slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Όταν ο λύκος ... φυλάει τα πρόβατα!

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

…Κι όμως μίλησε στην «Κ», ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χώρας (Νάξου) Μάκης Συμεώνογλου… Και είπε πολλά… " Να πούμε τι; Ότι έγιναν έργα;"

«Αυτά τα πράματα θα πρέπει να ξεκαθαριστούν. Εμείς, αποζητούμε τη συνεργασία με τον δήμο. Το ερώτημα είναι: αυτί πώς βλέπουνε την δημοτική κοινότητα. Και πολύ φοβάμαι ότι διαβάζοντας τον ‘’Καλλικράτη’’ έχουν μείνει στη λέξη, μόνο, ότι οι δημοτικές κοινότητες προτείνουν, εισηγούνται, εισηγούνται, προτείνουν…
Εάν μείνουν εκεί, φυσικό είναι να μας βλέπουν με αυτό το μάτι. Σε άλλους δήμους όμως δεν τους βλέπουν με το μάτι του ‘’εισηγούνται, κάνουν, δείχνουν…’’.

Καμμένος: Παραδίδουν τη χώρα στον Βεστερβέλε, ερημώνουν τα νησιά


Όπως υπογραμμίζει, πρόκειται για κίνηση που "οδηγεί στην ερήμωση των μικρών νησιών, ικανοποιεί τους Γερμανικούς τουριστικούς οργανισμούς που θέλουν να μετατρέψουν το Αιγαίο μας σε all inclusive νησιά" και "καταργεί την υφαλοκρηπίδα που συνδέεται με την ύπαρξη οικονομικής ζωής".
Απευθυνόμενος μάλιστα στους εμπλεκόμενους στο θέμα πολιτικούς παράγοντες, ο κ. Καμμένος τους θέτει τα εξής ερωτήματα:

Σκηνικό ρήξης στο ΠΑΣΟΚ

Δεν χάλασε μόνο η συμφωνία για το PSI, αλλά και για τη διαδοχή του ΠΑΣΟΚ. Ο Βενιζέλος βλέποντας ότι χάνει το ισχυρό ατού της επιτυχίας στο PSI, επιταχύνει τις εξελίξεις στο κόμμα. Διαμηνύει μέσω συνεργατών του ότι διαφωνεί με το χρονοδιάγραμμα που θέτει ο  Παπανδρέου και θέλει οι διαδικασίες για την εκλογή νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ να κινηθούν άμεσα. Στο επιτελείο του Βενιζέλου υπάρχουν εισηγήσεις να μην είναι υποψήφιος, αν περάσει η πρόταση Παπανδρέου
Ο ΓΑΠ επιμένει στην πρότασή του: να γίνουν εσωκομματικές μετά την ολοκλήρωση του PSI και την δανειακή σύμβαση, αλλά πριν τις εθνικές εκλογές, που (όπως ο ίδιος εκτιμά) θα γίνουν τέλη Απριλίου.........

Ναυάγησε το PSI, υποβαθμίζεται η Γαλλία, για χρεοκοπία γράφουν οι FT

Το Βατερλώ του Σαρκοζύ


(Ανανεωμένο) - Μεγάλη αναταραχή, υπέροχη κατάσταση, έλεγε ο Μεγάλος Τιμονιέρης, και φαίνεται ότι τις τελευταίες ημέρες έτσι ακριβώς είναι.
Καταρχήν οι διαπραγματεύσεις για το πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων (PSΙ) απέτυχαν και δεν φαίνεται να επαναλαμβάνονται την ερχόμενη Τετάρτη, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πληροφορίες
Παράλληλα, όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης και η γαλλική τηλεόραση μεταδίδουν ότι αναμένεται η υποβάθμιση της πιστοληπτικής αξιολόγησης της Γαλλίας από την Standard & Poor’s. Αντιθέτως η S & P φαίνεται ότι θα διατηρήσει αμετάβλητη την αξιολόγηση της Γερμανίας, του Βελγίου, της Ολλανδίας και το Λουξεμβούργου.
Για πιθανή χρεοκοπία της Ελλάδας μετά το ναυάγιο των σημερινών διαπραγματεύσεων για το  psi,.............

Επιστροφή στη δραχμή λέει το 77%!!!

