slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Fwd: ευχές για το 2018




 

 

 

 

Πετράς Ισίδωρος

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης INFOΓΝΩΣΗ

Κοντολέοντος Χώρα Νάξου Τ.Κ. 84300

Τηλ. 2285022671 - 6974997899

Web site:www.infognosi.gr

E-mail:info@infognosi.gr

 

 

 


Ο Κώστας Παγώνης συντονιστής στο νεοσύστατο όργανο του Επιμελητηρίου


Ο Κώστας Παγώνης ανέλαβε συντονιστής της Γεωγραφικής Ενότητας των Ανατολικών Κυκλάδων (Αμοργός, Αντίπαρος, Δονούσα, Ηρακλειά, Κουφονήσι, Νάξος, Πάρος, Σχοινούσα), στο νεοσύστατο όργανο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, όπου προβλέπεται ένας συντονιστής ανά γεωγραφική περιφέρεια και ένας αναπληρωτής του.

Ειδικότερα,

Στα σκαριά η Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου


Στην ίδρυση της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας “Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου” προχωρά η Περιφέρεια, με σκοπό τη συνένωση των παραγωγικών δυνάμεων του τόπου, για την στήριξη του πρωτογενούς τομέα, την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αφορούν στην αύξηση της προστιθέμενης αξίας των αγροδιατροφικών προϊόντων, την προβολή και προώθηση αυτών.

Νίκος Μανιός : «Μεγαλύτερη στήριξη των νησιών του Αιγαίου μέσω των Σχεδίων Βελτίωσης»


Ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Μανιός για την προκήρυξη για τα Σχέδια Βελτίωσης - Στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα δοθούν συνολικά 9.667.989 ευρώΣτην προσπάθεια μας για επαρκή δημοσιότητα, ενημέρωση και σωστή καθ
οδήγηση των εν δυνάμει δικαιούχων νησιωτών μας για συμμετοχή τους σε προγράμματα, δημοσιεύτηκε η πρόσκληση του Μέτρου 4: «Επενδύσεις σε υλικά στοιχεία του ενεργητικού», Υπομέτρο 4.1: «Στήριξη για επενδύσεις σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις» που περιλαμβάνει τις Δράσεις4.1.1 «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην ανταγωνιστικότητα της εκμετάλλευσης» και 4.1.3 «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στη χρήση ΑΠΕ καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος».Οι στόχοι των δράσεων είναι:

Μακάριος Λαζαρίδης: «Οι νέοι δεν “τσιμπάνε” από τα 400 ευρώ - Θέλουν μόνιμες θέσεις εργασίας»


«Αυτή η Κυβέρνηση είναι η πιο ανίκανη και η πιο ιδεοληπτική, που γνώρισε ποτέ ο τόπος. Η ανικανότητα της αποδείχθηκε και ως μνημονιακή, αλλά και ως αντιμνημονιακή Κυβέρνηση το πρώτο εξάμηνο του 2015 όταν η … περήφανη διαπραγμάτευση Τσίπρα – Βαρουφάκη – Καμμένου κόστισε ένα τρίτο μνημόνιο και 100 δις ευρώ στην οικονομία». Αυτό τόνισε, μιλώντας, την Κυριακή το βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Κόντρα Channel ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης.