slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σαββατοκύριακο με την Ε.Α.Σ. Νάξου και τη Νάξο στα… κανάλια!



Τόσο το Σάββατο 16/5/2020 όσο και την Κυριακή 17/5/2020 η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου και η Νάξος «έπαιξαν» ξανά στην ελληνική τηλεόραση!
 Το Σάββατο, στην εκπομπή «Μαζί το Σαββατοκύριακο» της ΕΡΤ προβλήθηκε ρεπορτάζ του Μάριου Κωνσταντινίδη για την καθημερινότητα αλλά και τις ετοιμασίες και τους προβληματισμούς εν όψει της καλοκαιρινής σεζόν σε Νάξο και Μικρές Κυκλάδες. Ειδική αναφορά, δε, έγινε στην «Ένωση» και στα σπουδαία προϊόντα της! Το ρεπορτάζ «έντυσαν» πανέμορφες εικόνες από τα νησιά μας, τις οποίες συνέλεξε ο ρεπόρτερ του κρατικού καναλιού στο πρόσφατο οδοιπορικό του στη… γειτονιά μας!
Δείτε το απόσπασμα:

Βρούτσης: Οι ημερομηνίες - κλειδιά για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση και την ψηφιακή σύνταξη


Τα βήματα για την ολοκλήρωση της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης 4670/2020, που θεσμοθετήθηκε τον Φεβρουάριο του 2020, ανέλυσε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννης Βρούτσης Όπως διευκρίνισε, τα πρώτα βήματα έχουν ήδη γίνει και, έως τον Δεκέμβριο του 2021, ο ασφαλιστικός νόμος θα είναι σε πλήρη εφαρμογή. Τα χαρακτηριστικά της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης “Αναμφίβολα, η ασφαλιστική μεταρρύθμιση 4670/2020 αποτελεί την ολοκλήρωση μίας πολυετούς προσπάθειας, για να φτάσουμε σε ένα ασφαλιστικό, που πέρασε μέσα από συμπληγάδες, τρικυμίες, αμφισβητήσεις, παθογένειες και κινδύνους και, σήμερα, ήρθε, για να μείνει. Αξιοσημείωτο είναι ότι, για πρώτη φορά, ασφαλιστικό νομοσχέδιο κατατέθηκε στη Βουλή συνοδευόμενο από αναλογιστική μελέτη της Εθνικής Αναλογιστικής Αρχής, αλλά και από μελέτη επάρκειας των συντάξεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών” ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Βρούτσης.