια από τα 15 που είναι σήμερα.

Εάν γίνουν όλα αυτά, τόνισε ο κ. Μιχαλολιάκος τότε μπορεί να γίνει βιώσιμη η διαχείριση του δήμου με βάση της οικονομικές του δυνατότητες. Ο υπουργός Οικονομικών από την πλευρά δεσμεύτηκε να μελετήσει τις προτάσεις του δημάρχου και να του απαντήσει.

Το συνολικό χρέος του Δήμου στο Ταμείο Παρατακαθηκών και Δανείων ανέρχεται στα 139.931.471 ευρώ ενώ το ετήσιο τοκοχρεολύσιο ξεπερνά τα 17 εκατ. Από το 2004 μέχρι τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές συνήφθησαν 13 μεγάλα δάνεια, όλα με κυμαινόμενο επιτόκιο.

Κ Τζαβάρας: Για την αναδιάρθρωση του χρέους.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhPulcf0T5doNoVr7Kblo4VaXdYAxsBfOl3U5-ZgMFmbx8YeJFfTZdOaZ4deRZwG2ufUGnRp_XxhsrZWrzeSLp5OquSLluwVt-qUQa9qCwwVccPUy6wKBb2CYl_f1hA_ACOLft8SGXYnxM/s320/%CF%84%CE%B6%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CF%81%CE%B1%CF%82+%CE%BA%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%82+%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB.+%CE%BD.%CE%B4.jpg«Σε αυτή την κρίσιμη ώρα λοιπόν ο τόπος αυτό που έχει ανάγκη είναι μια κυβέρνηση που να έχει την ισχυρή πολιτική βούληση να προστατέψει αυτόν τον τόπο και από τις πιθανές ή τις ενδεχόμενες, τέτοιου είδους εκβάσεις των οικονομικών αλλά κυρίως την αναστάτωση που προκαλούν τέτοιου είδους φημολογίες» τόνισε ο τομεάρχης της ΝΔ, βουλευτής, Κ Τζαβάρας μιλωντας στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 αναφορικά με τη φημολογία περί αναδιάρθρωσης .

Ο κ Τζαβάρας επέκρινε την κυβέρνηση ότι παραιτήθηκε από κυριαρχικά δικαιώματα με τις συμφωνίες με την τρόικα και πρόσθεσε « Η Λετονία ακόμα στα θέματα αυτά δεν δέχθηκε να μπουν όροι οι οποίοι υποθηκεύουν την εθνική αξιοπρέπεια της χώρας. Είναι πρωτοφανής η περίπτωση κράτους όπου δανείζεται και ταυτόχρονα παραιτείται από τις ασυλίες της εθνικής του κυριαρχίας. Αυτό το έκανε ο κ. Παπακωνσταντίνου με τον κ. Παπανδρέου, από κει και πέρα τι είδους κριτική μπορεί να διατυπώσει κανείς σε μια κυβέρνηση που σε αυτόν τον αγώνα που κάνει η χώρα δεν σέβεται ούτε τα όσια ούτε τα ιερά του έθνους».

Εμμ. Σώχος, ζητεί να μειωθούν τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Ο τέως Δημοτικός Σύμβουλος του τέως Δήμου Εξωμβούργου Τήνου κ. Εμμ. Σώχος, έστειλε επιστολή στον Πρόεδρο κ. Σαλταμανίκα και στο Δημοτικό Συμβούλιο Τήνου, ζητώντας την κινητοποίηση του Δήμου και λοιπών φορέων για μείωση των ακτοπλοϊκών εισιτήριων επιβατών και οχημάτων.
Επιμέλεια Νίκος Φώσκολος

ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Η ATTICA -"BLUE STAR".


Αύξησε τα εισιτήρια, έκοψε τα 10ευρα, έκοψε και τα Ελληνικά.
Ο Απρίλιος μας βρήκε με αύξηση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Αυτό το ξέραμε.
Ο Απρίλιος μας βρήκε με κομμένα τα 10ευρα εισιτήρια. Και αυτό το ξέραμε.
Η προσφορά πλέον της BLUE STAR είναι "μαζέψτε μίλια-πόντους για να παίρνετε εκπτώσεις" Και αυτό το είχαμε ακούσει.
Έτσι αρχίσαμε τις αιτήσεις για να πάρουμε μέσω Η/Υ - υποχρεωτικά - τους κωδικούς και τις κάρτες για να μαζεύουμε πόντους, μήπως και γλυτώσουμε κανένα ευρώ από τις υψηλές τιμές που έχουν επιβάλλει στις γραμμές μας. - Να θυμίσουμε ότι όταν εμείς για ΠΕΙΡΑΙΑ-ΠΑΡΟ πληρώνουμε 37 ευρώ, στην γραμμή ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΧΑΝΙΑ πληρώνουνε στην.....
ίδια εταιρεία 19ευρώ!.
Εκείνο που δεν ξέραμε και μάθαμε ότι η εταιρεία αποφάσισε η συνεννόηση να γίνεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στα ΑΓΓΛΙΚΑ!!!!!!!!.
Σε διαμαρτυρίες προς την εταιρεία η απάντηση ήταν "Τώρα όλοι ξέρουν αγγλικά!". Και ναι ΔΕΝ θα υπάρχει απάντηση στα Ελληνικά!. Στις πιέσεις η τελική απάντηση ήταν "έτσι είναι το λογισμικό"!! Τόσο χαϊβάνια μας θεωρούν.!!
Το πρόγραμμα " "SeaSmiles" λοιπόν - άντε να πεις σε κανένα μπάρμπα 'Συσμαιλς" και να σου απαντήσει "εγώ..τί?" - απευθύνεται κυρίως σε κατοίκους των νησιών που χρησιμοποιούν συχνά τα καράβια. Δεν έχει καμία αξία για τους τουρίστες. Λίγος κόπος λοιπόν να για να φεύγει το τυποποιημένο...κείμενο στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Λίγος κόπος.

Το τυποποιημένο κείμενο..
Dear #######################,

Congratulations and welcome to SeaSmiles Loyalty Scheme for frequent travellers! Your account number is: @@@@@@@@@@@

Print out your temporary card: Attached you will find your temporary card. Print it out and use it whenever onboard on one of our vessels. Your permanent card will be issued once you reach 1.000 points.

Use your card and earn points: Use your ard to earn points onboard Superfast Ferries & Blue Star Ferries vessels and get the best and most out of our services.

Use our online services: Your Seasmiles membership entitles you to an online account "mySeaSmiles" at www.seasmiles.com. There you can check your point balance, find out new ways to earn points, and of course, communicate with our staff. The details of your online account "mySeaSmiles" are as follows:

Card number:

###########
Password:

@@@@@@@

I would be delighted to see you onboard on one of our vessels in the near future. Again, thank you for choosing Superfast Ferries and Blue Star Ferries.
Best Regards,
######## #########
Customer Services & Loyalty Manager
Customer Services & Hotel Department
SeaSmiles Loyalty Scheme
123-125 Syngrou Avenue & 3, Torva Street
117 45 Athens, Greece
T: + 30 210 891 9010
F: + 30 210 891 9019
E-mail: seasmiles@attica-group.com
www.seasmiles.com
Το έστειλε το kepparou.blogspot.com ΚΑΙ
naxosfans

ΕΞΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ

 Με καλές τις εξετάσεις και με αγωνιστική διάθεση βγήκε πρίν απο λίγο απο το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας. 
Οι γιατροί εξέτασαν τον Μ. Γλέζο και διαπίστωσαν οτι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Μάλιστα οι εξετάσεις που έκαναν για να δουν την κατάσταση της καρδιάς του αποδείχθηκαν πολύ καλές. Το βράδυ θα μιλήσει σε εκδήλωση που έχει οργανώσει η Επιτροπή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα «Οι μαζικοί αγώνες, οι κοινωνικές αντιστάσεις, η πολιτική απάντηση της Αριστεράς».
Στην εκδήλωση θα μιλήσει και ο βουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης".
  "Πάντα έτσι γίνεται" είπε με χιούμορ ο Μανώλης Γλέζος "στο τέλος με αφήνουν ελεύθερο" !!

Στη Βουλή διαβιβάστηκαν από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου οι δικογραφίες για την αγορά των γερμανικών υποβρυχίων

http://1.bp.blogspot.com/_zUbnAOddyaM/TKCLS8aH5KI/AAAAAAAABig/YtaWSVsCF4Y/s1600/type214-%CE%95%CE%93%CE%9A%CE%91%CE%99%CE%9D%CE%99%CE%91.jpgΣτη Βουλή διαβίβασε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αθανάσιος Κατσιρώδης, εφαρμόζοντας τον νόμο περί ευθύνης υπουργών, δύο δικογραφίες για την υπόθεση της αγοράς των γερμανικών υποβρυχίων.

Ειδικότερα, ο κ. Κατσιρώδης ζητάει από τη Βουλή να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες τού τότε υπουργού Εθνικής Άμυνας, Άκη Τσοχατζόπουλου, και άλλων μελών της τότε κυβέρνησης, που συναποφάσισαν την απευθείας ανάθεση της ναυπήγησης τεσσάρων υποβρυχίων τύπου 214 σε γερμανικά ναυπηγεία και γερμανική εταιρεία και συγκεκριμένα στην εταιρεία HDW/Ferrostaal. Επίσης, ζητάει να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες για την απευθείας ανάθεση εκσυγχρονισμού άλλων τριών υποβρυχίων τύπου Ποσειδών στην ίδια γερμανική εταιρεία, όπως επίσης για την υπογραφή της σύμβασης του αντισταθμιστικού οφέλους. Οι δύο δικογραφίες αφορούν τις περιόδους 1998-2002 και 2002-2009.

Παράλληλα, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητάει να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες των επομένων κυβερνήσεων που ασχολήθηκαν με τα θέματα υλοποίησης των συμβάσεων αυτών και ενδεχομένως είχαν την δυνατότητα για επαναδιαπραγμάτευση των συμβάσεων και ενεργοποίηση των ρητρών.

