slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Βίντεο: Γλίτωσε τη φυλακή με παρέμβαση Σαμαρά

Δείτε το βίντεο:

Απόφαση για την ενίσχυση οικογενειών με χαμηλά εισοδήματα και παιδιά στο σχολείο


Τα κριτήρια που απαιτούνται και η διαδικασία που θα ακολουθηθεί για την πληρωμή της εισοδηματικής ενίσχυσης οικογενειών που έχουν χαμηλά εισοδήματα και παιδιά που πηγαίνουν στο δημοτικό και στο γυμνάσιο, περιγράφονται σε απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα.
Το ποσό που προβλέπεται ως ενίσχυση για κάθε παιδί-μαθητή υποχρεωτικής εκπαίδευσης, ανέρχεται στο ποσό των 300 ευρώ ετησίως. Σύμφωνα με την απόφαση του κ. Σταϊκούρα, δικαιούχοι της εισοδηματικής ενίσχυσης είναι....

Ξεκινούν αύριο τα δελτία Κοινωνικού Τουρισμού


Ξεκινά αύριο Παρασκευή, η διάθεση των δελτίων κοινωνικού τουρισμού, τα οποία προσφέρουν διακοπές έξι ημερών στους δικαιούχους.
Το πρόγραμμα θα διαρκέσει έως τις 31 Μαϊου 2013 και η διάθεση των δελτίων θα γίνεται από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών.
Για να δείτε την αναλυτική εγκύκλιο για τους δικαιούχους του προγράμματος, τις προϋποθέσεις κατάθεσης αιτήματος και τις παροχές πατήστε.
  -Όλη η  εγκύκλιος για τους δικαιούχους στο διαβάστε περισσότερα..... 

O Κουρουμπλής ζητεί στοιχεία για όσους έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό


Την κατάθεση των στοιχείων που έχει στη διάθεσή του το ΣΔΟΕ και αφορούν στη μεταφορά καταθέσεων στο εξωτερικό ζητά ο Παναγιώτης Κουρουμπλής
Την κατάθεση των στοιχείων που έχει στη διάθεσή του το ΣΔΟΕ και αφορούν στη μεταφορά καταθέσεων στο εξωτερικό ζητά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής από τον υπουργό Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρα.
"Σήμερα που ακόμα και ο επικεφαλής του Eurogroup κ. Ζ.Κ. Γιούνγκερ μιλά για την ....

ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΈΝΩΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ, ΜΟΣΙΑΛΟΥ

«Το ΠΑΣΟΚ έχει φτάσει στον πάτο (…) χρειάζεται ανασύσταση», υποστήριξε χθες ο αντιπρόεδρος της Βουλής και “βενιζελικός” ως το κόκκαλο, Λεωνίδας Γρηγοράκος, καλώντας τον πρόεδρο του κόμματος, στην προσπάθεια για αυτήν να καλέσει τους πάντες, ακόμα και τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, αλλά και στελέχη που τώρα έχουν αποστασιοποιηθεί, πλην όμως άφησαν την σφραγίδα τους στο ΠΑΣΟΚ και τις κυβερνήσεις του διαχρονικά.
Παρά το γεγονός όμως ότι από τον διάλογο δεν απέκλεισε τους κ.κ. Γιάννη Ραγκούση και Ηλία Μόσιαλο, ήταν τέτοια η επίθεση εναντίον τους, που αν τον άκουγαν, μάλλον θα το… ξανασκεφτούν. Τι «διορισμένους» τους είπε, τι ότι «δοξάστηκαν κρυπτώμενοι», τι «πολιτική ανηθικότητα» τους καταλόγισε…
Νομοθετική διάταξη για την παράταση της ρύθμισης οφειλών των επιχειρήσεων προς τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2014, προωθείται από τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση.
Η απόφαση ελήφθη καθώς οι σημερινές οικονομικές συνθήκες απαιτούν την ενεργοποίηση τέτοιων εκτάκτων μέτρων στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας για την ανασυγκρότηση της εθνικής οικονομίας.
Με βάση την επεξεργασία των στοιχείων από τις προηγούμενες νομοθετικές διατάξεις τμηματικής εξόφλησης των καθυστερούμενων ασφαλιστικών εισφορών, το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους παρατηρείται αύξηση των εισπράξεων από ληξιπρόθεσμες ασφαλιστικές εισφορές.
Συγκεκριμένα, το α’ εξάμηνο του 2012 ενισχύθηκαν κατά 10,82% και 24% οι εισπράξεις προς το ΙΚΑ – ΕΤΑΜ σε σχέση με αυτές της αντίστοιχης περιόδου για τα έτη 2011 και 2010.
Όσον αφορά στη νέα ρύθμιση, αυτή έχει ως κύριο στόχο τη μεγαλύτερη αύξηση των εισροών των ασφαλιστικών οργανισμών οι οποίοι επωμίζονται την ευθύνη της ομαλής και απρόσκοπτης καταβολής των συντάξεων και την παροχή υπηρεσιών υγείας προς τους ασφαλισμένους μέσω της μεταφοράς των ....

