slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Χρωματικός οδηγός για μια βασίλισσα

Για τον εορτασμό των 60 πολύχρωμων χρόνων της βασίλισσας Ελισάβετ Β 'στο βρετανικό θρόνο, η PANTONE ®, και η διαφημιστική εταιρεία Leo Burnett, έχουν συνεργαστεί για να ξεκινήσουν την έκδοση ένός περιορισμένου οδηγού χρωμάτων για τον εορτασμό της μόδας-προς τμή της Βασίλισσας.
Για πάνω από 60 χρόνια, έχει επιλέξει ένα....

Τη σύλληψη Πάγκαλου για το "Μαζί τα φάγαμε" ζητά ο Χάρρυ Κλυνν

"Η απάντηση εις την κατακραυγή που υπάρχει εναντίον του πολιτικού προσωπικού της χώρας 'πώς τα φάγατε τα λεφτά', που μας ρωτάει ο κόσμος είναι αυτή: Σας διορίσαμε. Τα φάγαμε όλοι μαζί. Μέσα στα πλαίσια μιας σχέσης πολιτικής πελατείας, διαφθοράς, εξαγοράς και εξευτελισμού της έννοιας της ίδιας της πολιτική", είχε δηλώσει ο Θεόδωρος Πάγκαλος, τον Σεπτέμβριο του 2010 στη Βουλή.
Με κείμενό του στο προσωπικό του blog, o γνωστός κωμικός απαντά στον τέως αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, ζητώντας τη σύλληψή του για να δώσει, όπως λέει, "τις απαραίτητες εξηγήσεις για όσα νομικά και ηθικά ανεπίτρεπτα παραδέχτηκε ότι αυτός και το κόμμα του διέπραξαν σε βάρος του Ελληνικού λαού".
Αναλυτικά το κείμενο του Χ. Κλυνν:

Χέρι - χέρι... ΣΥΡΙΖΑ και Τουρκική ακροδεξιά

Κατά καιρούς αναφερθήκαμε στον ύποπτο ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ στην Θράκη. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές, εθνικιστικά μειονοτικά στοιχεία έχουν διεισδύσει στις τάξεις του προκειμένου να προωθήσουν τον τουρκικό εθνικισμό. Η πρακτική αυτή ανέκαθεν εφαρμοζόταν στην Μητέρα Πατρίδα Τουρκία, όπου το παρακράτος φύτευε ανθρώπους στα αριστερά κόμματα, όχι μόνο για να ρουφιανεύουν, αλλά και για να αλλοιώνουν τις ιδεολογικές τους κατευθύνσεις. Η μακρά παράδοση έχει τις ρίζες της στον ίδιο τον Μουσταφά Κεμάλ...

Η συνέχεια στο alexpolisonline.blogspot.gr

ΣΥΡΙΖΑ, μη σοκαριστείς!!! Ο Αμυράς ήταν υποψήφιός σου.

Με την περίπτωση Αμυρά, έχουμε ασχοληθεί σε προηγούμενες αναρτήσεις μας. Μπορείτε να τις δείτε αναλυτικά εδώεδώ και εδώ. O ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να προσπαθεί να μας πείσει ότι δεν είδε και δεν άκουσε ποτέ τον κ. Αμυρά. Στην ιστοσελίδα του Πρώτου Θέματος μπορείτε να κατεβάσετε σε μορφή excel τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Παρατηρήσαμε λοιπόν ότι το αρχείο "ψηφοδελτια ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ ATTIKI THESS 20042012.xls" που περιέχει τα ψηφοδέλτια Αττικής και Θεσσαλονίκης συντάχθηκε στις 20/04/2012 και ο συγγραφέας του είναι ο "syn377".Καταγράψαμε επίσης τα δημοσιεύματα δεκάδων μέσων ενημέρωσης για την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ στις 20/4/2012. Το κοινοποιούμε σε όλα τα Μέσα που το δημοσίευσαν και αναμένουμε μια συγκεκριμένη απάντηση. Είχε ανακοινωθεί επισήμως προς τα ΜΜΕ ο Ιφικράτης Αμυράς στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ;
Εφημερίδα "Αυγή"

