slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σκληρή απάντηση του Γραφείου των ευρωβουλευτών της ΝΔ σε Μαριά και Μιχελoγιαννάκη για τις Πολεμικές Αποζημιώσεις.

ε αφορμή το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων, που δημιουργήθηκε μετά την ανακοίνωση του ευρωβουλευτή των ΑΝΕΛ κ. Νότη Μαριά και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννη Μιχελογιαννάκη, από το γραφείο των  ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας έγινε η παρακάτω ανακοίνωση :

Απάντηση Μητσοτάκη σε παλαίμαχο πολίτικο της Πάρου για την ανάδειξη προϊσταμένων


ΓΙΑ  ΔΕΣ ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΆΝΕ ΓΙΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ 
Με αιχμηρή ανακοίνωση στην οποία σημειώνεται ότι «με το "νόμο Ραγκούση" οι φερόμενες ως "αξιοκρατικές" κρίσεις των προϊσταμένων έγιναν με απλή άθροιση αυθαίρετων μορίων, βάσει μεταβατικών διατάξεων» απαντά με δελτίο Τύπου το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης στις αιτιάσεις του πρώην υπουργού κ. Γιάννη Ραγκούση που αναρτήθηκαν στο facebook. Καταλήγει μάλιστα στο ότι «από τους πρωτεργάτες του "λεφτά υπάρχουν", οποιαδήποτε αναφορά σε "πολιτικά κακουργήματα" μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει».
Το δελτίο Τύπου του υπουργείου αναφέρει επί λέξει:

ΝΔ: Αποκαλύφθηκε η «συμμαχία ολέθρου» ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ μαζί με την Χρυσή Αυγή Πηγή: ΝΔ: Αποκαλύφθηκε η «συμμαχία ολέθρου» ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ μαζί με την Χρυσή Αυγή | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/174069#ixzz3GA65i3UN

«Η 'συμμαχία της καταστροφής' αποκαλύφθηκε σήμερα σε όλο της το μεγαλείο», απαντά η Νέα Δημοκρατία στην απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξει την πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων σχετική με τη ρύθμιση των «κόκκινων» δανείων.

Σε ανακοίνωσή της, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Άννα Ασημακοπούλου περιλαμβάνει στη «συμμαχία ολέθρου» και τη Χρυσή Αυγή, σημειώνοντας πως τόσο οι ΑΝΕΛ όσο και η ΧΑ «έσπευσαν να υπερασπιστούν το ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης» σχετικά με την

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝ.Π.Ε.: 4 έδρες και "πρωτιά" για τον Κώστα Αγοραστό

Χατζημάρκος & Μαχαιρίδης στο Δ.Σ. της ΕΝΠΕ – Κόκκινος στο Εποπτικό Συμβούλιο

Στο 25μελες νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.) οι συσχετισμοί, μετά και τη σημερινή εκλογή των 12 μελών, σε συνδυασμό με τους εκλεγμένους 13 Περιφερειάρχες - ex officio συμμετοχή - όλα δείχνουν, πως επόμενος Πρόεδρος της ΕΝ.Π.Ε. θα είναι ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός.

Πριν λίγα λεπτά, λοιπόν, μετά την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων, στη σημερινή ψηφοφορία για την ανάδειξη των 12 μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, ψήφισαν 284 από τα 293 μέλη της Γενικής Συνέλευσης.

Μετά τη διαλογή των ψηφοδελτίων για το Διοικητικό Συμβούλιο, βρέθηκαν 283 έγκυρα ψηφοδέλτια και 1 λευκό ψηφοδέλτιο.

Από τα έγκυρα ψηφοδέλτια έλαβαν:

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου προς επίλυση του προβλήματος των σφαγείων


Πυρετωδώς συνεχίζονται στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου οι συσκέψεις υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Πολιτικής και Πρωτογενούς Τομέα κ. Φιλήμονα Ζαννετίδη για την εξεύρεση λύσης στο ζήτημα της λειτουργίας των σφαγείων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, καθώς υπάρχει σοβαρό πρόβλημα σε αρκετά από αυτά, λόγω μη ύπαρξης αδειοδοτήσεων.
Η Περιφέρεια βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους αρμοδίους, προκειμένου να εξεταστεί κάθε περίπτωση ξεχωριστά και να εκδοθεί μια

''Νέα Δεδομένα,Πρόοδος και Ελπίδα'' - 2η ετήσια συνάντηση για τον καρκίνο του Μαστού στη Σύρο


Ο καρκίνος του μαστού είναι ο πιο συχνός καρκίνος, που εμφανίζεται στις γυναίκες και αποτελεί την πρώτη αιτία θανάτου στις ηλικίες από 45-65 ετών. Κι όμως, ο καρκίνος του μαστού, αν διαγνωστεί σε αρχικό στάδιο, μπορεί να θεραπευτεί, γεγονός που δείχνει πόσο σημαντική είναι η πρόληψη και η ενημέρωση γύρω από το θέμα.

Γι’ αυτόν τον λόγο, ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας αφιερωμένος στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού, με δεκάδες δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των γυναικών να

Πρωτιά Πατούλη στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας , κέρδισε Σύριζα και διασπαστές

Σε έναν πρωτόγνωρο πλουραλισμό, οδήγησε η διάσπαση της προσκείμενης στη ΝΔ παράταξης στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου της Αθήνας (ΙΣΑ). Ο νυν πρόεδρος Γιώργος Πατούλης διατήρησε την πρωτιά με έξι έδρες, χάνοντας όμως περίπου 15 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με τις προηγούμενες αρχαιρεσίες (35,4% έναντι 50,5%). Δεύτερη δύναμη είναι το προσκείμενο στον ΣΥΡΙΖΑ “Αγωνιστικό Μέτωπο” με 15,22% και τρεις έδρες και ακολουθεί η παράταξη ΝΙΚΙ – ΙΣΑ του Γιώργου Ελευθερίου με 11,8% και δύο έδρες.