Εδώ και λίγο καιρό έχουμε αναρτήσει ψηφοφορία (εδώ), με το ερώτημα «Να μείνουμε στο ευρώ ή να επιστρέψουμε σε Εθνικό Νόμισμα;». Μέχρι στιγμής έχουν ψηφίσει 5.391 φίλοι μας. Τέτοιο δείγμα δεν υπάρχει σε καμία απολύτως δημοσκόπηση.  Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας (το οποίο είναι γνήσιο και όχι μαγειρεμένο), μέχρι στιγμής είναι 77,2% υπέρ της επιστροφής  σε Εθνικό Νόμισμα, 19,74% υπέρ της....

Δεν θα είναι υποψήφιος με την ΝΔ ο Π. Καμμένος... μιας και η ΝΔ θα υπογράψει τη νέα δανειακή σύμβαση

Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος με τη ΝΔ, αν υπογράψει τη νέα δανειακή σύμβαση, ανακοίνωσε ο βουλευτής Πάνος Καμμένος, μιλώντας στο ραδιοσταθμό Real.

«Άλλαξε στάση η ΝΔ και μάλιστα οβιδιακά, όταν αποφάσισε να στηρίξει τον κ. Παπαδήμο. Δηλαδή, τον κ. Παπακωνσταντίνου που αλλοίωσε τα στοιχεία. Δηλαδή, την απόφαση του υπουργείου 'Αμυνας, που πάει να πληρώσει τα υποβρύχια και ας λέει άλλα ο Αβραμόπουλος», τόνισε ο ανεξάρτητος βουλευτής.

Αύριο Σάββατο στις 19:00 η Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Τα Φανάρια

Ο Απεραθίτικος Πολιτιστικός Σύλλογος «Τα Φανάρια» σας καλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του το Σάββατο 14 Ιανουαρίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Απεράθου. Παράλληλα, θα γίνει και η παρουσίαση του ημερολογίου του συλλόγου με θέμα «Η κοινωνική διάσταση του ...

Νέα παράταση για τέλη κυκλοφορίας - πινακίδες

Παρατείνεται μέχρι και τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, η προθεσμία για την καταβολή των οφειλόμενων τελών κυκλοφορίας, καθώς και για την κατάθεση πινακίδων.

Αυτό προβλέπεται σε απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Παντελή Οικονόμου, λόγω της αυξημένης προσέλευσης των πολιτών στις κατά τόπους ΔΟΥ για την προμήθεια των ειδικών σημάτων τελών κυκλοφορίας.

2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1917: ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΑΘΙΤΙΚΗΣ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑΣ...ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Επειδή διάβασα πολλά και άκουσα ακόμα περισσότερα για την ανάρτηση σχετικά με το Βενιζέλο, θα σας παραθέσω μια μελέτη της ιστορικού
Λουκίας Βαρθαλίτου.
Κι επειδή κάποιοι με λένε ανιστόρητο και κάποιοι άλλοι και άλλες, φασίστα, τις προσεχείς ημέρες θα γράψουμε κάποια πράγματα για το Βενιζέλο.
Όπως για παράδειγμα για τη συνθήκη της Μπολόνια και τις βραχονησίδες, για τις πέτρες που έστειλε αντί πυρομαχικών στη μεγάλη σφαγή των Ελλήνων στην Τουρκία και άλλα.
Καλοπροαίρετα σας λέω, κοιτάξτε να είστε διαβασμένοι....

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΔΙΧΑΖΕΙ, ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΣΣΕΤΑΙ.
ΑΠΛΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ!!!



Μανώλης εξ Απειράνθου


Μελέτη της ιστορικού Λουκίας Βαρθαλίτου, με τίτλο:
"Προσεγγίζοντας τα γεγονότα του ’17 στη Νάξο. Η υπόθεση Απεράθου".....

