slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ανακοίνωση της Μαρίας Χανιώτη για το αποτέλεσμα των εκλογών της 21 Μαΐου

Οι εκλογές της 21 Μαΐου αποτελούν ένα δυσχερές αποτέλεσμα για τις δημοκρατικές δυνάμεις που εκπροσωπεί ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία. Όμως δεν είναι κατάλληλη η στιγμή για εσωστρέφεια. Είναι η ώρα για την ενότητα και την πολύ δυναμικότερη επανάληψη του αγώνα για τις εκλογές που ακολουθούν. Αυτήν την δύσκολη στιγμή πρέπει να αντλήσουμε όλες μας τις αντοχές, για να κερδίσουμε ξανά την εμπιστοσύνη των πολιτών.

Σ' αυτό το πρόταγμα θα βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή, για να βοηθήσω, όπου και  όπως  μπορώ. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να μείνει έρμαιο ο τόπος μας και οι άνθρωποί του σ' ένα καθεστώς συμφερόντων υπέρ των λίγων και ισχυρών.

Πριν τρεις  μήνες είχα την τιμή να ενταχθώ στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Μέσα σ' αυτόν τον ελάχιστο χρόνο, χωρίς πολλές γνωριμίες, χωρίς πολιτικό παρελθόν σε επίπεδο νομού, ταξίδεψα όσο μπορούσα, συνομίλησα με όσες και όσους μπορούσα.  Άκουσα,  με άκουσαν.  Δεδομένων αυτών των συνθηκών, το αποτέλεσμα εκτιμώ ότι είναι τιμητικό για την συμμετοχή μου.

Γ. Βρούτσης: Ισχυρός και στις φετινές εκλογές, από ρεκόρ σε ρεκόρ


 Εάν υπάρχει ένας βουλευτής που μπορεί να πει ότι “αντέχει” και έχει κάνει πράξη το ρητό “πιο δύσκολη είναι η παραμονή στη κορυφή, παρά η άνοδος” τότε για τις Κυκλάδες, αυτός δεν μπορεί να είναι άλλος από τον Γιάννη Βρούτση

Της Ελένης Μουστάκη στο naxospress 

Κι αυτό γιατί από το 2007 όταν και επέλεξε να πολιτευτεί απλά δεν …χάνει. Ανέβηκε στη κορυφή κι από τότε, εδώ και 16 χρόνια δείχνει την πλάτη του στους αντιπάλους του…....

Κατερίνα Μονογυιού: Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την εμπιστοσύνη



-


Κατερίνα Μονογυιού: Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την εμπιστοσύνη

«Ο κυρίαρχος ελληνικός λαός ανέδειξε τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως τους αδιαμφισβήτητους νικητές των χθεσινών εκλογών και έστειλε το μήνυμα της αυτοδύναμης κυβέρνησης, για μία ισχυρή και ασφαλή Ελλάδα. Μιας κυβέρνησης για όλους τους Έλληνες, μακριά από διχασμούς. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι η περιφέρεια με το υψηλότερο ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας, γεγονός που μας γεμίζει με υπερηφάνεια και ταυτόχρονα με βαριά ευθύνη. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους τους Κυκλαδίτες που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, δίνοντας μου τη δύναμη και τη στήριξη να συνεχίσω το έργο μου. Δεσμεύομαι να αγωνιστώ ακόμη περισσότερο για τα νησιά μας, για να τιμήσω στο μέγιστο την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μου. 
Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, τη στήριξη και την αγάπη σας.»



Κατερίνα Μονογυιού

Βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

Email : katerinamonogiou@gmail.com
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2103709461
Μητροπόλεως 1, Σύνταγμα
http://www.katerinamonogiou.gr





Νίκος Συρμαλένιος: ευχαριστώ από καρδιάς


Χαιρετίζουμε καταρχήν τους χιλιάδες κυκλαδίτες και κυκλαδίτισσες που μας στήριξαν και μας ψήφισαν στις χθεσινές εκλογές. Χαιρετίζω τους συνυποψήφιους/συνυποψήφιες μου και τα εκατοντάδες μέλη και στελέχη μας, που έδωσαν τη μάχη από την πρώτη γραμμή για να φέρουν το μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. σε όλες τις γωνιές των Κυκλάδων.

Δήλωση Φίλιππου Φόρτωμα για το αποτέλεσμα των εκλογών


Φίλες & Φίλοι, 

Η σημερινή ημέρα είναι μέρα γιορτής για όλους μας! Η μεγαλειώδης νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας είναι νίκη της πατρίδας μας. Η διασφάλιση της αναπτυξιακής πορείας της χώρας, της προόδου και της δημιουργίας ευκαιριών είναι η μεγάλη παρακαταθήκη που αφήνουμε στη νέα γενιά.

Απάντηση Μαράκη στα … παπαγαλάκια για το αλιευτικό καταφύγιο


 Επειδή τα παπαγαλάκια του πιο αποτυχημένου δημάρχου της σύγχρονης ιστορίας

της Νάξου έχουν αναγάγει την παραφιλολογία και την διασπορά ψευδών ειδήσεων σε