Συνάντηση από το Δήμαρχο και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους ζητά η Λαϊκή Συσπείρωση Νάξου & Μικρών Κυκλάδων

 Άμεση ενημερωτική συνάντηση ζήτα  με έγγραφο που απέστειλε στο Δήμαρχο 
Νάξου & Μικρών Κυκλάδων και  στους αρμόδιους αντιδημάρχους Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Πρωτονοτάριο Τοτομη , Ψαρράω, και  Πολυκρέτη,για θέματα αποχέτευσης και λειτουργίας των ΒΙΟΚΑ Τραγαίας και Απόλλωνα, η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, δημοτική σύμβουλος, Ευδοκία Ψαρρά.
ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ - ΒΙΟΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΡΥΜΑΛΙΑΣ:
Ποια η κατάσταση του ΒΙΟΚΑ στην περιοχή Τραγαίας.
Ποιες είναι μελέτες και σε ποια φάση βρίσκονται που αφορούν τη δημοτική ενότητα Δρυμαλίας γενικά,
καθώς επίσης οι 12 υπομελέτες (4 έργων επί 3 μελέτες για κάθε έργο που αφορούν Κωμιακή-Απόλλωνα, Κόρωνο, Απεράθου).
ΒΙΟΚΑ Απόλλωνα:
Πώς σκοπεύετε να αντιμετωπίσετε και ιδιαίτερα ενόψη της έναρξης της τουριστικής πρόβλημα του αποχετευτικού του Απόλλωνα δεδομένου ότι ο...
ΒΙΟΚΑ δε λειτουργεί ούτε επιδέχεται επιδιορθώσεις και συντηρήσεις, εκτός των άλλων προβλημάτων που υπάρχουν, έχει διαρροές η δεξαμενή του, το παραλιακό αποχετευτικό δίκτυο φρακάρει.
Παρακαλούμε επίσης να μας δοθούν οι συμβάσεις που είχαν γίνει για τις επισκευές και συντηρήσεις του ΒΙΟΚΑ και να μας ενημερώσετε ποιοι υπάλληλοι των τεχνικών υπηρεσιών είναι υπεύθυνοι για το παραπάνω θέμα όπως επίσης και για το αποχετευτικό των άλλων παραλιακών οικισμών της Δημοτικής Ενότητας Δρυμαλίας.
ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΜΟΥΤΣΟΥΝΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜ. ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΡΥΜΑΛΙΑΣ
Ενόψει της τουριστικής περιόδου οξύνεται ακόμα περισσότερο το θέμα της διάθεσης των λυμάτων στη Μουτσούνα και τις άλλες παραλιακές περιοχές της δημοτικής κοινότητας Απεράθου, Αγιασού , Πυργακιού, Καλαντού. Τι προτίθεστε να κάνετε άμεσα.

ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΚΟΡΩΝΟΥ
Ποιος ο προγραμματισμός και οι ενέργειές σας για τα αντισταθμιστικά έργα που έπρεπε να έχουν γίνει από την ανάδοχο εταιρεία του Αιολικού Πάρκου Κορώνου.
Τι γίνεται με τα έσοδα του Δήμου από το Αιολικό Πάρκο. Αποδόθηκαν στο Δήμο; Έχουμε πληροφορίες ότι δεν αποδόθηκαν. Αν αποδόθηκαν πόσα είναι και πώς αξιοποιήθηκαν αυτά.
ΑΠΕ
Από δημοσίευμα στον τοπικό τύπο πληροφορηθήκαμε ότι στην Αθήνα έγινε συζήτηση από εσάς με το αρμόδιο υπουργείο για τις ΑΠΕ και παρακαλούμε να μας ενημερώσετε.

ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 
Στο θέμα δε δόθηκε λύση. Η Δημοτική αρχή είχε δεσμευτεί ότι θα ενεργοποιηθεί για το θέμα. Τι προτίθεστε να κάνετε από δω και στο εξής.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για τα θέματα που θέσαμε προ ημερήσιας διάταξης στο ΔΣ στις 30-3-2011 και τα οποία απορρίψατε.
Τέλος ζητάμε να μπουν όλα τα παραπάνω θέματα στο ΔΣ άμεσα.

5 Απριλίου 2011 Βαρυσήμαντη συνέντευξη του Μίκη Θεοδωράκη για τους πουλημένους που μας κυβερνάνεΜίκης Θεοδωράκης: "Η τρόικα μας κυβερνά πραξικοπηματικά"

Σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις, ο Μίκης Θεοδωράκης ήταν καλεσμένος σήμερα το πρωί, στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του Γιώργου Παπαδάκη.

Ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης και ιδρυτής του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών "Σπίθα" υποστήριξε ότι η τρόικα βρίσκεται παράνομα στην Ελλάδα.

"Η τρόικα μας κυβερνά πραξικοπηματικά. Απορώ πως δεν έχει παρέμβει ακόμη η Ελληνική Δικαιοσύνη. Πώς μας δεσμεύουν για τα επόμενα 20 χρόνια; Πώς το κάνουν αυτό;" αναρωτήθηκε ο κ. Θεοδωράκης και υποστήριξε ότι η δανειακή σύμβαση δεν έχει εγκριθεί από τα 2/3 της Βουλής, όπως και έπρεπε για να είναι νόμιμη.

Ο Μίκης Θεοδωράκης συνέχισε λέγοντας ότι χρειάζεται μια "επαναστατική κυβέρνηση" και ότι "πρέπει να γίνει μια ειρηνική επανάσταση, ένα παλλαϊκό εθνικό μέτωπο για να μπορέσουμε να καθαρίσουμε τον τόπο από τη κόπρο του Αυγείου που μας κυβερνάει αυτή τη στιγμή".

Επίσης, είπε ότι δεν τον καλούν στα κανάλια εξαιτίας των απόψεών του, κάλεσε την Αριστερά να εγκαταλείψει τη Βουλή και είπε ότι αν έκανε αυτή τη στιγμή κόμμα θα το ονόμαζε "Πατρίδα".