9 σοβαροί λόγοι για να ξαναψηφίσω ΠΑΣΟΚ

1. Έκοψα το τσιγάρο (έκανα 2 πακέτα την ημέρα)
2. Έκοψα το φαγητό απ' έξω (Goody's, γύρους κλπ)
3. Έκοψα το αυτοκίνητο (χρησιμοποίησα τις γ....τες μεταφορές με ΜΕΤΡΟ, ΗΣΑΠ)
4. Πούλησα το αυτοκίνητο (εξοικονόμησα 4.000 ευρώ από την πώληση)
5. Έκοψα τις εξόδους (ήθελα 50 ευρώ κάθε Παρασκευή η Σάββατο για clubbing ή ταβέρνα)
6. Έκοψα τη σύνδεση του κινητού (έχω κάρτα και κάνω αναπάντητες)
7. Έκοψα τις άμεσες επαφές με φίλους (και το chat ή το skype καλό είναι)
8. Σταμάτησα να αγοράζω ρούχα
9. Σταμάτησα να κάνω και δώρα (εννοείται)

Η “σούμα”:
1. Τσιγάρο: 6 ευρώ Χ 365 μέρες = 2.190 ευρώ
2. Goody’s: 5 ευρώ Χ 365 μέρες= 1.825 ευρώ
3. Βενζίνη: 50 ευρώ Χ 52 εβδομάδες= 2.600 ευρώ
4. Πώληση αυτοκινήτου: 4.000 ευρώ
5. Clubbing: 50 ευρώ Χ 52 εβδομάδες= 2.600 ευρώ
6. Σύνδεση κινητού: 40 ευρώ Χ 12 μήνες= 480 ευρώ
7. Φίλοι: 52 καφέδες Χ 4 ευρώ= 208 ευρώ
8. Ρούχα: 500 ευρώ
9. Δώρα: 500 ευρώ

Αποτέλεσμα...: Δεκατέσσερις χιλιάδες εννιακόσια τρία ευρώ...(14.903)!!! Είδατε; ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και εγώ τα πέταγα! (κάτι ήξερε ο Γιωργάκης.....)

Για να μην αναφέρω και... ότι γλίτωσα από: 1. Καρκίνο πνευμόνων 2. Διαιτολόγο 3. Τροχαία 4. Εφορία 5. Αλκοτέστ 6. Φλυαρία 7. Παρεξηγήσεις 8. Κινέζικες απομιμήσεις 9. Υποχρεώσεις 10.

ΘΕΛΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ;
Γι’ αυτό ξαναψηφιζω ΠΑΣΟK

Ο μακάβριος ρόλος του κ. Παπακωνσταντίνου!


Ο μακάβριος ρόλος του κ. Παπακωνσταντίνου! 
Ο κ. Βενιζέλος θέλει να γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚκαι φυσικά πρωθυπουργός. Καλά κάνει αφού η Δημοκρατία του δίνει το δικαίωμα. Αλλά όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα την κοινωνία ουδόλως την απασχολεί το μέλλον του κ. Βενιζέλου. 

Ο υπουργός Οικονομικών έφερε τα δεινά στην χώρα λένε οι περισσότεροι. Ο ίδιος ωστόσο ισχυρίζεται ότι δεν έχει ευθύνη γιατί έτσι τα βρήκε από τον προκάτοχό του. Τον κ.Παπακωνσταντίνου δηλαδή. Με λίγα λόγια όταν λέμε στον κ. Βενιζέλο ότι μας κατέστρεψε αυτός δείχνει ως μοναδικό καταστροφέα τον πρώην υπουργό Οικονομικών

Και πάλι δίκιο έχει και όλοι πλέον συμφωνούμε. Γιατί εν τέλει αυτή είναι η μία και μοναδική αλήθεια. Αυτός μας έφερε εδώ. Αυτός και οι ιδέες του, τις οποίες πάντα πλασάριζε με έναν μοναδικό μειλίχιο τρόπο, όμοιο με αυτόν των «μαρτύρων του Ιεχωβά» που προσπαθούν να σου πουλήσουν την «Σκοπιά».

Ο κ. Παπακωνσταντίνου έχει ακόμα το θράσος να εμφανίζεται στην τηλεόραση και να απευθύνεται στον ελληνικό λαό διατυπώνοντας  τις ιδέες του υπερασπιζόμενος το χάλι όπου ο ίδιος μας οδήγησε. Σε αυτή την περίπτωση διαπιστώνει κανείς τα κενά της Δημοκρατίας...

