slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μια ανάσα από τα ελληνοτουρκικά σύνορα, ελάχιστα μέτρα από την Τουρκία, βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, κατά την επίσκεψη του στο χωριό Πύθιο Διδυμοτείχου. Συνοδευόμενος από τον βουλευτή Έβρου και Επίτιμο Αρχηγό της ΕΛΑΣ Αναστάσιο Δημοσχάκη και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Χάρη Θεοχαρίδη, ο κ.Καραμανλής βρέθηκε μαζί με υψηλόβαθμους στρατιωτικούς της 16ης Μεραρχίας Πεζικού πάνω στην σιδηροδρομική γέφυρα που ενώνει την Ελλάδα με την Τουρκία. Στα σύνορα δηλαδή, αφού στα τρία με τέσσερα μέτρα βρίσκεται το μέσον του ποταμού Έβρου, ο οποίος χωρίζει τις δύο χώρες.Στα ελληνοτουρκικά σύνορα ο Κώστας Καραμανλής [εικόνες]






Ο ώην Πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τον κ. Δημοσχάκη και τους στρατιωτικούς, ενώ έγινε και αναφορά στις προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές που έχουν αυξηθεί κατακόρυφα στον Έβρο και μάλιστα η περιοχή που ο ίδιος βρισκόταν, αποτελεί ένα από τα πιο συνηθισμένα σημεία εισόδου όσων έρχονται από την Τουρκία στην Ελλάδα.

Στα ελληνοτουρκικά σύνορα ο Κώστας Καραμανλής (φωτο)


Στα ελληνοτουρκικά σύνορα, βρέθηκε χθες το απόγευμα ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, κατά την επίσκεψη του στο χωριό Πύθιο Διδυμοτείχου.

Συνοδευόμενος από τον βουλευτή Έβρου και Επίτιμο Αρχηγό της ΕΛΑΣ Αναστάσιο Δημοσχάκη και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Χάρη Θεοχαρίδη, ο Κώστας Καραμανλής βρέθηκε μαζί με υψηλόβαθμους στρατιωτικούς της 16ης Μεραρχίας Πεζικού πάνω στην σιδηροδρομική γέφυρα που ενώνει την Ελλάδα με την Τουρκία.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕ.ΚΙ.Ν.


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιβαλλοντικής Κίνησης Νάξου καλεί τα μέλη της σε έκτακτη Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 7 Μαΐου 2018 στις 19:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με αποκλειστικό θέμα την πορεία της προσφυγής μας
ενάντια στα Βιομηχανικά Αιολικά Πάρκα μετά από τη νέα ΜΠΕ για την τροποποίηση της Α.Π. 177360/18.12.2014 Α.Ε.Π.Ο. και τα νέα οικονομικά δεδομένα που προκύπτουν.