slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γ. Βρούτσης: " Για πρώτη φορά στοχευμένα κίνητρα για τα Αθλητικά Σωματεία των Νησιών μας! "


O Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κυκλάδων Ν.Δ. κ. Γιάννης Βρούτσης, συναντήθηκε σήμερα με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, με 
τον οποίο συζήτησαν σειρά θεμάτων που αφορούν τα Αθλητικά Σωματεία των νησιών του 

📺Στέφανος Τσιτσιπάς: Αφιερώνει στους αδικοχαμένους πιλότους του Phantom F-4 τους αγώνες της Εθνικής στο Davis Cup

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκάλυψε ότι θα αφιερώσει τα κρίσιμα παιχνίδια της Εθνικής με τον Ισημερινό στο ΟΑΚΑ για το Davis Cup, στους αδικοχαμένους πιλότους του μοιραίου F-4 Phantom, τον 29χρονο Μάριο-Μιχαήλ Τουρούτσικα και τον 31χρονο Ευστάθιο Τσιτλακίδη.


«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που θα έχω την ευκαιρία να παίξω με τα χρώματα της Εθνικής στο ΟΑΚΑ. Θέλω να πω ότι θα αφιερώσω αυτήν την προσπάθεια με όλη την ομάδα στους δύο ηρωικούς πιλότους που δυστυχώς έχασαν τη ζωή τους πριν από μερικά 24ωρα. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό» δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ένωση Κυκλαδικού Τύπου : Ετήσια Γενική Συνέλευσή και κοπή της Αγιοβασιλειόπιτας της Ένωσης

 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 
Προς τα Μέλη της Ένωσής μας
 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας σας προσκαλεί το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 18:00 στην αίθουσα του ξενοδοχείου ΑΜΑΛΙΑ επί της Λεωφόρου Αμαλίας 10 Σύνταγμα, Αθήνα, τηλ.30 2103237300 ,για την πραγματοποίηση της Ετήσιας Γενικής Τακτικής Συνέλευσής μας . 
Θα ακολουθήσει η κοπή της Αγιοβασιλειόπιτας της Ένωσης. .
 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ώρα : 18:00 Προσέλευση και καφέ Ώρα :

Το " καθεστώς Χατζημάρκου" συνθλίβει τη Δημοκρατία στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

Το "καθεστώς Χατζημάρκου"  συνθλίβει τη Δημοκρατία στην Περιφέρεια Ν.Αιγαίου !
Η αγωνιώδης  προσπάθεια της Περιφερειακής Αρχής Ν.Αιγαίου να εμφανίσει ότι όλα "κυλάνε όμορφα" στα νησιά μας αποδεικνύει το διαζύγιο που έχει πάρει με την κοινωνία και τα πραγματικά προβλήματα της και αυτό είναι επικίνδυνο για τον τόπο.

Μεγάλος επίσης   είναι  ο κίνδυνος για δημοκρατικές διαδικασίες  που συνθλίβονται στην Περιφέρεια Ν.Αιγαίου  διότι εξελίσσεται οργανωμένα η προσπάθεια δημιουργίας και επιβολής για ..... "καθεστώς Χατζημάρκου"!

Τα πρωτοφανή γεγονότα που συμβαίνουν επιβεβαιωνουν την απουσία πολιτικού πολιτισμού και την έλλειψη δημοκρατικής λειτουργίας και "δένουν" με την αλαζονεία και τον αυταρχισμο της ηγεσίας της Περιφερειακής Αρχής Ν.Αιγαίου!

Ενδεικτικά παραθέτουμε τα παρακάτω:

📺Θα βρει τον Κατρούγκαλο και θα τον μαλώσει😜😜ΒΙΝΤΕΟ





Ο Τσίπρας υπόσχεται αποκατάσταση των αδικιών στις συντάξεις που προκύπτουν από την προσωπική διαφορά... την οποία έφερε ο Κατρούγκαλος με Τσίπρα Πρωθυπουργό

