slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Απάντηση Φίλιππου Φόρτωμα, στο ν Δήμαρχο Μήλου στο Δήμαρχο Μήλου «Μην παραπληροφορείτε τους Μηλίους!»

 Απάντηση του Βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππου Φόρτωμα, προς τον Δήμαρχο Μήλου με αφορμή ψευδείς δηλώσεις του για πρόσφατα ψηφισθέν νομοσχέδιο. 
Μετά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μήλου στις 29 Μαρτίου 2021 και την τοποθέτηση του Δημάρχου σε αυτό αλλά και άλλων μελών του δημοτικού συμβουλίου, αναφορικά με το ψηφισθέν νομοσχέδιο για την επενδυτική συμφωνία του Ελληνικού Δημοσίου με την εταιρεία «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ», ο βουλευτής Κυκλάδων κ. Φίλιππος Φόρτωμας, θεωρεί αναγκαία την αποκατάσταση της αλήθειας και την ορθή ενημέρωση των Μηλίων αλλά και όλων των Κυκλαδιτών:

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για τη φύλαξη Φουρθιώτη από 14 αστυνομικούς

Ο κ. Χρυσοχοΐδης είχε αναθέσει σε μισό αστυνομικό τμήμα να φυλά τον κ. Φουρθιώτη. Όταν αποκαλύφθηκε, η ΕΛ.ΑΣ το διέψευσε, για να καταλήξει τελικά χθες ο κ. Χρυσοχοΐδης να αποσύρει τους αστυνομικούς και να αδειάσει τον αρχηγό της Αστυνομίας. 

Αντί ο κ. Μητσοτάκης να κοιτάζει πάλι πώς θα διασκεδάσει τις εντυπώσεις, δήθεν παρεμβαίνοντας κατόπιν εορτής για τη φύλαξη Φουρθιώτη, περιμένουμε ακόμα να μας απαντήσει:

Αύξηση χρηματοδότησης του Δήμου Σύρου, από ευρωπαϊκούς πόρους της Περιφέρειας, για την ανέγερση του νέου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Βάρης

Την αύξηση του προϋπολογισμού της Πράξης "Ανέγερση Δημοτικού Σχολείου και αναδιαρρύθμιση κτιρίου για τη στέγαση του Νηπιαγωγείου Βάρης ν. Σύρου" υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος.


Η επιλέξιμη δημόσια δαπάνη του έργου, το οποίο χρηματοδοτείται από ευρωπαϊκούς πόρους της Περιφέρειας και συγκεκριμένα από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020", με την απόφαση του Περιφερειάρχη, διαμορφώνεται από 1.979.481,08 ευρώ σε 2.313.270,75 ευρώ, προκειμένου να γίνει προσθήκη δύο υποέργων για την προμήθεια ξενοδοχειακού και αθλητικού εξοπλισμού, ώστε το έργο να είναι άμεσα λειτουργικό. 

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ Ν.Δ. Γ. ΒΡΟΥΤΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ 31.03.2021

 Γ. Βρούτσης: "Σημαντική μέρα για την Ελλάδα, για κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα, η ανακοίνωση από τον Π/Θ του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας! 57δισ €, 170 νέα έργα επενδύσεις, 200.000 νέες θέσεις εργασίας, αύξηση 7% του ΑΕΠ για τα επόμενα 6 χρόνια!"

Δήμος Νάξου: οποίοι δεν έχουν παραλάβει τα προϊόντα που δικαιούνται, να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Ο Δήμος Νάξου και μικρών Κυκλάδων καλεί τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου έτους 2020, οι οποίοι δεν έχουν παραλάβει τα προϊόντα που δικαιούνται, να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στο τηλέφωνο 22853 60182.

Τηρώντας τα μέτρα για την αποφυγή μετάδοσης COVID 19, η παράδοση των προϊόντων θα γίνει αποκλειστικά κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.





Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ευχαριστεί θερμά όσους συμμετείχαν στο Πρόγραμμα Υγεία για Όλους


 

Περισσότερες από 360 ιατρικές εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν στις Μικρές Κυκλάδες, στην Απείρανθο και στη Χώρα, στο πλαίσιο του Προγράμματος Υγεία για Όλους, που πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων (Κέντρο Κοινότητας και Κοινωνικό Φαρμακείο), του Νοσοκομείου Νάξου και του Λιμεναρχείου.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου Ιατρικής Παρέμβασης στις 26-28 Μαρτίου, εξετάσθηκαν 244 πολίτες, οι οποίοι υποβλήθηκαν από εθελοντές γιατρούς σε καρδιολογικές, ορθοπεδικές, ενδοκρινολογικές και ωτορινολαρυγγολογικές και δερματολογικές εξετάσεις.

Καλώς τα παιδιά!!!! Ακριβοπούλου-Καψώχας: Το δίδυμο της ΕΡΤ επί ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει την «γραμμή» της Κουμουνδούρου

Το πετυχημένο τηλεοπτικό δίδυμο, ξαναχτυπά. Αυτήν την φορά και επίσημα στην υπηρεσία του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς από κοινού θα χαράξουν την νέα επικοινωνιακή στρατηγική για λογαριασμού του γραφείου Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή.

Ο λόγος για την Κατερίνα Ακριβοπούλου και τον Σωτήρη Καψώχα, με κοινή πορεία στην κρατική τηλεόραση επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