slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

«ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΤΕΨΗ;»

Εκείνη την ημέρα, ημέρα της εκλογής του στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, πολλοί παραξενεύτηκαν όταν άκουσαν τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη να ρωτά: «Μήπως έχει κανείς το τηλέφωνο του Γιάννη του Βούλτεψη;». Η συνέχεια είναι γνωστή.
Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας από το 1984 ώς το 1993, ο πατέρας μου, δημοσιογράφος Γιάννης Βούλτεψης, υπήρξε από την πρώτη στιγμή προσωπική επιλογή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Είχαν γνωριστεί στην υπερορία, αυτοεξόριστοι και οι δύο στην Ευρώπη στα χρόνια της δικτατορίας, και παρέμειναν αχώριστοι μέχρι την ημέρα που τους χώρισε ο θάνατος, εκείνο τον Ιανουάριο του 2010, που ο Γιάννης Βούλτεψης έφυγε από τη ζωή.

ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ Ανατριχίλα: Ο αστυνομικός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Μανούσος Γρυλλάκης δεν τον άφησε μόνο ούτε στο C-130 [εικόνα]



Δύσκολο θα βρει κανείς φωτογραφία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που να μην είναι στο κάδρο ο

Γιάννης Βρούτσης: «Η υγεία εκπέμπει SOS στις Κυκλάδες!»


Χθες θρηνήσαμε την απώλεια μιας νέας γυναίκας στη Φολέγανδρο. Ο αδόκητος θάνατος της, σύμφωνα με τις καταγγελίες των κατοίκων και του Δημάρχου του νησιού, συνέβη τη στιγμή που εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα η Φολέγανδρος είναι χωρίς γιατρό!

Εξαίρεση αποτελεί, η παρουσία ενός αγροτικού γιατρού, που

Ενημέρωση για τον Καρκίνο του Μαστού στο Φιλώτι Νάξου

Το Γενικό Νοσοκομείο – ΚΥ Νάξου στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το ιατρείο μαστού του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Κοργιαλένειο Μπενάκειο» (Ερυθρός Σταυρός), διοργανώνει και πάλι ημερίδα ενημέρωσης κοινού για την έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη του καρκίνου του μαστού, αυτή τη φορά στην ορεινή Νάξο, την Κυριακή 4 Μαΐου και