slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ποινική δίωξη, για ζημιά του Δημοσίου 1 δις, εναντίον του συνεργάτη του Αλογοσκούφη, Σαμέλη... ο Καραμανλής του φταίει και γι αυτό;



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjD4kV8drV2ZNM5Zs2ZJ0Pbg3NTEOA0B7THu4LamgcQDni6C2lR9dj4bW_0S0mWod44wlaqhCvJDSamTbP2jz668dtX46YM0dqBS92KVNW3tOjVuyS6UTGNePBEyKOuTK9en-XVry-WJIU/s400/%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%86%CE%B7%CF%82-%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%BF%CF%82.jpgΩραία ο Καραμανλής δεν σε άφηνε να πάρεις μέτρα και να ''σώσεις την Ελλάδα"...
τα λαμόγια συνεργάτες κ Αλογοσκούφη, ο Καραμανλής σου τα επέβαλε;
Να θυμίσουμε πριν περάσουμε στη δίωξη του Σαμέλη, ότι το press-gr έχει καταγγείλει και το διευθυντή του γραφείου του Αλογοσκούφη, Η. Νικολαρόπουλο, ενώ ο Ζούγκλας έχει καταγγείλει επίσης έναν συνεργάτη του που φέσωσε έναν ταλαίπωρο τυπογράφο... Μιλάμε ότι μερικοί ήταν για πολλές μπάτσες...

Πριν διαβάσετε την είδηση για την κομπίνα Σαμέλη, που ζημίωσε το Κράτος 1 δις,...

Άγρια επεισόδια στη χωματερή Α. Λιοσίων - Σκότωσαν δύο άτομα !



- Αφορμή για τις συμπλοκές στάθηκε η προσπάθεια να πάρουν αντικείμενα για να τα πουλήσουν

- Από τις συμπλοκές επίσης 3 άνθρωποι τραυματίστηκαν

- Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή υπό το φόβο αντίποινων

Όλα ξεκίνησαν αργά το απόγευμα της Παρασκευής όταν..

ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Προς τη Κοινότητα Μεταναστών
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, έχοντας υπόψη τις διατάξεις του αρ 78 του Ν. 3852/2010, απευθύνει δημόσια πρόσκληση στη κοινότητα των μεταναστών που κατοικούν στο Δήμο μας όπως προσέλθουν στις 8 Μαΐου 2011 ημέρα Κυριακή και από ώρα 10.00 – 13.00 στο Δημοτικό Κατάστημα Νάξου προκειμένου να εκλέξουν εκπροσώπους για το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι Μετανάστες που κατοικούν μόνιμα και νόμιμα στο Δήμο και είναι πάνω από 18 ετών.
Υποψηφιότητες γίνονται δεκτές έως τις 25 Απριλίου 2011 και μπορούν να αποστέλλονται ταχυδρομικά, με τηλεομοιοτυπία, με ηλεκτρονικό μήνυμα ή να κατατίθενται στο πρωτόκολλο του Δήμου.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Φώτιος Μαυρομμάτης

ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ




ΕΛΕΥΣΙΝΑ 7-4-2011

ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΓΗΣΕΙ;;;;;

Τα αδιέξοδα της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης οδηγούν σε πρόωρες εκλογές»

http://www.syrostoday.gr/images/articles/original/Vroutsis%20Voulh%202.jpgΓράφει ο Γιάννης Βρούτσης
Βουλευτής Κυκλάδων
Αν. Τομεάρχης Οικονομικών της Ν.Δ.
Ο εκτροχιασμός σημαντικών δεικτών της οικονομίας, από τους προβλεπόμενους στόχους, όπως ο πληθωρισμός, η ύφεση, η ανεργία, η κακή πορεία των εσόδων, αλλά και το πρόσφατο αυξημένο έλλειμμα (άνω του 10% για το 2010), επιβεβαιώνουν την κριτική της Ν.Δ. για λανθασμένη οικονομική πολιτική της κυβέρνησης. Όσο, η πολιτική αυτή δεν αλλάζει, η πορεία της ελληνικής οικονομίας θα είναι ολέθρια και μη αναστρέψιμη.

Η κυβέρνηση, χρησιμοποίησε τη φορολογική πολιτική μονοσήμαντα, ως εισπρακτικό μέσο, αγνοώντας το γεγονός ότι αποτελεί ένα κατεξοχήν αναπτυξιακό εργαλείο. Εδώ και 18 μήνες, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών δίνει την αίσθηση ότι «κωπηλατεί ανάποδα».
Γεγονός, που επιβεβαιώνεται από την παρουσίαση - από το Υπουργείο Οικονομικών – των στοιχείων για την κατακρήμνιση των εσόδων του Προϋπολογισμού.
Συγκεκριμένα, τα καθαρά έσοδα για το δίμηνο Ιανουάριου-Φεβρουαρίου ανήλθαν στα 7.950 εκατ. €, ενώ σύμφωνα με τις προβλέψεις του Προϋπολογισμού για το 2011 προβλέπονταν να ανέλθουν στα 8.810 εκατ. €. Δηλαδή, παρατηρείται...

Τα μάτια μας .. ανοικτά!!!

Γράφει  ο  Γιάννης Πρεβενιός

Πιστεύω ότι όλοι οι Έλληνες πρέπει να παρακολουθήσουν την συνέντευξη του Μίκη Θεοδωράκη στην πρωινή ζώνη του Αnt1  με το Γιώργο Παπαδάκη. (παραθέτω τους συνδέσμους των βίντεο στο τέλος)
Τον Μίκη ο οποίος για άλλη μία φορά με γλώσσα απλή και κατανοητή είπε τα πράγματα με το όνομα τους.
Προσωπικά δεν μου προκαλεί εντύπωση το ότι οι ιθύνοντες του σταθμού αποφάσισαν την συγκεκριμένη περίοδο να δώσουν βήμα στο μεγάλο μας συνθέτη  ο οποίος εδώ και καιρό και μετά την ίδρυση της κίνησης των πολιτών με την ονομασία “Σπίθα” έχει κάνει πολλές ομιλίες ανά την Ελλάδα και οι οποίες ποτέ δεν έτυχαν της προβολής που θα έπρεπε.

Η Μαρία Αλιμπέρτη ο Νίκος Λιανής και ο Κώστας Αλιμπέρτης καλεσμένοι του Μάρκου στο KONTRA CHANNEL.

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011



Οι Κορασίδες του Πανναξιακού πρωταθλήτριες Αιγαίου!!


ΑπόNaxos Fan 

Την μεγαλύτερη επιτυχία του Ναξιακού βόλεϋ πέτυχαν πριν από λίγες ώρες στο σπίτι του βόλεϋ( Παιανία), στα μπαράζ της Ζ' περιφέρειας(Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Χίος, Σάμος, Μυτιλήνη), οι Κορασίδες του Πανναξιακού. Μετά τον προχθεσινό τους Θρίαμβο απέναντι στον Νηρέα Χίου με 3-2 σετ κέρδισαν σήμερα και τον Πολυκράτη Σάμου με 3 -1 σετ και στέφθηκαν πανάξιες πρωταθλήτριες. Δεν υπάρχουν λόγια και λέξεις για να περιγράψουμε την αξία αυτών των χρυσών κοριτσιών που απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι το γυναικείο βόλεϋ μπορεί να σηκώσει ψηλά την σημαία του Ναξιακού και του Κυκλαδίτικου αθλητισμού.
Τα σετ 25-11, 14-25, 25-11, 25-16.
Στα πλαίσια της επόμενης φάσης ο Πανναξιακός θα