slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σαν δε ντρέπονται να τσακώνονται για τις καρέκλες στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Τσακώνονται για τις καρέκλες στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Με τόσους υπουργούς λογικό ήταν.Ο μόνος που δεν έχει θέμα είναι βέβαια ο ΥΕΘΑ Δημήτρης Τίποτα [καθώς και σαν αντιπρόεδρος της ΝΔ, που τον έχανες που το έβρισκες όλο στο εξωτερικό ήταν... καλά κάνει βέβαια... αφού πληρώνουν τα κορόϊδα. Άλλα και τώρα  όπως διαβάζουμε ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Τίποτα ακόμα δεν ανέλαβε και άρχισε τα ταξίδια  με πρώτο  σταθμό την Κύπρο την ερχόμενη Πέμπτη 17 Νοεμβρίου,] ο οποίος φυσικά πήρε το γνωστό και αξιοπρεπές γραφείο του εκάστοτε ΥΕΘΑ . Στους υπόλοιπους υπήρξε το πρόβλημα. Τη διαχείριση του λεπτού θέματος ανέλαβε ο ....

Θα καταψηφίσει τη νέα κυβέρνηση ο Π. Καμμένος ;


kammenos.jpg  Την πρόθεσή του να καταψηφίσει τη νέα κυβέρνηση, υπό τον Λουκά Παπαδήμο, εκφράζει με δήλωσή του στη Real News, o βουλευτής της ΝΔ, Πάνος Καμμένος, παίρνοντας σαφείς αποστάσεις από τη Νέα Δημοκρατία.«Τέτοια νομιμοποίηση δεν μπορώ να δώσω. Δεν έχω ούτε τη λαϊκή εντολή, ούτε το συνταγματικό δικαίωμα» δηλώνει ο κ. Καμμένος. Ο βουλευτής της ΝΔ, αρνείται να στηρίξει με την ψήφο του τη μεταβατική κυβέρνηση, θεωρώντας ότι με αυτό τον τρόπο, δίνεται άφεση αμαρτιών σε όλη τη μνημονιακή πολιτική και επικαλούμενος, πρόσφατη δήλωση του στενού συνεργάτη του προέδρου της ΝΔ, Δημήτρη Σταμάτη, είπε:«Εγώ χούντα δεν ψηφίζω».

ΜΕΓΑΛΕΙΑ-Οδηγίες Καρατζαφέρη προς τους υπουργούς του ΛΑΟΣ:Πως να κάνετε αεράτες κολοτούμπες

Ο ΛΑΟΣ εμμένει στις προϋποθέσεις που είχε θέσει πρόσφατα, είπε ο Γιώργος Καραζταφέρης στην αρχή της σύσκεψης εξηγώντας ότι το κόμμα του λέει "όχι" στην περαιτέρω μείωση μισθών και συντάξεων, στην εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, και "στο πλιάτσικο στη δημόσια περιουσία". Είπε ακόμη οτι συζητήθηκε και συμφωνήθηκε μεταξύ των πολιτικών αρχηγών η αντιμετώπιση του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης.

Ο Θεός να βάλει το χέρι του...Ο Γιώργος ετοιμάζεται και πάλι να μας σώσει !!!

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα ..
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Ν. Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν, ισχυρίστηκε ότι ο παραιτηθείς Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, του είπε προσωπικά ότι: «Θεού θέλοντος θα μπορούμε 
πλέον....

Αντ.Σαμαράς: «Δεν είναι συγκυβέρνηση, δεν αμφισβητούμε όσα ψηφίστηκαν, διατηρούμε όμως δικαίωμα αλλαγών»

«Αυτή η κυβέρνηση είναι ειδικού σκοπού και μεταβατικού χαρακτήρα» επαναλαμβάνει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, τονίζοντας ότι στόχος της είναι «να αποφευχθούν τα χειρότερα» και να μπορέσει αμέσως μετά ο λαός «να δώσει ισχυρή εντολή σε νέα κυβέρνηση».
Βασικός στόχος της κυβέρνησης, όπως τονίζει ο κ. Σαμαράς στην Realnews, είναι «να επανορθώσει τη μεγάλη ζημιά που έγινε με την εξαγγελία του δημοψηφίσματος», καθώς και να «εξασφαλίσει ξανά την 6η δόση και να ολοκληρωθεί η ευρωπαϊκή απόφαση για το κούρεμα του χρέους, ώστε να αποφύγει η Ελλάδα τη χρεοκοπία».

Χτίζει και τρίτη βίλα στην Αντίπαρο, όταν η Ελλάδα γκρεμίζεται

του Στέφανου Χίου

Ο προκλητικός τρόπος που πολιτεύεται, οι σπατάλες που καταγράφηκαν φωτογραφικά πριν από μήνες με την ανακαίνιση του γραφείου της στην οδό Σταδίου, τα 22.000.000 ευρώ που δημοσιοποιήθηκε ότι δόθηκαν υπό μορφή επιδομάτων και «δώρων» στους συνδικαλιστές του υπουργείου της, για να σιωπήσουν στην επέλαση της τρόικας, και η φράση «δεν υπάρχουν λαθρομετανάστες παρά μόνο λαθραία τσιγάρα» έχουν κάνει ιδιαίτερα αντιπαθή την κυρία Αννα Νταλάρα στην κοινή γνώμη.
 Η συνέχεια στο olympia.gr

Ο θίασος αναβαθμίστηκε και έγινε … τσίρκο!!!

e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Η νέα "δοτή" κυβέρνηση από την πλειονότητα του Ελληνικού λαού χαρακτηρίζεται “κατοχική” αφού την επέβαλαν με απροκάλυπτους εκβιασμούς οι νταβατζήδες των Βρυξελλών οι οποίοι σημειωτέων μας απαγόρεψαν να κάνουμε εκλογές!
Θεωρώ δε απίθανο να υποκύψουν ...

Πλήρωσε τις απουσίες του με κακό ξεκίνημα…

Το naxios.blogspot.com ήταν παρόν και σε αυτό τον αγώνα του Πανναξιακού.
Τις πολλές ελλείψεις και το άγχος της πρεμιέρας πλήρωσαν τις παίχτριες του Πανναξιακού ΑΟΝ  και ηττήθηκαν στην 1η αγωνιστική της Α2 γυναικών με 3-1 σετ από την ΑΣΠΕ Θέτις.
Η ομάδα της Νάξου έχοντας στο πλευρό της πολλούς Ναξιώτες της Αθήνας, που έφτασαν από παντού στο Γ. Γεννηματάς της Βούλας για να ενισχύσουν την ομάδα της πατρίδας τους, κατάφεραν να προηγηθούν με 1-0 σετ, αλλά τελικά δεν είχαν την απαραίτητη διάρκεια και αυτοσυγκέντρωση στο παιχνίδι τους και «κατάφεραν» να χάσουν τη νίκη μέσα από τα χέρια τους.

ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ BLUE STAR DELOS ΣΕ 3 ΒΙΝΤΕΟ

ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