Ο Γιώργος Παπαδάκης δήλωσε πως ήταν μεγάλη τιμή για τον ίδιο να δεχτεί την πρόσκλησή του ο Μίκης Θεοδωράκης και δήλωσε ότι θα ζητήσει από τον ΑΝΤ1 να αφαιρέσει από τον μισθό του τη σημερινή μέρα.

Συγκεκριμένα είπε:

"Δε μιλάω τόση ώρα, δε νιώθω την ανάγκη να ρωτήσω. Θέλω μόνο να σας ακούσω και σας ευχαριστώ πάρα πολύ που μου δίνετε αυτή την ευκαιρία. Και θέλω να πω κάτι: Σήμερα θα πω στον ΑΝΤ1 να αφαιρέσει από το μισθό μου τη σημερινή ημέρα, γιατί εσείς μου κάνετε ένα μεγάλο δώρο. Σήμερα δεν δουλεύω. Σήμερα απεργώ και σας ακούω".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

Κύριε Δήμαρχε,

 

Το Δελτίο Τύπου σας είναι απαράδεκτο. Οι προσωπικές επιθέσεις εναντίον μελών του Συνδυασμού μας δεν αρμόζουν στο θεσμικό ρόλο ενός Δημάρχου και μόνο βλάπτουν το πολιτικό κλίμα στο νησί. Λυπούμαστε για το ύφος σας και αναμένουμε την επόμενη πρόσκλησή σας. 


Εκ του συνδυασμού "Μένουμε Αντίπαρο"

Στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο νοσηλεύεται ο Μανώλης Γλέζος

http://images.inews.gr/68/manolis-glezos-thetiki-i-exelixi-me-tis-germanikes-apozimioseis.jpgΟ Μανώλης Γλέζος ένοιωσε αδιαθεσία το πρωί και διακομίστηκε αμέσως στο τμήμα επειγόντων περιστατικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και εξετάζεται από τους γιατρούς της καρδιολογικής κλινικής. Παράλληλα υποβάλλεται και σε μία σειρά άλλων εξετάσεων, από τα αποτελέσματα των οποίων θα κριθεί, αν θα συνεχιστεί η νοσηλεία του στο νοσοκομείο.

Ο Μανώλης Γλέζος επρόκειτο να μιλήσει το απόγευμα, σε εκδήλωση που έχει οργανώσει η Επιτροπή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα «Οι μαζικοί αγώνες, οι κοινωνικές αντιστάσεις, η πολιτική απάντηση της Αριστεράς».

Αφίσα για την παγκόσμια ημέρα των μνημείων

18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΕΙΩΝ

Τα παιδιά και οι νέοι της Νάξου

σχεδιάζουν την αφίσα της παγκόσμιας ημέρας μνημείων

Στις 18 Απριλίου γιορτάζεται η παγκόσμια ημέρα μνημείων. Οι διεθνείς οργανισμοί UNESCO και ICOMOS καθιέρωσαν αυτή την ημέρα για τα μνημεία για να γνωρίσει όλος ο κόσμος τον πλούτο και τη σημασία των μνημείων του πλανήτη αλλά και για να ευαισθητοποιηθεί για τα μνημεία που βρίσκονται σε κίνδυνο. Κάθε χρόνο λοιπόν αυτή την ημέρα τα κράτη οργανώνουν εκδηλώσεις, επισκέψεις σε μνημεία, σχεδιάζονται αφίσες, γράφονται κείμενα στον Τύπο κ.ά. Πρωταγωνιστικό ρόλο στις εκδηλώσεις παίζουν οι μαθητές. Η φετινή ημέρα είναι αφιερωμένη στην κληρονομιά του νερού (νερόμυλοι, πηγάδια, υδραγωγεία, γεφύρια, βρύσες, κρήνες κ.ά.)

H MOnuMENTA, Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία για την προστασία της φυσικής και της αρχιτεκτονικής κληρονομιάς Ελλάδας και Κύπρου (www.monumenta.org) σε συνεργασία με τον Δήμο Νάξου, στο πλαίσιο του προγράμματος «Τοπικές Κοινωνίες & Μνημεία» που πραγματοποιεί στη Νάξο, καλεί παιδιά και νέους (10-18 ετών) να σχεδιάσουν μία αφίσα με θέμα «18 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Μνημείων».

Τα μνημεία στη Νάξο, είναι γύρω μας και δίνουν πολλές ιδέες για να σχεδιασθεί μία αφίσα. Το νησί διαθέτει πολλά μνημεία που σχετίζονται με το νερό. Οι αφίσες θα παρουσιασθούν σε έκθεση που θα οργανωθεί στη Νάξο και στις ιστοσελίδες του περιοδικού MOnuMENTA και του Δήμου Νάξου.

Οδηγίες για τον σχεδιασμό της αφίσας

  • Η αφίσα μπορεί να είναι ένα σχέδιο, μια ζωγραφιά, ένα κολάζ. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλοι οι τύποι χρωμάτων (νερομπογιές, ξυλομπογιές, ακρυλικά, κ.λπ.)
  • Μέγεθος αφίσας Α4
  • Ο τίτλος «18 Απριλίου – Παγκόσμια Ημέρα Μνημείων» θα πρέπει να παίξει σημαντικό ρόλο στην αφίσα
  • Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να αναγράφουν στο πίσω μέρος του έργου τα στοιχεία τους

(Ονοματεπώνυμο, ηλικία, περιοχή κατοικίας), και στο μπροστινό μέρος, κάτω δεξιά, προαιρετικά, μπορεί να υπάρχει το ονοματεπώνυμο ή καλλιτεχνική υπογραφή.