Χατζηδάκης: Τα οδικά έργα θα δημιουργήσουν 60.000 θέσεις εργασίας


Ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης παρουσίασε τις προτεραιότητες του υπουργείου, στις οποίες περιλαμβάνουν την επιτάχυνση της απορρόφησης κονδυλίων του ΕΣΠΑ, τις ιδιωτικοποιήσεις με προεξάρχουσα την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τον νέο αναπτυξιακό νόμο, την κατάρτιση εθνικής εξαγωγικής στρατηγικής. Μάλιστα ο κ.Χατζηδάκης τόνισε πως με το «άνοιγμα» των υπεραστικών οδικών μεταφορών θα δημιουργήσουν 60.000 θέσεις εργασίας, ενώ είπε πως θα ακολουθήσει πιστά το χρονοδιάγραμμα ξεκαθαρίζοντας πως δεν τον ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος, ούτε αν θα.....

Κεδίκογλου: Στόχος του Αλέξη Τσίπρα είναι η χρεοκοπία της Ελλάδας



Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος τόνισε πως στόχος του Αλέξη Τσίπρα είναι η χρεοκοπία της χώρας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε πως: «Ο κ. Τσίπρας αποκαλύπτει ξεκάθαρα τον στόχο του, που είναι η.....

Υπόθεση 15χρονης: Η αστυνομία αναζητά στην Πάρο ένα νεαρό με μηχανή


Ένα νεαρό άντρα με μηχανή αναζητά η αστυνομία και το λιμενικό για την επίθεση στη 15χρονη μαθήτρια σε παραλία της Πάρου. Σύμφωνα με μάρτυρες ο ύποπτος φέρεται να είχε περάσει με τη μηχανή του μπροστά από την 15χρονη, την αδελφή της και την μητέρα δυο φορές.

Ηδη η ΕΛ.ΑΣ και το ...

Χαμός για την καρέκλα από τους πατριώτες του κώλου


Καθημερινός  χαμός  στα  γραφεία   των Ανεξάρτητων  Ελλήνων  σχετικά με τις επιλογές που έγιναν όσον αφορά τα πρόσωπα που συγκροτούν την οργανωτική δομή του κινήματος (περιφερειάρχες κλπ).  Όπως  διαβάζουμε σε προσκείμενο blog  ο γραμματέας   οργανωτικού  τα "ακούει" καθημερινά  από όλους αυτούς που δήθεν   έτρεχαν  προεκλογικά  διότι κόπτονταν για την πατρίδα .  Τώρα τρέχουν για καμία  έμμισθη θεσούλα στο κόμμα  η ακόμα και θέση μετακλητού υπαλλήλου στα  βουλεύτηκα γραφεία η στη βουλή .
Ειδικά οι ορισμένοι καρεκλοκένταυροι που τους εδίωξαν από την  Συγγρού και  μετακόμισαν  στο κόμμα του Πάνου του Πατριώτη  και έμεινα χωρίς  "μέλι" . Ζητούν  να εφαρμοστεί το ρητό  "όποιος τρέχει πρέπει να αμείβεται με θεσούλα"! Γι’ αυτό σας λέμε οι δήθεν πατριώτες είναι η του κώλου η της καρέκλας 

