slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Οι αλλαγές που θα ισχύσουν για τις δημοτικές εκλογές


Διευκρινιστική εγκύκλιος εκδόθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών
Εγκύκλιο με την οποία αναφέρεται αναλυτικά όλη η διαδικασία που αφορά την διεξαγωγή των Δημοτικών εκλογών του Μαΐου εξέδωσε του Υπουργείο Εσωτερικών.

Πέραν της εφαρμογής του εκλογικού συστήματος της απλής αναλογικής, οι βασικές αλλαγές που επιφέρει ο ν.4555/2018 και οι οποίες θα εφαρμοστούν κατά τις προσεχείς δημοτικές εκλογές, συνοψίζονται στα εξής:

Μ. Γλυνός από την Αντίπαρο: Επιτυχημένη είναι η περιφερειακή αρχή που έχει στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του


Η ανασφάλεια που βιώνουν οι νησιώτες εξαιτίας των σοβαρών προβλημάτων στον τομέα Υγείας, αναδεικνύεται σε μείζον και κυρίαρχο ζήτημα, κατά τις επαφές του υποψήφιου περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Μανώλη Γλυνού, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στις Κυκλάδες.

ΒΙΝΤΕΟ-Δημοσκόπηση MRB: Στις εννέα μονάδες η διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές




Στο 8,1% η διαφορά στην πρόθεση ψήφου για τις βουλευτικές εκλογές - Σε Μακεδονία-Θράκη το προβάδισμα της ΝΔ αυξάνεται κατά τέσσερις μονάδες - Πεντακομματική Βουλή, μόνο Ένωση Κεντρώων και Ελληνική Λύση διατηρούν ελπίδες για το όριο του 3% - Καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη δημοσκόπηση της MRB για το κεντρικό δελτίο του Star
Προβάδισμα εννέα μονάδων της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήψου για τις ευρωεκλογές καταγράφει η νέα δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμό του Star Channel, που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Έγιναν τα εγκαίνια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νάξο


 Τα εγκαίνια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νάξου πραγματοποιήθηκαν σήμερα από τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλη Μαργαρίτη και τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γεώργιο Χατζημάρκο.

Το νέο σχολικό συγκρότημα αποτελείται από εσωτερικούς χώρους συνολικού εμβαδού 1300 τ. μ. και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει 5 αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήρι πληροφορικής, γραφείο διευθυντή, γραφείο γραμματείας, γραφείο δασκάλων, κουζίνα, τουαλέτες μαθητών προσωπικού και ΑΜΕΑ, βιβλιοθήκη και αποθήκες.
Παράλληλα, διαμορφώθηκε ο αύλειος χώρος του σχολείου με την.........

Επίσκεψη του Μανώλη Γλυνού στα γραφεία της Δημοτικής Παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε»

Επίσκεψη στα γραφεία της Δημοτικής Παράταξης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων «Μαζί Αλλάζουμε» πραγματοποίησε την Τρίτη το βράδυ ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Μανώλης Γλυνός συνοδευόμενος από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Γιώργο Γκούφα και Μιχάλη Φραγκίσκο από τη Νάξο και τον Αντώνη Χατζηιωάννου από τα Δωδεκάνησα.

Το Μανώλη Γλυνό υποδέχτηκαν σε θερμό κλίμα ο Υποψήφιος Δήμαρχος ΛεονάρδοςΧατζηανδρέου, στελέχη και φίλοι της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε» που .........

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ

Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ


Του Γιώργου  Βακόνδιου  Πολιτευτή  Κυκλάδων  και  Υπεύθυνου  Τομέα ακτοπλοΐας Τομέα Ναυτιλίας της ΝΔ
 Χθες 2 Απριλίου ο Τσίπρας επισκεύθηκε την πόλη των Σκοπίων, όπου υποτίθεται ότι πήγε να προωθήσει τις επιχειρηματικές σχέσεις μεταξύ Αθήνας και Σποπίων.
Κατ’αρχάς τρεις παρατηρήσεις επί της σημιολογίας του ταξιδιού:
1.      Δεν επιτρέπεται ο Έλληνας Πρωθυπουργός να μην γνωρίζει την ονομασία του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης.
2.       Όταν είσαι Πρωθυπουργός δεν συμπεριφέρεσαι με την αβάστακτη ελαφρύτητα μαθητή σε πενταήμερη εκδρομή.