  • Η αφίσα θα πρέπει να δοθεί στην κ. Κατερίνα Σιδερή έως τις 15 Απριλίου 2011.

Για περισσότερες πληροφορίες 22850 31955, www.monumenta.org, http://topikeskoinoniesmnimeia.wordpress.com, info@monumenta.org

Καρασμάνης για τα "θα" Σκανδαλίδη στο Κιλέλερ

«Είναι πραγματικά τραγικό, μετά από δεκαοκτώ μήνες διακυβέρνησης της χώρας από το ΠΑΣΟΚ, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων να ζητά, για πολλοστή φορά, πίστωση χρόνου από τους αγρότες, προκειμένου η κυβέρνηση να «ενεργοποιήσει την πολιτική της».

Πρέπει, επιτέλους, να καταλάβει η κυβέρνηση και ο κ. Σκανδαλίδης πως με εξαγγελίες, αόριστες υποσχέσεις και «θα», δεν ασκείται αγροτική πολιτική, αλλά υπεκφυγή από την πραγματικότητα.

Μια πραγματικότητα, ιδιαίτερα οδυνηρή για τους Έλληνες αγρότες, το εισόδημα των οποίων, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Eurostat, μειώθηκε πέρσι κατά 4,3% κατά μέσο όρο, τη στιγμή που για όλους τους άλλους ευρωπαίους αγρότες αυξήθηκε κατά 9,9%.

Όσον αφορά στο «δίκαιο πακέτο αποζημιώσεων στους βαμβακοπαραγωγούς», που επί μήνες καθυστερούν να καταβληθούν, αναμένουμε τις αυριανές αναλυτικές ανακοινώσεις του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, γιατί η «πρόγευση» που πήραμε από το Κιλελέρ οδηγεί εκτός αποζημιώσεων πάνω από 20.000 παραγωγούς, ενώ το μέσο ποσό της αποζημίωσης δεν φαίνεται να ξεπερνά τα 800 ευρώ και μάλιστα για αγρότες που καταστράφηκε το σύνολο της σοδειάς τους»

«Καλλικράτης και στην Υγεία»


http://images.inews.gr/143/g-drakoulis-proedros-onned-achaas-gia-to-endechomeno-perikopis-tou-epidomatos-anergias.jpgΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΑΚΟΥΛΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ ΑΧΑΪΑΣ

Ξεκίνησαν με τις συγχωνεύσεις στην παιδεία και την κατάργηση πολλών σχολικών μονάδων και συνεχίζουν με συγχωνεύσεις στην Δημόσια Υγεία υπό την μορφή πέντε τύπων:

1. Συγχωνεύσεις δύο ή περισσότερων νοσοκομείων με κοινό διοικητή.
2. Συγχωνεύσεις δύο ή περισσότερων νοσοκομείων με κοινή διοίκηση
3. Συγχωνεύσεις μονάδων εντός του ίδιου νοσοκομείου.
4. Συγχωνεύσεις κλινικών σε νοσοκομεία που βρίσκονται σε κοινή απόσταση
5. Μετατροπή μικρών νοσοκομείων σε Κέντρα Υγείας.

Ο κύβος ερρίφθη για τις συγχωνεύσεις που θα γίνουν σε πολλές περιοχές της χώρας μας όπως σε νοσοκομεία της Αττικής, του Πύργου Ηλείας, της Κρήτης αλλά και της Πάτρας. Από 1ης Απριλίου η συζήτηση περί αυτών τέθηκε επί τάπητος με τον υπουργό Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέα Λοβέρδο να έχει στα χέρια του τον κατάλογο των νοσοκομειακών μονάδων που θίγονται από τον επικεφαλή της ειδικής επιτροπής καθηγητή Λ. Λιαρόπουλο και να προχωρά σε διάλογο για τις συγχωνεύσεις με σκοπό να τεθούν σε εφαρμογή έως τον Ιούλιο.
Είναι ξεκάθαρο πως η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αντιμετωπίζει ακόμα και την Υγεία ως έναν οικονομικό παράγοντα χωρίς να σκεφτεί τις συνέπειες που συνεπάγονται μέσα από αυτές τις απερίσκεπτες αλλαγές. Με ποιο σχεδιασμό και ποια λογική η Κυβέρνηση προχωρά σε τέτοιες αλλαγές όταν οι ήδη υπάρχουσες νοσοκομειακές εγκαταστάσεις δεν είναι επαρκείς για την κοινωνία, όταν πολλά νοσοκομεία χρειάζονται επέκταση και επιπλέον προσωπικό για την σωστή εξυπηρέτηση των πολιτών; Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Καλλικράτης στην υγεία που προσπαθεί να εφαρμόσει η Κυβέρνηση θα προκαλέσει σύγχυση στην ομαλή λειτουργία των νοσοκομείων και αυτό θα έχει σοβαρό αντίκτυπο στο σύνολο του πληθυσμού. Άτομα από απομακρυσμένες περιοχές θα πρέπει για θέματα υγείας να μετακινούνται στο νοσοκομείο της κοντινότερης πόλης που πολλές φορές το χάσιμο χρόνου μπορεί να αποβεί μοιραίο και καθοριστικό σε κάποιες περιπτώσεις.