Ο Δήμαρχος Τήνου, επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Τήνου

IMG_2583
Ο Δήμαρχος Τήνου, την 1-8-2012, επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Τήνου με την ευκαιρία παράδοσης υγειονομικού υλικού, το οποίο ο Δήμος Τήνου εξασφάλισε, ξεπερνώντας πολλές αντιξοότητες και θα καλύψει τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας, τουλάχιστον, για ένα δίμηνο.
Με την ευκαιρία πραγματοποιήθηκε σύσκεψη επί των ζητημάτων που απασχολούν το Κέντρο Υγείας Τήνου, ενόψει μάλιστα της κορύφωσης των αφίξεων στο νησί που σημαίνει και την ανάγκη εντατικοποίησης των υπηρεσιών του Κέντρου Υγείας. Από τις τοποθετήσεις όλων των παρευρισκομένων διαπιστώθηκε ότι:

Χρυσή Αυγή για ΔΗΜΑΡ: «Τα ορφανά του Τσαουσέσκου έπαθαν κακιά λύσσα»


Με μια σκληρό τρόπο απάντησε η Χρυσή Αυγή στην ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς, η οποία σχολιάζοντας την πρωτοβουλία της Χρυσής Αυγής να διανείμει τρόφιμα μόνο σε Έλληνες τη χαρακτήρισε κόμμα «που διεκδικεί να κινείται εκτός νόμου».
«Έχουν χάσει κάθε μέτρο από την κακιά λύσσα τους τα ορφανά του...

Πάγκαλος: Μαζί τα φάγαμε.gr

Στο διαδικτυακό αέρα το σάιτ του Θόδωρου Πάγκαλου. Ζητά από τους πολίτες να του στέλνουν τις δικές τους μικρές ή μεγάλες ιστορίες που αφορούν σπατάλες στο ελληνικό δημόσιο.
Στόχος είναι η συγγραφή βιβλίου από τον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης βασισμένο ουσιαστικά στην περίφημη ατάκα του: «Μαζί τα φάγαμε». Εξάλλου, σ΄ αυτή βασίστηκε και ο τίτλος της ηλεκτρονικής σελίδας. Ηδη τα πρώτα μηνύματα έχουν αναρτηθεί.

Δείτε τα... Το βιβλίο του Θόδωρου Πάγκαλου θα κυκλοφορήσει και σε ηλεκτρονική μορφή, (e-book). 

Κήρυξη της Ν. Άνδρου σε προσωρινή κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε σήμερα το νησί της Άνδρου ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Πουσσαίος.
 Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη για λόγους προστασίας του περιβάλλοντος και πρόληψης από επικίνδυνη ρύπανση των εδαφών και επιφανειακών και υπογείων υδάτων, καθώς και της προστασίας της δημόσιας υγείας κατοίκων και επισκεπτών, λόγω της συνεχούς συσσώρευσης στερεών απορριμμάτων σε διάφορα κατοικημένα σημεία του νησιού (π.χ. κατά μήκος των δημοτικών δρόμων, παραλίες, ρέματα κ.α.).

Νομοθετική ρύθμιση προωθεί η κυβέρνηση για την υποθηκευμένη αγροτική γη

Ειδική νομοθετική πρωτοβουλία προωθεί το υπουργείο Οικονομικών για τα μη ενήμερα δάνεια με ενέχυρο αγροτική γη της Αγροτικής Τράπεζας που δεν θα μεταβιβαστούν στην Τράπεζα Πειραιώς, όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, απαντώντας στη Βουλή σε επίκαιρη ερώτηση του 
βουλευτή του ΚΚΕ Νίκου Καραθανασόπουλου για την Αγροτική Τράπεζα.
Ο κ. Σταϊκούρας διευκρίνισε ότι «για τα ενήμερα δάνεια, σύμφωνα με τα ισχύοντα, οι υποθήκες αποτελούν παρεπόμενα διασφαλιστικά δικαιώματα των δανείων, ανεξαρτήτως της νομικής μορφής του φορέα».

