slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά και τα «ρέστα»: Η κυβέρνηση αρνείται την αποσυμφόρηση των νησιών

Από Βήμα Press

Οι σημερινές ανακοινώσεις της κυβέρνησης επιβεβαιώνουν ότι επιμένει να αρνείται την αποσυμφόρηση των νησιών, εγκαθιστώντας τουλάχιστον δύο κέντρα σε κάθε νησί, ένα εκ των οποίων τη μία μέρα ονομάζει “κλειστό” και την άλλη δήθεν “ελεγχόμενο”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.
Στο πλαίσιο αυτό, προσθέτουν:

Χρυσοχοΐδης: Είχα κι εγώ 3 καταγγελίες για τον διαγωνισμό των ταυτοτήτων επί ΣΥΡΙΖΑ


Πολλαπλά ατελής ήταν ο διαγωνισμός του ΣΥΡΙΖΑ για τις ταυτότητες και για αυτό επαναπροκηρύχθηκε, τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης απαντώντας στην επίκαιρη ερώτηση 68 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την «αστυνομική βία και την αύξηση της εγκληματικότητας».

Αθήνα 06-02-2020 Γ. ΒΡΟΥΤΣΗΣ: Οι πολιτικές μας για την απασχόληση αποδίδουν- Η ανεργία για 5ο συνεχόμενο μήνα αποκλιμακώνεται και η απασχόληση αυξάνεται

Η συνεκτίμηση όλων των διαθέσιμων στατιστικών στοιχείων και δεδομένων της απασχόλησης από τον Ιούλιο του 2019 έως και σήμερα επιβεβαιώνει τη βιώσιμη σταθεροποίηση της αγοράς εργασίας, την συνεχή αποκλιμάκωση της ανεργίας και την περαιτέρω ενίσχυση της συνολικής απασχόλησης.

Γ. Βρούτσης: Αυθαίρετες και ανεύθυνες οι εξαγγελίες του κ. Τσίπρα – Μετατρέπει την αύξηση του κατώτατου μισθού σε προϊόν δημοπρασίας


Σήμερα, ένα χρόνο μετά, ο αμετανόητος κ. Τσίπρας επιστρέφει στις προσφιλείς του τακτικές, του λαϊκισμού και της δημαγωγίας. Μιλάει για αυξήσεις του κατώτατου μισθού με έναν εντελώς αυθαίρετο τρόπο χωρίς να τεκμηριώνει από πού και, κυρίως, πως δικαιολογείται μία τέτοια αύξηση.

Με αυθαίρετο και αντιεπιστημονικό τρόπο προσπαθεί για μία ακόμα φορά να εξαπατήσει τους εργαζόμενους υποσχόμενος αυξήσεις με χρήματα του ιδιωτικού παραγωγικού τομέα, μετατρέποντας την διαδικασία αύξησης του κατώτατου μισθού σε προϊόν δημοπρασίας. Είναι ο ίδιος που ένα χρόνο πριν, εκθείαζε το νόμο 4172/13 , τον οποίο και χρησιμοποίησε για την αύξηση του κατώτατου μισθού που σήμερα,όμως, θέλει να καταργήσει.

Ομιλία - Συζήτηση με θέμα τα φορολογικά των Συλλόγων.με ομιλητή τον κύρ Γκιολέ Δημήτρη Οικονομολόγο - Φοροτεχνικό στην Ομοσπονδία Συλλόγων Μικρών Κυκλαδονήσων


Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, άτομα που χαμογελούν, άτομα κάθονταιEκδήλωση της Ομοσπονδίας Συλλόγων Μικρών Κυκλαδονήσων με ομιλία - συζήτηση με θέμα τα φορολογικά των Συλλόγων.με ομιλητή τον κύρ Γκιολέ Δημήτρη Οικονομολόγο - Φοροτεχνικό.
Εκ μέρους της Ομοσπονδίας τον ευχαριστούμε θερμά.

Μεγάλη τιμή (και χαρά) για το εστιατόριο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, το «1926»!


H Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας, που εδώ και χρόνια στηρίζει και προβάλλει την ελληνική
 γαστρονομία και η HORECA, η μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα για την τροφοδοσία και τον
εξοπλισμό των ξενοδοχείων και των μονάδων μαζικής εστίασης, βραβεύουν τους καλύτερους
 γαστρονομικούς προορισμούς για το 2020.
Για τον προορισμό της Νάξου, λοιπόν, το «1926» απέσπασε την καλύτερη βαθμολογία με βάση πολύ
σημαντικά κριτήρια γαστροτουρισμού (όπως σωστή χρήση τοπικών πρώτων υλών, προβολή τοπικών
συνταγών, βαθμολογία σε ταξιδιωτικές πλατφόρμες, κ.ά) και θα βραβευθεί στην
έκθεση HORECA!
Το «1926» θα παραλάβει το βραβείο του σε ειδική εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την

Κάλεσμα για Απεργία 18 Φλεβάρη

Εργαζόμενες, εργαζόμενοι, νέοι και νέες, συνταξιούχοι, ελευθεροεπαγγελματίες, αγρότες, επιστήμονες, άνεργοι,

Η Κοινωνική Ασφάλιση αφορά τη ζωή μας ολόκληρη.

Τώρα να αποσυρθεί το απαράδεκτο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο!
Ο άθλιος νόμος Κατρούγκαλου – Βρούτση!
Τέρμα στα ψέματα και τις απάτες!

Η Κοινωνική Ασφάλιση δεν είναι κάποια “ποσοστά αναπλήρωσης”. Αφορά την Υγεία, την Πρόνοια, την προστασία στη δουλειά, τις κοινωνικές παροχές, τις συντάξεις, τα εμβόλια των παιδιών, τα φάρμακα, τα δικαιώματα των ΑμΕΑ.

Ευχαριστήρια Επιστολή του Πρόεδρου της ΟΝΝΕΔ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Στάθη Πολυκρέτη
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους στήριξαν την υποψηφιότητά μου με την ψήφο τους, για Πρόεδρο της Ν.Ε. της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων και ιδιαίτερα τα μέλη της ΟΝΝΕΔ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων που βρέθηκαν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή όταν ξεκινούσε η προσπάθεια αυτή το 2017.
Για τα 3 χρόνια αυτά ως πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον τ. Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ τον Κώστα Δέρβο καθώς και τον τ. Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ τον Ανδρέα Καρασαρίνη για την άψογη συνεργασία μας την θητεία αυτή τόσο με την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου από την πρώτη στιγμή όσο και την στήριξη προς το τοπικό μας γραφείο όποτε αυτό χρειαζόταν. Ο αγώνας μας και η προσπάθεια μας συνεχίζεται στο πλευρό του Προέδρου μας Πάυλου Μαρινάκη από την πρώτη στιγμή και εύχομαι να συμβάλω και εγώ βάζοντας το λιθαράκι μου στην προσπάθεια του να φτάσει ακόμη πιο ψηλά η μεγαλύτερη Νεολαία της χώρας, η ΟΝΝΕΔ μας.

Εκλογές Νομαρχιακών Επιτροπών ΟΝΝΕΔ


Η ΟΝΝΕΔ Λαμβάνοντας υπόψη:
·         Την με Α.Π. 6/2020 από 15.01.2020 Εγκύκλιο για την διενέργεια αρχαιρεσιών ανάδειξης Προέδρων Νομαρχιακών Επιτροπών και Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ.
·         Τον Κανονισμό Λειτουργίας της ΟΝΝΕΔ, όπως αυτός ψηφίστηκε ομόφωνα από το σύνολο των Συνέδρων του 12ου Συνεδρίου στις 4 Οκτωβρίου 2019 και ισχύει μέχρι και σήμερα και ειδικότερα τα άρθρα 4, 5, 6, 7, 23, 24, 27, 28, 29, 35.
Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, η αρμόδια για τις Εκλογές Ανάδειξης Προέδρων Νομαρχιακών