Ο εν λόγω κύριος έχει ηθική και πολιτική ευθύνη έναντι της κοινωνίας για την ανήκεστη κρατική διάλυση. Αυτόςείναι υπεύθυνος για την λιμοκτονία των συνταξιούχων αλλά και την εκτός ελέγχου πλέον ανεργία.
Η ενοχή για τα συγκεκριμένα εγκλήματα είναι ατομική, αφορά τον κ. Παπακωνσταντίνου αλλά και αυτόν που τον επέλεξε και τον τοποθέτησε στο κρίσιμο πόστο του υπουργείου Οικονομικών. 

Θα πρέπει να γίνει αντιληπτό από αυτούς τους κυρίους ότι σε καμία περίπτωση δεν θα βρουν την κοινωνία αλλά ακόμα και τα κομματικά τους στελέχη αλληλέγγυα σε αυτή την ενοχή. Ούτε όμως η θεσμοθετημένη δυνατότητα εξαγοράς της ενοχής ή ενδεχόμενη «αποζημίωση» τους θύματος με λόγια και ψεύτικες υποσχέσεις θα δικαιώσει τον θήτη. Πρόκειται για μακάβρια χειρονομία και εμπίπτει στο πολιτικό πεδίο του κ. Παπακωνσταντίνου που εκτέλεσε χρέη νεκροθάφτη καθ’ όλη την διάρκεια της θητείας του. Και το χειρότερο; Ακόμα είναι Υπουργός!

Τ.Χ

Ένοχοι των πράξεων ... αλλά και των παραλήψεων τους!

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Η είδηση
Λίγο μετά τις 10  χθες το βράδυ, μια ομάδα περίπου 15 ατόμων, εισέβαλε στο Bar Cue στο Παγκράτι όπου είχε προγραμματιστεί συνάντηση  βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.
Οι νεαροί άρχιζαν να φωνάζουν: «Ποιοι είναι οι βουλευτές εδώ»; Μόλις εντόπισαν τους βουλευτές άρχισαν τις φραστικές επιθέσεις:   Οι βουλευτές αντέδρασαν ψύχραιμα και κατευναστικά, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Έσπασαν κάποια ποτήρια και πιατάκια και μετά… αποχώρησαν.

Ο σχολιασμός ...

Eμείς ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ!

Το κόμμα θα καλύψει τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής δεκάδων μελών του που έρχονται από την επαρχία για να συμμετάχουν στις εργασίες του Εθνικού Συμβουλίου που θα γίνει το Σαββατοκύριακο σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας. Φαινεται πως κάποιοι δε βάζουν μυαλό με τίποτα ή αποδεικνύουν πως δεν αντιλαμβάνονται τι πραγματικά συμβαίνει στην κοινωνία.


Μετά τον σάλο για την αυξημένη χρηματοδότηση των κομμάτων το 2011, και την ώρα που οι εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ παραμένουν απλήρωτοι (τους δόθηκε μόνο το δώρο Χριστουγέννων) , το κόμμα αποφασισε να καλύψει τα έξοδα μετακίνης και διαμονής δεκάδων μελών του Εθνικού Συμβουλίου που έρχονται στην Αθήνα για να συνεδριάσουν.

Αυτό είναι το έγγραφο που αποκαλύπτει το Newsit και αποδεικνύει του λογου το αληθές:


http://194.219.47.101/?h=455&w=600&src=http://www.newsit.gr/files/Image/13-01-2012/pasok1.jpg

Το ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να καλύψει όλα τα έξοδα διαμονής σε ξενοδοχεία των στελεχών του που δεν είναι βουλευτές, δήμαρχοι, γενικοί γραμματείς, διοικητές Νοσοκομείων και μετακινούνται από την επαρχία. Το μόνο που θα πληρώσουν τώρα  όλα αυτά τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ θα είναι η μετακίνησή τους από τις πόλεις τους στην Αθήνα αλλά και πάλι τα χρήματα θα τα εισπράξουν αργότερα αφού όπως προβλέπεται και στο επίσημο έγγραφο "το ποσό της δαπάνης μετακίνησης θα καταβληθεί στους μετακινούμενους με αποδοση λογαριασμού".