Για ακόμη μια φορά η Κυβέρνηση δείχνει την αδιαφορία της για την Δημόσια Υγεία και αντί να συμβάλει στην βελτίωση της περίθαλψης και της μέριμνας των πολιτών από την υποτιθέμενη «δωρεάν» Δημόσια Υγεία την υποδαυλίζει, χωρίς να σκέφτεται πως σε αυτή την δύσκολη οικονομικά εποχή για πολλές οικογένειες η δωρεάν και άμεση περίθαλψη από την Δημόσια Υγεία είναι αναγκαία.

Αυτό είναι το έργο της σοσιαλιστικής Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και στο τομέα της Υγειονομικής Περίθαλψης…

Θέτει ως προτεραιότητα την εξοικονόμηση χρημάτων ακόμη και μπροστά στην υγεία των πολιτών…

Τι άλλο θα δούμε!;

Υπουργός του ΠΑΣΟΚ (νυν) με 342 εκατομμύρια ευρώ στο λογαριασμό του!


Είναι από τους λεγόμενους πρωτοκλασάτους, εκλέγεται πάνω από 3 τριετίες, έχει χρηματίσει Υπουργός σε διαφορετικά Υπουργεία, είναι παντρεμένος, οπαδός του Ολυμπιακού και πέρασε ιλαρά όταν ήταν 6 χρονών.
Σύμφωνα με φήμες που γίνονται όλο και πιό έντονες και προέρχονται από αξιόπιστες πηγές του ΣΔΟΕ, ο Υπουργός έχει το μεγαλύτερο μέρος των καταθέσεων σε δολάρια.

Πώς θα σας φαινόταν μια τέτοια είδηση;
Απίστευτη, έτσι;
Και γιατί τότε γίνεται εύκολα πιστευτή η είδηση "γαλάζιος υπουργός με 178 εκ.ευρώ στο λογαριασμό του";
Εδώ, είναι το μυστικό της διαφοράς ΠΑΣΟΚ και άλλων.
Το σύστημα ΠΑΣΟΚ έμαθε να κυβερνά με την επιτυχημένη πολιτική της λάσπης. Οι άνθρωποι είναι άξιοι μαθητές του Γκέμπελς.
Αλλά το πρόβλημα δεν είναι στο ΠΑΣΟΚ, είναι στη "δικαιοσύνη". Πού δεν ξεκινά έρευνα -έπρεπε να το κάνει ήδη- να βρεί από ξεκίνησαν αυτές οι φήμες και πόσο και ποιοί ευθύνονται από το ΣΔΟΕ
.
Τόσες μέρες σέρνεται φημολογία -με τον κλασικό χυδαίο πασοκικό τρόπο- ανάλογη με αυτή του "e-mail της zougla", που ο Καρχιμάκης, ανακοίνωσε σε εκείνη την περίφημη -μνημείο μαλακίας- δήλωσή του, ότι "η ΝΔ είναι πίσω από το e-mail".
Φυσικά δεν ήταν η Ν.Δ. από πίσω, αλλά το blog του ειδησειογραφικού site zougla και κάποιος ..."τορναδόρος". Και φυσικά, όπως γράψαμε δεκάδες φορές από τότε, η υπόθεση θάφτηκε με απόλυτη ευθύνη της Δίωξης Ηλ.κού Εγκλήματος, η οποία ανακοίνωσε ότι συνέλαβε και έστειλε στον εισαγγελέα 10 άτομα που διακινούσαν το επίμαχο e-mail της χρεωκοπίας, ξεχνώντας να μας πεί, πού δημοσιεύθηκε (στη zougla και όχι σε blog όπως θέλουν τα λαμόγια των ΜΜΕ, να μείνει στη μνήμη του κόσμου).

Μια ίδια περίπτωση είναι κι αυτή με τον "Υπουργό με τα 178 εκ." που σέρνεται εδώ κι ένα μήνα.
Υπάρχει η βεβαιότητα πλέον ότι οι "φήμες" δεν δημιουργήθηκαν από ανώνυμους, αλλά από το ίδιο το Σ.Δ.Ο.Ε.
Σήμερα ο Σπύρος Καρατζαφέρης κατονόμασε τον κ.Λιάπη (δείτε το βίντεο εδώ), ο οποίος απήντησε οργισμένα με μήνυση και υπενθύμισε ότι "οι λογαριασμοί του έχουν ήδη ανοιχθεί".

Βέβαια, ο Σπύρος, φύλαξε τον πισινό του, αφού είπε ότι ναι μεν από το ΣΔΟΕ του έδειξαν το όνομα του Λιάπη, αλλά αυτός όταν πήγε στην ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ (όπου τον έστειλαν οι πληροφορίες του ΣΔΟΕ), βρήκε μόνο 17.000 ευρώ στους λογαριασμούς Λιάπη.

Επίσης είπε ότι ο ΣΔΟΕ του υπέδειξε άλλους δύο Υπουργούς, με εκατοντάδες εκατομμύρια καταθέσεων, του ΠΑΣΟΚ αυτή τη φορά. Το δεύτερο κομμάτι της αναφοράς Καρατζαφέρη, απεκρύβη φυσικά από το σύνολο των ΜΜΕ, τα οποία αναφέρθηκαν στον Λιάπη, αλλά έκαναν τουμπεκί στην αναφορά του σε Υπουργούς του ΠΑΣΟΚ. Πιθανώς, όλα είναι στη φαντασία του έτσι κι αλλιώς ευφάνταστου δημοσιογράφου, που ψάχνει απεγνωσμένα να ξαναβγεί στο φως της δημοσιότητας.