Το άθλιο ελληνικό κρατος κανει 1,08 το τηλεφώνημα στους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ

 ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 
Έπαιρνε επί 21 χρόνια αναπηρική σύνταξη ενώ εργαζόταν και ήταν υγιέστατοςΑκριβή υπόθεση καθίσταται, σύμφωνα με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, το τηλεφωνικό κλείσιμο ραντεβού με συμβεβλημένο γιατρό του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ).
Σύμφωνα με τον ΙΣΑ, από την προσεχή Δευτέρα εκατομμύρια ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ θα καλούν πλέον αντί του γνωστού τηλεφωνικού αριθμού 184, τους νέους αριθμούς, 14884 και 14900, για τα ...

Στα σκουπίδια πέταξε ο Αρβανιτόπουλος επιστολή "Τούρκων" βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ για αλλαγή της ιστορίας

Ο Μπένυ και ο Τσίπρας συμφωνούν με τις απόψεις των "Τούρκων" βουλευτών τους;

Μεγάλο πολιτικό θέμα έχει προκύψει με τους μουσουλμάνους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, τα ονόματα των οποίων φιγουράρουν πρώτα-πρώτα στη λίστα των μελών της αυτοαποκαλούμενης «Συμβουλευτικής Επιτροπής Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης-ΣΕΤΜΔΘ», που ζητά να ξαναγραφεί η Ελληνική Ιστορία και να μη γίνονται αναφορές στις τουρκικές φρικαλεότητες στη Σμύρνη το '22, για χάρη της…

Επί 21 χρόνια έπαιρνε σύνταξη αναπηρίας αλλά εργαζόταν κανονικά σε τράπεζα – Έβαλε μέσα το ΙΚΑ 131.000€

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ 
Ούτε ένα, ούτε δυο αλλά 21 ολόκληρα χρόνια, συνταξιούχος έπαιρνε αναπηρική σύνταξη από το ΙΚΑ, αλλά την ίδια στιγμή εργαζόταν και ασφαλιζόταν σε τράπεζα.

Η απάτη αποκαλύφθηκε σήμερα καθώς μέσα από τις ηλεκτρονικές διασταυρώσεις η διοίκηση του Ιδρύματος ανακάλυψε τον... διπλοθεσίτη συνταξιούχο.

Από τις 30 Οκτωβρίου του 1989 έως τις...

Τσίπρας: «Τελείωσε η παράσταση»

Για «κακόγουστη, θεατρική "φιλολαϊκή" παράσταση του κ. Βενιζέλου και του κ. Κουβέλη, που τελείωσε άδοξα χθες βράδυ», έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σε δηλώσεις του, μετά τη σημερινή συνάντησή του με το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ.

Ποιος είναι ο νέος Γεν. Αστυνομικός Δ/ντης Ν. Αιγαίου


Μετά τις πρόσφατες κρίσεις Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας καθήκοντα Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ανέλαβε ο Υποστράτηγος Ευθύμιος ΛΥΓΙΔΑΚΗΣ.Γεννήθηκε στα Χανιά Κρήτης το 1958. Κατατάχθηκε στο Σώμα της πρώην Ελληνικής Χωροφυλακής το 1976 και αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών το 1986.Με το βαθμό του Υπαστυνόμου έως και Αστυνομικού Υποδιευθυντή υπηρέτησε στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας. Το.....