Είναι δυνατόν στην εποχή της λιτότητας και του μνημονίου να εξακολουθούν να υπάρχουν ακόμη αυτές οι πρακτικές την ώρα μάλιστα που ο κυριότερος χρηματοδότητης των κομμάτων είμαστε όλοι εμείς μέσω της επιχορήγησης που λαμβάνουν τα κόμματα από τον κρατικό προϋπολογισμό;

newsit.gr

Μόνο εμείς είμαστε μέσα στα σκατ@: Μετά την Ισπανία και η Ιταλία δανείστηκε με μειωμένο επιτόκιο

Με σημαντικά μειωμένο επιτόκιο, στο 4,83% από 5,62% την προηγούμενη φορά, η Ιταλία άντλησε 4,75 δις ευρώ.

Η Ιταλία επιστρέφει θεαματικά.


Μετά τις χθεσινές επιτυχημένες δημοπρασίες, και σήμερα η Ρώμη έχει λόγο να χαμογελάει, αφού με τη σημερινή δημοπρασία επέστρεψε σε χαμηλό ρεκόρ δανεισμού τριετίας.

Οι γείτονες άντλησαν 4,75 δις ευρώ από δημοπρασία 3ετών ομολόγων με το επιτόκιο στο 4,83% από 5,62% κατά την προηγούμενη αντίστοιχη δημοπρασία τον Δεκέμβρη.

Γιάννης Βρούτσης,πρόχειρο και αποσπασματικό το πολυνομοσχέδιο του Βενιζέλου

Βασικά σημεία τοποθέτησης του αναπληρωτή Τομεάρχη Οικονομίας της Ν.Δ., βουλευτή Κυκλάδων, κ. Γιάννη Βρούτση, για το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών, που συζητείται στη Βουλή των Ελλήνων:
Οι φορολογικές διατάξεις που ενσωματώνονται στο παρόν πολυνομοσχέδιο, εξακολουθούν – όπως και στους προηγούμενους 14 φορολογικούς νόμους– να είναι πρόχειρες και αποσπασματικές.

Αν.Σαμαράς: «Μασάζ» στην τρόικα και αποδόμηση των δελφίνων

«Κλείνει το μάτι» στην τρόικα ο Πρόεδρος της ΝΔ με το «ναι» επί της αρχής στο Πολυνομοσχέδιο Βενιζέλου. Στρατηγική κατά των δελφίνων του ΠΑΣΟΚ από τη Λ. Συγγρού που βλέπει τους κορυφαίους του Παπανδρέου να αποποιούνται το μνημόνιο.

Πρόκληση ΓΑΠ: Παραιτήθηκε και καπάκι διόρισε τον Θέο, εκτός τη ΔΕΗ και στη Βουλή!

Το μέγα ηθικό και πολιτικό ζήτημα για τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργο Παπανδρέου με επίκεντρο τον υπάκουο "κηπουρό" κ. Κώστα Θέο γίνεται ακόμη μεγαλύτερο.

Κι αυτό γιατί εκτός από αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος στη ΔΕΗ με αποδοχές της τάξης των 9.000 ευρώ μηνιαίως, ο κ. Θέος είναι πλέον και διορισμένος από τον ίδιο τον Γιώργο Παπανδρέου υπάλληλος στην Βουλή και, μάλιστα, στο γραφείο του ίδιου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ!

Ημερολόγιο 2012 Συλλόγου Ναξίων Κρήτης

Το νέο μας επιτραπέζιο ημερολόγιο θα είναι διαθέσιμο προς πώληση για τα μέλη μας από την κοπή της πίτας μας στο Ηράκλειο στις 15/1/2012

Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί Τετάρτη 18 / 1 / 2012 και ώρα 12:00 με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας (Πλατεία Τσιροπινά) στη Σύρο και (Πλατεία Ελευθερίας 1 ) στη Ρόδο, με θέματα:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ Για την κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων

Το ύψος της κρατικής χρηματοδότησης δεν καθορίζεται από τα κόμματα, όπως ψευδέστατα διαδίδουν τα ΜΜΕ κάνοντας λόγο για αυξήσεις, όταν μάλιστα μέρος της δεν έχει δοθεί. Καθορίζεται από νόμο του 2002 και το ετήσιο ύψος της αυξάνεται ή μειώνεται ανάλογα με το ύψος του κάθε φορά κρατικού προϋπολογισμού.
Το ΚΚΕ δεν θα είχε αντίρρηση να δεχτεί τη μείωση της κρατικής επιδότησης για λόγους αλληλεγγύης στο λαό που δεινοπαθεί, παρόλο που την κρατική χρηματοδότηση που λαμβάνει τη χρησιμοποιεί για να ενημερώνει το λαό και να δρα για την...

ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΕΛΑΚΗ

Γ. Μιχελάκης: «Ο κ. Παπακωνσταντίνου, με σημερινές δηλώσεις του, εμφανίζεται αμετανόητος για όσα διέπραξαν οι κυβερνήσεις Παπανδρέου. Ενώ όλες οι εκτιμήσεις τους διαψεύστηκαν, ενώ οι ίδιοι ομολογούν πως ουδέποτε διαπραγματεύτηκαν, ενώ επιβεβαιώνεται πως ήταν λάθος η συνταγή που ακολούθησαν, ο ίδιος επιμένει στο λάθος. Και περιορίζεται σε υπονοούμενα για την αναποτελεσματικότητα συναδέλφων του»

Δεν αφήνετε τα σάπια εκεί στη ΝΔ;
Έλεος ρε άνθρωποι του Θεού, δεν είμαστε τόσο κάφροι όσο μας θεωρείτε.


Εσείς είστε οι αμετανόητοι κύριε Μιχελάκη, που διακατεχόμενοι από έναν κληρονομικό πολιτικό αυτοκτονικό ιδεασμό ανέχεστε και νομιμοποιείτε τον εκ Κοζάνης γενίτσαρο βαψομαλλιά, που αντί να βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής για τα εγκλήματα που διέπραξε σε βάρος του Ελληνικού λαού, απολαμβάνει της υπουργικής ασυλίας που του παρέχετε και αμολάει προκλητικά τις παπαριές του κι όποιον πάρει ο χάρος…

Τι άλλο να σας πω; Την μ@*&%^# την έχετε κάνει παράσημο, μη θέλετε να βγείτε κι από πάνω;
http://harryklynn.blogspot.com/2012/01/blog-post_13.html

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ ΟΛΟΙ, ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥΣ

Ο Δήμος Τήνου, μετά τα γεγονότα που έλαβαν χώρα την 6-1-2012 στο Εξω Λιμάνι και έκαναν τον γύρο του κόσμου μέσω τηλεοπτικών δικτύων και διαδικτύου, απέστειλε επιστολή προς σειρά παραληπτών, αρχής γενομένης από τον κ. Πρωθυπουργό της Χώρας, με την οποία εξέθεσε το ζήτημα και απαίτησε την δρομολόγηση της ολοκλήρωσης του έργου του Εξωτερικού Λιμένος Τήνου. Παραθέτουμε το κείμενο του εγγράφου, αυτολεξεί:

Ξεκίνησαν τα Γιαουρτόμελα

Με Γιαούρτια και νερά επιτεθηκαν εναντίον ΠΑΣΟΚων που έκαναν Μυστικό Δείπνο 

Η αιώνια μαλακ@@ των αριστερών-Μαχαιρίτσας: Ο Καραμανλής εκ πρώτης άποψης είναι για ροχάλες... ΑΛΛΑ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ...


[Αλλιώς μας τα έλεγε βέβαια ο Μαχαιρίτσας όταν τραγουδούσε για τον Ανδρέα] – Κύριε Μαχαιρίτσα, αν είχατε μπροστά σας τον Γιώργο Παπανδρέου, και μπορούσατε να του πείτε μόνο ένα πράγμα, τι θα του λέγατε;
Μπράβο ρε φιλαράκι, καλά τα κατάφερες! (γέλια)
- Αν ερχόταν στην «Ακτή Πειραιώς» να δει το πρόγραμμά σας ο Κώστας Καραμανλής, πώς πιστεύετε ότι θα αντιδρούσε ο κόσμος;
 Που να ξέρω; Έχω, πάντως, λίγο περίεργες απόψεις σε σχέση με τον Καραμανλή. Έχω την άποψη ότι από πατριωτικής άποψης κάτι πήγε να κάνει και «του’ φυγε στραβά» και χάλασε η σούπα, πριν ξεκινήσει κιόλας. Διάβαζα τελευταία τα των Ρωσικών Μυστικών Υπηρεσιών, και σκέφτομαι «τι γινόταν…;». Θα μάθουμε για τον Καραμανλή πολλά αργότερα, νομίζω. Εκ πρώτης άποψης ο άνθρωπος «είναι για ροχάλες». Αλλά θα .....