Υπέρ της ΝΔ ο Χάρης Αηδονόπουλος


  ΟΣΟ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΙΟΥΣΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΘΑ  ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗΝ Ν.Δ.  
Με ανακοίνωση που έκανε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο αντιπρόεδρος του Σώματος και υποψήφιος βουλευτής με τους "Ανεξάρτητους Έλληνες" Χάρης Αηδονόπουλος
( ήταν 3ος σε ψήφους στο συνδυασμό των Ανεξάρτητων Ελλήνων (με 7.000 ψήφους), πίσω από τον..  Γαβριήλ Αβραμίδη και τη Χρυσούλα Γιαταγάνα.) δήλωσε ότι επιστρέφει στη ΝΔ.
Στη δήλωση του κάλεσε τους φίλους και υποστηρικτες του να αφήσουν τους ευκαιριακούς κομματικούς μηχανισμούς που αρέσκονται στα εύκολα λόγια και τις τσάμπα μαγκιές και να ισχυροποιήσουν με την ψήφο τους τη Νέα Δημοκρατία, "τη μόνη ευρωπαϊκή δύναμη ευθύνης", όπως είπε.
Η πλήρης δήλωση του κ. Αηδονόπουλου έχει ως εξής:

Συνέντευξη Γ. Βρούτση στην Εφημερίδα «Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ» 11.6.2012

Το οικονομικό πρόγραμμα της ΝΔ παρουσίασε συνοπτικά, μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Η Ναυτεμπορική», ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης.
Ο κ. Βρούτσης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο νέο φορολογικό σύστημα που προτείνει το κόμμα του, στην φορολόγηση της εφοπλιστικής δραστηριότητας και της ακίνητης περιουσίας, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την άποψή του τόσο για την πρόταση λογιστικού έλεγχου του δημόσιου χρέους της χώρας, όσο και για τη διεύρυνση του προγράμματος αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας και της δημόσιας γης.
1. Θα συμφωνήσετε με την κατάργηση του αφορολόγητου ορίου και των φοροαπαλλαγών όπως επιτάσσει το Μνημόνιο;
Το φορολογικό μας σύστημα σήμερα, είναι άθροισμα στρεβλώσεων, αντιφάσεων, αδικιών και υπερφορολόγησης με αποτέλεσμα να καθίσταται αναποτελεσματικό.
Σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, επιβάλλεται να καταλήξουμε σε ένα εθνικό φορολογικό σύστημα του οποίου κυρίαρχα χαρακτηριστικά θα πρέπει να είναι η απλότητα, η σταθερότητα, η δικαιοσύνη και η ....

Οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» για τη νησιωτική πολιτική

MARIOSΚάποιες από τις βασικές θέσεις των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» που είναι άμεσα συνδεδεμένες με τη νησιωτική πολιτική:
* Ειδικό Φορολογικό Καθεστώς στα νησιά. Θέσπιση 5% ΦΠΑ στις νησιωτικές περιοχές για την τόνωση του ιδιωτικού τομέα και την καταπολέμηση της ανεργίας
* Επανασυγκρότηση των υπουργείων Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Τουρισμού
* Αναθεώρηση του «Καλλικράτη» σε συνεργασία με την Ε.Ε., την Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, την Κεντρική Ένωση Δήμων και με τους εργαζόμενους στην αυτοδιοίκηση.
* Πάγωμα και μείωση αντικειμενικών αξιών. Είναι αδιανόητο σε μια εποχή που η οικονομία «βουλιάζει», οι αντικειμενικές αξίες να αυξάνονται ειδικά στα νησιά «φιλέτα», όπως η Μύκονος και Σαντορίνη.
* Καταργείται το χαράτσι και η......