Που είναι ο πάτος του βαρελιού κ. Βενιζέλο


ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ  ΜΕΤΑ ΤΟΝ  Γ.Α.Π. ΚΑΙ ΤΟΝ  ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΙΣΑΙ  Ο ΤΡΙΤΟΣ  ΜΟΙΡΑΙΟΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ   ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ 
Τέτοιες μέρες ήταν πέρυσι όταν ο Παπανδρέου και ο νέος υπουργός του επί των Οικονομικών Βαγγέλης Βενιζέλος πήγαιναν στην Ευρώπη για το πρώτο«κούρεμα» των ελληνικών ομολόγων.
Να θυμίσουμε τι δήλωσε σε εκείνη τη συνέντευξη τύπου της 22ας Ιουλίου 2011 μετά τη συνεδρίαση του Eurogroup :

Στην Άνδρο η παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Ανωμερίτη "ΑΝΔΡΟΣ ΑΝΩΘΕΝ"

Το βιβλίο του  ΑΝΔΡΟΣ ΑΝΩΘΕΝ, θα παρουσιάσει στο  Δημοτικό Θέατρο Άνδρου ο Γιώργος  Ανωμερίτης το Σάββατο 4 Αυγούστου 2012, ώρα 20:00.
Η παρουσίαση του βιβλίου  έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα του  Ναυτιλιακού Συνεδρίου ΕΤΗΣΙΕΣ  και έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Άνδρου.
Το λεύκωμα ΑΝΔΡΟΣ ΑΝΩΘΕΝ, αποτελείται από 201 σελίδες, 140 φωτογραφίες  τραβηγμένες από ελικόπτερο και  διαχρονικά ποιήματα του Γιώργου  Ανωμερίτη από.....

Το Newsbomb.gr και το Gossip-tv.gr σταθερά στην κορυφή!

Κατέκτησαν και τον Ιούλιο την πρώτη θέση μεταξύ των ειδησεογραφικών και lifestyle sites
Οι ναυαρχίδες της DPG Digital MediaNewsbomb.gr και Gossip-tv.gr, βρέθηκαν και τον Ιούλιο στην πρώτη θέση στην προτίμηση του κοινού για ενημέρωση και ψυχαγωγία.  Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen το Newsbomb.gr προσέλκυσε 2.247.401 μοναδικούς επισκέπτες, σημείωσε30.850.702 προβολές σελίδων και συνολικά 8.526.699 επισκέψεις. Για τρίτο συνεχόμενο μήνα, το ειδησεογραφικό site ηγείται στην.....

Νέα στοιχεία - σοκ για την φοροδιαφυγή

[Ο ηλίθιος βέβαια θα πει καλά κάνουν και δεν κόβουν αποδείξεις... ώστε να μπορεί να γκρινιάζει για τα χαράτσια]

Απτόητοι φαίνεται ότι συνέχισαν το "πάρτυ" της φοροδιαφυγής μη κόβοντας αποδείξεις οι επιχειρηματίες πολλών τουριστικών περιοχών της Ελλάδας, παρά το γεγονός ότι το ΣΔΟΕ είχε προαναγγείλει εντατικοποίηση των ελέγχων.
Αυτό δείχνουν τα στοιχεία από τους τελευταίους ελέγχους που έγιναν το τριήμερο από 27 έως 30 Ιουλίου. Συγκεκριμένα έγιναν 642 έλεγχοι και βρέθηκαν 367 παραβάτες και διαπιστώθηκαν ...

"Άει στο διάολο"... - "Να πας εσυ στον διάολο..!"

Η  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΆΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ "διάολο..!"
Τα πράγματα στο ΠΑΣΟΚ είναι όπως όλα δείχνουν εκτός ελέγχου πλέον,καθώς μετά την ψηφοφορία στη Βουλή για το νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ, πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνεδρίαση της ......

e-Επιλογές της 01/08/2012

Κάποτε η Μικα πρωτοστατούσε σε διχαστικές κορώνες και τασσόταν ανεπιφύλακτα υπέρ της αυτόνομης Περιφέρειας Δωδεκανήσου τώρα δίνει μαθήματα

