slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σταματήστε το «κρυφτούλι» όλοι γνωρίζουν ότι το Athens και το Brussels Group είναι η τρόικα


Σχετικά με το «κρυφτούλι» της κυβέρνησης με την τρόικα, το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, έκανε το ακόλουθο σχόλιο:

Παρακαλούμε ειλικρινά την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να σταματήσει πια τις γελοιότητες και το «κρυφτούλι» με το Athens Group (τρόικα Αθήνας) από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο και από γκαράζ σε γκαράζ.
Ποιον νομίζουν ότι κοροϊδεύουν; Τους πολίτες πάντως όχι. Όλοι γνωρίζουν ότι το Athens και το Brussels Group είναι η τρόικα.
Ένα πάντως είναι βέβαιο ότι αυτός ο δεύτερος γύρος γελοιότητας μετά το παιχνίδι με τις λέξεις έχει μεγάλο κόστος στην αξιοπιστία και το κύρος της δημόσιας διοίκησης και της χώρας και άρα στη ζωή των πολιτών. 

Όπως παλιά η παρέλαση της 25ης Μαρτίου: Μπάντες του Στρατού θα παίζουν... δημοτικά για να χορεύει ο κόσμος

Το τι έχουν καταπιεί οι ΣΥΡΙΖΑίοι για να κάτσουν στις καρέκλες δεν περιγράφεται!
Εντελώς διαφορετική φέτος η παρέλαση της 25ης Μαρτίου: Μπάντες του Στρατού θα παίζουν... δημοτικά για να χορεύει ο κόσμοςΕντελώς διαφορετική απ' ό,τι γνωρίζαμε επί Δημοκρατίας μέχρι τώρα θα είναι η φετινή παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου που θα δώσει στους νεότερους ΣΥΡΙΖΑίους την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση από τις φιέστες της χούντας στις εθνικές εορτές... με μόνη διαφορά ότι θα γίνει στο Σύνταγμα αντί για το Παναθηναϊκό στάδιο.

Συγκεκριμένα, η πρώτη παρέλαση επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δεν θα θυμίζει σε τίποτα αυτές των

Διορίζουν συγγενείς και φίλους στην κυβέρνηση


Καλά κρατεί και στη νέα κυβέρνηση το γαϊτανάκι του βολέματος συγγενών και φίλων, το οποίο δεν γνωρίζει κομματικά... χρώματα.
Οπως αποκαλύπτει ο «Βηματοδότης», ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης Νίκος Βούτσης τοποθέτησε έναν σύμβουλο για λογαριασμό... άλλου, και μάλιστα επιφανούς «γαλάζιου» στελέχους.
Με την υπογραφή του Νίκου Βούτση προσλαμβάνεται ως

«Ημουν στην ομάδα που σχεδίαζε δολοφονία του Καραμανλή»


Νέα τροπή στην έρευνα - Μάρτυρας-κλειδί καταθέτει στον ανακριτή πως έλαβε μέρος στο σχέδιο με το όνομα «Πυθία 1» και δηλώνει ότι έχει στοιχεία
Νέα τροπή στη δικαστική έρευνα για το σχέδιο «Πυθία 1», το αποκαλούμενο σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, δίνει με κατάθεσή του στον ανακριτή Δημήτρη Φούκα μάρτυρας-κλειδί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εν λόγω μάρτυρας, που είναι τρόφιμος των φυλακών, κατέθεσε στον

Τη συμπαράσταση της στον αγώνα των εργαζομένων του νοσοκομείου Σύρου εξέφρασε η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Σύρου

Προσθήκη λεζάντας
Με ανακοίνωση που εξέδωσε, υποστηρίζει ότι «οι εργαζόμενοι έχουν κάθε δικαίωμα να διεκδικούν τα αυτονόητα και να αγωνίζονται», χωρίς ωστόσο να τους χρησιμοποιούν για μικροπολιτικές σκοπιμότητες αυτοί «που τόσα χρόνια κώφευαν στα όποια αιτήματα τους, εφαρμόζοντας κατά γράμμα τις

Άθλιες και ανόητες ήταν και είναι οι συκοφαντίες κατά του PSI


Δεν αφήνει σε χλωρό κλαρί την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ το ΠΑΣΟΚ, το οποίο μετά από τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου για τα αποθεματικά των ταμείων εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Τώρα που η κυβέρνηση προσπαθεί να κρύψει τα προβλήματα ρευστότητας  «αξιοποιώντας» τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων, θα καταλάβει πόσο άθλιες και ανόητες ήταν και είναι οι συκοφαντίες κατά του PSI, δηλαδή του κουρέματος και της ριζικής αναδιάρθρωσης του χρέους που έγινε το 2012.  
Οι ευθύνες των συνδικαλιστικό/κομματικών διοικήσεων των ταμείων που δεν σεβάστηκαν τις υποδείξεις της τότε κυβέρνησης και δεν αποκατέστησαν το χαρτοφυλάκιο των ταμείων μετά το psi ,όπως το έκανε το ΙΚΑ ( που πήγε  το χαρτοφυλάκιο του όχι απλώς στο 100%, αλλά στο 130 %), είναι μεγάλες και πρέπει να διερευνηθούν.

Τώρα όμως ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ δεν είναι η ανεύθυνη αντιπολίτευση που έλεγε ό,τι ήθελε, όπως ήθελε. Τώρα φέρουν τις κυβερνητικές ευθύνες και θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για τα αποθεματικά των ταμείων, αλλά και για την παρακράτηση κοινοτικών κονδυλίων, όπως αυτά του ΟΠΕΚΕΠΕ για τους αγρότες.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ασελγεί στο πτώμα του Σαμαρά


Πριν από τις εκλογές του 2012, τον Σαμαρά "στόλιζε" καθημερινά ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, για τον οποίο έπνεαν μένεα οι άνθρωποι του Σαμαρά. Όταν έγινε Πρωθυπουργός ο Σαμαράς, έδωσε την πρώτη του συνέντευξη (στα όρθια) στον ...

Παίχτηκε ''πουστιά'' στην μοιρασιά.15 προς δύο οι γραμματείες

Κατάφωρη αδικία,εις βάρος των ΑΝΕΛ..Κορόιδο τον πιάσανε τον Καμμένο.4-2-1 ήταν η αναλογία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.
Δείτε την:
ΟΙ ΝΕΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΟΝ ΤΟΥΣ:

Οι απονομές και οι έξαλλοι πανηγυρισμοί των Κυπελλούχων (VIDEO+ΦΩΤΟ)



Τιμητική διάκριση στον Χαράλαμπο Κόκκινο

Προσθήκη λεζάντας
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ•ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ Χ. ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.
Σε συνέδριο της Δημοκρατικής Ανεξάρτητης Κίνησης Εργαζομένων( ΔΑΚΕ) που πραγματοποιήθηκε το Σαβ/κο 14-15 Μαρτίου στην Αθήνα, ο κος Χ. Κόκκινος τιμήθηκε από την παράταξη που υπηρετεί επί τρεις (3) δεκαετίες για την προσφορά του στα κοινά και τη συνδικαλιστική του δράση.
Ο Χ. Κόκκινος διετέλεσε :

Φυγαδεύουν τους τρεις «θεσμούς» από γκαράζ σε ξενοδοχεία

Όπως είπε κι ο Άδωνις δεν μας άρεσε το πριν που τα τεχνικά κλιμάκια πήγαιναν στα γραφεία των διευθυντών των υπηρεσιών στα υπουργεία, όπου τα υπηρεσιακά στελέχη βρίσκονταν στον χώρο τους αισθανόμενοι ασφάλεια ... τώρα πληρώνουμε και αίθουσες συσκέψεων σε ξενοδοχεία για να τρέχουν οι διευθυντές των υπηρεσιών με τους φακέλους στα χέρια σαν κλητήρες... Δηλ. ποιο απ' τα δύο είναι πιο αξιοπρεπές;
Οι «δευτεροκλασάτοι» υπάλληλοι των δανειστών περιφέρονται από το «Χίλτον» στο «Κάραβελ», προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία για την οικονομία - Δεν τους αφήνουν να πατήσουν πόδι ούτε στο Λογιστήριο του Κράτους
Πρωί Παρασκευής στο «Χίλτον», ώρα 8.30. Οι εκπρόσωποι των τριών «θεσμών» των δανειστών (Ε.Ε., ΔΝΤ, ΕΚΤ) κατεβαίνουν από τα δωμάτια για να πάρουν το πρωινό τους. «Τώρα τους λένε και “θεσμούς”», σχολιάζει άτομο από το προσωπικό του ξενοδοχείου καθώς οι περίπου 15 υπάλληλοι των τεχνικών κλιμακίων παίρνουν θέση στα τραπέζια του εστιατορίου «Βυζαντινό».

Βασιλάκη ποιο καλά να το πιπίλας πάρα να μιλάς


Οι «τζάμπα» μαγκιές έχουν τελειώσει.



Ξεσπαθώνει το ΠΑΣΟΚ με τα καμώματα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ
Από το Γραφείο Τύπου του, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με τις δηλώσεις του Π. Λαφαζάνη:

Να αφήσει τα πολλά λόγια ο κ. Λαφαζανης υπουργός πλέον των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, για δήθεν «κινδυνολογίες» και οι αρμόδιοι να πράξουν το πολύ απλό:
Να σταματήσουν να υφαρπάζουν τις επιδοτήσεις των αγροτών από τον ΟΠΕΚΕΠΕ για να καλύψουν τα ελλείμματα ρευστότητας και αύριο το πρωί να  καταθέσουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των αγροτών.
Οι «τζάμπα» μαγκιές έχουν τελειώσει. Όλα είναι πλέον επί πληρωμή και ο ελληνικός λαός δεν φταίει σε τίποτα να πληρώνει την ανευθυνότητα της κυβέρνησης.   

Πανναξιακός - ΑΟ Πάρου 3-0

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση έκανε σήμερα το μεσημέρι στο ΔΑΚ ο Πανναξιακός νικώντας με σκορ 3-0 τον ΑΟ Πάρου
Με το όμορφο γκολ του Ευρυπιώτη και το εύστοχο πέναλτι του Κούτρου, ο  Πανναξιακός καθάρισε  το ματς από ημίχρονο, καθώς στη λήξη του 45λεπτου βρέθηκε να προηγείται  με 2-0  έχοντας

Ιατροδικαστής: Δεν αποκλείεται η αυτοχειρία - Υπάρχουν μεταθανάτιες κακώσεις


Ρεπορτάζ: Στρατής Λημνιός
Σήμερα το πόρισμα - Αναμένονται τα αποτελέσματα και των τοξικολογικών εξετάσεων
Σήμερα το πρωί θα πρέπει να γίνει εργαστηριακή επιβεβαίωση, λέει ο Θεόδωρος Βουγιουκλάκης - Προς το μεσημέρι θα είναι σε θέση να έχει εικόνα για το τελικό και ολοκληρωμένο πόρισμαΑπαντήσεις για το τραγικό τέλος του Βαγγέλη Γιακουμάκη αναζητά όλη η Ελλάδα, από την ώρα που έγινε γνωστό ότι η σορός που βρέθηκε το πρωί σε