Μιχελάκης: Ο Τσίπρας έχει επισκεφθεί τη ΓΑΔΑ μόνο ως διαδηλωτής


Σκληρή ανακοίνωση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξέδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, με αφορμή την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.
Ο κ. Μιχελάκης ανέφερε ότι μέχρι τώρα ο κ. Τσίπρας είχε επισκεφθεί το χώρο μόνο ως διαδηλωτής, υβρίζοντας την Αστυνομία ενώ τώρα επισκέπτεται τη ΓΑΔΑ ως λαϊκιστής και καιροσκόπος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: 

ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ: Ποιο κόμμα δίνουν πρώτο οι κρυφές δημοσκοπήσεις

  «Είμαστε πρώτοι» λένε στη Συγγρού. «Μπορούμε και αυτοδυναμία» υποστηρίζουν στην Κουμουνδούρου. Μια υπόγεια μάχη χαρακωμάτων με πολεμοφόδια τα στοιχεία δημοσκοπήσεων που – λόγω της νομοθεσίας- δεν μπορούν να δημοσιοποιηθούν, βρίσκεται σε εξέλιξη μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. 
Στελέχη των δύο κομμάτων συνομιλούν τις τελευταίες ώρες με δημοσιογράφους και διοχετεύουν στοιχεία από έρευνες οι οποίες γίνονται για λογαριασμό τους , οι οποίες όμως δεν συμφωνούν ως προς τον τελικό νικητή αφού δείχνουν εντελώς αντίθετα στοιχεία. 
Στην Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, επικαλούνται στοιχεία.....

ΠΑΣΟΚ: Η ΝΔ είναι καθαρά μπροστά από το ΣΥΡΙΖΑ - Οι εκλογές δεν είναι ντέρμπι λένε για να μειώσουν τις απώλειες προς ΝΔ

«Δεν είναι ντέρμπι οι εκλογές, η ΝΔ είναι καθαρά μπροστά» διαμηνύει η Ιπποκράτους σε μια προσπάθεια να αλλάξει το κλίμα που τείνει να δημιουργηθεί μέσω «διαρροών» από Συγγρού και Κουμουνδούρου και να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ.
Κύκλοι της Ιπποκράτους, ισχυρίζονται ότι η ΝΔ επιδιώκει να εκμεταλλευτεί τον φόβο του πολίτη για έξοδο από το ευρώ εφόσον έρθει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ οι κρυφές δημοσκοπήσεις που έχουν στη διάθεση τους δείχνουν ότι το αποτέλεσμα θα είναι ξεκάθαρο με τη ΝΔ καθαρά μπροστά και το ΠΑΣΟΚ «δεν διαλύεται ούτε φυλλορροεί, αλλά διατηρεί τις δυνάμεις του».

Το γάλα της Νάξου στα super markets Σκλαβενίτη από την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2012

                                                    

Μετά  από συμφωνία που έκανε ο πρόεδρος της Ε.Α.Σ. Νάξου, Δημήτρης Καπούνης και ο οικονομικός διευθυντής του Σκλαβενίτη, Απόστολος Αποστολάκος το γάλα της Νάξου θα βρίσκεται αποκλειστικά στα πέντε καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ
Τα καταστήματα στα οποία θα βρίσκονται από την ερχόμενη Πέμπτη
Γαλάτσι
- Ελ. Βενιζέλου 8 & Προφήτη Ηλία, Τ.Κ. 111 47, Τηλ: 210 29 11 780, Fax: 210 29 21 
- Γαλατσίου 90 & Διογένους 2-4, Τ.Κ. 111 46, Τηλ: 210 21 30 660, Fax: 210 21 30 695
Καμίνια
- Λ. Πειραιώς 87, Τ.Κ. 185 41, Τηλ: 210 48 23 424, Fax: 210 48 11 542
Κυψέλη
- Αγ. Μελετίου 6, Τ.Κ. 113 61, Τηλ: 210 82 11 293, Fax: 210 82 11 201
Ν. Χαλκηδόνα
- Αχαρνών 467, Τ.Κ. 143 43, Τηλ: 210 25 16 840, Fax: 210 25 16 820

Καλούμε τον Ναξιώτη, την Ναξιώτισσα και τον φίλο καταναλωτή να προτιμήσει και να στηρίξει αυτό το πολύ καλό και αγνό προϊόν του νησιού μας, καθώς την γραβιέρα και την πατάτα μας. Όλοι στα super markets Σκλαβενίτη για τα παραπάνω προϊόντα

Αν ο Πάνος Καμμένος μπορεί να απαντήσει, σε αυτούς στους οποίους απευθύνεται, ας το κάνει λοιπόν


Μπούκαρε στο Άγιο Όρος με φουσκωτό και παρανομώντας (αλλά εδώ είπαμε, κάνει ο καθένας ό,τι γουστάρει, γιατί να μην το κάνει αυτός;), πήγε στη Μονή Εσφιγμένου (!), προσβάλλοντας βάναυσα το Οικουμενικό Πατριαρχείο, την ιερή κοινότητα και τη νομιμότητα. Ο εισαγγελέας που είναι, οεο; Μπα, με αυτά θα ασχολείται τώρα… Και η Μονή, νομίζαμε ότι φυλασσόταν…

Ομάδα social media ΣΥΡΙΖΑ. Εργοστάσιο παραγωγής... λάσπης.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ … ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Η ομάδα social media του ΣΥΡΙΖΑ έχει σίγουρα πολύ δουλειά. Υπάρχουν όμως καταγγελίες που δείχνουν ότι η ομάδα αυτή ασχολείται συγκεκριμένα με την παραποίηση των σποτ της Ν.Δ., ότι επιτίθεται μαζικά και συντονισμένα με σχόλια κατά της ΝΔ στα κοινωνικά δίκτυα (trolling) κι ότι παράγει σκάνδαλα λάσπης εναντίον του Αντώνη Σαμαρά.

Μια του κλέφτη, δύο του κλέφτη, τρεις και την κακή του μέρα όπως λέει ο σοφός λαός.

Αποκαλύφθηκε σε ρεπορτάζ του protagon.gr «Οι admins του ΣΥΡΙΖΑ» με τι ακριβώς ασχολείται η ομάδα internet του ΣΥΡΙΖΑ.

Σας παρουσιάζουμε το βίντεο που αποδεικνύει τη δράση τους.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΟ... ΚΑΓΙΑΚ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Μια εβδομάδα πριν απο τις κρίσιμες εκλογές και ο Γιώργος Παπανδρέου, πρώην πρωθυπουργός της χώρας τούτης εξορμούσε στην περιφέρεια για το αγαπημένο του χόμπι...

Επέλεξε το σπίτι, την βίλλα καλύτερα, της μαμάς του Μαργαρίτας στην Αλμυρή της Κορινθίας και με το κανόε - καγιάκ παραμάσχαλα βούτηξε στα νερά του Σαρωνικού απαλαγμένος πλέον απο τις έννοιες της πρωθυπουργίας και της οικονομικής κρίσης!  

πηγή: korinthiaportal- www.apospasma.gr

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗ Ν.Δ.

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνη Σαμαρά είχε, σήμερα, ο κ. Γιώργος Κεχαγιάς, υποψήφιος βουλευτής Πιερίας, με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Ο κ. Κεχαγιάς ανακοίνωσε στον Πρόεδρο του Κόμματος, την προσχώρησή του στη Νέα Δημοκρατία.
Μετά τη συνάντηση, ο κ. Κεχαγιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Είναι πια ξεκάθαρο ότι οι πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ οδηγούν την πατρίδα μας σε δραματικές περιπέτειες.
Μπροστά στην καταλυτική σημασία των επικείμενων εκλογών, ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα του....

Το μπάζωμα της παραλίας της Μικρής Βίγλας

Κάποιοι  από την περιοχή της Μικρής Βίγλας  μπαζώνοντας την παραλία δημιούργησαν παράνομα και χωρίς καμία άδεια προβλήτα με ρεμετζα για να δένουν τα βαρκάκια τους.
Φέτος δημιούργησαν ντοκο, έκαναν δρόμο μπάζωσαν την παραλία και κατέστρεψαν το φυσικό περιβάλλον.

 

Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΣΧΗΜΑ ΤΟΝ ΜΑΪΟ

Μεγάλη πτώση -που ξεπερνά και το 20%- σημείωσαν οι αφίξεις αλλοδαπών τουριστών το Μάιο σε όλους τους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς.

Στο Ιόνιο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τη Ρόδο, τη Χαλκιδική η εικόνα είναι ίδια, ξενοδοχεία με άδεια κρεβάτια, και με πληρότητες που μετά βίας φτάνουν το 50%. Ενώ και οι κρατήσεις τον Ιούνιο είναι πολύ «πεσμένες» σε σχέση με πέρυσι.

Οι αφίξεις των αλλοδαπών το Μάιο στις Κυκλάδες ήταν μειωμένες κατά 30%-35% σε σχέση με πέρυσι, ενώ αν συνυπολογιστούν και οι Έλληνες, τότε η πτώση ξεπερνά το 50%. Με δεδομένη την μείωση των αφίξεων, την πτώση των τιμών, αλλά και το γεγονός ότι περιορίζεται ο αριθμός των διανυκτερεύσεων, τα τουριστικά έσοδα ετοιμάζονται για μεγάλη «βουτιά» που μπορεί να ξεπεράσει και το 20% στο σύνολο τους έτους.
APOSMAMA

ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Συνεχίζοντας τις περιοδείες του στην Περιφέρεια ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Βʼ Αθηνών και Τομεάρχης Περιβαλλοντικής Πολιτικής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, θα βρεθεί σήμερα στη Σάμο. Σε ένα νομό όπου είναι έντονο το Μητσοτακικό στοιχείο. Η παρουσία του στη Σάμο συνδέεται και με την ανάγκη να πάρει τη μοναδική έδρα η ΝΔ, την οποία στις εκλογές του Μαϊου κατέλαβε το ΚΚΕ.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, ο Κυριάκος. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο της πόλης για να ενημερωθεί από τη Διοίκηση και το προσωπικό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, την 79η ΑΔΤΕ και το χωριό Μυτιληνιοί, ενώ στις 20.30 θα μιλήσει στη Σάμο (ξενοδοχείο «AEOLIS»).

Αργότερα και συγκεκριμένα στις 14.00 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στα γραφεία της ΝΟΔΕ

Με αφορμή την επίσκεψή του, ο Κυριάκος  Μητσοτάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Στις εκλογές της 17ης Ιουνίου παλεύουμε για να κρατήσουμε όρθια τη χώρα. Το κρίσιμο στοίχημα για όλους μας είναι να αποτυπωθεί στο αποτέλεσμα η πραγματική πολιτική δύναμη της Νέας Δημοκρατίας και να έχουμε τον πρώτο λόγο στο σχηματισμό μιας υπεύθυνης και σταθερής κυβέρνησης. Αφήνουμε πίσω τις διαφοροποιήσεις του παρελθόντος και ενώνουμε τις δυνάμεις μας για αυτό τον σκοπό. Η ΝΔ σήμερα πιστεύει χωρίς περιστροφές ότι η θέση της χώρας μας είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο Ευρώ. Έχει συγκεκριμένες προτάσεις τόσο για την αναπροσαρμογή επαχθών όρων του Μνημονίου όσο και για αναπτυξιακές πολιτικές που θα μας βγάλουν σταδιακά από το τούνελ της ύφεσης. Είναι η μόνη δύναμη που μπορεί αξιόπιστα να τα διεκδικήσει στο εξωτερικό και να τα κάνει πράξη στο εσωτερικό».

Νέα αναβολή για τη δίκη του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη

Ακόμη μία αναβολή πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, που είχε προγραμματισθεί για σήμερα, Δευτέρα. Η δίκη στο Εφετείο Κακουργημάτων αναβλήθηκε για τις 3 Σεπτεμβρίου, μετά από αίτημα του συνηγόρου του Ηλία Κασιδιάρη.
Ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατηγορείται για συνδρομή σε ληστεία, απρόκλητη επίκινδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, λόγω της εμπλοκής του σε επίθεση στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου το 2007.

Τότε ομάδα νεαρών είχε τραυματίσει, χτυπώντας με μαχαίρι και γκλόμπ, καθηγητή του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, τού είχαν αποσπάσει το πορτοφόλι του και άλλα προσωπικά αντικείμενα και είχαν διαφύγει με αυτοκίνητο, το οποίο -όπως αποδείχθηκε από τον αριθμό της πινακίδας του που κράτησαν φοιτητές αυτόπτες μάρτυρες- είχε νοικιαστεί από τον Ηλία Κασιδιάρη.

Ο δράστης υποστηρίζει ότι δεν έχει σχέση με την υπόθεση, στην οποία τον ενέπλεξαν αντιεξουσιαστές, και ισχυρίζεται ότι απουσίαζε τότε στο εξωτερικό. Ωστόσο, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Κασιδιάρης παρείχε το αυτοκίνητό του ως μέσο διαφυγής στους δράστες.

Κατά τη διερεύνηση του περιστατικού, η Αστυνομία από τον αριθμό της πινακίδας του αυτοκινήτου, βρήκε το γραφείο ενοικίασης οχημάτων στο οποίο ανήκε και διαπίστωσε ότι είχε ενοικιαστεί στο όνομα του εκπροσώπου Τύπου, σήμερα, της Χρυσής Αυγής.

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη Τετάρτη η δίκη δεν εκφωνήθηκε λόγω παρέλευσης του ωραρίου και το δικαστήριο όρισε τη διεξαγωγή της για σήμερα, Δευτέρα 11 Ιουνίου.
Newsroom ΔΟΛ

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΚΟΝΔΙΟΥ ΣΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Βακόνδιος, την Πέμπτη 07 Ιουνίου επισκέφθηκε την Κέα όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο του νησιού κο Αντώνη Δεμέναγα και κατόπιν περιόδευσε στο νησί.

Την Παρασκευή 08 Ιουνίου, ο Γιώργος Βακόνδιος επισκέφθηκε την Κύθνο όπου πραγματοποίησε συνάντηση με τον δήμαρχο κο Μανώλη Φίλιππα, συνεργάστηκε με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου του νησιού και πραγματοποίησε περιοδεία στο νησί.

Το Σάββατο 09 Ιουνίου, ο Γιώργος Βακόνδιος περιόδευσε στη Σέριφο όπου και συναντήθηκε με παράγοντες του νησιού και τον δήμαρχο κο Αντώνη Αντωνακάκη.

Την ίδια ημέρα έφθασε στη Σίφνο, όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο του νησιού και πραγματοποίησε ομιλία σε παράγοντες του επιχειρηματικού κόσμου του νησιού από κοινού με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κο Άδωνι Γεωργιάδη και πραγματοποίησε περιοδεία στην αγορά του νησιού.

Την Κυριακή 10 Ιουνίου, ο Γιώργος Βακόνδιος επισκέφθηκε τη Μήλο όπου πραγματοποίησε συναντήσεις με τους τοπικούς φορείς, τον δήμαρχο κο Γεράσιμο Δημολάκη και παρευρέθη στην πρώτη προβολή του ντοκιμαντέρ αφιερωμένου στη Μήλο του σκηνοθέτη κου Λάκη Μαθιόπουλου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΝΕΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι, βάσει της  υπ.αριθ.22844/4656/24/5/2012 ανακοίνωσης της Διεύθυνσης Υδάτων Νοτίου Αιγαίου, οι πλήρεις φάκελοι αιτήσεων για τη χορήγηση αδειών χρήσης νερού από υφιστάμενες υδροληψίες (πηγάδια, γεωτρήσεις κλπ), οι οποίες έχουν κατασκευαστεί πριν από τις 16 Ιουνίου 2011 και δεν διαθέτουν άδεια χρήσης νερού, κατατίθενται στο πρωτόκολλο  του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Τα σχετικά δικαιολογητικά για τις υδροληψίες που χρησιμοποιούνται για άρδευση είναι συνοπτικά τα εξής:

1.Έντυπη αίτηση ( ΦΕΚ 1190/ τεύχος Β΄ , ΚΥΑ 110424/11-4-2012)

2.Αποδεικτικό δικαιώματος χρήσης νερού ( παραστατικό ΔΕΗ).Σε περίπτωση που δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό , ο ενδιαφερόμενος μπορεί να καταθέσει υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986, με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής, στην οποία θα δηλώνεται η ακριβής ημερομηνία έναρξης λειτουργίας της υδροληψίας και η μη ύπαρξη αποδεικτικών στοιχείων σχετικά με την έναρξη λειτουργίας του έργου.

3.Απόσπασμα ψηφιακής απεικόνισης με την ακριβή θέση του έργου σε προβολικό σύστημα  ΕΓΣΑ'87: http://gis.ktimanet.gr/wms/ktbasemap/default.aspx  και

Google Earth.

4.Αντίγραφο νόμιμου τίτλου ή άλλη πράξη από την οποία να προκύπτει δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης του χώρου στον οποίο γίνεται χρήση νερού.(Συμβόλαια ή μισθωτήρια χωραφιών με καλλιέργειες οι οποίες αρδεύονται από τη συγκεκριμένη υδροληψία).

Η προθεσμία υποβολής των φακέλων στο Δήμο είναι μέχρι 17 Δεκεμβρίου 2012.

                                                                                                Ο Δήμαρχος

                                                                                         Εμμανουήλ Μαργαρίτης

e-Επιλογές της 10/06/2012



Α.Ε : Ένα κόμμα που ζεί για να πηγαίνει κόντρα στον ... ΣΑΜΑΡΑ !!!

Κάθε μέρα που περνά αποδεικνύεται όλο και περισσότερο !!!

Το κόμμα Ανεξάρτητοι Έλληνες υπάρχει μόνο και μόνο για να εκτονώνονται όσοι αντιπαθούν (για τους δικούς τους λόγους ο καθένας...) τον Α. Σαμαρά !!!
Δεν υπάρχει (σχεδόν καμία) ανακοίνωση του κόμματος που να μήν έχει κάποια αναφορά στον Α.Σαμαρά είτε ευθέως , είτε υπονοώντας τον , είτε με ... υποκοριστικό (Κομανέντσι...) ...

Θα μου πείτε , "εκλογές είναι , λογικό φαίνεται να γίνονται επιθέσεις" ...

Δεν θα διαφωνούσα ΑΝ γινόταν στον...

Συνέδριο στην Κάλυμνο και τηλεοπτική εμφάνιση ο Γ. Βλασερός

Στην Κάλυμνο, προκειμένου να συμμετάσχει στο Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρίας της οποίας είναι μέλος, βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο καρδιολόγος υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Βλασερός. Ο κ. Βλασερός υπήρξε βασικός διοργανωτής αυτού του συνεδρίου, το οποίο επελέγη να είναι "ανοιχτό" προς κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη -όχι μόνο στους εξειδικευμένους γιατρούς. 
   Στα πλαίσια των εργασιών του συνεδρίου ο κ. Βλασερός συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιάννη Μαχαιρίδη, με τον οποίο συζήτησε διάφορα πολιτικά -αλλά και τοπικά- θέματα. 
Παράλληλα, χθες το βράδυ ο κ. Βλασερός παρευρέθη ως......