Αλλά εμείς ρωτάμε:
Είναι δυνατόν να προχωρήσει η Ελλάδα, με αυτό το κλίμα της λασπολογίας;
Ας υποθέσουμε ότι θα δικαιωθεί ο Λιάπης από τα δικαστήρια και θα καταδικαστούν κάποιοι δημοσιογράφοι.
Μέχρι να γίνει αυτό -να τελεσιδικήσει η υπόθεση- θα περάσουν 15 χρόνια.
Γιατί, μέχρι τότε να τρέχει να αποδείξει κάποιος ότι δεν είναι κλέφτης, αντί να αποδείξουν οι κατήγοροί του ότι είναι;

Η βρώμικη πασοκική προπαγάνδα έχει αλλάξει το DNA της δικαιοσύνης: όλοι οι πολιτικοί του αντίπαλοι είναι ένοχοι και πρέπει συνεχώς να τρέχουν να αποδεικνύουν την αθωώτητά τους.
Όπως ο Τσίπρας π.χ. που πρέπει να αποδείξε ότι δεν σχεδιάζει τη ....δολοφονία του Πάγκαλου, όπως τον κατηγόρησε ο ίδιος.

Ε, δεν γίνεται έτσι κράτος !

Μπορεί να ικανοποιείται το λαϊκό αίσθημα ορισμένων ηλιθίων, αλλά με τη συνεχή κατασυκοφάντηση με τους βρώμικους, ελεεινούς, μηχανισμούς του ΠΑΣΟΚ, η χώρα ζεί μέσα σε ένα δηλητηριασμένο κλίμα.
Διαλύεται η χώρα, για να έχει συνοχή το ΠΑΣΟΚ.

Αν λοιπόν τον παραπλανητικό τίτλο μας, τον αναπαρήγαγαν με τον ίδιο ρυθμό, που παίζει το θέμα Λιάπη, τι θα γινόταν; Θα έπρεπε να τρέχουν όλοι οι Υπουργοί του ΠΑΣΟΚ να αποδείξουν ότι δεν έχουν 342 εκατομμύρια στην τράπεζα;


http://taxalia.blogspot.com/2011/04/342.html

Περιοδεία σήμερα και αύριο σε χωριά της Νάξου

ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ  ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ θα πραγματοποιήσει περιοδεία και συζήτηση

σήμερα Τρίτη, 5-4-2011:     στο Χαλκί στις 7.30μμ  και στο Δαμαριώνα στις 8.30μμ

αύριο Τετάρτη, 6-4-2011:   στις Εγγαρές στις 7.30μμ και στη Γαλήνη στις 8.15μμ.

Μιχελάκης-Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα:Συμφωνεί το ΠΑΣΟΚ για έλεγχο του πόθεν έσχες από το 1974 και δέσμευση περιουσίας αν αποδειχθεί μαϊμουδιά;

«Αοριστολογίες και υπεκφυγές δεν καλύπτουν, αλλά καθιστούν ακόμη πιο ύποπτη την αδράνεια της κυβέρνησης. Θυμίζουμε ότι στη συνάντηση των Πολιτικών Αρχηγών, το Δεκέμβριο του 2009, ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς είχε καταθέσει συγκεκριμένο πλαίσιο για την εμπέδωση της διαφάνειας στο δημόσιο βίο. Ενώ, όμως, ο Πρωθυπουργός δήλωσε ότι συμφωνούσε, δεν έκανε απολύτως τίποτε.

Θυμίζουμε ακόμη ότι ο Πρόεδρος της Ν.Δ. έχει προτείνει ουσιαστικό έλεγχο του “πόθεν έσχες” όλων όσοι διετέλεσαν υπουργοί, αναπληρωτές υπουργοί και υφυπουργοί από το 1974 έως σήμερα με τη σύσταση ειδικής επιτροπής ελέγχου των δηλώσεων “πόθεν έσχες”.

Αντί αοριστολογιών, καλούμε την κυβέρνηση να απαντήσει άμεσα και ξεκάθαρα:

Συμφωνεί, ναι ή όχι με την πρόταση της Ν.Δ., η επιτροπή αυτή να συγκροτείται από ανώτατους δικαστικούς λειτουργούς, ούτως ώστε να διασφαλιστεί η ανεξάρτητη και απρόσκοπτη λειτουργία της;

Συμφωνεί ναι ή όχι να παρασχεθεί νομοθετικά η δυνατότητα στις αρμόδιες δημόσιες Αρχές να προβαίνουν μέχρι και στη δήμευση της περιουσίας που ο ελεγχόμενος απέκτησε αδικαιολόγητα ή μη νόμιμα;

Εάν “ναι”, οφείλει να αναλάβει άμεσα σχετική πρωτοβουλία. Τα άλλα αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίαις».

