slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γιώργος Χατζημάρκος: “Θα κερδίσουμε γιατί η αλήθεια και το δίκαιο είναι πάντοτε οι τελικοί νικητές”

Δήλωση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου σχετικά με την σημερινή συζήτηση στην Ολομέλεια του ΣτΕ της προσφυγής κατά της απόφασης κατάργησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά:
 "Είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα της προσφυγής μας στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της απόφασης κατάργησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά μας.
Είμαστε αισιόδοξοι γιατί δίνουμε ένα αγώνα δίκαιο, τίμιο, με επιχειρήματα, με την αλήθεια σημαία και οδηγό μας. Αντίπαλος μας είναι η παραπληροφόρηση και η προπαγάνδα κατά των νησιών.
Θα κερδίσουμε γιατί η αλήθεια και το δίκαιο είναι πάντοτε οι τελικοί νικητές.

Ευχαριστήριο ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ για το «9ο Νάξαθλον»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με την ολοκλήρωση της διεξαγωγής του αγώνα τριάθλου με την επωνυμία «9ο Νάξαθλον», νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους, όσοι με κάθε τρόπο εργάστηκαν και στήριξαν αυτή τη διοργάνωση.
Η επιτυχία των Αγώνων είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας και της κοινής προσπάθειας των διοργανωτών, των εθελοντών, των αθλητών και των χορηγών που στήριξαν τον θεσμό αυτό.
Παρά τις ανησυχίες αλλά και τις δυσκολίες που υπήρξαν, η απόφαση του Νο.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. να διεξαχθούν οι αγώνες για πρώτη φορά έξω από τ

EΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

EΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΜΕ ΟΦΕΛΟΣ 200 €
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ  ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ« ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ» ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΛΑΕΚ ΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ .

Στη Δονούσα ο Μανόλης Μαργαρίτης - Επίσκεψη σε ΧΑΔΑ, βιολογικό και μονάδα αφαλάτωσης

Διήμερη επίσκεψη στη Δονούσα (13-14 Σεπτεμβρίου) πραγματοποίησε ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης, ο οποίος άδραξε την ευκαιρία να μεταβεί σε έργα υποδομής που υλοποιούνται στο νησί, ενώ παρέστη και στον εορτασμό της Ύψωσης του Τιμίου