slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Νάξος: Συνάντηση πνευστών στο Φιλώτι


 Ήχοι που έρχονται αναλλοίωτοι από το παρελθόν, βγαλμένοι από τσαμπούνες, τουμπάκια και σουβλιάρια θα ακουστούν τη Δευτέρα 29 Ιουλίου και ώρα 8 μ.μ. στο Φιλώτι (στο χώρο κάτω από  το Παλιό Σχολείο).
Οργανοπαίκτες που λατρεύουν εμπράκτα την παραδοσιακή μουσική θα συναντηθούν, για μια ακόμη φορά, σ' έναν όμορφο χώρο, θα ενώσουν το ταλέντο και το μεράκι τους και θα μας μαγέψουν...
Θα προσφερθούν τοπικά κεράσματα.
 Οργάνωση: ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α  Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλαδων,  Δημοτική Κοινότητα Φιλωτίου, Αθλητικός - Μορφωτικός Σύλλογος Φιλωτίου "Ο  ΖΕΥΣ", Σύλλογος Γυναικών Φιλωτίου, Κτηνοτροφικός Σύλλογος Φιλωτίου.

Συναυλία της Χορωδίας της ΔΕΗ από το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ

Σάββατο 27 Ιουλίου, 21:00, Δημοτικό Θέατρο «Ιάκωβος Καμπανέλλης» 
Διοργάνωση: ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ
Η Χορωδία της ΔΕΗ ΑΕ ιδρύθηκε το 1978, από μια ομάδα υπαλλήλων της και σταδιακά στελεχώθηκε και συμπληρώθηκε και από συγγενείς και φίλους τους, με κοινή την αγάπη τους για το χορωδιακό τραγούδι.
Στη συνεχή δραστηριότητα της, όλα αυτά τα χρόνια, κατάφερε να αναπτύξει μια πολύ σημαντική παρουσία στα μουσικά δρώμενα της Πατρίδας μας, συμμετέχοντας, είτε σε αυτόνομες συναυλίες και ρεσιτάλ, είτε σε Χορωδιακά Φεστιβάλ, αλλά και συμπράττοντας με πολλές άλλες ονομαστές Χορωδίες και Ορχήστρες, σε όλη την Ελλάδα και στο Εξωτερικό (Τσεχία, Σουηδία, Βουλγαρία, Κύπρο κλπ).
Έχει κατά καιρούς συνεργαστεί με μεγάλους Έλληνες συνθέτες, με επώνυμους τραγουδιστές και τραγουδοποιούς, καθώς και με πολλούς λυρικούς καλλιτέχνες. Έχει, επίσης, ......