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Πάρου-Αντιπάρου


O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΑΛΙΕΩΝ  ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ
paroikia1.JPG 
                                
συνεδρίασε και συγκροτήθηκε σε σώμα:
                        Πρόεδρος: Βαγγέλης Μοστράτος
                       Αντιπρόεδρος: Χρήστος Μπατσούρης
                       Γραμματέας: Παναγιώτης Σαρρής
                       Ταμίας: Γεώργιος Νομικός
                       Έφορος: Χαράλαμπος Σαρρής
                       Σύμβουλοι: Στυλιανός Καλαλές
                                         : Σπύρος Μαύρης

«Διαχείριση Έργων από την Νέα Δημοτική Αρχή. Απειρία, άγνοια ή κακοδιαχείριση;»


Δημοτική Κίνηση:
«Συμπαράταξη Νάξου & Μικρών Κυκλάδων»
Μαράκης Νικόλαος, Επικεφαλής
Χώρα Νάξου
Στάθης Αγγελής, Δημοτικός Σύμβουλος
Στάθης Πιτταράς, Δημοτικός Σύμβουλος
        Μανώλης Μανωλάς, Μέλος Δ.Σ. Λιμενικού Ταμείου Νάξου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Νάξος, 04/04/2011

 
Τρεις μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, η Νέα Δημοτική Αρχή έλαβε τις πρώτες αποφάσεις κατοχύρωσης και ακύρωσης έργων και διαγωνισμών. Με λύπη διαπιστώνουμε ότι η έλλειψη γνώσης των διαδικασιών και η σαφής διάθεση ρεβανσισμού έναντι στην προηγούμενη δημοτική αρχή έχουν οδηγήσει στην κατασπατάληση πόρων, μεγαλύτερων των

8.800€, ενώ η ψήφιση προϋπολογισμού του Δήμου έχει καθυστερήσει σημαντικά.

• Δικαιωθήκαμε σε ότι αφορά την κατοχύρωση των διαγωνισμών για την επιλογή ορκωτών λογιστών, καθώς η Οικονομική Επιτροπή ακύρωσε την καθόλα παράνομη απόφαση κατοχύρωσης. Και ενώ περιμέναμε να επαναπροκηρυχτεί ο διαγωνισμός (όπως είχε δεσμευτεί ο αρμόδιος αντιδήμαρχος), διαπιστώσαμε ότι ο Δήμος λειτούργησε ως συντεχνιακό όργανο των ορκωτών λογιστών βάζοντας ως προτεραιότητα την τήρηση των ελαχίστων αμοιβών τους (όπως καθορίζονται από το σωματείο τους) και όχι το συμφέρον του Δήμου. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να κατοχυρωθεί ο διαγωνισμός με τίμημα μεγαλύτερο και από τις δύο αρχικές προσφορές ακολουθώντας μία διάτρητη διαδικασία (ο αρμόδιος αντιδήμαρχος τηλεφώνησε σε κάποιες εταιρείες και έλαβε προσφορές τις οποίες άνοιξε μόνος του), την οποία νομιμοποίησε η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου στην προηγούμενη συνεδρίαση.

Εμείς διερωτώμεθα εάν η δημοτική αρχή γνωρίζει ότι από 2 Μαρτίου 2011 έχει ψηφιστεί ο νόμος 3919 (ΦΕΚ 32Α/2011) για το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων, ο οποίος καταργεί την ελάχιστη αμοιβή των ορκωτών λογιστών (δίνοντας μία μεταβατική περίοδο 4 μηνών, έως 2 Ιουλίου 2011). Είναι τέτοια η πρεμούρα επιλογής του αρεστού ορκωτού λογιστή που μπαίνει σε δεύτερη μοίρα το οικονομικό συμφέρον του Δήμου;

Σημειώνεται ότι με τις παλινωδίες της Δημοτικής Αρχής στο θέμα ορισμού των ορκωτών λογιστών, δεν έχει ξεκινήσει ακόμη η απογραφή έναρξης του νέου Δήμου. Η απογραφή είναι αναγκαία για την κατάρτιση του προϋπολογισμού του 2011, ο οποίος καθυστερεί δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία του Δήμου.

• Διαμαρτυρόμαστε έντονα για την απόφαση της πλειοψηφίας του Διοικητικού Συμβουλίου του Λιμενικού Ταμείου Νάξου να ακυρώσει το δημοπρατημένο έργο της πεζοδρόμησης της κεντρικής και της μικρής προβλήτας, καταβάλλοντας μάλιστα στον εργολάβο την ρήτρα ακύρωσης του έργου, περίπου 5.000€ (χωρίς να υπολογίζεται το κόστος των μελετών και των εγκρίσεων). Σημειώνεται ότι η αναγκαιότητα του έργου είχε υποδειχτεί από το Λιμεναρχείο το 2008 και απασχόλησε την υπηρεσία για 3 χρόνια, προκειμένου να γίνει η μελέτη και να παρθούν όλες οι εγκρίσεις. Δημοπρατήθηκε τον Μάιο 2010 και σήμερα ματαιώνεται με επιβάρυνση του Λιμενικού Ταμείου. Είναι κατανοητή η προσπάθεια απαξίωσης του έργου των προηγούμενων διοικήσεων του Ταμείου, όμως αυτή δεν θα πρέπει να γίνεται εις βάρος των δημοτών, πληρώνοντας ρήτρες σε εργολάβους και διαιωνίζοντας την έλλειψη πεζοδρομίων στην κεντρική και την μικρή προβλήτα του Λιμένα της Νάξου.

Καλούμε την Δημοτική Αρχή να ακυρώσει και τις δύο αυτές απαράδεκτες αποφάσεις. Η δημιουργία, ο προγραμματισμός και η υλοποίηση των προεκλογικών δεσμεύσεων της Δημοτικής Αρχής θα πρέπει να προταθεί στο μέλλον, έναντι στο αδιάκοπο κυνήγι μαγισσών στο οποίο έχει επιδοθεί η Δημοτική Αρχή για να αναδείξει, τα δήθεν, κακώς κείμενα της προηγούμενης δημοτικής περιόδου.

Εκ του Γραφείου Τύπου