Tο μπούλινγκ είναι γνώρισμα του ΣΥΡΙΖΑ


Επέμεινε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος στην προκλητική συμπεριφορά του έναντι της συναδέλφου του από τη Νέα Δημοκρατία Άννας Καραμανλή. Δίνοντας συνέχεια στο περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στο στούντιο του ΣΚΑΪ, ο κ. Βαρεμένος δικαιολόγησε το γεγονός ότι άρπαξε από τα χέρια της κυρίας Καραμανλή το χαρτί που εκείνη κρατούσε και το πέταξε επειδή η ίδια ήταν... προκλητική. «H τηλεοπτική εικόνα μπορεί να είναι τέτοια που να αλλοιώνει τα πάντα». Αυτή ήταν η απάντηση που έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος για την αήθη επίθεση και χειρονομία που έκανε αρπάζοντας το χαρτί από τα χέρια της Άννας Καραμανλής. Βεβαίως, είναι απορίας άξιον πώς μπορεί ένα σκηνικό που μεταδίδεται σε απευθείας μετάδοση (χωρίς μοντάζ) να αλλοιώνει την εικόνα. Αυτό μόνο μέσα στο μυαλό του κ. Βαρεμένου μπορεί να συμβαίνει... Χειρότερη όλων, η δεύτερη εξήγηση που έδωσε ο κ. Βαρεμένος, αποδίδοντας την αντίδρασή του στην... προκλητική συμπεριφορά της κυρίας Καραμανλή. Δυστυχώς όμως δεν πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό. Η βία -και περισσότερο η λεκτική- έχει γίνει πλέον χαρακτηριστικό γνώρισμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τα περιστατικά διαδικτυακού και τηλεοπτικού μπούλινγκ από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι ύβρεις και η χυδαιολογία είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο από τα στελέχη της Κουμουνδούρου. Εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο της τοξικότητας που έχουν χτίσει. Τσαμπουκάς, κουλτούρα καφενείου και τραμπουκισμοί κάθε είδους προκειμένου να επιβάλουν τις δικές τους θέσεις και απόψεις. «Ψόφοι», κατάρες, απειλές τύπου «θα σε βάλω τρία μέτρα κάτω από τη γη» δεν είναι μεμονωμένα περιστατικά. Η ανακοίνωση της ΝΔ ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: «Η πρωτόγνωρη επίθεση που θύμισε αντίστοιχες εικόνες με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής αποτελεί ντροπή για τον πολιτικό μας πολιτισμό και το πολιτικό μας σύστημα και εντάσσεται στο τοξικό κλίμα που καλλιεργούν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας. Αναμένουμε και την ανακοίνωση καταδίκης του Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ». Δεν ξέρουμε από πού αντλεί η ΝΔ την ελπίδα ότι θα υπάρξει κάποια συγγνώμη... Αυτές οι αγελαίες συμπεριφορές δεν λύνονται με μια απλή συγγνώμη. Είναι θέμα Παιδείας. Το «αρχή άνδρα δείκνυσι» αφορά μια ολόκληρη παράταξη που θα έπρεπε να ντρέπεται για τέτοιες χυδαιότητες και ψευτονταηλίκια… Θλιβερά φαινόμενα που υπονομεύουν και ακυρώνουν την παράδοση του πολιτικού μας πολιτισμού. Και δυστυχώς αποδεικνύεται ξεκάθαρα ότι το πολιτικό μπούλινγκ είναι ίδιον του ΣΥΡΙΖΑ. Editorial«P»

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 η 57η εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου




Ο Σύλλογος Φιλωτιτών Νάξου καλεί όλους την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 από τις 10:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι στα γραφεία του Χριστοκοπίδου 9 Ψυρρή Αθήνα όπου θα διεξαχθεί η 57η εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου.

Εκδήλωση της ΚΟ Νάξου του ΚΚΕ για το φάρμακο


Η Κομματική Οργάνωση Νάξου του ΚΚΕ σας προσκαλεί στην εκδήλωση με
θέμα «ΦΑΡΜΑΚΟ, ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ! ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ»,
που διοργανώνει την Τετάρτη 8/2/2023, στις 18.00, στην αίθουσα 
συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. 
Στην εκδήλωση εκπροσωπώντας το ΚΚΕ θα μιλήσει ο Γιάννης Αντωνίου, 
φαρμακοποιός. 
Παράλληλα θα γίνει η παρουσίαση του υποψήφιου βουλευτή του ΚΚΕ, για τις 
ερχόμενες βουλευτικές εκλογές.