slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Φασαρία για την νέα παπαριά: "Αφαιρέστε από τα μπάνερ το ...Νέα Ελλάδα"


Ότι πιο γελοίο είναι αυτά τα επικοινωνιακά κολπάκια με τα συνθήματα... νεα Ελλάδα, Ελπίδα, Επανίδρυση κράτους και τρίχες κατσαρές... αν δεν κάνεις έργο κλαυτα Χαράλαμπε

Το copy right ... «ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ» διεκδικεί το ομώνυμο κόμμα, το οποίος έστειλε επιστολή προς τους διοργανωτές του Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, προειδοποιώντας τους.
Συγκεκριμένα το....

Απάντηση Δημητροκάλλη - Σταματάκη- Σταμάτη στο Βορίδη

ΑΙΩΝΙΟΣ EΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
Η Ελλάδα του Ανδρέα δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα του Μητσοτάκη και του Καραμανλή του νεώτερου, υπογραμμίζει Ο Γραμματεας της Νεολαιας ΠΑ.ΣΟ.Κ Κυκλάδων στης δήλωσης του του κοινοβουλευτικόυ εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη. Μόνο το θολωμένο μυαλό του νέου γραμματέα της ΝΔ θα....

Γιατί η Ν.Δ. διόριζε Αριστερούς


Τάκης Μίχας
Στην πρόσφατη ομιλία του στο συνέδριο της ΝΔ ο Αντώνης Σαμαράς είπε κάτι το πολύ ενδιαφέρον: « ΠΑΣΟΚ και ΝΔ διόριζαν, αλλά κυρίως ανθρώπους της Αριστεράς.». Η ενδιαφέρουσα παρατήρηση του πρωθυπουργού πραγματικά άγγιξε την ουσία ενός πολύ σοβαρού προβλήματος (που σίγουρα θα αποσιωπηθεί από τα περισσότερα ΜΜΕ).
Όμως, δεν πήγε βαθύτερα. Το ερώτημα είναι αν πράγματι ισχύει η εκτίμηση του πρωθυπουργού, τότε γιατί το.....

Μάκης Βορίδης: Ο Ανδρέας Παπανδρέου κατέστρεψε τη χώρα


Δεν κράτησε πολύ απ’ ό,τι φαίνεται η «καλή ατμόσφαιρα» εντός της δικομματικής, καθώς ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ και κυρίως του ιδρυτή του, Ανδρέα Παπανδρέου.
Ο κ. Βορίδης, μιλώντας στο συνέδριο της ΝΔ εμφανίστηκε έντονα επικριτικός και σημείωσε σε .....

Γιάννης Βρούτσης: Περισσότερες από 120.000 νέες θέσεις εργασίας έως το τέλος του 2014

Ο συνολικός αριθμός μπορεί να φτάσει και τις 160.000
BroutsisΠερισσότερες από 120.000 νέες θέσεις εργασίας για νέους θα δημιουργηθούν έως το τέλος του 2014, υποστηρίζει σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ- ΜΠΕ ο υπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Γιάννης Βρούτσης.
Σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας, ο συνολικός αριθμός μπορεί να φθάσει τις 160.000 θέσεις εργασίας. Στο πρόγραμμα «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για 45.000 νέους έως 29 ετών», που ήδη υλοποιείται, θα προστεθούν τα προγράμματα για 75.000 νέους, που ξεκινούν στις αρχές του 2014, ενώ από τα 180 εκατ. ευρώ που εξασφάλισε η Ελλάδα από τα 6 δισ του «Προγράμματος Εγγύησης για τους Νέους» θα προκύψουν νέα προγράμματα για επιπλέον 40-50.000 νέους ανέργους.

"Βόμβες" Ν. Κακλαμάνη στο συνέδριο της ΝΔ. Ζήτησε εκλογές και εξεταστική για το μνημόνιο



Κριτική στην κυβέρνηση, άσκησε ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, μιλώντας στο 9ο τακτικό συνέδριο του κόμματος, ενώ τάχθηκε έμμεσα, αλλά σαφώς, υπέρ της διεξαγωγής εκλογών.
Μεταξύ άλλων, ο κ. Κακλαμάνης ανέφερε: "Η Ελλάδα βιώνει τις πιο δύσκολες στιγμές μετά τον....

Ελπίδες εν αναμονή των βάσεων

Τις βάσεις εισαγωγής στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα αναμένουν πλέον οι 122 μαθητές από τη Νάξο που έλαβαν μέρος στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, διεκδικώντας μια θέση στις πανεπιστημιακές και τεχνολογικές σχολές. Οι επιδόσεις των μαθητών κυμάνθηκαν, όπως σε όλη τη χώρα, σε χαμηλότερα επίπεδα σε σύγκριση με τις προηγούμενες χρονιές, ωστόσο και φέτος δεν λείπουν οι υψηλές βαθμολογίες, κυρίως στο Λύκειο Νάξου. Οι περισσότεροι τελειόφοιτοι των δύο Γενικών Λυκείων του νησιού συμμετείχαν στη διαδικασία των Πανελληνίων Εξετάσεων (82%). Όσο αφορά τη βαθμολογία, μόλις το......

Πάρος, Νάουσα: Οδοιπορικό στο νησάκι της Αγίας Καλής

Στο πανέμορφο νησάκι της Αγίας Καλής που δεσπόζει σαν στολίδι στον κόλπο της Νάουσας γιορτάζεται η Ανάληψη του Κυρίου όταν το βράδυ της παραμονής της εν λόγω γιορτής συρρέει εκεί και ανταμώνει πλήθος κόσμου για να προσκυνήσει στο εόρτιο κλίμα μιας μαγευτικής ατμόσφαιρας κατανυκτικού και φυσικού κάλους