slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Απάντηση του Επιτρόπου Γιοχάνες Χαν σε ερώτηση του Μανώλη Κεφαλογιάννη. «Η Τουρκία οφείλει να δεσμευτεί ρητά υπέρ των σχέσεων καλής γειτονίας και των διεθνών συμφωνιών».



Απάντηση του Επιτρόπου Γιοχάνες Χαν σε ερώτηση του Μανώλη Κεφαλογιάννη.  
«Η Τουρκία οφείλει να δεσμευτεί ρητά υπέρ των σχέσεων καλής γειτονίας και των διεθνών συμφωνιών».

Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης με αφορμή τις συνεχείς προκλητικές και επιθετικές ενέργειες της Τουρκίας κατά των ελληνικών χωρικών υδάτων και της κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης είχε καταθέσει σχετική

Έξι ναξιώτες σύνεδροι ποι θα συμμετάσχουν στο 12ο Τακτικό Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ

Η Ελεγκτική Επιτροπή του 12ου Τακτικού Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανάδειξης συνέδρων και την ανακήρυξη όσων συγκέντρωσαν τον απαραίτητο αριθμό των 30 μοναδικών υπογραφών, σύμφωνα με τους κείμενους κανονισμούς. Συνολικά στο Εθνικό Μητρώο Μελών της ΟΝΝΕΔ είναι πλέον εγγεγραμμένα 70.505 μέλη και αναδείχθηκαν 2.111 σύνεδροι, αριθμοί υπερδιπλάσιοι από τους αντίστοιχους του Συνεδρίου Επανίδρυσης του 2016.Το 12ο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ θα διεξαχθεί από τις 4 έως τις 6 Οκτωβρίου στο Metropolitan Expo.
Η επιτυχημένη τριετία του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ, Κώστα Δέρβου και......

Εγγραφές στη Φιλαρμονική του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Οι ήχοι της Φιλαρμονικής μας ηχούν και πάλι και καλούν μικρούς και
μεγάλους, από 8 έως 108 ετών, να συμμετέχουν στο μουσικό ταξίδι της…
Η εγγραφή και παρακολούθηση των μαθημάτων στις σχολές πνευστών και
κρουστών οργάνων είναι δωρεάν!
Για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα Γραφεία της Δημοτικής
Κοινωφελούς Επιχείρησης του

Νέα Συμφωνία διασύνδεσης Sky Express και Cyprus Airways



Η Sky Express ανακοινώνει επίσημα τη νέα συνεργασία της με την αεροπορική εταιρία Cyprus Airways.
Βάσει συμφωνίας οι επιβάτες μπορούν πλέον να κλείνουν ένα ενιαίο αεροπορικό εισιτήριο, για δρομολόγια που συνδέουν το αεροδρόμιο της Λάρνακας, με 29 εσωτερικούς ελληνικούς προορισμούς που εξυπηρετεί η Sky Express, ενώ ι επιβάτες μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από τους συνεργαζόμενους πράκτορες της Cyprus Airways.
Η συμφωνία διασύνδεσης επιτρέπει στους επιβάτες να πετάξουν συνολικά σε 29 προορισμούς προς Ελλάδα, από το αεροδρόμιο της Λάρνακας. Πιο συγκεκριμένα, με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα προς Αστυπάλαια, Σαντορίνη, Σύρο, Μύκονο, Ηράκλειο, Ζάκυνθο, Πάρο, Κάρπαθο, Ικαρία, Κύθηρα, Σκιάθο, Χίο, Μήλο, Νάξο, Κέρκυρα, Κω, Κεφαλονιά, Αλεξανδρούπολη, Μυτιλήνη, Σάμο, Λήμνο, Ιωάννινα, Χανιά και Κάλυμνο. Με ενδιάμεσο σταθμό το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης προς Κέρκυρα, Χίο, Σάμο Μυτιλήνη καιΣκύρο.