slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γ. Λεονταρίτης : Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου – Συνεχίζονται στην Σαντορίνη οι εργασίες Ηλεκτροφωτισμού του Οδικού Δικτύου

Μετά την ολοκλήρωση και της δεύτερης (β') φάσης ασφαλτοστρώσεων του επαρχιακού οδικού δικτύου της Σαντορίνης από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ξεκίνησαν οι εργασίες ηλεκτροφωτισμού του συνόλου του επαρχιακού οδικού δικτύου του νησιού.


Πιο συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί ολική αντικατάσταση των παλιών φωτιστικών σωμάτων με νέα υψηλής τεχνολογίας φωτιστικά σώματα τύπου Led στις περιοχές Εμπορείο, Περίσσα, Καμάρι, Μεσσαριά - Αεροδρόμιο, Φηρά - Οία, Φοινικιά, Μεγαλοχώρι, Ημεροβίγλι.

Υποψήφιος με τον Γιώργο Χατζημάρκο και πάλι ο Χαράλαμπος Δαρζέντας από τη Σαντορίνη


nΤην εκ νέου υποψηφιότητα του Χαράλαμπου Δαρζέντα στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο" για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Θήρας.

 

Ο κ. Δαρζέντας, συνταξιούχος εκπαιδευτικός (καθηγητής μαθηματικών) με πολυετή εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και νυν Έπαρχος Π.Ε. Θήρας αναφέρει στη δήλωση, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί ξανά με τον Γιώργο Χατζημάρκο:

Η Νάξος λέει “αντίο” στον μουσικό Νίκο Στεφ. Μαστρογιαννόπουλο

Εφυγε από τη ζωή, χθες το απόγευμα, ο γνωστός λαϊκός καλλιτέχνης της Νάξου, με καταγωγή από την Κόρωνο, Νίκος Στεφ. Μαστρογιαννόπουλος.

Αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό μεγάλα προβλήματα υγείας και έφυγε, πλήρης ημερών, σε ηλικία 89 ετών, στην αγκαλιά της οικογένειάς του.

Γνωστός λαουτιέρης, συντρόφεψε γενιές και γενιές Ναξιωτών, Παριανών, Μυκονιατών αλλά και άλλων Κυκλαδιτών στα γλέντια, τις γιορτές, τα πανηγύρια και τους γάμους στα νησιά.

Xαράλαμπος Κόκκινος: Στην Περιφέρεια Ν.Αιγαίου την "Ημέρα του Περιβάλλοντος " γιόρτασαν οι....... καταπατητές !

Τα θλιβερά στοιχεία  που καθημερινά βγαίνουν στη δημοσιότητα και απασχολούν - πλέον- το Πανελλήνιο , οι θλιβερές διαπιστώσεις για καταπατήσεις αιγιαλού και παραλιών σε συνδυασμό  με το συνεχές " ξεφυτρώμα" αυθαιρέτων κατασκευών στα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου  δημιουργούν οργή και αγανάκτηση. 

Η κατάσταση είναι εκρηκτική και όσο και να θέλουν κάποιοι να  "κουκουλώσουν"  τα  προβλήματα αυτά βγαίνουν με καταιγιστικό τρόπο στην "επιφάνεια" :

-Αιρετοί της αυτοδιοίκησης καλούνται να απολογηθούν στην Ελληνική Δικαιοσύνη για  λανθασμένες αποφάσεις ή για ολιγωρία τους σε θέματα που αφορούν την προστασία του Περιβάλλοντος !

- Συνεχίζονται οι καταλήψεις σε αιγιαλούς     και πολίτες εμποδίζονται  να έχουν       πρόσβαση σε παραλίες. 

Νέα απρέπεια κατά Μητσοτάκη σε περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ


… σήμερα στη Νέα Ιωνία – BINTEO



Νέο περιστατικό αγένειας συνάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα σε περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Ιωνία, όταν κατά τη διάρκεια της περιοδείας του θέλησε να χαιρετήσει όσους ήταν γύρω του.