slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ντόρα: Ο Τσίπρας τάζει στους πάντες τα… πάντα. Δεν είναι έτοιμος να κυβερνήσει…

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία τον κατηγόρησε πως «δεν είναι έτοιμος» και πως «τάζει στους πάντες τα πάντα» επειδή δεν έχει καμία αξιόπιστη πολιτική λύση.

Κατάθεση Τροπολογίας ΣΥΡΙΖΑ για την αυτοτελή λειτουργία των νοσοκομείων Σύρου και Νάξου

Τροπολογία για την αυτοτελή λειτουργία των νοσοκομείων Σύρου και Νάξου και την ακύρωση της διασύνδεσής τους, κατέθεσε ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος και άλλοι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή σχετικό νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας, με το οποίο προτείνεται η επαναφορά στο.....

Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

Του Γιώργου  Βακόνδιου

Πολιτευτή  Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας 
Τις τελευταίες ημέρες έχει πάρει  διαστάσεις ο δημόσιος διάλογος γύρω από την βουλευτική αποζημίωση, τα προνόμια, την φορολογία των βουλευτών  κλπ.
Άλλοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται για  ένα σκανδαλώδες προνομιακό καθεστώς, άλλοι (συνήθως) βουλευτές επιμένουν ότι.....

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ – Κ.Υ. ΝΑΞΟΥ, Κ.Υ. ΑΜΟΡΓΟΥ, Π.Ι. & Π.Ι.Ι. ΝΑΞΟΥ, ΑΜΟΡΓΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Τροπολογία που κατέθεσε ο Υπουργός Υγείας στο σχέδιο Νόμου με θέμα «Προσαρμογή της εθνικής νομοθεσίας στις διατάξεις της οδηγίας 2011/24/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 9ης Μαρτίου 2011 περί εφαρμογής των δικαιωμάτων των ασθενών στο πλαίσιο της διασυνοριακής υγειονομικής περίθαλψης», συζητείται την Τετάρτη στην Βουλή.
Η τροπολογία, επικαλούμενη την....

naxios naxios's invitation is awaiting your response

 
 
 
 
 
naxios naxios would like to connect on LinkedIn. How would you like to respond?
 
 
 
naxios naxios
ENHMEROSH
 
 
 
 
You are receiving Reminder emails for pending invitations. Unsubscribe.
© 2013 LinkedIn Corporation. 2029 Stierlin Ct, Mountain View, CA 94043, USA.
 
 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2014 Η ώρα ευθύνης των πολιτών, έφτασε!


Άρθρο του Θανάση Παπαμιχαήλ – Επικοινωνιολόγου 
 Πληθαίνουν οι φωνές, των υγιώς σκεπτόμενων πολιτών, για την ανάγκη ανανέωσης, ανακυττάρωση του πολιτικού προσωπικού της χώρας μας. Διαπλοκή, μίζες, πελατειακές σχέσεις είναι καθημερινές ειδήσεις στα δελτία των οκτώ και στις πρώτες σελίδες των εντύπων. Η πρώτη απάντηση των πολιτών δόθηκε στις τελευταίες εκλογές με την τιμωρία των δύο μεγάλων κομμάτων που θεωρούνται υπεύθυνα για την κατάρρευση της οικονομίας. Παρόλα αυτά, η ανανέωση του πολιτικού προσωπικού από τους πολίτες, δεν στηρίχθηκε σε μεγάλο βαθμό στις προσωπικότητες των νέων προσώπων που εξελέγησαν. Μνημόνιο, αντιμνημόνιο, διακύβευμα χρεοκοπίας, έπαιξαν το βασικό ρόλο επιλογής ψήφου των πολιτών και όχι τα πρόσωπα. Οι .....

Βραδιά γνωριμίας για τους Ναξιώτες της Κρήτης



Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο σύλλογος Ναξίων Κρήτης οργάνωσε μια βραδυά γνωριμίας με τους νέους αλλά και τους παλιούς Ναξιώτες φοιτητές που σπουδάζουν στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Κρήτης.
Η όμορφη αυτή βραδυά, έλαβε χώρα στις 16/11 στο καφενείο "Ο ΝΑΞΙΩΤΗΣ" του Γιώργου Δημητροκάλη.
Η περιποίηση του ¨ΝΑΞΙΩΤΗ" καταπληκτική, το φαγητό καλό, το κρασί έρεε άφθονο, το κέφι στα ύψη και η βραδυά έκλεισε αργά το βράδυ με πολύ χορό.

Αφιέρωμα: Τα πλοία που αγαπήσαμε στις Κυκλάδες (φωτό)


Μετά τη μεγάλη επιτυχία που παρουσίασε σε επίπεδο επισκεψιμότητας, το Cyclades24,αναδημοσιεύει εμπλουτισμένο το αφιέρωμα με τα πλοία της ακτοπλοϊας που ταξίδεψαν στις Κυκλάδες, τα οποία έγραψαν τη δική τους ιστορίας και αγαπήθηκαν από τους νησιώτες και τους επιβάτες.
Σας παρουσιάζουμε 81 πλοία, από τη δεκαετία του 50’ μέχρι σήμερα που δεν ταξιδεύουν πια στα νερά των Κυκλάδων. Τα περισσότερα δεν υπάρχουν πλέον, ορισμένα είναι παροπλισμένα, ενώ κάποια άλλα συνεχίζουν τα ταξίδια τους σε......

ΒΙΝΤΕΟ-Βρούτσης:Eίμαστε πάρα πολύ κοντά

ΟΙ ΝΑΞΩΤΕΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ- ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΤΑΡΑΣ 
"Mε το οργανωτικό νοικοκύρεμα που επιχειρούμε το τελευταίο διάστημα στο ασφαλιστικό σύστημα της Χώρας, έχουμε καταφέρει να εξοικονομήσουμε πολύ σημαντικά ποσά, τα οποία είναι ιδιαίτερα σημαντικά για αυτή την πολύ κρίσιμη διαβούλευση. Και πιστεύω ότι είμαστε πάρα πολύ κοντά στους στόχους που έχουμε θέσει" δήλωσε ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννης Βρούτσης εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου.
Ερωτηθείς εάν το υπουργείο Εργασίας θα είναι η βασική δεξαμενή από την οποία θα καλυφθεί το....