slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ώρα τελικού….


Η ώρα του μεγάλου τελικού έφτασε… Στο παλατάκι της Τήνου πραγματοποιείται το seajets final 4 του μπάσκετ για το 2015 της ΕΣΚ Κυκλάδων και αν μη τι άλλο οι διοργανωτές θα πρέπει να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τη στιγμή που το «Τήνεια 1895» ήταν κατάμεστο, οι φίλαθλοι δημιούργησαν καταπληκτικοί ατμόσφαιρα και έδειξαν «διψασμένοι» για μπάσκετ. Και το πιο εντυπωσιακό; Χειροκρότησαν κάθε προσπάθεια. Ακόμη και τα καρφώματα ή τα τρίποντα από τη πλευρά του Πανναξιακού που «κάρφωναν» τις όποιες φιλοδοξίες είχε η ομάδα τους, ο

Αλήθειες και ψέματα για τη δήθεν «περήφανη» διαπραγμάτευση.

Πριν τις εκλογές η τότε αντιπολίτευση έλεγε συνεχώς «όχι» σε οποιαδήποτε προσπάθεια εθνικής συνεννόησης για συντεταγμένη, ασφαλή, βιώσιμη έξοδο από την κρίση και την κηδεμονία των Μνημονίων.
Υπονόμευε συστηματικά τις προσπάθειες της κυβέρνησης Σαμαρά, στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Η απληστία για την εξουσία τύφλωνε τον κ. Τσίπρα και τον κ. Καμμένο. Έβαζαν το....

H ΥΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Tης Λίλη Αγγελοπούλου, Καρδιολόγος Συντονίστρια Κυκλάδων στο Ποτάμι
Εκρηκτική είναι η κατάσταση στον χώρο της Υγείας στις Κυκλάδες με τα προβλήματα να συσσωρεύονται και να αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο μέρα με την μέρα χωρίς να διαφαίνεται κάποια λύση στο άμεσο μέλλον. Αντιθέτως μετά και την μειωμένη χρηματοδότηση των τελευταίων μηνών εξαιτίας της ραγδαίως επιδεινούμενης οικονομικής κατάστασης της χώρας υπάρχει αδυναμία κάλυψης των στοιχειωδών αναγκών των δομών Υγείας. Για να δώσουμε ένα παράδειγμα αν ένα μηχάνημα έχει βλάβη δεν είναι δυνατόν να επισκευασθεί με κραυγαλέο πρόσφατο παράδειγμα του μοναδικού απινιδωτή στο ΚΥ της Σαντορίνης, με τις τραγικές συνέπειες που αυτό μπορεί να

Έξι Ναξιακές επιχειρήσεις συμμετέχουν στο τριήμερο Φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις - Άνοιξη 2015» τα τοπικά κυκλαδίτικα προϊόντα θα έχουν την τιμητική τους!

Από την Απείρανθο μέχρι τον Απόλλωνα έξι χωριά υπάρχει ΕΝΑΣ αγροτικός γιατρός. Χρειάζονται ενημέρωση;


Γράφει ο Νίκος Χατζόπουλος 
Παρακολουθώ με ενδιαφέρον αλλά και με απορία τις τακτικές συναντήσεις που γίνονται με τους «παράγοντες» για να … ενημερωθούν για τα προβλήματά μας !!!
Μα αν δεν κάνω λάθος , όλα και με το παραπάνω, τα έχουν συμπεριλάβει στα προεκλογικά τους προγράμματα μαζί με τις … λύσεις τους !!!
Αυτές , τις λύσεις απαιτούμε ..
Δηλαδή για το ότι από την Απείρανθο μέχρι τον Απόλλωνα υπάρχει ΕΝΑΣ αγροτικός γιατρός, χρειάζονται ενημέρωση;
Για το ότι είναι άχρηστοι το ξέραμε.
Το πόσο δε φανταζόμαστε …

Ξεκίνημα με το δεξί

http://sportcyclades.gr/

Ιδανικό ξεκίνημα για τους πρωταθλητές Κυκλάδων στην Μυτιλήνη και γερές βάσεις για την συνέχεια των μπαράζ ανόδου στην Γ Εθνική.
Σε ένα γεμάτο γήπεδο και σε ωραία και φιλόξενη ατμόσφαιρα από τους περίπου 250 φιλάθλους των

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Η ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ""ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ"" ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ???


Δεν τα έχουμε δει όλα ακόμη...Τι έγινε ρε παιδιά ???..Δεν είναι αγρότισσα τελικά?? ..Υπογράφει ως Κοινωνικός Λειτουργός και σκίζει την κάρτα του ΠΑΣΟΚ που με το υστέρημά της πλήρωσε στο κόμμα για να την πάρει?? .....μήπως τελικά την γνωρίζετε εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ Σερρών???
Διαβάστε το κείμενο:

Πλούσιο θέαμα και υψηλές επιδόσεις αναμένονται στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Στίβου Κυκλάδων

Φωτο: ο πρωταθλητής Ελλάδος 
στα 800 και τα 1500 μέτρα, 
Αντρέας Δημητράκης, του Πανναξιακού
Στην Άνδρο, και πιο συγκεκριμένα στο Δημοτικό Στάδιο της Χώρας, χτυπά η «καρδιά» του κυκλαδίτικου στίβου αυτό το Σαββατοκύριακο (9-10 Μαΐου), καθώς ολοκληρώνονται τα διασυλλογικά πρωταθλήματα ανδρών – γυναικών, παμπαίδων – παγκορασίδων Α΄ (δηλαδή αθλητών ηλικίας 13-15 ετών).
Οι αγώνες αναμένεται να είναι υψηλού επιπέδου καθώς στους άνδρες και τις γυναίκες ο Πανναξιακός έχει στις τάξεις του αρκετούς πρωταθλητές Ελλάδας. Δυνατή ομάδα έχει και ο ΑΟ Μυκόνου, στις μεγάλες αποστάσεις. Μεταξύ των αθλητών που παίρνουν μέρος είναι ο Αντρέας Δημητράκης, πρωταθλητής των 800 και των 1.500 μέτρων, ο κάτοχος του

Επίτιμοι δημότες Κουφονησίου τα μέλη της Ομάδας Αιγαίου (video+φώτος)




Με πρώτο σταθμό το Κουφονήσι ξεκίνησε την Πέμπτη 7 Μαΐου ο 21ος Διάπλους της Ομάδας Αιγαίου Πελάγους της Ομάδας που θα διαρκέσει 12 ημέρες, (μέχρι και τη Δευτέρα 18 Μαΐου).