slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ! Μόνο 5,25 εκατ. ευρώ η προσφορά της Intralot

και αντί να του την πετάξουν στα μούτρα την στείλαν στο "συμβούλιο εμπειρογνωμόνων"

Δεν έλαβε απόφαση το σημερινό δ.σ. του ΤΑΙΠΕΔ, το οποίο συνεδρίασε για την αξιολόγηση της προσφοράς της Intralot για το ιπποδρομιακό στοίχημα. Με την προσφορά να ανέρχεται στα 5,25 εκατ. ευρώ και να κρίνεται χαμηλή, το θέμα παραπέμφθηκε στο Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ.

Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι νέες δημοτικές αρχές - εγκύκλιος του ΥΠ.ΕΣ.

 Με πολυσέλιδη εγκύκλιο που αποστέλλει στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις της χώρας, το υπουργείο Εσωτερικών δίνει αναλυτικές οδηγίες και διευκρινίσεις αναφορικά με σειρά ζητημάτων για την ορκωμοσία των νέων αιρετών, την εγκατάσταση των νέων αρχών και την εκλογή μελών των συλλογικών οργάνων των δήμων.


Υπενθυμίζεται ότι οι νέες δημοτικές αρχές αναλαμβάνουν καθήκοντα από 1η Σεπτεμβρίου. Η θητεία θα είναι πλέον πενταετής, συγκεκριμένα θα

Στις 11 Αυγούστου το "Τουρνουά Μανόλης Μάκαρης"

Γράφτηκε από τον Σπύρος Μάκαρης
Για 9η συνεχόμενη χρονιά ο ΑΜΣ Φιλωτίου διοργανώνει το "Τουρνουά Ποδοσφαίρου Μανόλης Μάκαρης".
Ο αγώνας έχει καθιερωθεί και γίνεται κάθε χρόνο στη Μνήμη του Μανόλη Μάκαρη, ο οποίος είχε διατελέσει προπονητής στον ορεινό σύλλογο της Νάξου, δημιουργώντας μία σπουδαία φουρνιά παικτών που έφεραν μάλιστα στον σύλλογο το μοναδικό τρόπαιο που έχει κατακτήσει σε επίπεδο ακαδημιών.
Το Τουρνουά θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Νάξου στις 11/8. Στις 11:00 θα διεξαχθούν αγώνες μεταξύ των ακαδημιών ΑΜΣ Φιλωτίου, Νηρέα Πάρου, ΠΑΣ Νάξου και Πανναξιακού, ενώ στις 19:00 θα γίνει ο καθιερωμένος φιλικός αγώνας, με την συμμετοχή όσων θέλουν να τιμήσουν τη μνήμη του Μανόλη.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα μοιραστούν αναμνηστικά μπλουζάκια, διπλώματα και μετάλλια, ενώ οι πρώτες ομάδες θα κατακτήσουν τα κύπελλα του τουρνουά.

Δευτέρα 11 Αυγούστου το Φεστιβάλ της ΚΝΕ στη Νάξο


“Για να φτιάξουμε έναν κόσμο στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων”
(απολογία Ν.Μπελογιάννη).
Συνεχίζουμε!
Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014
Στο πάρκο δίπλα από το Δημαρχείο
Αγαπάμε την Ελλάδα και το λαό της περισσότερο από τους κατηγόρους μας. Το δείξαμε όταν κινδύνευε η ελευθερία, η ανεξαρτησία και η ακεραιότητά της και, ακριβώς, αγωνιζόμαστε για να ξημερώσουν στη χώρα μας καλύτερες μέρες χωρίς πείνα και πόλεμο. Σε νέες εποχές, στο μπόι των ονείρων μας, στο μπόι των ανθρώπων. Για το σκοπό αυτό αγωνιζόμαστε και όταν

Ούτε κόκκο άμμου...ΟΥΤΕ ΚΟΚΚΟ ΑΜΜΟΥ....
Εκδήλωση-Ομιλία της Οργάνωσης – Μελών ΣΥΡΙΖΑ Νάξου
Θέμα:
Ο φυσικός πλούτος,οι αιγιαλοί,ο πολιτισμός και οι μνήμες δεν πωλούνται.

Ομιλητές:
-Η βουλευτής επικρατείας ΣΥΡΙΖΑ
και καθηγήτρια ΕΜΠ Θεανώ Φωτίου
 Νίκος Μανιός, γιατρός,μέλος Κ.Ε.  ΣΥΡΙΖΑ


Δεν μας έφταναν τα εγχώρια ν@@@@@@ μας ήρθαν και τα εισαγόμενα

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟΥ ΣΤΟΝ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ


Προς τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας
Σύντροφε, τότε, κύριε, σήμερα
Βλαντιμίρ Πούτιν

Προσωπικά κατανοώ πλήρως τους λόγους που σας ώθησαν στην απόφασή σας να επιβάλετε εμπάργκο στα αγροτικά προϊόντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Εντούτοις, εξ ονόματος του ελληνικού λαού, που......

Σε καλό δρόμο η έναρξη λειτουργίας Μονάδας Τεχνικού Νεφρού και Αιμοδοσίας στο Νοσοκομείο - ΚΥ Νάξου


Σημαντική η συμβολή του Ναξιώτη - Φιλωτίτη ιατρού κ. Ιωάννη Βλασερού 
Σύμφωνα με το παρακάτω δελτίο τύπου της Παρασκευή 08/08/2014 φαίνεται ότι βρίσκεται επιτέλους σε καλό δρόμο η έναρξη λειτουργίας της Μονάδας Τεχνικού Νεφρού και Αιμοδοσίας στο Νοσοκομείο - ΚΥ Νάξου αφού όπως έχουμε πληροφορηθεί έχει γίνει προκήρυξη της θέσης ειδικότητας Νεφρολόγου για τον

Ο Εμποροεπαγγελμαυικός Σύλλογος Νάξου κατηγορεί την κυβέρνηση για τον ΕΝΦΙΑ


Ο ΕΝΦΙΑ “ΕΚΤΕΛΕΣΕ” ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ Ο νέος ενιαίος φόρος ακινήτων ΕΝΦΙΑ, αλλά και η χρονική συγκύρια που καταλογίστηκε “ΕΚΤΕΛΕΣΕ”κατ’ εντολή της κυβέρνησης όλη την Ελληνική αγορά .
Λίγες μόνο μέρες μετά τον δυσβάστακτο φόρο εισοδήματος για τους καταναλωτές και εν μέσω της χειρότερης εκπτωτικής περιόδου των τελευταίων ετών, άλλος ένας φόρος προστίθεται στην καταγεγραμμένη αδυναμία των φορολογούμενων, που ήδη αδυνατούν να πληρώσουν τις ρυθμίσεις των προηγουμένων ετών .
Τα ειδοποιητήρια του ΕΝΦΙΑ, που σε πολλές περιπτώσεις είναι υπολογισμένα με αντικειμενικές αξίες διπλάσιες των πραγματικών, έβγαλαν ξαφνικά νέους πωλητές ακινήτων στα μεσιτικά γραφεία, σε μια αγορά που απλά δεν υπάρχουν …..

Καταστρατήγηση του νόμου ΚΑΙ από το ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ Πάρου; Συνεδρίαση Δ.Σ. Δήμου Πάρου στις 11/8/2014 - τα θέματα


Με 11 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014 το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πάρου. Αναλυτικά η πρόσκληση, με τα θέματα της συνεδρίασης, έχει ως εξής: