slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η Ο.ΝΑ.Σ ΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ για τον Απόλλωνα Νάξου

       Θέμα: ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ,
                  ΕΝΑΛΙΟΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΟΡΜΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

ΥΠΟΜΝΗΜΑ
Α. Όπως είναι γνωστό, οι λιμενικές εγκαταστάσεις στον Απόλλωνα Νάξου, έχουν υποστεί τεράστιες καταστροφές από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, που έλαβαν χώρα στην περιοχή, τον Φεβρουάριο του 2015 και τον Φεβρουάριο του 2016. Πιο συγκεκριμένα, δημιουργήθηκαν και εμφανίστηκαν τα εξής σοβαρά προβλήματα (ενδεικτικά):

Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης στο δημαρχείο Νάξου

Θέμα: Επίσκεψη Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης
Τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη δέχθηκε χθες στο γραφείο του ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης, παρουσία του Αντιδημάρχου Δημήτρη Λιανού και του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Νίκου Σέργη.

. "Η Πατάτα" και το "Κίτρο" από τα παιδιά του Δημοτικού σχολείου Φιλωτίου και τη βιβλιοθήκη Ανωμερίτη του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου.

Δύο βιβλία με θέμα δυο από τα δημοφιλή προϊόντα της Νάξου κυκλοφόρησαν από την Παιδική Λέσχη Ανάγνωσης βιβλίου της Βιβλιοθήκης "Ανωμερίτη" του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου  σε συνεργασία με τα παιδιά της Α’, Β΄ και Γ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Φιλωτίου.
Τα δύο καλαίσθητα βιβλία, ένα για την «ΠΑΤΑΤΑ» και ένα για το «ΚΙΤΡΟ» που φέρουν τη σφραγίδα των εκδόσεων "Μικρή Μίλητος", περιέχουν κοτσάκια (ναξιώτικα λαϊκά ποιήματα) που έγραψαν τα παιδιά για τα

Ομιλία Γ. Βρούτση στη βουλή 09.06.2017

Ο βουλευτής Κυκλάδων μιλά στην Ολομέλεια της βουλής για τις "ταπεινωτικές" τροπολογίες που έφερε η κυβέρνηση, ως εκκρεμότητες στα προ απαιτούμενα, του 4ου Μνημονίου!

Ενημερωτικό σημείωμα του βουλευτή Κυκλάδων, Ν.Μανιού,για τους αγρότες - Προδημοσίευση της πρόσκλησης του υπομέτρου 4.1: «Στήριξη για επενδύσεις σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις»


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Συνεχίζοντας την προσπάθειας μας για επαρκή δημοσιότητα, ενημέρωση και καθοδήγηση των υποψήφιων δικαιούχων αγροτών νησιωτών μας για συμμετοχή τους σε προγράμματα, προδημοσιεύτηκε η πρόσκληση του υπομέτρου 4.1: «Στήριξη για επενδύσεις σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις»
Η προδημοσίευση της πρόσκλησης αφορά: