slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κορωνοϊός: Εμβόλια και argumentum ad homine

Αυτή είναι η τακτική και η στρατηγική των ψεκασμένων.                                                           Ο Βασίλης Βενιζέλος σχολιάζει τις επιθέσεις που δέχονται ειδικοί επιστήμονές στη συζήτηση για τον εμβολιασμό από ψεκασμένους διαφόρων «ειδών». Εάν πιστεύετε ότι οι ψεκασμένοι είναι κάποιοι αφελείς, κάποιοι αδαείς, κάποιοι παραπλανημένοι, κάνετε πολύ μεγάλο λάθος…Δεν πρόκειται για μία μεγάλη παρέα ασυγκράτητα αμφισβητιών, η οποία δεν διαθέτει όπλα, μεθόδους, σύστημα, τρόπους. Μόνον που οι τρόποι των ψεκασμένων δεν είναι οι εκείνοι της ελεύθερης και καλοπροαίρετης επικοινωνίας, του ορθολογικού διαλόγου και της ήπιας ισχύος του επιχειρήματος.

Δήλωση Nίκου Συρμαλένιου σχετικά με την ψήφιση των αχρεωστήτως καταβληθέντων των εργαζομένων της ΑΕΜΥ: «Η σκόπιμη διαστρέβλωση της διοίκησης της ΑΕΜΥ έχει κοντά ποδάρια»

Για την αποκατάσταση της αλήθειας και για να μπει επιτέλους τέρμα στις κακόβουλες διαστρεβλώσεις που με ευκολία εκτόξευσε η διοίκηση της ΑΕΜΥ σχετικά με τη στάση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσφατο πολυνομοσχέδιο, σας γνωστοποιούμε τα παρακάτω:

Η ψήφιση επί της αρχής ενός νομοσχεδίου ή καλλίτερα ενός πολυνομοσχεδίου με  160 άρθρα που μαζί με τις τροπολογίες της τελευταίας στιγμής έγιναν 192 και με διατάξεις δεκαέξι (16) υπουργείων, δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με την ψήφο κατ' άρθρο. Είναι φυσικό σε ένα τέτοιας έκτασης πολυνομοσχέδιο να υπάρχουν διατάξεις θετικές, διατάξεις αρνητικές όπως επίσης και αμφίσημες στις οποίες η επιλογή της ψήφου γίνεται με το παρών.

Έτσι, για να ξεκαθαρίσουμε ακριβώς το τι ψηφίσαμε, σας ενημερώνουμε ότι η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε την καταψήφιση του πολυνομοσχεδίου επί της αρχής , επειδή έκρινε:

« Επιδείνωση καιρού στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Οδηγίες Προστασίας από Έντονα Καιρικά Φαινόμενα».

 0

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών ΦαινομένωνΗ Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ενημερώνει ότι εκδόθηκε νέο με ισχυρές βροχές-καταιγίδες που θα επηρεάσουν το Νότιο Αιγαίο από την Κυριακή 27/12 και παρακαλούνται οι πολίτες και οι επισκέπτες των νησιών του Νότιου Αιγαίου να ακολουθούν τις παρακάτω οδηγίες προστασίας (πριν και κατά τη διάρκεια εκδήλωσης καταιγίδων και θυελλωδών ανέμων) :

Την ικανοποίηση της για την κυβερνητική απόφαση να συμπεριληφθεί το κυνήγι και το ψάρεμα με προϋποθέσεις εξέφρασε η Κ.Μονογυιού
Την ικανοποίηση της για την κυβερνητική απόφαση να συμπεριληφθεί το κυνήγι και το ψάρεμα με προϋποθέσεις εξέφρασε η Κ.Μονογυιού.

Σε Αναφορά της προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη η κα Μονογυιού είχε εκθέσει τα διαφορετικά μέτρα που ίσχυαν σε άλλες χώρες της Ε.Ε σχετικά με το κυνήγι και είχε ζητήσει να επανεξεταστεί το μέτρο απαγόρευσης αυτών των δραστηριοτήτων στη χώρα μας ενόψει αυτών των δεδομένων, όπως και έγινε.

Έχει χαθεί ο έλεγχος τής πανδημίας.

Του Μιχ.Ι.Ψαρρά  

Δυστυχώς αγαπητοί, η χώρα μας βρίσκεται λίγο πρίν τήν έλευση τού εμβολίου, σέ κρίσιμη θέση από πλευράς αντιμετώπισης τής θανατηφόρου πανδημίας σέ παγκόσμια κατάταξη.
Η θνησιμότητα στήν Ελλάδα λόγω covd19 είναι στά ύψη, καί τό περιβόητο lockdown δέν αποδίδει παρά ελάχιστα, σέ σχέση μέ τά αναμενόμενα.
Τά τέστ είναι συγκριτικά ελάχιστα, σήμερα δέ, 26/12 αν είναι δυνατόν, διεξήχθησαν μόλις 3000!!
Πρέπει η συντεταγμένη Πολιτεία, η Κυβέρνηση δηλαδή καί πρωτίστως ο Πρωθυπουργός, νά εγκαταλείψουν αμέσως τούς χαλαρούς ρυθμούς ελέγχων καί νά επιβάλλουν διά σιδηράς πυγμής τόν νόμο πού εξέδωσαν αλλά τόν άφησαν, κατά τά φαινόμενα νά εκφυλιστεί μέ τήν χαλαρότητα( επιεικής όρος) πού επέδειξαν στήν τήρησή του.
Από αύριο κι όλας πρέπει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, νά απευθύνει μήνυμα Έκτακτης Ανάγκης στούς Έλληνες, νά αραιώσει τό επιβατικό κοινό στά μέσα μαζικής μεταφοράς στό ελάχιστο, καί νά ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΆΣΕΙ τά πρόστιμα τών ..."ελευθέρως" κινουμένων παρανομούντων Ελλήνων πολιτών σέ ολόκληρη τήν επικράτεια.
Είναι ντροπή καί εγκληματική ανευθυνότητα νά αφεθεί ο Ελληνικός λαός απροστάτευτος λίγο πρίν τόν Εμβολιασμό!
Υπεύθυνοι γιά τήν τρομερή έξαρση τού θανατηφόρου ιού τόν Δεκέμβριο είναι οι αρμόδιοι τής
Κυβέρνησης καί προσωπικά ο Πρωθυπουργός.
Παράλληλα πρέπει νά επισημανθεί
η αντιστοίχως εγκληματική πολιτική τού Σύριζα, πού έχει όλο αυτό τό διάστημα δημιουργήσει τεράστια σύγχυση στούς πολίτες,
μέ μόνο στόχο νά πληγεί η κυβέρνηση διά τής αύξησης τής διασποράς τού ιού καλλιεργώντας σκοπίμως τό πνεύμα τής αμφισβήτησης καί τής συνωμοσιολογίας στούς ευήθεις νεοέλληνες, πού είναι έτοιμοι νά διακηρύξουν "ότι όλα είναι ψέμματα, καί πές μου έναν πού πέθανε"!
Ο Τσίπρας καί ο εσμός του, δρούν συνωμοτικά διεγείροντας τά πιό ανόητα στοιχεία τής νεοελληνικής αμάθειας!.
Αυτό βεβαίως δέν απαλλάσσει τόν Πρωθυπουργό από τίς μεγάλες ευθύνες του!
Καταληκτικά: Μέ μία κίνηση από αύριο, αμέσως τά μέτρα πρέπει νά τηρηθούν μέ ΔΡΑΚΌΝΤΕΙΟ τρόπο, αλλιώς η ευθύνη γιά τήν υγεία τών Ελλήνων θά πάρει διαστάσεις άλλες!
ΣΗΜΕΊΩΣΗ: όταν ενημερώνουν καθημερινά γιά τόν αριθμό τών κρουσμάτων, πρέπει νά αναφέρουν καί τόν αριθμό τών Τεστ, συμπληρώνοντας ότι αν λ.χ
σήμερα είχαμε 270 κρούσματα, αυτός είναι αριθμός επί ελαχίστων τεστ, 3000. Τό λεω αυτό γιατί ο κόσμος δυστυχώς, ακούει μείωση τών κρουσμάτων και εφησυχάζει, χωρίς νά λάβει υπόψιν του τόν μικρό αριθμό τέστ.
Αυτό πρέπει νά τό τονίζουν οι αρμόδιοι γιά τήν ενημέρωση διότι αλλιώς δρά καταστροφικά η ψευδής εικόνα κάμψης τών κρουσμάτων.

Νίκος Συρμαλένιος: Η στάση των οργάνων της “τάξης” στην Τήνο έχει πλέον ξεπεράσει κάθε όριο


Μέρες Χριστουγέννων και ο υπερβάλλων ζήλος των οργάνων της "τάξης" και στη συγκεκριμένη περίπτωση του Λιμενικού της Τήνου, έχουν ξεπεράσει κάθε όριο.

Με κατασκευασμένες και ψευδείς κατηγορίες καταλογίζουν πρόστιμα και καλούν σε απολογία όσους πολίτες θεωρούν ότι πρωτοστατούν στο κίνημα κατά των ανεμογεννητριών, με προφανή στόχο για άλλη μια φορά να τους εκφοβίσουν και να συνετίσουν όσους και όσες "δεν συμμορφώνονται προς τας υποδείξεις"......