Ντέρμπι ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-Χάνουν τ' αυγά και τ απασχάλια ΚΚΕ-ΑΝΕΛ

Εκλογικό ντέρμπι στις 17 Ιουνίου, με τις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις που διεξάγονται και είναι σε γνώση των κομματικών επιτελείων να χαρακτηρίζουν αμφίρροπη τη μάχη ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ.
Από τα ευρήματα των μυστικών δημοσκοπήσεων, σύμφωνα με τον "Τύπο της Κυριακής", προκύπτει ακόμα ότι η ψήφος επιλογής κερδίζει σταθερά έδαφος έναντι της ψήφου διαμαρτυρίας και αποδοκιμασίας που επικράτησε στις 6 Μαΐου και πως οι πολίτες σε μεγάλο ποσοστό θα ψηφίσουν με κριτήριο όχι την τιμωρία, αλλά τη συγκρότηση κυβέρνησης.

Ο Τσίπρας θέλει να φέρει και τις οικογένειες των λαθραίων

Την αντίδραση της ΝΔ προκάλεσε η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα περί του δικαιώματος επανένωσης των μεταναστών που εργάζονται νόμιμα στην Ελλάδα με τις οικογένειές τους.
Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Πρώτο Θέμα ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε: «Καταρχήν πρέπει να υπάρξει μια συγκεκριμένη πολιτική νομιμοποίησης. Αν είναι κάποιος χρόνια στην Ελλάδα και...

Πατριώτες του κώλου ξεστραβωθείτε: Η Ισπανία δεν χρειάζεται μνημόνιο γιατί πήρε μόνη της μέτρα

Έχουν ξεσαλώσει όλοι οι άσχετοι που δεν μπορούν να δούνε απλά πράματα. Από χθες μας ζάλισαν τον έρωτα ότι οι "μάγκες" οι Ισπανοί πιάσαν τη Μέρκελ από το λαιμό και δεν υπέγραψαν μνημόνιο ούτε πήγαν στο ΔΝΤ για να πάρουν 100 δις για τις Τράπεζές τους...Καταρχάς κανένας δεν λέει για την Ισπανία "ο προδότης ο Ραχόι δίνει 100 δις στις Τράπεζες", μούγγα στο ότι και οι Ισπανοί το πρώτο πράγμα που κοιτάνε είναι να λειτουργούν οι τράπεζες.

Από κει και πέρα μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει η σύγκριση Ελλάδος-Ισπανίας η οποία από το 2004 μέχρι το 2008 μείωσε το δημόσιο χρέος της από 53% σε 36%...

Ε αφού το λέει ο Παπαδημούλης...

Μιλώντας στο ΒΗΜΑ 99,5 ο Παπαδημούλης, αναφέρθηκε και στη θέση που εκφράζει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης περί εξόδου από το ευρώ, στη συνέντευξη που είχε δώσει εκείνος στον Ιφικράτη Αμυρά. Απαντώντας λοιπόν ο Δημήτρης Παπαδημούλης επισήμανε πως...
οι απόψεις Λαφαζάνη είναι μειοψηφία στο κόμμα και σημείωσε πως ο κ. Λαφαζάνης δεν θα τοποθετηθεί σε πρώτο ρόλο σε ότι αφορά τα οικονομικά και ευρωπαϊκά θέματα.

Ε τότε να σας ψηφίσουμε... απλά αναρωτιέμαι αν έβγαινε κάποιος πχ στη ΝΔ και έλεγε είμαι υπερ της επαναφοράς της ΒΑσιλείας ... τι θα έλεγε ο Παπαδημούλης; Εντάξει είναι μειοψηφία στο κόμμα και δεν θα τοποθετηθεί σε καίρια θέση;