Μ. Ιατρίδη: Παρέμβαση για την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου με ορθή προσέγγιση του θέματος
mika_iatridhΕρώτηση προς τον υπουργό Εσωτερικών Ε. Στυλιανίδη με θέμα τη δημιουργία 14ης Περιφέρειας Δωδεκανήσου κατέθεσε ηΜίκα Ιατρίδη. Η βουλευτής Δωδεκανήσου των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», αναφέρεται στις προεκλογικές υποσχέσεις του Δημήτρη Αβραμόπουλου, ο οποίος από τη Ρόδο δημεύτηκε την επανεξέταση για δημιουργία αυτόνομης Περιφέρειας στα Δωδεκανήσα.
Όπως επισημαίνει, την ίδια δέσμευση χρησιμοποίησαν ως σημαία τους τα στελέχη και οι υποψήφιοι της ΝΔ από τα Δωδεκάνησα, όμως η μετεκλογική πραγματικότητα είναι διαφορετική, αφού στις προγραμματικές του δηλώσεις, ο κ. Στυλιανίδης είπε ότι το σχήμα των 13 αιρετών Περιφερειών της χώρας είναι το ασφαλέστερο όχημα για την....

Εδώ καράβια χάνονται βαρκούλες αρμενίζουν

Μόνο που οι βαρκούλες ειναι πράσινες  κυρ Παναγιώτη 

Ειλικρινά πίστευα ότι τα τελευταία δυόμιση χρόνια που σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο βιώνουμε τις συγκλονιστικές εμπειρίες της βαθιάς και πολυεπίπεδης κρίσης, θα γινόμαστε  πιο ώριμοι, πιο συνεπείς, πιο υπεύθυνοι στην συμπεριφορά μας αλλά κυρίως στην εκφορά του δημόσιου λόγου μας.
Παρακολουθώντας τις ανακοινώσεις των εκπροσώπων του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στα Δωδεκάνησα, σχετικά με το θέμα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, διαπιστώνω με απογοήτευση ότι ...

Η ξεφτίλα της ελληνικής "δικαιοσύνης": Σε δίκη 49 άτομα για τη "φούσκα" στο ΧΑ το 1999... 13 χρόνια μετά και δεν έχει γίνει τίποτα!

της Εύας Καραμανώλη
Τα ....παρακλάδια των χρηματιστηριακών παιγνίων του 99 εξακολουθούν να απασχολούν την Δικαιοσύνη 13 χρόνια μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης.
Με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών παραπέμπονται σε δίκη για κακουργηματικές πράξεις 49 άτομα μεταξύ των οποίων χρηματιστές, επιχειρηματίες και τραπεζικά στελέχη που φέρονται να είχαν ενεργό ρόλο στην...

Η Κυβέρνηση οφείλει να πάρει άμεσα μέτρα για το πλωτό πολυϊατρείο που εξυπηρετεί τις ανάγκες για υπηρεσίες υγείας των απομακρυσμένων νησιών του Ν. Αιγαίου

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, Δημήτρης Γάκης και Νίκος Συρμαλένιος κατέθεσαν  στις 31 Ιουλίου, ερώτηση στη Βουλή, που απευθύνεται στους Υπουργούς Εσωτερικών και Υγείας, σχετικά με τη συνέχιση λειτουργίας του πλωτού πολυϊατρείου στα απομακρυσμένα νησιά του νοτίου Αιγαίου.
Στη γραπτή τους ερώτηση, οι δύο βουλευτές ανέφεραν την πολύπλευρη και σημαντική δραστηριότητα του πλωτού πολυϊατρείου και τη σημασία του για τον πληθυσμό της Δωδεκανήσου. Το συγκεκριμένο θέμα, αφορά στο «Δελφίνι της ζωής και της Ελπίδας», όπως είναι γνωστό στους νησιώτες το πλωτό Κέντρο Υγείας, που.......

Κατολίσθηση στην Καλντέρα της Σαντορίνης τρόμαξε τους τουρίστες [βίντεο]


Ένα φυσικό φαινόμενο που δεν είναι ασυνήθιστο στη Σαντορίνη φαίνεται πως τρόμαξε τους τουρίστες που επέβαιναν σε κρουαζιερόπλοια, τα οποία προσέγγιζαν την θαλάσσια περιοχή του νησιού.